Napi tipp - November 9.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tipp - November 9.

Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (3.000 Forint/nap) részesülhet!



Barca-Celta
LaLiga, 21:00

Tipp: büntetőpontok teljes száma 76+ @ 11.00 (betclic)
(Sárga lap 10, piros 25 pontot ér. Egy játékos max 35 pontot gyűjthet)

GC Fernandez vezeti, képes felkapni a vizet, de azért nem tartozik a legnagyobb kártyások közé. Ennek ellenére azért néha megszalad a keze, spanyolban nem ritka jelenség.
Alapesetben egy Barca-Celtát tuti gólra húznék, de ez nem alapeset. Lehetne, mert otthon azért bajnokin nem szórakozik a Barca, a Celta meg full utolsó, de edzőt cseréltek a vigóiak, a Barca meg roggyon van, Levante 3-at gurított és nyert, a Slavia meg helyenként szopatta a katalánokat, erőben még néha a Slavia jobbnak is tűnt. Például a Praha 9 cornerig jutott, azért ezt is ki hitte volna...
Nincs nagy formában a Barca, lehet ebből egy feszült meccs most, pláne ha a Celta kicsit felkeményedik, és meglepi a Barcát a meccs elején mondjuk egy dugóval. Nem mondom, hogy sok pénzt teszek rá, de nekem egy próbát megér.

Kézilabda, Bajnokok Ligája, 2019.11.09. 17:30
HC Vardar - VIVE Kielce
Tipp: 62.5 gól felett
Odds: 2.62
Iroda: WilliamHill

Mindkét csapat képes gyors tempójú játékra, ezt bizonyítja, hogy a Vardar utolsó két BL meccsén 67 ill. 69 gól született, míg a Kielce legutóbbi Bajnokok Ligája fellépésén a Veszprém ellen 67 találat jött össze. Ezúttal is őrült tempó várható, rengeteg góllal.

2019.11.09 18:00

Inter-Verona  Verona 1,5 több lap+1,5 több gól
Odds:1,52
bet365

Győzelemre törő Intert várok,akik nyomás alatt tartják a vendég csapatot.Több gólos hazai sikert érzek.

Foci    Anglia - Premier Liga
2019.11.09.    13:30
Chelsea - Crystal Palace

tipp:3,5 gól felett
odds:2,6
Betfair

A 2 csapat előzménye átlagosan 2,5 gól feletti amit egymás ellen játszottak , mindössze egyszer született 4 gól a legutóbbi 10 meccsből.A hazaiak a 4. , a vendégek a 9. helyen vannak jelenleg a tabellán..A Chelsea legutóbbi 5 meccséből 3-at nyert , mig a Palace 2-őt.Több gólos mérkőzésre számitok , a tippem:3,5 gól felett.

Románia, másodosztály
Politehnica Temesvár - FK Csíkszereda
tipp: vendég
odds: 3,00
iroda: bet365

Kezdi megérezni a másodosztály ízét az FK Csíkszereda, gyenge kezdés után az utóbbi 5 fordulóban aratott két győzelem és egy döntetlen azt mutatja kezdik felvenni liga ritmusát, ráadásul a két vereség is minimális 1 gólos vereség volt idegenben. Idegenben sajnos még nem megy annyira a csíkszeredaiaknak, bár vannak biztató jelek, ugyanis hét közben szinte sikerült a feljutást megcélzó Petrolul otthonából ponttal távozni, de a 83. percben egy szerencsétlenül megpattanó lövés okozta a vesztüket.

A bánsági együttest a jelenlegi formájában 2012-ben alapították a szurkolók, miután a híres 1921-ben alapított FC Politehnica megszűnt létezni. A jelenlegi csapat a Temesvári Műszaki Egyetemhez tartozik és továbbra is a lila-fehér szurkolók tartják fent. A temesvári csapat az idény kezdete óta szerdán negyedik alkalommal cserélt edzőt, ezúttal a 39 éves Octavian Benga ült a kispadra.

Két csapat között mindössze 1 pont a különbség, és mivel a hazai keret 14 fordulót követően már a negyedik edzőjét fogyasztja nem egy egységes csapat látszatát kelti. Ezt kihasználhatja a vendég csíki alakulat, és ki is kell használnia ha jövőben is a másodosztályban szeretnék folytatni. Legbiztosabb tippnek egy x2-t érzek 1,57-es oddson, de mivel nem igen szokott elég lenni ebbe a játékba az ilyes féle odds, ezért kicsit bátrabb vendég tippet célzom meg. Sok Sikert  :beerchug:

Premier League 16:00
Tottenham-Sheffield
Döntetlen
4.00
bet365

Közel helyezkedik el a két csapat a bajnoki tabellán, sőt a Sheffield előrébb (!), a Tottenham nem teljesít jól az utóbbi időben, bár a BL-ben kétszer nyert.

NÉMETORSZÁG: Bundesliga - 11. forduló
09.11.2019 18:30
Bayern München - Borussia Dortmund
Tipp:5,5 gól felett
Odds:6,40
Iroda:Unibet
Mindkét csapatnál akadnak gondok idén, az elvárások alatt teljesítenek. Ez a párharc sosem a védekezésről szólt, ma is megállás nélküli támadófutballt várok. Tippem 4-2.

Foci FA Kupa
Nantwich v Fylde
Tipp: elso gol 21-30 perc kozott
Odds: 6.00
Bet365

A hazaiak harmadszor jutottak el az elso forduloig. Az elso ket alkalommal egyarant ligas ellenfelek otthonaban merkoztek, az MK Dons 6, a Stevenage 5 golt lott nekik. Most a hazai palya extra elmenyt ad, s a Fylde hiaba all jol pontvadaszataban, elmarad minosegben a Nantwich korabbi ellenfeleitol. Ugy gondolom, hogy a Nantwich szamara akkor van remeny, ha az elejet tulelik, onnantol mar ok is felveszik a ritmust. A Fylde a favorit, s az MK Donshoz nem hasonlithatoak, de meglepetes nelkul benne van egy 3-1, 4-1-es siker. Az elso golt a 21-30 perc kozott varom.

Sziasztok!

Időpont: 2019.11.09. (15 óra)
Esemény: Foci Lengyel bajnokság (Wisla Plock - Cracovia)
Tipp: Összesített gólok/mindkét csapat szerez gólt igen és (2.5) felett
Odds: 2.37
Iroda: bet365
Indoklás:

Wisla Plock jelenleg (6) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (2.80) így esélye a győzelemre (36%) viszont korábbi mérkőzéseit (44%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Hazai pályán (5-1-1) eredménnyel (14:7) gólaránnyal áll! Ez a teljesítmény a második helyre jó a csapatnak!

Legjobb gólszerző a középpályás Dominik Furman (4) góllal viszont igen sok játékos (1-3) gólos a csapatban!

Cracovia jelenleg (4) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (2.40) így esélye a győzelemre (42%) viszont korábbi mérkőzéseit (76%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Idegenben (3-1-2) eredménnyel (10:8) gólaránnyal áll!

Legjobb gólszerző a csatár Rafael Lopes (6) góllal viszont igen sok játékos (1-5) gólos a csapatban!

Egymás ellen (3-1-3) eredménnyel állnak!

Tippemnél figyelembe vettem a Wisla Plock hazai pályán győzelemre vinné a mérkőzést hiszen akkor jelentősen megerősítené helyezését vagy előrébb lépne!

Cracovia is nyerni szeretne hiszen akkor továbbra is a Play Off helyen állna vagy akár az első helyere is kerülhetne de mindenesetre megszilárdítaná helyezését!

Bajnokságban gólátlag (2.50) hazai győzelem (46%) vendég győzelem (31%)

Ezek az információk valamint az,hogy a Wisla Plock hazai pályán (over 2.5) gól (71.43%)

Cracovia idegenben (over 2.5) gól (66.67%) és a kiváló gólszerző játékosoknak köszönhetően igen nagy remény van a mai több gólos mérkőzésre!


Reading - Luton
Labdarúgás Anglia Championship 16:00

Tipp: over 4,5
Odds: 6.01
Iroda: Pinnacle

Kicsúsztam a gurus határidőből, így kénytelen vagyok ide írni a "kicsit" merészebb tippemet.

Nem hittem volna, hogy a Videoton korábbi szupersztár edzője, Jose ,,tripenáltiz" Gomez valaha valahol még fog dolgozni, erre a Reading leigazolta őt 10 hónappal ezelőtt. Eddig tartott a becsülete a portugálnak: három fordulóval ezelőtt köszönték szépen a munkáját, és idehozták a helyére Mark Bowent, akinek azért van már nemkicsi tapasztalata. A klubnak kínai milliárdos a tulajdonosa, nyáron nem kis pénzt feccölt bele a keretbe: jött George Puscas az Interből, Lucas Joao a Sheffield-től, kölcsönbe a védelembe Matt Miazga a Chelsea-től, a középpályára Ovie Ejaria a Liverpooltól, illetve a veterán Charlie Adam is ebbe a csapatrészbe érkezett. Szóval ezek a nevek azért elég jelentős erősítésnek tekinthetőek, mégis sikerült Gomez-nek a kiesőhelyek egyikére "feltornáznia" a csapatát.

Ekkor jött Mark Bowen és hirtelen 3 meccsből nyertek kettőt, a kilenc pontból pedig megszereztek 7-et. El is kerültek a kiesőhelyekről. A Milwall elleni győzelem egy kicsit savanykás volt, mivel megsérült Rafael kapus és Liam Moore is azon a meccsen, de állítólag mindketten egészségesek lettek mára. Így csak Charlie Adam és Lucas Joao sérült, úgyhogy minden adott ahhoz, hogy lenyomják a Lutont.

A Luton a League 1-ból jutott fel a nyáron, meg is látszik az eredményein, összesen négyszer tudtak nyerni. Valami miatt mégsem merem azt mondani, hogy a Reading megnyeri a mai mérkőzést, kb. ilyenkor szokott elfogyni az új edző lendülete. Azt néztem, hogy nagy gólgyártó csapat a Luton (elöl-hátul), 12-3 az o/u aránya, ami a legmagasabb a Championshipben. Vendégként is az egyik leggólerősebb csapat, meccsenként 3.3 a gólátlaga. Úgy gondolom, hogy Rafael kapus kisebb sérülése még meglátszódhat a játékán, nem elképzelhetetlen egy-két ügyetlen mozdulat tőle, esetleg potya is beficcenhet. A román Puskás pedig igazán nekiállhatna végre a gólgyártásnak. Szóval én a gólok mellett tettem le a voksomat, szerintem meglesz a legalább 5 gól.

*játékon kívül
Barca-Celta

Barca büntetőpontok első félidőben
2 @ 9.00 (betclic)
3+ @ 40.00 (betclic)

sárga 1, piros 2 pontot ér

Szóval a lényeg, a Celtánál Escriba mestert lapátra tették, így azt azért valószínűsíteni lehet, hogy a Vigo talán jobban pörög majd. Ha a Barca megint tesze-tosza lenne, mint volt a Levante ellen, vagy mint a Slavia ellen,és a Celta előveszi agresszívebb énjét, akkor simán el tudom képzelni, hogy a hazai csapat legalább két sárgát összekapar már a félidőig. Ha meg netán 3-at, az már 40-es odds.
Eleve szeretem azokat a meccseket, ahol van egy Barca féle hazai domináns csapat, amely tili-tolizik, aztán van egy ellenfél, amely pedig kontrákra apellál. Nos, a Celta az nem feltétlenül az a tipikus kontrázós csapat, de biztos vagyok benne, hogy labdaszerzés után egyből direkt kapura törnek majd, így pedig a hazai spílerek többször taktikai okból inkább visszarántják az ellenfelet, utána rúgnak, ami sok sporinál ugrasztja a lapot. Én behúztam a minimum két hazai lapot is, a 3+ lapot is, meglátjuk, mi sül ki belőle. Ehhez a tipphez mondjuk kéne egy agresszívebb Celta, de az is tény, a vigói csapat bajnokin idegenben 17 meccse nyeretlen, nem valószínű, hogy a Camp Nouban szakad a széria. Cuadra Fernandez vezeti, lapok terán nagyjából átlagos spori, de hátha ma adakozó lesz...


Labdarúgás, Magyar NB I, 2019. 11. 09. 17:00

Kaposvári Rákóczi - MOL Fehérvár FC
Tipp: Mindkét csapat gólt szerez és döntetlen

Odds: 6,5
Iroda: Bet365

Indoklás: Kötelező győzelem előtt a Vidi - mégis, ezúttal nem fogja tudni hozni azt. A Kaposvár - eredménytelensége ellenére - szimpatikus, bátor futballt játszik: hazai pályán sokszor a nála jóval esélyesebb ellenfelekkel is partiban van. Ugyanakkor a vendégek kifejezetten gyenge formában érkeznek - óriási mázlival mentettek pontot Egerszegen az előző fordulóban; de persze, a döntetlen így is csalódást keltő.

Pedig ma sem fognak tudni nyerni. Küzdelmes, gólgazdag meccs végén testvéries pontosztozkodást várok.

Leicester - Arsenal
Vardy kaput eltalalo lovesei 0,5 felett
1.5
bet365

Vardy nagyon motivalt a nagycsapatok, az un. Big Six ellen, 34 golt ramolt be nekik. Kozuluk is az Arsenal a kedvenc, 8 kezdo meccsen 8 dugo, tavasszal is egy dupla a hazai derbin. Pazar formaban van, mar 10 talalatnal jar iden. Az Arsenal most vakvaganyra tevedt, Emery alatt inog a pad, Xhaka balhezott, nem tisztak a fejek, raadasul het kozben meg Portugaliaban meccseltek. Egyebkent Kavanagh vezeti a rangadot, aki iden a PL-ben 8-bol 4 merkozesen fujt be buntetot (Vardy az elso szamu rugo).

Röplabda Orosz Szuperliga 2019.11.09. 16:00
Zenit St. Petersburg-Novij Urengoj
Mérkőzés nyertese: Novij Urengoj
2,50
Bet365
Igazi magyar párharc várható, mivel mindkét csapat feladó átlója magyar. A Zenitben Grózer György, aki a rutint képviseli 34 évével szemben a fiatal 23 éves Pádár Krisztiánnal. Mindkét játékosnak brutális szervái és ütései vannak az ő formájuk jelentősen meghatározza a csapatuk formáját. A tippem a Pádár vezérelte Urengoj-ra esett, mert óriási önbizalommal léphetnek pályára a másik Szentpétervári kirakat csapat 3-0 legyőzése után, ahol Pádár kiemelkedően játszott. Hétközi meccsük nem volt, így egy hetük volt felkészülni az újabb komoly ütközetre.