Mennyei Kettő Fogadások 2017/18

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Mennyei Kettő Fogadások 2017/18





Ebben a témában lehet beszélgetni az NB2-es pontvadászatról.

Ha van egy jó tipped, információd, vagy bármi, ami a bajnoksággal kapcsolatos, akkor azt ebben a témában szívesen fogadjuk. :beerchug:

Ott fosnám le a bokám, ha nálunk játszana!!  ;D ;D ;D Kár, hogy az aktuális vételára 1,5 millió euro, illetve a város kompletten csődbe menne egy havi fizuja után  ;D

http://www.vacfc.com/hirek/vilagklasszis-futballista-a-vac-fc-edzesein/

Idézetet írta: robmiller Dátum július 19, 2017, 14:20:42
Ott fosnám le a bokám, ha nálunk játszana!!  ;D ;D ;D Kár, hogy az aktuális vételára 1,5 millió euro, illetve a város kompletten csődbe menne egy havi fizuja után  ;D

http://www.vacfc.com/hirek/vilagklasszis-futballista-a-vac-fc-edzesein/

Mondjuk én is lefosnám a bokám, ha erről a fickóról is ki tudnák deríteni, hogy magyar felmenőkkel rendelkezik.  ;D
Bár Magyarországon vagyunk, tehát csak óvatosan azzal a boka fosdosással.  ;D

Idézetet írta: Várda64 Dátum július 20, 2017, 07:29:59
Mondjuk én is lefosnám a bokám, ha erről a fickóról is ki tudnák deríteni, hogy magyar felmenőkkel rendelkezik.  ;D
Bár Magyarországon vagyunk, tehát csak óvatosan azzal a boka fosdosással.  ;D

:-) Jó játékos volt anno, Arsenal utána a Galatasarayban is lehúzott több szezont, ott volt alkalmam élőben is látni egyszer, emlékeszem rá. Hogy hogy került Vácra nagy kérdés, azt olvasni róla, hogy tartozik a menedzserének akinek nem fizetetett egy idő után.
Nyilván le van pukkanva fizikálisan, gondolom van rajta súlyfölösleg is jócskán, de ezeken lehet segíteni ha komolyan gondolja.
Én nehezen képzelem el, hogy ő Vácon játsszon tényleg, de hátha. Nagy poén lenne.

Hülyültem. Nyilván nem fog itt játszani. Amint írtam, csak a fizetése kimerítené szerintem a klub éves költségvetését. Arról van szó, hogy Magyarországon a Fradival tárgyalt, aztán egyelőre nincs eredménye, csapatot keres, s valahol szeretne edzeni. Mivel Vác közel van Pesthez (20-30 perc autóval), s a tulaj John Marshall, aki az Everton vezetésében is pozíciót tölt be. Gondolom korábbról ismerték egymást stb, s Marshall felkínálta neki itt az edzés lehetőséget. Ennyi, mondom lefosnám a bokám, ha végül itt kötne ki Eboué, de erre annyi az esély kb. mint, hogy holnap ellepik az UFO-k a Földet...(jobb hasonlat hirtelen nem jutott eszembe.) De ha mégis, rohanok dedikáltatni minden cuccomat!  ;D Ekkora név még nem játszott nálunk sosem...Babatünde Fatusi meg Monye volt a best eddig a színesbőrűek közül még a 90-es években  ;D ;D ;D ;D


Az NB2.hu előzetese:


BUDAÖRS FC–GYIRMÓT FC GYŐR
(Vasárnap, Tatabánya, 18.00)

A Budaörs a tizenötödik helyen végzett a Merkantil Bank Liga legutóbbi szezonjában, a Gyirmót utolsó lett az OTP Bank Ligában. A budaörsiek továbbra is Tatabányán rendezik hazai mérkőzéseiket. Két rutinos játékossal is erősödtek, a tavaszi szezont kihagyó Kemenes Szabolccsal és a korábbi válogatott, legutóbb a Siófok keretéhez tartozó Czvitkovics Péterrel. A gyirmótiak szinte minden légiósukat elengedték, ugyanakkor több tehetséges, magyar felmenőkkel is bíró játékost is igazoltak felvidéki klubokból, köztük az ottani második vonal legutóbbi gólkirályát, Robert Janót. A sárga-kékek új edzője, az Urbányi Istvánt váltó Molnár László is felvidéki magyar.

BUDAFOKI MTE–NYÍREGYHÁZA SPARTACUS
(Vasárnap, Budafok, 18.00)

A Budafok az NB III Közép csoportjának bajnokaként jutott fel, tavasszal nagyszerűen menetelt a Magyar Kupában, sejtetve, hogy a magasabb osztályban is megállja a helyét. A Nyíregyháza nagyon nehéz idényt zárt, végül a tizenkettedik helyen zárt. A piros-feketék alacsonyabb osztályú játékosokkal, valamint a Bp. Honvéd második csapatától érkezett, rutinos Somogyi Csabával, valamint a Haladástól érkező, mindössze 18 éves Kirják Henrikkel erősítettek. A Nyíregyházát Lucsánszky Tamás dirigálja majd, Szűcs Mihály az új sportigazgató több korábbi ferencvárosi és/vagy soroksári játékost (Csilus, Jova, Dragóner, Csernák és a rutinos Bajzát Péter) megszerzett, vagy véglegesített. Bajzát korábban két szakaszban is játszott már Nyíregyházán. A Szpari emellett Forró és Pekár személyében két NB I-es szintű játékost igazolt a Puskás Akadémiától.

SZOLNOKI MÁV FC–DOROGI FC
(Vasárnap, Szolnok, 18.00)

Az előző idény tizedik helyezettje fogadja a nyolcadik helyezettet. A dorogiak két ponttal gyűjtöttek többet, nem volt nagy különbség a két csapat között. A szolnokiak a második vonalból erősítettek, megszerezték a korábbi ifjúsági válogatott kapust, Hrabina Alexet is, és megtartották a korábban az OTP Bank Ligában is bemutatkozott Berdó Pétert. A Dorog kerete alig változott, de Schindler Szabolcs személyében új szakvezető irányítja az együttest.

VÁC FC–SOROKSÁR FC
(Vasárnap, III. ker TVE Sporttelep, 18.00)

A Vác FC a hatodik, a Soroksár a negyedik helyen végzet a Merkantil Bank Liga 2016–2017-es szezonjában. A váciak az előző idénybeli, dunaújvárosi albérlet után ezúttal Óbudán fogadják ellenfelüket. Tíz játékos távozott, hat érkezett, utóbbiak között van az előző idényben a Budafokban védő Abu Attila és a Szegedről érkező, több mint száz élvonalbeli meccsen szerepelt Búrány Zoltán. A Soroksár kerete alapos változáson esett keresztül, teljesen új a szakmai stáb, Lipcsei Péter vezetőedzővel, valamint Végh Zoltánnal, Dejan Milovanoviccsal és Tímár Ádámmal. Öt játékos érkezett a Ferencvárosból, nyolc pedig más klubokból, köztük a szintén korábbi fradista, Gyömbér Gábor, valamint az Újpestben is megfordult Dvorschák Gábor.

CEGLÉDI VSE–SZEGED 2011-GROSICS AKADÉMIA
(Vasárnap, Albertirsa, 18.00)

A ceglédiek tizenhetedikként éppen csak bennmaradtak az NB II-ben, a szegedi akadémisták a tizenegyedik helyen végeztek. A vasutasok több korábbi NB I-es játékossal, így Preklet Csabával, Szilágyi Péterrel és Sándor Istvánnal erősödtek. Az akadémisták nyolc új játékossal erősödtek, közül két légiósnak, Andrej Causicnak és Mihai Nicorecnek is körülbelül félszáz NB I-es mérkőzés áll a háta mögött.

KISVÁRDA MASTER GOOD–CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR
(Vasárnap, Kisvárda, 18.00)

A várdaiak éppen csak lemaradtak harmadikként a feljutásról, a Mosonmagyaróvár kilencedikként fejezte be az idényt. A szabolcsiak Kondás Elemért szerződtették a kispadra, tizenegy új játékos érkezett, köztük négy Kárpátaljáról, a Munkácsi Akadémiáról. A legrutinosabb érkező Heffler Norbert. A mosonmagyaróváriak kilenc játékost igazoltak, köztük két futballistát, Szépe Jánost és Zsigmond Kevint Dunaszerdahelyről. Szépe játszott négy mérkőzésen a szlovák élvonalban.

BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE–KAZINCBARCIKAI BSC
(Vasárnap, Békéscsaba, 19.00)

A Békéscsaba ötödik lett a Merkantil Bank Liga előző idényében, a Kazincbarcika az NB III Keleti csoportjának megnyerésével szerzett jogot az indulásra. Boér Gábor irányítja – a tavasz végéhez hasonlóan – a lila-fehéreket, akik Ribánszki Lászlóval, Vukasin Poleksziccsel, Ezequiel Calventével, Eszlátyi Istvánnal, Dlusztus Andrással, öt, korábban az élvonalban is szerepelt játékossal erősítettek. A borsodiak nyolc új játékost szereztek, a legnagyobb fogás a rutinos, élvonalbeli rutinnal is rendelkező Hegedűs Dávid lehet, aki 2007 tavaszán már játszott a csapatban.

AQVITAL FC CSÁKVÁR–MTK
(Vasárnap, Csákvár, 19.00)

A csákváriak a tizenhatodik helyen végeztek az előző NB II-es idényben, az MTK az OTP Bank Liga tizenegyedik, utolsó előtti helyezettjeként kiesett. A csákváriak legnagyobb erősítése a Puskás Akadémiától érkezett, korábbi válogatott középpályás, Sándor György. A kölcsönvettek közül Sejben Viktornak és Tar Zsoltnak is van élvonalbeli múltja. Az MTK új edzővel, Feczkó Tamással vág neki a szezonnak, meg tudta tartani két legrutinosabb játékosát, Torghelle Sándort és Kanta Józsefet. Az érkezők közül Lencse László, Vass Patrik, Balogh Béla és Bori Gábor is volt már, pályafutása korábbi szakaszában, a kék-fehérek tagja. Új szerzemény a korábbi válogatott, az előző idényben a Balmazújvárosban szerepelt Farkas Balázs is.

BFC SIÓFOK–SOPRONI VSE
(Vasárnap, Siófok, 19.00)

A siófokiak a tizennegyedik, a soproniak a tizenharmadik helyen végeztek az előző idényben. A Balaton-parti gárda két nagyon rutinos játékossal, Balajcza Szabolccsal és Hidvégi Sándorral is erősödött. A soproniak három játékost szerződtettek (köztük Molnár Márkot a Haladástól), kilencen kölcsönbe érkeztek az új vezetőedző Németh Szabolcs lett.

ZALAEGERSZEGI TE–ETO FC
(Hétfő, Zalaegerszeg, 18.30)

A ZTE hetedikként zárta a Merkantil Bank Liga előző idényét, az ETO FC újonc, az NB III Nyugati csoportját nyerte meg. Zoran Szpisljak a ZTE új edzője, a három legnagyobb erősítés a visszatért Balázs Zsolt, valamint az Újpestről érkezett Nagy Gábor és a volt kispesti Vernes Richárd lehet. Az ETO-hoz érkezett a korábbi válogatott Debreceni András. A többi új fiú közül Bagi Istvánnak és Szatmári Lórándnak is van élvonalbeli múltja.

Az első forduló jegyzőkönyvei, edzői értékelések:

BUDAÖRS–GYIRMÓT 1–1 (0–0)
Tatabánya, 200 néző. Vezette: Radványi Ádám (Szalai Balázs, Szécsényi István)
BUDAÖRS: Kemenes – Marques-Airosa, Kékesi, Tányéros Á., Medgyes – Czvitkovics (Lengyel B., 84.), Sajbán Miklós, Sajbán Máté (Horváth R., 90.), Bakos – Pethő (Ódé, 80.), Deli. Szakmai igazgató: Bognár György
GYIRMÓT: Sebők Zs. – Achim, Lázár, Szőcs, Présinger – Kiss M., Varga P. – Szegi (Kőris, 75.), Simon A., Németh Zs. (Paku, 84.) – Jano (Máté J., 66.). Vezetőedző: Molnár László
Gólszerző: Kékesi (1–0) az 52., Présinger (1–1) a 91. percben
MESTERMÉRLEG
Bognár György: - Nem volt szép a játék, inkább a küzdelem dominált a mérkőzésen. A játék minősége nem volt túl magas szintű, mindkét csapattól többet vártam. Az eredményt igazságosnak tartom, még akkor is, ha a legvégén kaptuk az egyenlítő gólt.
Molnár László: - Az első félidőben legalább három gólt szerezhettünk volna, így mondhatom, hogy elvesztettünk két pontot. A játékunk nem volt rossz, de a helyzeteink kimaradtak. Az első lépést megtettük, innentől a következő meccsre készülünk.


BUDAFOKI MTE–NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 0–2 (0–1)
Promontor u., 611 néző. Vezette: Csonka Bence (Bertalan Dávid, Csatári Tibor)
BUDAFOK: Szabó B. – Patkós, Vaszicsku, Csizmadia, Kirják – Margitics (Vass M., 79.), Veszelinov (Nagy T., 64.) – Kovács D., Oláh L. (Kerekes K., 82.), Vankó – Pölöskei P. Vezetőedző: Prukner László
NYÍREGYHÁZA: Jova – Hinora, Fodor F., Rubus, Forró – Pekár (Kesztyűs, 69.), Holdampf, Csilus T., Rezes (Gajdos, 84.) – Rudolf G., Dragóner F. (Szinanovics, 69.). Vezetőedző: Lucsánszky Tamás
Gólszerző: Dragóner F. (0–1) a 29., Csilus T. (0–2) az 53. percben
MESTERMÉRLEG
Prukner László: – Ellenfelünknek megvolt az a gyorsaságbeli rutinja, amit az NB III tőlünk nem követelt meg. Jó tempóban tudtunk támadásokat indítani, de a védekezésben súlyos egyéni hibákat követtünk el. Úgy érzem, az első győzelem át fog minket lendíteni, és ezután el fogunk tudni indulni felfelé.
Lucsánszky Tamás: – Előrejátékban helyenként nagyon szép dolgokat csináltunk, két gyönyörű gólt szereztünk. Megérdemelten nyertük meg a mérkőzést, bár kicsit minden idény eleji módon zajlott.


Szolnoki MÁV FC - Dorogi FC 2-2 (0 - 0)
Szolnok, Tiszaligeti Stadion, 600 néző
Szolnoki MÁV FC: Hrabina Alex, Molnár Róbert, Horgosi Donát, Papp Szilárd, Földi Marcell, Tóth Balázs, Jasarevic Mahir, Katona György, Kenderes Zoltán, Tóth László, Olasz Dénes
Vezetőedző: Balogh Pál
Dorogi FC: Vajda D., Németh, Mészáros, Berkó (Kamarás 82.perc), Szedlár (Perovic 86.perc), Kovács (Sitku 71.perc), Csató, Bora, Szalai, Lénárt, Simon.
Vezetőedző: Schindler Szabolcs
Gólszerzők: Jasarevic  59' Olasz 75' ill. Mészáros 77. perc, Simon 91. perc
MESTERMÉRLEG
Schindler Szabolcs: -Amit terveztünk, majdnem megvalósult. A mérkőzés nagy részében mi uraltuk a játékot, rengeteget volt nálunk a labda. A Szolnok nagyon masszívan védekezett és a támadásaink befejezésében nem voltunk elég hatékonyak. Két egyéni hibából hátrányba kerültünk, de az utolsó 15 percben bebizonyította a csapat, hogy nem vagyunk rossz állapotban és ki tudtunk egyenlíteni. Összképét tekintve nagyon sok helyzetünk volt, a 92. percben Simon Attila még a győzelmet is megszerezhette volna.
Ha azt veszem, hogy sokkal több helyzetünk volt, mint a Szolnoknak, akkor szomorkodni kellene, hogy nem győztünk. De ha azt veszem, hogy 0-2-ről felálltunk, akkor pozitív a kép. Összességében ők hagyták el rosszabb szájízzel a pályát, hiszen a győzelem már szinte a kezükben volt. Elégedett vagyok a fiúkkal, jól játszott a csapat, de senkit nem emelnék most ki.



Vác FC – Soroksár SC 0-0 (0-0)
Hévízi út,  300 néző. Játékvezető: Bogár Gergő (Vígh-Tarsoly Gergő, Bede Tamás)
Vác FC: Halasi - Hegedűs Cs., Tóth F., Görgényi, Gulyás M. - Tóth G. - Kákonyi., Nagy R., Szabó N., Major - Balajti.
Cserejátékosok: Abu (k), Durso, Havasi, Földi, Borvető, Búrány, Niedermüller.
Vezetőedző: Horváth Károly
Soroksár SC: Kovács D. - Fülöp N., Dvorschák, Valencsik, Silye - Gyömbér, Derekas - Lakatos I., Huszák, Albert Á. - Orosz M.
Vezetőedző: Lipcsei Péter
MESTERMÉRLEG
Horváth Károly: – A kihagyott helyzetek mérkőzése volt, de úgy gondolom, hazai pályán ezek közül legalább egyet illett volna belőnünk, és akkor most győzelemnek örülhetnénk.
Lipcsei Péter: – Igazságos eredmény született két ellentétes félidő után. Úgy érzem, nekünk volt több lehetőségünk, kapufát is lőttünk. Még érződik a csapaton, hogy sokan játékhiánnyal küszködnek.


Kisvárda Master Good–Mosonmagyaróvár 3–3 (1–1)
Kisvárda, 1241 néző, v.: Oláh G. (Szert, Pápai).
Kisvárda: Molnár F. T. – Zanko (Vezdel, 68.), Izing, Papucsek – Lucas – Hej, Oltean (Oláh G., a szünetben), Misic, Fodor Á. – Gosztonyi (Horváth Z., 75.), Lukács R. Vezetőedző: Kondás Elemér.
Mosonmagyaróvár: Tarczy – Bohner, Szpirulisz, Vágó L. (Kószás, 87.), Juhász Gy. – Zsirai – Tóth L. (Kovács B., 76.), Lőrinczy (Bartos, 68.), Schmatovich, Katona K. – Laki B. Vezetőedző: Várhidi Péter.
MESTERMÉRLEG
Kondás Elemér: – Jól kezdtünk, vezettünk, aztán egy elképesztő öngólt vétettünk. A második félidőben megnyugtatónak tűnő előnyt szereztünk, ettől túlságosan is leengedett a csapat, a hosszabbításban pedig elképesztő hibákat vétettünk. Megnyert meccsen fontos két pontot hullajtottunk el.
Várhidi Péter: – Az első gondolatom az, hogy soha rosszabb meccset. A második, hogy át tudom érezni, hogy mit éreznek a hazaiak a végjáték miatt, mi edzők, gyakran ki vagyunk szolgáltatva az ilyen helyzeteknek, de bebizonyosodott, hogy soha nem szabad feladni. A Kisvárda jobb csapat, mint a miénk, de küzdöttünk a végsőkig, és a sors megjutalmazott bennünket.


Ceglédi VSE – Szeged 2011-Grosics Akadémia 1 – 2 (1-0)
Albertirsa, Ecsedi László sporttelep, 300 néző. Vezette: Nagy Róbert (Punyi Gyula, Márkus Péter).
Cegléd: Mursits – Preklet, Nánási, Albert, Valkovszki, Sándor, Virág, Asztalos (Törtei, 61′), Farkas A., Farkas J. (Szilágyi, 63′), Damásdi (Fehér, 82′). Vezetőedző: Klausz László.
Szeged-Grosics: Szántai – Causic, Farkas M., Jagodics, Katona, Szabó P., Molnár J. (Zabari, 55′), Coroian (Povázsai, 55′), Horváth A., Nicorec, Zádori. Vezetőedző: Supka Attila.
Gól: Nánási (11′) ill. Germán (78′, 81′ – a másodikat tizenegyesből).
MESTERMÉRLEG
Klausz László: Az igazolódott be, amit a csapaton éreztem is, hogy még sok munka van hátra. Nem egyenlő erőállapotban érkeztek a játékosok Ceglédre. A másodosztályban a legtöbb mérkőzés az utolsó percekben dől el, ahol nem voltak megfelelő erőállapotban a játékosok.
Supka Attila: "Az első félidőben nem úgy játszottunk, ahogy megbeszéltük, mert a középpályán rengeteget hibáztunk. Ettől függetlenül végig éreztem, hogy a győzelmünk, amihez a cseréink nagyon sokat tettek hozzá, nem forog veszélyben."


Békéscsaba 1912 Előre – KBSC FC 0-1 (0-0)
Békéscsaba, Nézőszám: 967
Békéscsaba: Ribánszki László, Birtalan Botond, Eszlátyi István, Mészáros Márk, Szatmári István, Fehér Zsolt, Király Patrik, Viczián Ádám, Pilán Márkó, Nagy Sándor, Gyurján Bence. Cserék: Máthé Gábor, Zahorán Balázs, Urbin Péter, Szalai Dániel, Gránicz Patrik, Dlusztus András, Szélpál Norbert.
Vezetőedző: Boér Gábor
KBSC: Somodi Bence Máté, Palmes Raoul-Ioan, Szemere Balázs, Heil Valter, Constantinescu Dan-Marius, Takács Péter, Sigér Ákos, Mikló Roland, Engel Alex, Süttő Attila, Boros Gábor. Cserék: Botló Ádám, Tóth Szabolcs, Micsinai Miklós, Burics András, Lőrincz Patrik Márton, Bene Attila.
Vezetőedző: Vitelki Zoltán
Gólszerző: Sigér Ákos (49. perc).
MESTERMÉRLEG
Boér Gábor: – Attól függetlenül, hogy a Kazincbarcika rúgott egy gólt és nyert, a futballt mi próbáltuk játszani. Tudom, hogy ez nem mentség, de nem egyszerű dolog egy betömörülő védelem ellen eredményesen játszani. Az első félidőt elrontottuk, pontatlanul és nagyon rossz felfogásban játszottunk – inkább lassítottuk a játékot és a passzok minősége sem volt megfelelő. Amikor lehetőségünk adódott, azzal nem tudtunk élni, úgyhogy látszódott, hogy kiegyenlített lesz a küzdelem. A második félidőben már voltak kialakított lehetőségeink, bár ez számomra még mindig nagyon kevés. Ezekkel viszont élni kell, az óriási hiba, ha kimaradnak a ziccerek. Elmondtam korábban is, hogy előfordulhatnak majd olyan periódusok egy-egy mérkőzésen, amikor nehezebben sikerülnek dolgok. Ettől függetlenül véleményem szerint nem reális az eredmény, sőt. Az is látszik, hogy még többet kell dolgoznunk, többet kell tenni azért, hogy győztesen hagyjuk el a pályát. Remélem, hogy jókor jött ez a pofon és tudjuk korrigálni a dolgokat, azon leszünk, hogy javítsunk. Annyit még hozzátennék az egészhez, nem tudom kívülről hogy látszodott, de belülről úgy láttam, hogy a küzdéssel, hozzáállással nem volt gond és ha néha nem sikerülnek a dolgok, az megint más történet. Ami az én felelősségem, azt vállalom, de a játékosokat elmarasztalni azért, hogy nem akartak volna játszani, nem lehet.
Vitelki Zoltán: – Egy NB3-ból újonnan felkerült csapatnak óriási dolog, hogy idegenben tudott nyerni, ráadásul nem is akármilyen csapat ellen. Bár azt gondolom, hogy a mi számunkra ez nem meglepetés eredmény, hiszen erre készültünk. Az a típusú edző vagyok, aki minden mérkőzésen nyerni szeretne. Nekem nincs könnyű vagy nehéz ellenfél, csak ellenfél. Ezt próbáltam átültetni a játékosokba is és ezt ők maximálisan megértették, amit ma a pályán csináltak hozzáállásban, egymásért küzdésben, az mindenképpen pozitív. Nyilván a két félidőt két részre kell osztani, az első játékrészben azért sokkal többet volt nálunk a labda, mint a másodikban – ezt el kell ismerni, de azt gondolom, hogy mind a két félidőben tudatosan játszottunk és mindkét játékszituációra fel voltunk készülve, a védekezésre és a támadásra is. Nem ért minket váratlan dolog a mai mérkőzésen, tudtuk mi az erőssége a Békéscsabának, de a legfontosabb az volt, hogy tudtuk mi a saját csapatunk erőssége.


BFC Siófok – Soproni VSE 1:0 (0:0)
Siófok, 500 néző, Vezette: Dr.Kovács Gergely (Király Zsolt, Kepe Arnold)
BFC Siófok: Balajcza, Szilágyi, Lorentz, Hidvégi, Farkas, Gál, Erőss, Nagy D. (Kozma 87'), Kovács D. (Bévárdi 80'), Petneházi, Elek. Vezetőedző: Disztl László
Soproni VSE: Gelei, Angyal, Fehér, Ágh, Bor, Sifter (Kokenszky 65'), Tóth M., Szőke (Kovács Do. 76'), Kővári, Szabó L. (Gyürki 74'), Garda. Vezetőedző: Németh Szabolcs
Gólszerző: Elek (53')


Aqvital FC Csákvár-MTK 1-2 (0-2)
Csákvár 400 néző, vezeti: Szilasi Szabolcs (Aradi József, Máyer Gábor)
Csákvár: Horváth G. – Rétyi, Dulló, Tar, Csonka, Galambos – Pintér B. (Bokros) – Molnár T., Sándor Gy., Daróczi – Magyari (Jelena). Edző: Szanyó Károly.
MTK:  Szentpéteri – Katona M., Balogh B., Gengeliczki, Deutsch B. – Borbély (Gera D.) – Vass P., Vass Á., Takács R. (Schafer) – Torghelle, Lencse. Edző: Feczkó Tamás.
Gól: Jelena  (83) ill Deutsch (12.), Takács (27)
Szanyó Károly.:- Két ellentétes félidőt láthattak a nézők. Sajnos azt kell mondanom, az első játékrészt odaajándékoztuk az MTK-nak. Fordulás után mindent megtettünk a pontszerzés érdekében, s amennyiben hamarabb szépítünk, akár meglepetést is okozhattunk volna. Úgy gondolom, van mire alapoznunk, ennek a csapatnak van jövője.
Feczkó Tamás.: - Egy fiatal, jól játszó csapatot győztünk le, melynek sok szép sikere lesz ebben a bajnokságban


ZTE FC – WKW ETO FC Győr 0-0 (0-0)
ZTE Aréna, 2216 néző
ZTE FC: Szappanos, Koszó, Vernes, Babati, Fujsz, Króner, Végh, Polényi, Dubek, Bedi, Nagy Cserék: Szemerédi, Forgács, Kertész, Kretz, Szabó, Ekker, Balázs
Vezetőedző: Spisljan Zoran
WKW ETO FC Győr: Gyurákovics, Nagy, Pongrácz (Nagy Martin 79p), Bagi, Magasföldi (Szatmári L. 61p), Erdélyi (Kabát P. 61p), Szimcso, Vadász, Zamostny, Rokszin, Debreceni Cserék: Szatmári Z., Csizmadia, Nagy, Kabát, Szatmári L., Zeke, Kovács
Vezetőedző: Bekő Balázs

Megjött bundásKondás és egyből gyanús meccset játszanak Kisvárdán.

Szerintem amúgy az öngól nem is gyanús még az első félidőből, mert fel sem nézett, reflexből tette a kapus felé. A meccs végi jelenet meg lehet persze teljes blokk, mert pillanatok alatt kapták a két gólt, ráadásul ránézésre elég komoly viták vannak a játékosok között. Mindenesetre érdekes, hogy Kondás meccsein ülnek a nagy szorzók.

Itt lehet visszanézni, a nagyon vége az érdekes: https://www.youtube.com/watch?v=vahohpAWJCQ

Idézetet írta: TiB Dátum augusztus 01, 2017, 23:49:30
Megjött bundásKondás és egyből gyanús meccset játszanak Kisvárdán.

Szerintem amúgy az öngól nem is gyanús még az első félidőből, mert fel sem nézett, reflexből tette a kapus felé. A meccs végi jelenet meg lehet persze teljes blokk, mert pillanatok alatt kapták a két gólt, ráadásul ránézésre elég komoly viták vannak a játékosok között. Mindenesetre érdekes, hogy Kondás meccsein ülnek a nagy szorzók.

Itt lehet visszanézni, a nagyon vége az érdekes: https://www.youtube.com/watch?v=vahohpAWJCQ

Ezt a helyszínen átélni Kisvárda szurkolóként... na az az embert próbáló feladat. :D :D

Nekem van olyan kollégám, aki a 90.percben amikor bemondták a 2(!!) perc hosszabbítást hazament. Otthon a felesége kérdezte mit játszottunk? Nyertünk 3:1-re anya, válaszolta.
Na ezek után számolj el az elmúlt két óráddal hogy hol voltál, mikor nem is vagy piás.  ;D ;D


#10 augusztus 16, 2017, 16:39:52, SPF Infó
2. forduló



Augusztus 05., szombat

2017.08.05 19:00   Gyirmót SE - Zalaegerszeg   -   -   -

Augusztus 06., vasárnap:

2017.08.06 15:45   MTK Budapest - Ceglédi VSE   -   -   -

2017.08.06 17:30   Dorog - Budafok   -   -   -

2017.08.06 17:30   Kazincbarcika - Vác   -   -   -

2017.08.06 17:30   Mosonmagyaróvár - BFC Siófok   -   -   -

2017.08.06 17:30   Nyíregyháza - Budaörs   -   -   -

2017.08.06 17:30   Sopron FC - Csákvár   -   -   -

2017.08.06 17:30   Soroksár - Szolnok   -   -   -

2017.08.06 17:30   Szeged - Békéscsaba   -   -   -

2017.08.06 19:00   Győri ETO FC - Várda SE   -   -   -



1.   Nyíregyháza Spartacus FC   1   1   0   0   2:0   3   
2.   MTK Budapest   1   1   0   0   2:1   3   
3.   Szeged   1   1   0   0   2:1   3   
4.   BFC Siófok   1   1   0   0   1:0   3   
5.   Kazincbarcika   1   1   0   0   1:0   3   
6.   Mosonmagyaróvári TE   1   0   1   0   3:3   1   
7.   Kisvárda   1   0   1   0   3:3   1   
8.   Szolnok   1   0   1   0   2:2   1   
9.   Dorog   1   0   1   0   2:2   1   
10.   Budaörs   1   0   1   0   1:1   1   
11.   Gyirmót   1   0   1   0   1:1   1   
12.   Győri ETO   1   0   1   0   0:0   1   
13.   Zalaegerszeg   1   0   1   0   0:0   1   
14.   Vác   1   0   1   0   0:0   1   
15.   Soroksár   1   0   1   0   0:0   1   
16.   Cegléd   1   0   0   1   1:2   0   
17.   Csákvár   1   0   0   1   1:2   0   
18.   Békéscsaba   1   0   0   1   0:1   0   
19.   Soproni VSE   1   0   0   1   0:1   0   
20.   Budafok   1   0   0   1   0:2   0



Tippek, vélemények?

Apróság...

A Gyirmót SE - Zalaegerszeg találkozó  szombaton lesz, 19.00-tól.

#12 augusztus 06, 2017, 21:58:13, Várda64
Nem akarok ellőni egy naplót, ezért ide írom a tippjeim.

Főoldali cikkünk  ( https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-gyozni-megy-gyorbe-a-kisvarda ) után ezt szelvényt raktam a fordulóra:

1    Felett 2.5
   Gyori Eto v Várda SE
(Összesített gólok)    06/08/2017    Egyik sem    2,07    
2    Nyíregyháza Spartacus
   Nyíregyháza Spartacus v Budaörsi SC
(Játékidő eredménye)    06/08/2017    Egyik sem    1,90    
3    MTK Budapest
   MTK Budapest v Ceglédi VSE
(Játékidő eredménye)    06/08/2017    Egyik sem    1,40    
4    Dorogi FC
   Dorogi FC v Budafoki MTE
(Játékidő eredménye)    06/08/2017    Egyik sem    1,72


Perpilla ez közel 10-szeres pénz. Erről írtunk, ezt várjuk, miért ne jöhetne?

Idézetet írta: Várda64 Dátum augusztus 05, 2017, 15:15:37
Nem akarok ellőni egy naplót, ezért ide írom a tippjeim.

Főoldali cikkünk  ( https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-gyozni-megy-gyorbe-a-kisvarda ) után ezt szelvényt raktam a fordulóra:

1    Felett 2.5
   Gyori Eto v Várda SE
(Összesített gólok)    06/08/2017    Egyik sem    2,07    
2    Nyíregyháza Spartacus
   Nyíregyháza Spartacus v Budaörsi SC
(Játékidő eredménye)    06/08/2017    Egyik sem    1,90    
3    MTK Budapest
   MTK Budapest v Ceglédi VSE
(Játékidő eredménye)    06/08/2017    Egyik sem    1,40    
4    Dorogi FC
   Dorogi FC v Budafoki MTE
(Játékidő eredménye)    06/08/2017    Egyik sem    1,72


Perpilla ez közel 10-szeres pénz. Erről írtunk, ezt várjuk, miért ne jöhetne?
Lelki szemeim előtt látom, hogy hányan mosolyogtak posztunk főcímén. Ezeknek az emberkéknek üzenem, most már Mi mosolygunk.  :) :ok:

A szelómon viszont annyira nem mosolygok. Hogy honnan a pisztolyból szedtem én elő ezt a Dorogot, azt csak a jó Isten tudja. Talán a Budafok gyengeségében bíztam, de ez a forduló is bebizonyította, hogy ebben a ligában minden megtörténhet.

#14 augusztus 16, 2017, 16:39:40, SPF Infó
3. forduló



Augusztus 13., vasárnap:

2017.08.13 17:00   BFC Siófok - Győri ETO FC   -   -   -

2017.08.13 17:30   Budafok - Soroksár   -   -   -

2017.08.13 17:30   Budaörs - Dorog   -   -   -

2017.08.13 17:30   Ceglédi VSE - Sopron FC   -   -   -

2017.08.13 17:30   Várda SE - Zalaegerszeg   -   -   -

2017.08.13 17:30   Szolnok - Kazincbarcika   -   -   -

2017.08.13 17:30   Vác - Szeged   -   -   -

2017.08.13 19:00   Békéscsaba - MTK Budapest   -   -   -

2017.08.13 19:00   Csákvár - Mosonmagyaróvár   -   -   -

2017.08.13 19:00   Gyirmót SE - Nyíregyháza   -   -   -


1.   Nyíregyháza Spartacus FC   2   2   0   0   6:2   6   
2.   MTK Budapest   2   2   0   0   4:2   6   
3.   Kazincbarcika   2   2   0   0   3:1   6   
4.   Gyirmót   2   1   1   0   6:1   4   
5.   Kisvárda   2   1   1   0   6:4   4   
6.   Mosonmagyaróvári TE   2   1   1   0   4:3   4   
7.   Szolnok   2   1   1   0   3:2   4   
8.   Békéscsaba   2   1   0   1   4:2   3   
9.   Budafok   2   1   0   1   2:2   3   
10.   BFC Siófok   2   1   0   1   1:1   3   
11.   Szeged   2   1   0   1   3:5   3   
12.   Vác   2   0   1   1   1:2   1   
13.   Csákvár   2   0   1   1   1:2   1   
14.   Soproni VSE   2   0   1   1   0:1   1   
15.   Soroksár   2   0   1   1   0:1   1   
16.   Budaörs   2   0   1   1   3:5   1   
17.   Dorog   2   0   1   1   2:4   1   
18.   Győri ETO   2   0   1   1   1:3   1   
19.   Zalaegerszeg   2   0   1   1   0:5   1   
20.   Cegléd   2   0   0   2   2:4   0


Tippek, vélemények?