bet365 befizetések és kifizetések

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: Pholshee Dátum szeptember 26, 2023, 09:33:55De elvileg kiutaltam 64.000 forintot, látom is történet menüpontnál a kifizetéseknél. Kíváncsi vagyok, megjön-e. És ha igen, mikor. Fentebb azt írták, hogy már az éjszaka meg fog jönni, de szerintem 1-2 nap lesz ez is minimum

A skrilles kifizetes nehany ora. Ha nem jott meg eddig, akkor nem is fog. Mint irtam privatban, irni kell nekik hogy a bankszamlas kifizetes nem mukodik, visszadobja a bank,nyilvan latjak ok is. Engedelyezzek a skrilles kifizetest.

Astropay-jel fizetett már ki valaki? mik a tapasztalatok?


Sziasztok! Jelenleg konkrétan a sírás kerülget a méregtől. Írtam a bet ügyfélszolgálatnak, hogy a skrilles kifizetésemet miért nem kaptam meg. Az alábbi válasz érkezett:

"Először is köszönöm levelét kifizetésével kapcsolatosan.

Ahogy megvizsgáltam profilját látom hogy rendszerünk még mindig jelzi a Skrill videóazonosítás hiányát.

Nagyon szeretnénk segíteni hogy megtörténjen 64.031 forintos kifizetése amit 2023/09/25-én indított el este 21:38-kor viszont ameddig rendszerünk jelzi az azonosítás hiányát Skrillel kapcsolatosan sajnos meg van kötve a kezünk ezügyben.

Lehet bizonyos rövid időtartamú átfutása a hitelesítésnek, viszont javasolnám hogy vegye fel Skrillel a kapcsolatot amelyben rákérdez a video azonosítás státuszára.

A ki- és befizetési lehetőségekről, limitekről, átfutási időkről bővebb információt a Szolgáltatások - Súgó - Fizetési módok részben találhat.

Megértését köszönjük, és az okozott kellemetlenségért szíves elnézését kérjük."

Természetesen amikor tegnap regisztráltam a skrillre, az összes lehetséges módon azonosítottam magam, személyi mindkét oldala, selfie, és írja is hogy verification completed. Semmilyen advanced verifikáció nincs, egyszerűen nincs lehetőségem, hogy videó hívásban is azonosítsam magam...
Na, ehhez mit szóltok? Büdös életbe nem fogom én látni a pénzem...

Jah, ez volt az első levél tőlük:"A közelmúltban igényelt kifizetésével kapcsolatban kerestük fel,  melyet a Skrill fizetési eszközre indított el.


Összeg: 64,031 FT.

A kifizetése jelenleg még feldolgozás alatt van.

 A fiókja további ellenőrzésekor láttam, hogy még nincs teljesítve a videoazonosítás, ez okozhatja a késedelmet.

Kérem, hogy ezt majd végezze el, hogy a kifizetését sikeresen fel is tudjuk majd dolgozni.

SKRILL azonosítás

A bet365 számlájára történő Skrill befizetéshez videóazonosítást kell teljesítenie.

A további azonosításhoz egyszerűen kövesse az alábbi lépéseket:

- Lépjen be a Skrill számlájába a www.skrill.com oldalon.

- Nyissa meg a Settings (Beállítások) menüpontot, válassza a Verification (Azonosítás) részt és kövesse az utasításokat (azonosított ügyfeleknél ez csak az oldal számítógépes verzióján érhető el).

Az élő webkamerás azonosítás általában azonnali, de némely esetben több órát is igénybe vehet.

Köszönjük a megértését és az együttműködését.

Bármely más kérdésével kapcsolatban is, forduljon hozzánk továbbra is bizalommal."

Asztali gépről és alkalmazásból egyaránt próbáltam az azonosítás résznél megtalálni ezt az átkozott videó azonosítást, egyszerűen NINCS ilyen lehetőség...

Ez valami uj dolog lehet, mert volt mar korabban valaki itt akinek ugyanez volt a baja. De nem tudom ki volt az es megoldodott e vagy sem.

Ket dolgot kene tenni parhuzamosan.
Irni a skrillnek es elmagyarazni hogy mit akar a bet. Es irni a betneky kepernyofotokkal hogy a szamlad fully verified. Kuldj kepet arrol ahogy latszik es kozben bongeszobol jobb felul le van nyitva a neved resz, ahol latszik a skrill azonositod es az email.

Ez nem újdonság, mármint a videós azonosítás. Amióta a bet365 visszatette a Skrillt, mint opciót, az újaktól kérik ezt.

Milán, ezt értjük, de egyszerűen nincs ilyen opció! A verification résznél nincs ilyen hogy advanced verification, sem asztali gépen, sem az alkalmazásban. Így mégis hogyan teljesítsük ezt?

Idézetet írta: Pholshee Dátum szeptember 27, 2023, 09:54:45Milán, ezt értjük, de egyszerűen nincs ilyen opció! A verification résznél nincs ilyen hogy advanced verification, sem asztali gépen, sem az alkalmazásban. Így mégis hogyan teljesítsük ezt?

Tudnál esetleg csatolni egy képet, hogy mit látsz?

Nem enged képet beszúrni ide a chatre... Ha adsz email címet, átküldöm neked

Idézetet írta: Pholshee Dátum szeptember 27, 2023, 10:01:44Nem enged képet beszúrni ide a chatre... Ha adsz email címet, átküldöm neked

Így lehet:

Köszi... Nekem nincs ilyen. Mindegy, hagyjuk. Nincs ilyen rész a verification résznél és kész, ezen nincs mit nézegetni

Akkor mást nem tudok javasolni, mint: Skrill ügyfélszolgálat, de oda sok türelem kell.

Türelem, hohó, az a legerősebb oldalam! Se...

Idézetet írta: Milán Dátum szeptember 27, 2023, 10:03:35Így lehet:

Előtte válaszd az "előnézet" gombot a "hozzászólás" mellett.