Indította Milán, december 01, 2009, 19:13:58
havenofear és 3 vendég van a témában
Idézetet írta: todika Dátum május 24, 2023, 21:04:34Igen. Már napok óta működik a gépről fogadás. Nem kér semmit.
Idézetet írta: MarkoPolo Dátum május 24, 2023, 21:13:29Pár napja nekem se kéri az Authenticatort se telefonon se laptopon.
Idézetet írta: Carpeks Dátum május 25, 2023, 09:33:57Na de a háttérben fut az authenticator, nem? Nálam továbbra is kéri, és ha QR beolvasás után kilövöm, akkor újra kéri, ha viszont fut, akkor pár óra alatt leszívja az akksit. Nem iphone-od van? Arról azt hallottam, hogy nem okoz ilyen akksiproblémát az authenticator app, és nyugodtan futhat a háttérben.
Idézetet írta: MarkoPolo Dátum május 25, 2023, 10:28:29nem fut semmi, egyszerűen mintha megszünt volna létezni ez az authenticator. Van egy régebbi Iphone 6-osom, azon ez a szar bevezetése óta ha fogadni akartam, akkor az authenticatort el tudtam indítani, de valamiért nem fogadta el, és egyáltalán nem tudtam fogadni - pedig letöltöttem több böngészőt, mindenhol engedélyeztem a hely adatokat, de sehogy se működött. Most ezen a telón kipróbáltam simán Safariból (nem ment a háttérben az authenticator), és nem kért semmit, simán engedte hogy fogadjak. Ugyanúgy nem kéri egy újabb Iphone-n és laptopon se - ezeken eddig kérte az authenticator-t minden fogadásnál, de pár napja egyáltalán sehol se kéri. Nem tudom mi történt, de remélem sose jön vissza.
Idézetet írta: Carpeks Dátum május 25, 2023, 10:46:57Akkor valamit nagyon elszúrtak az alkalmazás fejlesztői Androidon, mert most hagytam működni, és 1 óra háttérben futással 10%-ot merített az akksin, plusz tök forró a telefon...
Idézetet írta: chabialonso Dátum május 26, 2023, 09:14:33Megnéztem, és asztalin, meg laptopon engedi a fogadást alkalmazás nélkül is. Lehet, hogy belátták, hogy ez sokaknak bosszantó akadály, és beszüntették?
Idézetet írta: chabialonso Dátum május 25, 2023, 12:28:24Lehetne nekik írni a fogadói közösség nevében, hogy szüntessék meg ezt a förmedvényt, mert csak a probléma van vele.Egyénekkel úgy sem foglalkoznak.
Idézetet írta: LanMaffia Dátum május 26, 2023, 16:47:54Én azt az infót kaptam, hogy most nagyon keményen dolgoznak a licenszszerzésen. Gondolom van csomó szabályozás, ahogy frissültek tájékoztatók is.
Idézetet írta: Carpeks Dátum május 26, 2023, 10:42:15Hát ti a szerencse gyermekei lehettek PC vagy apple?
Idézetet írta: Csabi76 Dátum június 05, 2023, 14:45:23Júl 1-től nem lehet be ill. kiutaltatni magyar bankártyáról. Tud erről valaki valamit?