Coutinho tippek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Labdarúgás, Olaszország: Serie B
21:00

Crotone - Benevento
Tipp: 1
Odds: 1.72

A Benevento számára tét nélküli a találkozó, hiszen már csak 7 forduló van hátra a bajnokságból előnyük pedig 24 pont a tabella élén. A 2.helyen a mai ellenfél, a Crotone áll akiknek nagyon jól jönne a győzelem, hiszen a különbség az 5. és a 2. hely között csak 3 pont.
Ősszel 2-0-ra nyert a Benevento, de a Crotone csak magának köszönhette a vereséget, mivel sokkal több lehetőséget dolgoztak ki.
Véleményem szerint a vendégek nem fogják osszetörni magukat, 3-1-et tippelek a Crotone javára.

Esport, CS:GO - cs_summit NA
00:00

Team Liquid - Evil Geniuses
Tipp: Evil Geniuses
Odds: 1.83

Az Evil Geniuses nagyon elkapta a fonalat, sorra nyerik a meccseiket. Észak-Amerika jelenleg legjobb teljesítményét nyújtó csapata ez az EG, a FURIA-t is oda vissza verték, akik véleményem szerint a legjobbak ebben a régióban.
A Team Liquid is a FURIA sorsára jutott, ők is kikaptak mind a kétszer az EG ellen júniusban. A TL nincs jó formában, hiába nyerték most a FURIA és a 100 Thieves ellen, igyis negatív az átlaguk az utolsó tornákat figyelembe véve.
Szeirntem az 1-2-es végeredmény az EG javára is value 3.75-ös oddson.

Labdarúgás, Anglia: Championship
2020.07.04., 16:00

Brentford - Wigan
Tipp: 1
Odds: 1.50

A Brentford 3/3-al kezdett az újraindulás után, tette mindezt 6:0-ás gólkülönbséggel. A Fulhamet (5.hely) és a West Bromot (2.hely) is legyőzték, ami nem kis teljesítmény. Jelenleg a 3. helyen állnak, ami nem eredményez egyenes feljutást, még egy rájátszás várna rájuk, viszont még van 6 meccsük behozni a 4 pontos lemaradást. A Watkins - Mbeumo - Benrahma trió egészséges, így a Wigan számára nem sok jót jósolok. Ez a találkozó egy kötelező győzelem a Brentfordnak, ősszel idegenben is 0-3-ra tudtak nyerni.
Tippem: 2-0,3-1

Labdarúgás, Anglia: Premier League
2020.07.04., 21:00

Chelsea - Watford
Tipp: 1
Odds: 1.48

A Chelsea belefutott egy vereségbe a West Ham ellen, amit mindenképp ki kell javítaniuk. A Watford nem igazán tényező az idei évben, legutóbb a Soton úgy verte őket 1-3-ra, hogy a Watfordnak nem volt kaput eltalaló lövése, azt az egy gólt is a Southamptonban játszó Bednareknek köszönhetik.
A Chelsea nem engedhet meg magának egy újabb botlást, csak a győzelem elfogadható.
Tippem: 2-0, 3-0

Labdarúgás, Olaszország: Serie A

Juventus - Torino
Tipp: Juventus - 1.5 AH
Odds: 1.87

Ez a Torinói derby már évek egyoldalú, az utolsó 10 egymás elleni meccsből 8-at a Juventus nyert kétszer pedig döntetlen lett (abból egyszer a Juvenak már tét nélküli volt a meccs). Most Ronaldóék előnye a Lazio előtt 4 pont, így nagy prioritással bír a találkozó, mivel a Laziora egy AC Milan elleni meccs vár ahol többek között Immobile sem játszik eltiltás végett, így könnyen pontvesztés lehet a sorsuk.
A Torino idén harmat gyenge, a Lecce is verni tudta őket nemrég 4-0-ra, az Atalanta 0-7-el távozott Torinóból, egyszóval ramaty teljesítmény nyújtanak.
Magabiztos Juventus győzelmet várok, a 3 vagy több gólos különbség sem ördögtől való gondolat.

#5 július 04, 2020, 04:16:25, Coutinho
Crotone - Benevento 1 (1.72)
Team Liquid - Evil Geniuses 2 (1.83)
--------------------------------------------------------------
Crotone 3-0 Benevento
Team Liquid 0-2 Evil Geniuses

2/2

Japán triplázós

Vissel Kobe - Sanfreece Hiroshima  2.5 over (1.80)
Urawa Red Diamonds - Yokohama F-Marinos  2 (2.00)

@Odds: 3.60

Brentford - Wigan 1 (1.50)
Chelsea - Watford 1 (1. 48)
Juventus - Torino  1 -1.5AH (1.87)
--------------------------------------------------------
Brentford 3-0 Wigan
Chelsea 3-0 Watford
Juventus 4-1 Torino

5/5

Idézetet írta: Coutinho Dátum július 04, 2020, 11:29:52
Japán triplázós

Vissel Kobe - Sanfreece Hiroshima 2.5 over (1.80)
Urawa Red Diamonds - Yokohama F-Marinos 2 (2.00)

@Odds: 3.60

Labdarúgás, Törökország: 1. Lig
19:00

Adana Demirspor - Altay
Tipp: Adana Demirspor nyer és midnkét csapat szerez gólt
Odds: 3.40

Fontos találkozó ez mindkét csapat számára, hiszen 3 forduló maradt már csak hátra és mindkét fél a feljutásért harcol. Az Adana Demirspor jobb helyzetben van, egy győzelem esetén a második helyre ugrana, ami automatikus feljutást ér. A vendégek a 7. helyen állnak, de csak 5 pont választja el őket a 2. helytől, szóval szoros nagyon az élmezőny. Nekik a reális cél a rájátszást érő egyik hely megcsípése, amitől csak egy hajszál választja el őket.

Két gólerős együttesről van szó, a Demirspor magasan a legtöbb gólt rúgta, szám szerint 63-at, viszont 39 alkalomaml gólt is kaptak. Az Altay 44:33-as gólkülönbséggel rendelkezik, de náluk van a góllövőlista első helyezettje, Marco Paixao (22 gól). Véleményem szerint gólokat fogunk látni szép számmal.

A Demirspor győzelmét várom, mivel az Altay vendég környezetben elég ramatyul teljesít, de azért nem lesz sima a győzelem. A gólváltással kombinálva a hazai siker számomra value. Tippem: 2-1, 3-1

Labdarúgás, Törökország: Super Lig
19:00

Galatasaray - Trabzonspor
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Odds: 1.50

Ezt a tippet igazából nemigen kell megindokolnom...adott két bombaerős csapat (török viszonylatokban), akik a dobogós helyekért küzdenek és mindkét fél híres a sok gólos, adok-kapok mérkőzésiről. A Trabzonspor nyerési kényszerben van, mivel a Basakhesir hozta a tegnapi meccsét, így már 5 pontos az előnyük. Ha ma pontot vesztenének akkor nagyjából már el is búcsúzhatnak a bajnoki címtől, szóval ez ma egy nagy prioritással bíró derby.
A Galata legutóbb pontot rabolt a Basakhesir otthonából, egy meggyőző játékkal. Nekik is kell a győzelem, hiszen jelenelg a 4. helyen állnak, pedig papiron a legerősebb keret az övék. Minimum egy dobogós helyezést kell hozniuk, szóval nem fogják félvárról venni a találkozót.
Gólváltást várok.

Labdarúgás, Olaszország: Serie A
17:15

Inter - Bologna
Tipp: 1
Odds: 1.44

Tegnap a másik milánói együttes nagyon kedvező eredményt produkált az Inter és a Juventus számára, hiszen 0-3-ra verték az Immobile nélküli Laziot, amivel nagy ziccert kapott a két rivális. A Juventus előnye a tabella élén 7 pont így a Lazio előtt, míg az Inter egy mai győzelemmel 1 pontra zárkózna a római együttes mögé.

Az Inter hétközben gálázott, 6:0-ra verték a Bresciát, amire szükségük is volt, mivel nemrég a Sassuolo ellen dobtak ki az ablakon két értékes pontot. Finoman szólva csak maguknak köszöhették, hogy 3:3 lett az a találkozó, elszórakozták a mérkőzést...a Bologna egy Sassuolóhoz hasonló erőt képviselő együttes, remélhetőleg most komolyabbra veszik a figurát.

Igazából papírforma eredményt várok, nemhiszem hogy Bologna képes lenne pontot rabolni Milánóból. Tippem: 2-0, 3-1

Labdarúgás, Svájc: Super League
16:00

St.Gallen - Sion
Tipp: 1
Odds: 1.48

A St.Gallen számára ez egy must win találkozó ha meg szeretné tartani az első helyét, mivel a Young Boys is egy gyengébb csapat ellen játszik hazai pályán.
A Zürich ellen kaptak egy elég nagy pofont, ami szerintem jókor jött, mivel nem vesztették el az első helyet, viszont legalább rájöttek, hogy nem szabad félvárról venni egyik hátralevő meccsüket sem. A Sion nem igazán parádézik, késő helyen állnak, az újraindulás óta 3 vereség 1 remi a mutatójuk. Ramaty.
Tippem: 2-0,3-1

Adana Demirspor - Altay  1 GG (3.40)
Inter - Bologna  1 (1.44)
Galatasaray - Trabzonspor  GG (1.50)
St.Gallen - Sion  1 (1.48)
----------------------------------------------------------
Adana Demirspor 2-2 Altay
Inter 1-2 Bologna

Galatasaray 1-3 Trabzonspor
St.Gallen 2-1 Sion


SOLO tippek: 9/7


Labdarúgás, Svédország:Allsvenskan
19:00

Norkopping - Goteborg
Tipp: 1
Odds:1.60

A hazai csapat számára az idei év lehet az áttörés, mivel most nincs kiemelkedő csapat a svéd bajnokságban. A kezdés parádésra sikerült, 4 győzelem 1 remi 14:5-ös gólkülönbséggel mindezt. Az összes meccsen kalikerekkel jobban játszottak aktuális ellenfelüknél, rengeteg gólszerzési kísérletet dolgoztak ki meccsenként. Ha hinni lehet a statisztikának összesen 84 kapuralövésük volt ezalatt az 5 mérkőzés alatt, ami brutális szám. A helyzetkihasználásban még van hova javulniuk, illetve a kontrák kivédekezésében is, de azért biztató az eddig mutatott játék.
A Goteborg nekem egy színtelen szagtalan együttes benyomását kelti, nem játszanak túl jó focit.
Véleményem szerint a Norkopping behúzza a mai találkozót. Tippem: 3-1