Dzsudzsák következő klubja?

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


július 30, 2018, 16:43:55, SPF Admin
Mit gondoltok mi lesz Dzsudzsák következő klubja?
az unibeten a Fradi 1.65-ért nem érték, a Vidi 3.00-ért már az lehet, az egyéb kínai csapat 4.50-ért se rossz, de török kapcsolatokról is hallani, és akkor a Bursa már 21.00-ért igazi big bet.
Most rugaszkodjunk el attól, hogy mennyi lezüllött emberileg, és celeb lett, és milyen mélységeket ért el karrierje; inkább fogadási szempontból próbáljuk megtalálni miben van érték.

Szerintem a Vidi csak BL/EL csoportkör esetén jöhet szóba. BL-nél mérlegelés nélkül jönnie kell, EL-nél már gondolkozhat, mert kevés olyan van, aki külföldről hazatérve újra idegenlégiósnak tudott állni.

#2 július 30, 2018, 16:37:33, oakland23
Dzsudzsinak szerintem legvégső opció Magyarország, itt csak savazná mindenki. Ha tényleg sehová sem kell, akkor jön csak haza, gondolom én. Kínát amúgy én azért zárnám ki, mert ha jól tudom, ott korlátozva van a pályára lépő légiósok száma (javítsatok, ha nem így van), és ő azért nem akkora név, mint a brazilok vagy Carrasco vagy tököm tudja még kik játszanak most ott.
Törökország azért jó opció, mert ott az adózási rendszer elég jó, igazából nem értek hozzá, csak olvastam valahol, hogy azért mennek oda sokan, mert sokkal kevesebbet kell adózni, mint máshol. amúgy én a helyében elmennék az MLS-be, feltéve, ha lenne kérő.

Dzsudzsák továbbra is külföldi pénzcsapon akar lógni

Balázs honvágya egyelőre még nem olyan nagy, végső esetben dönt csak magyar klub mellett. Tovább

Néhány lehetséges opció:

Ferencváros 1.65
MOL Vidi FC 3.00
Al Wahda 4.50
Bármely kínai klub 4.50

Idézetet írta: RedMunchen Dátum július 30, 2018, 13:16:05
Szerintem a Vidi csak BL/EL csoportkör esetén jöhet szóba. BL-nél mérlegelés nélkül jönnie kell, EL-nél már gondolkozhat, mert kevés olyan van, aki külföldről hazatérve újra idegenlégiósnak tudott állni.

Szerintem Balázs nagy ívben tesz a BL-re, az arabokhoz se ment volna, ha érdekelte volna. Emellett a másik felével sem értek egyet, úgy gondolom hogy ez menedzser kérdése, max a régi időkre volt ez igaz, hogy aki hazatér az már nem megy sehova. Akinél ez megtörténik, mint például Lencse László, az szerintem nem bírt az idegen kultúrával, hogy edzésen futni kell meg ilyenek.

Ott van például Dzsudzsákkal közös ügynökségnél lévő Elek Ákos. Vidiből vitték Kínába, utána újra haza, majd megint külfödre. Vörösbaranyi beolvadt a Star and Friendsbe, ami egy világméretű hálózat. A magyar putri részét viszi Vörösbaranyi, kb mint a Meki franchise.

Oda megy, ahol hajlandóak a bérét megfizetni.
Szakmai szempontok eddig sem játszottak szerepet a döntéseiben, 30 felett meg eleve egyre kevésbé számítanának.
Magyarország mellett szól, hogy akkor az ingatlanbefektetései és a nyaralója közelében lehetne és persze a celeb picsákhoz sem kéne tolmács.
Annyi szurkoló meg nem jár meccsre itthon, hogy a savazás igazán bántó lehessen.
Mondjuk ha odatenné magát, akkor az nb1-ben akár húzóember is válhatna belőle.