Darts fogadások

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában


World Matchplay: Szombaton este a döntőért állnak tábla elé

Célegyenesbe ért a 2018-as World Matchplay talpon maradt mezőnye! Szombat este immáron a 17 nyert legig tartó elődöntőket követhetjük figyelemmel! Az egyik ágon karrierje első Matchplay győzelmére hajtó Gary Anderson mérkőzik meg az eddig megállíthatatlan Jeffrey de Zwaannal, míg az alsó ágon osztrák-skót párharcra kerül sor! Olvasd tovább ITT!

Idézetet írta: peshark Dátum július 27, 2018, 16:33:18

Wright -4.5 2,00
Suljo -3.5 2,00

4-es odds gyerünk!!

Ez sima volt, itt abba is hagytam a Matchplayt.. :D


Egyebkent sajnalom, hogy egyre tobb jatekos megy el ebbe az arrogans idiota viselkedesbe, amit Suljo is minden alkalommal csinal a tabla elott...

World Matchplay: Osztrák-skót döntő Blackpoolban

Vasárnap este véget ér a 2018. évi World Matchplay! A 18 nyert legig tartó fináléba ezúttal az osztrák Mensur Suljovic, illetve a skót Gary Anderson jutott be, egyikük sem érdemtelenül! Egy bizonyos, bármelyikük is nyeri a mérkőzést, egészen biztosan új bajnokot avatunk a verseny történelmében! Olvasd tovább ITT!

Holnap Cadby helyrerakja a varazslot, 1.72 nekem nagyon tetszik...

#1249 szeptember 01, 2018, 10:25:18, robmiller
Elkezdődött a German Darts Championshippel az őszi szezon. Ugyebár ez is egy szimpla European Tour állomás, így - ahogy ez lenni szokott - nem ritka a meglepetés. A szombati napon a 32 között zajlanak az ütközetek, s első blikkre a nap folyamán három underdog szereplésére leszek kíváncsi:

M. Smith - K. Ratajski 2 @3.00 vagy Ratajski +2.5 hendi @1.57

A lengyel játékos tegnap nagy nevet búcsúztatott 6:4-es győzelemmel Vincent van der Voort személyében. Most azzal a kiemelt Michael Smith-szel találkozik, aki ugyan favorit, és jobb player, viszont az ET versenyeket a tavasz folyamán hajlamos volt félvállra venni, s gyakorta kiesett a 32 között. A lengyelben ezen a szorzón érzek potenciált.

Darren Webster - Ricky Evans 2 @2.62 vagy Evans +2.5 hendi @1.50

Tábla elé lép a villámkezű Evans is, aki pénteken a kevésbé neves, helyi illetőségű Nico Blumot ütötte meg 6:4-re. Most a pazar formában dobáló kistermetű Webster lesz az ellenfele. Evansszel vigyáznia kell, mert ott van az X-faktor a fiatal srácban, csak sajnos ritkán jön elő belőle. Mindenesetre 1.50-ért Webstert eszem ágában nem lenne megjátszani, annak ellenére sem, hogy azért valószínűsíthetően ő fog örülni a csörte végén. Mindenesetre érdekes kis meccs jöhet ki ebből, ha Evans jó napot fog ki.

S. Beaton - M. Schindler 1 @2.00 vagy legek száma 9.5 over @1.83

Ez a csörte ha jól emlékszem az esti etapban lesz. Beaton ugyebár a tornán való szerepléstől visszalépő Peter Wright helyébe ugrott kiemeltnek. Ellenfele a hazai pályán szereplő Schindler lesz. Amint a kínálatban látható a szorzók alapján nagyon kiélezett meccsre számíthatunk. Schindi évről évre fejlődik lassacskán, s bizonyosan a német közönség is űzni-hajtani fogja. Kérdés a pénteki gyenge performansza most is visszaköszön-e, ugyanis Justin Pipe ellen mindössze 81.63-as átlagot dobott a német. Más dolog, hogy még ez is elég volt a pocsékul kiszállózó angollal szemben. Necces bejátszani Beatont, így talán a leg-overben lehet nagyobb érték.

Illetve zárásnak a délután folyamán érdekes lehet a Price-Dekker meccs is. Price mocskosul nincs formában idén, ráadásul valamiféle lábsérülése is volt nemrég. Persze a lábra nincs szükség a dobálásnál jó esetben, viszont rohadtul el tudja vonni a koncentrációról a figyelmet a fájdalom. Elvileg már felépült a walesi, de érdekes lesz, hogy milyen formában kezdi az őszt. Szívem szerint veretném őt, ha nem a végletekig labilis Jan Dekker ellen játszana, akiben nem bízom. Tegnap is csupán 83-as átlagot dobott  Labanauskas ellen. Gyanítom, ha egy fokkal komolyabb playert sorsoltak volna mellé, akkor kiesik a holland.

#1250 szeptember 01, 2018, 14:30:27, robmiller
Chisnall a nyitómeccsen laza 118.66-os átlagot dobott Mark Webster ellen!!!  :o :o Úgy tűnik, jön vissza a forma, sima 6:0-lal verte szét a walesit. Érdekesség, hogy Websternek mindössze egyetlen alkalma volt duplára dobni, azt is elhibázta...ez most Gerweni-szint volt, amit Chizzy hozott!

szerk. Price meccsen látható, hogy az a láb még mindig nem jött rendbe, amiről lentebb írtam...elég durva csizmában van "bepólyálva" a walesi...


Mekkora játék volt Snakebite barátunktól, a kiszálló nagyon brutál módon jött, tömeg is rendben volt azért, így kell "simán" megverni a gömbhalat... :great:

Elkezdődött a wdf darts eb. Élőben a MOM sportközpontban neten pedig itt tudjátok követni! https://m.youtube.com/watch?v=6TAcjbWtlWg Hajrá Magyarok!!!

Egy kérdésem lenne, ami mindjárt kettő:

Lesz egy amatőr verseny, ahol dupla beszálló és dupla kiszálló van. Én mondjuk nem igazán értem, amatőröknek minek a dupla beszálló, de nem is ez a lényeg.

Szóval a kérdésem, hogy ha én D20-ra dobok, de első nyilam a sima 20-as szektorba megy, akkor jön az ellenfelem, vagy dobhatom a 2. nyilat is D20-ra attól függetlenül, hogy az első a 20-asban landolt?

Illetve mi van, ha én D20-ra dobok, de mondjuk D5 lesz belőle? Mert ugye előfordul  ;D Szóval be kell mondani, hogy mondjuk én D20-ra akarok kezdeni, vagy mindegy, csak találjon dupla szektort?

Dobhatsz második nyilat is sőt még 3. t is nyugodtan. Bemondani meg nem kell még a profiknál sem úgyhogy csak találj el valamit. ;)

Idézetet írta: anarsia Dátum szeptember 26, 2018, 12:09:09
Dobhatsz második nyilat is sőt még 3. t is nyugodtan. Bemondani meg nem kell még a profiknál sem úgyhogy csak találj el valamit. ;)

Persze, ahogy írta anarsia, nem snooker ez, hogy mondani kell mire célzol  ;D

Mondjuk az más tészta, hogy az amatőr versenyek nálunk úgy zajlanak a klubban, hogy sima kiszálló, csak az elődöntő-döntő megy "normálisan" azaz double out, ezt hogy még a beszálló is dupla nehezen tudom értelmezni :D

Meg azt ajánlom, hogy ne ezzel a WDF EB-vel "melegítsél be", mert sokszor komoly bajok vannak  :(

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2122848114414126&set=p.2122848114414126&type=3&theater

Idézetet írta: peshark Dátum szeptember 26, 2018, 14:37:48
ezt hogy még a beszálló is dupla nehezen tudom értelmezni :D

Én sem értem de ez van  ;D

https://www.facebook.com/events/373193686552962/

Idézetet írta: oakland23 Dátum szeptember 26, 2018, 18:11:38
Én sem értem de ez van  ;D

https://www.facebook.com/events/373193686552962/

óóó, a nyíregyiekhez mész? :D Ott még lehet hogy én is ott leszek :great: De annyit helyesbítenék, hogy ez nem "amatőr" verseny, amatőr verseny azt jelenti a dartsos világban, hogy a versenyengedéllyel rendelkezők nem vehetnek részt, de ez nem ilyen, így már értem a be-ki duplát. 90%-ra mondom, hogy ott leszek, majd összefutunk ha jössz :D

#1259 október 06, 2018, 11:58:39, peshark
2,2-es oddson adják, hogy Wright nyer ma 3 szettet a gömbhal ellen, két játékos van most, aki verheti Gerwent a jelenlegi formájában, a kettő közül az egyik a mai döntős ellenfele. Tegnap 0-3-ról jött vissza Snakebite, azért Suljovic is végig jó formában tolta, nem volt az egy egyszerű fordítás, az egyértelmű, hogy ma nem engedheti el ennyire az ellenfelét, de nem is fogja, bízom benne, hogy megnyeri a meccset Wright, de ha ez nem is jönne össze, a 3 szett nálam "elvárt"

MvG - Wright +2,5 V 2,20