bet365 Infó

Indította Milán, december 01, 2009, 19:13:58

Előző téma - Következő téma

zsolti, suba74, Stavros01, mate93 és 4 vendég van a témában

lazanyja

**** Tősgyökeres
Idézetet írta: artur72 Dátum május 14, 2023, 15:13:49Telefonon tökéletes.

Hogy?? Minden le van töltve oda is, tegnapig még ment, ma már semmi se sehol.

Mehecske

**** Tősgyökeres
Mindig kéri az authenticatort, de nekem megy

suba74

* Újonc
Idézetet írta: lazanyja Dátum május 14, 2023, 15:07:00Ti tudtok most bárhol is fogadni beten? Telón nem, laptopon nem, appban se. A tököm kivan már!!!
Applikációban működik.

Rwilla

**** Tősgyökeres
Ti most hogy tudtok fogadni itt? Az Authenticator egyből QR kódot kér, de sehonnan sem tudok elővarázsolni. A tét beállításánál pedig szürke minden, nem tudok feltenni semmiféle tétet.

todika

**** Tősgyökeres
Idézetet írta: Rwilla Dátum május 16, 2023, 17:57:02Ti most hogy tudtok fogadni itt? Az Authenticator egyből QR kódot kér, de sehonnan sem tudok elővarázsolni. A tét beállításánál pedig szürke minden, nem tudok feltenni semmiféle tétet.

Az applikáció működik.

Rwilla

**** Tősgyökeres
Idézetet írta: todika Dátum május 16, 2023, 18:14:44Az applikáció működik.

Milyen app? Az Authenticatoron kívül nem találok semmit az App Storeban. Országot kéne váltani?

hubika88

**** Tősgyökeres
Ne a play aruhazban keresd, bet365 oldalarol lehet letolteni

todika

**** Tősgyökeres
Nem. A Bet365 oldaláról letöltheted. Legörgeted-Összes Bet365 alkalmazás-Rákattint-Sport. Kész.

Rwilla

**** Tősgyökeres
Idézetet írta: todika Dátum május 16, 2023, 18:42:44Nem. A Bet365 oldaláról letöltheted. Legörgeted-Összes Bet365 alkalmazás-Rákattint-Sport. Kész.

Iosról nem megy..

todika

**** Tősgyökeres
Akkor nem tudok segíteni.

Admin

***** Veterán senki

Rwilla

**** Tősgyökeres
Végül egy barátom androidos telójáról léptem be, és úgy fogadtam. Se vpn, se tükrözéses módszer nem jött be. Talán a lokáció átállítása megoldaná.

BvB_09

***** Régi motoros
Az oldal elrendezése egyre gyatrább, ráadásul most már a kis térképen is az alapértelmezett az eredmény kiírása lett. Mondjuk legalább már nem ugrál a térkép 100%-os képernyőméret mellett, az is valami...

suba74

* Újonc
Kíváncsiságból most próbálkoztam egy élő fogadást tenni és simán sikerüt. Semmit nem kért. Asztali gépről persze nem mobil alkalmazás.
Másnál is működik?

todika

**** Tősgyökeres
Igen. Már napok óta működik a gépről fogadás. Nem kér semmit.