Skrill Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Idézetet írta: bjoci Dátum január 02, 2014, 12:56:36
A saját számlámról utaltam, és karakterenként ellenőriztem le mindent, mielőtt útnak indítottam volna az összeget. De menthetek képernyőt, és elküldhetem a Skrillnek.
Melyik az a címük, ahol legkorábban látják a reklamációs levelet?

Sajnos nem tudom, régen leveleztem velük...

Azt viszont a kifizetéssel kapcsolatban írta itt korábban valaki, hogy az ünnepek alatt nem nagyon dolgoztak...
Talán csak a 27-e volt a Skrillnél munkanap. Ez is lehet a csúszás oka.

Ez azért elég durva, de adok még nekik időt hétfőig. De ha akkor sem történik semmi, minden türelmem elvész.

Én dec 15-én írtam nekik, case cretated levél megjött, és azóta semmi..


Idézetet írta: spmx Dátum december 31, 2013, 17:44:27
Nektek a support mennyi idő után válaszol? Pénteken írtam nekik, jött a levél hogy Case Created, semmi válasz, tegnap délelőtt választ erre az emailra (azt írják hogy lehet rá válaszolni) semmi válasz, ma délután megint, még nem jöt válasz. Ez normális? Várjak egy hetet amíg képesek lesznek visszaírni?

Idézetet írta: dzoli Dátum január 02, 2014, 14:43:34
Én dec 15-én írtam nekik, case cretated levél megjött, és azóta semmi..

Még jó hogy 24 órát írnak.
Bezártam az accom, írtam nekik hogy lehet e valamit csinálni, hogy ne kelljen az újat levéllel meg képekkel megerősíteni, de így inkább lesz*rom, nyitok egy újat és újra verifikálom magam...

Hát ezt nem hiszem el. Újra nyitnám az accot, és a végén problémázik hogy a mobilszám már létezik. Most ilyenkor mit csináljak? Senki nem nyitott még ujra accountot ezeknél???

Sziasztok.olyan problémám lenne,h otp visa kártyám akartam regizni a skrillen,de a csc számot már nem engedte beírni,vagyis az első számot igen,a másik kettőt meg nem

Én azt csináltam most hogy regiztem a kártyát skrillen, nem tudom vettek-e le pénzt de lényegtelen is.
Hanem bet365-ön skrill befizetést választok, utána amikor belépek skrillre akkor nem az egyenlegem terhére hanem a bankkártyámról fizetek be.
Persze a skrillnek így van jutaléka de a bet365 úgy veszi mintha skrillről fizetnék így tudok oda kifizetni.

Az MKB tiltja a bankkártyáról való fogadást, az irodák nem fogadják el. Úgy sem, ha a Skrill számlára kártyáról töltöm fel a pénzt. Nagyon érdekes, de így van, már próbáltam. Ha viszont a bankszámlámról utaltam a Skrillnek, akkor azt a Skrill befizetést elfogadta.
Csakhogy régen, amíg volt a Skrillnek magyarországi Unicredites számlaszáma, ez az utalás két munkanapon belül megvalósulhatott, most meg valami miatt a német banknál megakadt a pénz.

Sziasztok.Segítséget szeretnék kérni,pénzbefizetésnél melyiket válasszam ugyanis engedi,h Instant Bank Transfer vagy a Manual Bank Transfer-t.mi a kettő között a különbség?

Felhívtam őket, azért nem válaszolnak a levelekre (ami egyébként valószínű volt) mert rettentően sok van. Telefonon kb 5-6 perc után reagálnak.
Valaki, aki utalt már az új számlájukra Németországba, megmondaná hogy mennyi ideig tartott amíg jóváírták a pénzt?

Idézetet írta: spmx Dátum január 06, 2014, 19:11:33
Felhívtam őket, azért nem válaszolnak a levelekre (ami egyébként valószínű volt) mert rettentően sok van. Telefonon kb 5-6 perc után reagálnak.
Valaki, aki utalt már az új számlájukra Németországba, megmondaná hogy mennyi ideig tartott amíg jóváírták a pénzt?

Még ősszel volt egy befizetésem, akkor 6 munkanapot vett igénybe.

Idézetet írta: Alk Dátum január 06, 2014, 19:16:33
Még ősszel volt egy befizetésem, akkor 6 munkanapot vett igénybe.

6 munkanap te jó ég... főleg hogy csak egy részét utaltam el a pénznek, mivel devizás dolgot még nem csináltam és féltem hogy valamit elrontok... kiváló Maestro kártyámat meg nem tudom használni náluk :\

Az normális hogy ilyen dátumot ír a kártya megérkeztére? ;D ;D

Idézetet írta: davixxx Dátum január 06, 2014, 20:23:35
Az normális hogy ilyen dátumot ír a kártya megérkeztére? ;D ;D
Teljesen normális  :).Nekem is valami hasonló ökörséget írt.

Sziasztok. Egy info amin eléggé meglepődtem : első feltőltésem skill-re.bankártyámat nem fogadta el,ezért maradt az átutalás. nem igazán szeretek várni a pénzemre,főleg nem 5-6 napot dehát nem maradt más mint a banki utalás. választhattam,h install bank transfer vagy manual bank transfer.rányomok az install bank transferre:mennyit akarok utalni,ezután átirányit nem pontosan az otp-s sitra,de szinte mindent ugyanúgy kell megadnom mintha csak belépnék a netbankomba.automatice a progi töltött ki mindent és csodák-csodájára ott volt a lové a skrillen kb 1 perc sem kellett.mindez vasárnap du 5-kor volt.na mondom jól beszívattam magam,egy vagyont fogok fizetni a gyors utalásért.most néztem meg a netbankom(nem kicsit izgulva),talán már elkönyvelték a dolgokat. és tessék megvolt az utalás összege illitve amit most sem hiszek el :ESETI MEGBÍZÁS ÖSSZEGE -300FT.