Australian Open 2023

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Szerinted melyik játékos nyeri a tornát?

Novak Djokovic
17 (70.8%)
Carlos Alcaraz
0 (0%)
Daniil Medvedev
1 (4.2%)
Nick Kyrgios
2 (8.3%)
Rafael Nadal
1 (4.2%)
Alexander Zverev
1 (4.2%)
más
2 (8.3%)

Összes szavazó: 24

Szavazás lezárva: január 20, 2023, 06:41:46

Idézetet írta: gerry Dátum január 22, 2023, 11:32:37Én is épp azon gondolkodom kit kellene megtolni a "kicsik" közül végső győztesre  :D pl. Lehecka  ::)

Na azért az be is b@szna ;D Kezdek afelé hajlani, hogy Djokonak nincs komolyabb baja, ha pedig mégse ő, akkor Csicsi vagy Rune.


Idézetet írta: Latzka Dátum január 22, 2023, 13:42:53Na azért az be is b@szna ;D Kezdek afelé hajlani, hogy Djokonak nincs komolyabb baja, ha pedig mégse ő, akkor Csicsi vagy Rune.

Holnap kiderül szerintem. Bár nem tudom majd sajnos nézni a meccset, viszont ki mit lát irja le a látottakat.  :beerchug:

Lehecka 65-ös odds.  :D

Idézetet írta: gerry Dátum január 22, 2023, 20:07:12Holnap kiderül szerintem. Bár nem tudom majd sajnos nézni a meccset, viszont ki mit lát irja le a látottakat.  :beerchug:

Lehecka 65-ös odds.  :D

Az nem tudom mennyit segít, de J.J. Wolf hozza a formáját megjelenést tekintve; már csak egy strandpapucs hiányzik róla ;D

Illetve Rune attitűdje, ami a pályán mutat elég unszimpi. Oké, nem megy neki, de ez a folyamatos nézés és kidumálás a boxába és a furcsa mozgása a pontok között :noway:

A végjátékról remélem találok majd egy jó kis összefoglalót, Rune adogathatott a meccsért, volt 2 MP-je is, illetve a tie-breaket 5-0- val indította, de végül orosz siker lett.

Közben alakulóban egy Shelton-Tommy Paul GS negyeddöntő :laugh: 

Necces labdaval nyert Rublev, Rune gcisok kettost utott, majdnem az osszes masodik szervat meghuzta, super tb kicsit elhitte h megvan, mondjuk egyik meccslabdat orult nagy ponttal haritotta

Korda még szettet sem veszített kemény borításon Khachanov ellen

Sebastian Korda a pályafutásának első Grand Slam-negyeddöntőjére készül a rutinosabb Karen Khachanov ellen. Olvasd tovább!

Idézetet írta: hubika88 Dátum január 23, 2023, 09:35:26Necces labdaval nyert Rublev, Rune gcisok kettost utott, majdnem az osszes masodik szervat meghuzta, super tb kicsit elhitte h megvan, mondjuk egyik meccslabdat orult nagy ponttal haritotta

Fejben még nem oké, igaz nagyon fiatal. Nagy jövő előtt áll és azzal sem járhat majd rosszul, hogy Mouratoglou is a szárnyai alá vette.

Idézetet írta: Latzka Dátum január 23, 2023, 05:52:11Az nem tudom mennyit segít, de J.J. Wolf hozza a formáját megjelenést tekintve; már csak egy strandpapucs hiányzik róla ;D

Engem idegesít még a kinézete is, nem tudom, hogy lehet ilyen felépítéssel, stílussal teniszező valaki  ;D

Ennyire gyenge GS top8-ra nem emlekszek miota kovetem a teniszt.. ;D

Idézetet írta: peshark Dátum január 23, 2023, 17:03:17Ennyire gyenge GS top8-ra nem emlekszek miota kovetem a teniszt.. ;D

Elődöntőkre akartam kivenni szabit, de nem lesz olyan párosítás ami igazán megmozgat... Talán a döntőre összejöhet egy Shelton - Lehecka   ;D  ;D  ;D


Ez egy nagyon rövid összefoglaló, benne a hálós return meccslabda :laugh:

Az egészségük (kondíció) miatt illetve, hogy ne legyen extra maratoni egy mérkőzés, na ezek miatt jó, hogy bevezették az 5. szettben a tie-breaket. De ettől még az nagy vicc, hogy 3,5 órát letolnak kőkeményen a vakmelegben, és 2-2 szettállásnál döntő szett rövidítésében 9-9-nél 2 pici 'kibeb@xott' pont döntsön életről-halálról ::)

Idézetet írta: LatzkaDe ettől még az nagy vicc, hogy 3,5 órát letolnak kőkeményen a vakmelegben, és 2-2 szettállásnál döntő szett rövidítésében 9-9-nél 2 pici 'kibeb@xott' pont döntsön életről-halálról ::)


Valahogy muszaj eldonteni, ugyanez van darts vb-n a masodik kortol, donto szettben 2-vel kell nyerni, vagy 5-5-nel hirtelen halal. Igy dolt el a 2007-es vb Barney-Taylor donton is. Jatszottak egy fel napot, majd egy db 501 donti el, na meg hogy a drot melyik oldalan landol a nyil, vagyis 1-2 millimeter. Ez benne a szep is... ;)

Tommy Paul megállítaná a radar alatt száguldó Ben Sheltont

Pályafutásának első Grand Slam-negyeddöntőjében, Tommy Paul az idei idényig csak amerikai földön játszó honfitársával, Ben Sheltonnal csap össze. Olvasd tovább!