Hol követjük a 2018-19-es fociszezont?

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: RedMunchen Dátum augusztus 16, 2018, 19:25:47
Nehezen értem meg, hogy mi az akadálya, hogy a nagyobb szolgáltatók is betegyék a kínálatba a spíler 2-t, mert ez a Tarr Kft.-nek rögtön az első napon sikerült. A spílert se kell félteni, mert ott is van a 2-es mellett már extra is, de annyit nem tüntettek fel, hogy mennyibe kerül... A futballdömping napokon belül indul, ha addig nem lesz megoldás, akkor nagyobb zúgolódás lesz, mint amikor a PL közvetítéseket megvették.

Pont a digit illetve a többi sportcsatornát akarják kiszorítani a jogok felvásárlásával és mondjuk azzal, hogy az egyébként nagyon olcsó diginek nem adják a spíler jogokat, vagy csak irreálisan drágán.
Hiába elemezgeted, hogy hol lenne hely egy-egy bajnokságra, ezt most nem a piac dönti el és nagyjából a nézők érdeke az utolsó.

Idézetet írta: Milan Dátum augusztus 17, 2018, 14:46:54
Erdélyben is gondok vannak. A spanyol La Liga, illetve az olasz Serie A 2018-19-es szezonja nem követhető egyetlen egy szolgáltatónál sem. Eddig a DigiSportnál lehetett követni az olasz és a spanyol bajnokikat, de állítólag nagyon megemelték a közvetítési díjakat.

Valószínűleg a digi csomagban, több országra vette meg korábban a spanyol és olasz jogokat, most meg hogy Magyarországról kitúrták őket, lehet, hogy a kisebb piacra nem éri meg nekik.
De az sem kizárt, hogy a romàniai jogokat is megvették előlük.

na a digi megnyerte magának a Serie A-t


Jajj ne, nem fogom látni ronaldo-t (és a színészi alakításait)  :'(

Idézetet írta: ricsi046 Dátum augusztus 18, 2018, 10:08:56
Jajj ne, nem fogom látni ronaldo-t (és a színészi alakításait)  :'(
Koszonjuk ,h megosztotad velemenyedet, moziban jobbat fogsz latni.

na, nem foci de úgy néz ki, hogy a sport1 behúzta a digitől a bundás kézi bajnokságot


Elvileg legalább az eredményeken most nagyjából pontos az info a csatornákról, de hogy meddig tart?  :bash:



Lesz mit blokkolnia a NAV-nak, meg majd küldik nekik is a sárga csekkeket a büntetésekről?




Érdekes, műsor.tv-t nézem ott a Spíler 1-re írják a délutáni Barca meccset, de ugyanazt írják a Spíler 2-re is. Mi lesz most az angollal, mert 16:00-tól játszik a Man. City, az Arsenal és a Chelsea is. Most majd a PL-fanok szopnak  :D ?