bet365 befizetések és kifizetések

Indította Admin, augusztus 17, 2023, 23:00:32

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Pholshee

* Újonc
Köszi, így már működik. Na szóval, nincs advanced verification a világba se

Milán

****** Veterán
Ha jól látom telefonról nézed. Nincs lehetőséged belépni asztali gépről?

"- Nyissa meg a Settings (Beállítások) menüpontot, válassza a Verification (Azonosítás) részt és kövesse az utasításokat (azonosított ügyfeleknél ez csak az oldal számítógépes verzióján érhető el)."

Pholshee

* Újonc
Ezzel kezdtem, higy mind asztalin, mind applikációban ugyanez a helyzet.

MessiÁs

**** Tősgyökeres
Idézetet írta: Pholshee Dátum szeptember 27, 2023, 12:34:03Ezzel kezdtem, higy mind asztalin, mind applikációban ugyanez a helyzet.

Van live chat, a robotnál kell kérni a live agentet. Neki kéne leírni, illetve ha lehet csatolni képet akkor csatolni a webes képet.

Muffy24

* Újonc
Sziasztok.
Betrol szeretnék paysafecardra kiutalni pénzt.
A maximális limit 70000 Ft.
Viszont ennél az összegnél többet szeretnék majd utalni.
Az lenne a kérdésem hogy van bármiféle korlátozás?
Arra gondolok pl.hogy egy hónapban csak kétszer utalhatom ki a maximális osszeget ilyen módon,vagy megtehetem ezt mondjuk minden nap,stb.
Köszi a válaszokat előre is.

precike123

** Kezdő
Idézetet írta: Muffy24 Dátum szeptember 28, 2023, 07:58:08Sziasztok.
Betrol szeretnék paysafecardra kiutalni pénzt.
A maximális limit 70000 Ft.
Viszont ennél az összegnél többet szeretnék majd utalni.
Az lenne a kérdésem hogy van bármiféle korlátozás?
Arra gondolok pl.hogy egy hónapban csak kétszer utalhatom ki a maximális osszeget ilyen módon,vagy megtehetem ezt mondjuk minden nap,stb.
Köszi a válaszokat előre is.

Ha bejelentkezel paysafecard.com-ra, akkor felül a menüben "Limitek és státuszok"-ra kattintva megtalálod, hogy milyen limitek vonatkoznak az azonosítatlan és az unlimited accountokra.

Muffy24

* Újonc
Ezt a menüpontot már néztem,ezzel nincs gond.
Én inkább arra gondolok,hogy pl. ma 12 órakor atutalok 70000-t,13 órakor megint,14 órakor megint.
Ilyet pl. csinálhatok?
Nem fog a bet jelezni,hogy egy nap nem utalhatok ennyiszer,több részletben?

precike123

** Kezdő
Idézetet írta: Muffy24 Dátum szeptember 28, 2023, 08:22:26Ezt a menüpontot már néztem,ezzel nincs gond.
Én inkább arra gondolok,hogy pl. ma 12 órakor atutalok 70000-t,13 órakor megint,14 órakor megint.
Ilyet pl. csinálhatok?
Nem fog a bet jelezni,hogy egy nap nem utalhatok ennyiszer,több részletben?

A bet felől nem tudom, hogy hogyan működne ez a dolog. Lehet érdemes lenne a paysafet teljesen azonosítani, de egyébként úgy néz ki megint jó a banki kiutalás és ki lehet hagyni a paysafet meg a skrillt.

Muffy24

* Újonc
Unlimited accountom van.
Megpróbálom majd,aztán meglátom meddig engedi a történetet.
Én is a banki utalást preferaltam eddig,viszont olvastam az itt leírtakat,aztán elment a kedvem tőle.
Viszont az jó ha már megint működik,megvárom még a visszajelzéseket,kinek hogy engedi,aztan lehet visszatérek rá.
Köszi a segítséget!

precike123

** Kezdő
Idézetet írta: Muffy24 Dátum szeptember 28, 2023, 08:50:55Unlimited accountom van.
Megpróbálom majd,aztán meglátom meddig engedi a történetet.
Én is a banki utalást preferaltam eddig,viszont olvastam az itt leírtakat,aztán elment a kedvem tőle.
Viszont az jó ha már megint működik,megvárom még a visszajelzéseket,kinek hogy engedi,aztan lehet visszatérek rá.
Köszi a segítséget!

A bet korlátozza paysafere 70.000Ft-ig a kiutalást vagy milyen okból szeretnél így kiutalni? Tehát miért nem az egészet egyszerre?

Muffy24

* Újonc
Igen,ha belemegyek a kifizetesekbe ott azt írja,hogy max. 70000ft-ot lehet paysafecardra kiutalni.
Nem próbáltam,hogy enged-e esetleg többet is.

Milán

****** Veterán
szeptember 28, 2023, 09:46:48 #191 szeptember 28, 2023, 09:50:09, Admin
Valaki próbálta manapság (tegnap/ma) a befizetést magyar bankkártyával (VISA/HUF)?

Vagy valaki tenne egy kört ilyen téren?

Milán

****** Veterán
Idézetet írta: Muffy24 Dátum szeptember 28, 2023, 09:15:50Igen,ha belemegyek a kifizetesekbe ott azt írja,hogy max. 70000ft-ot lehet paysafecardra kiutalni.
Nem próbáltam,hogy enged-e esetleg többet is.

Lehetséges, hogy ez a korlát csak azokra vonatkozik akiknek nincs verifikált mypaysafe számlájuk.

csucsu

*** Haladó
Idézetet írta: precike123 Dátum szeptember 28, 2023, 08:39:00A bet felől nem tudom, hogy hogyan működne ez a dolog. Lehet érdemes lenne a paysafet teljesen azonosítani, de egyébként úgy néz ki megint jó a banki kiutalás és ki lehet hagyni a paysafet meg a skrillt.

"egyébként úgy néz ki megint jó a banki kiutalás"

Ez miből derül ki ?

precike123

** Kezdő
Idézetet írta: csucsu Dátum szeptember 28, 2023, 10:21:07"egyébként úgy néz ki megint jó a banki kiutalás"

Ez miből derül ki ?

Kedden kiutaltam és ma megérkezett, csak nem mertem biztosra mondani, mert lehet hogy szerencsém volt vagy később megint nem lesz jó.