Napi tipp - Szeptember 22.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tipp - Szeptember 22.

Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (3.000 Forint/nap) részesülhet!



Kézilabda, BL, 09.22. 20:00
Vive Kielce - HC Motor
over 56.5
1.52
bet365

A Kielce a gyors játék híve és az ukrán ellenfele is sokszor megközelíti a 30 dobott gólt, így kettejük csatározásánál is elvárható, hogy ezt a határt elérik. A tavalyi évben a BL kieséses szakaszában találkoztak és mindkét mérkőzésen bőven e határ felett teljesítettek.

Labdarúgás, Holland Eredivisie
2019.09.22. 14:30

FC Emmen - Feyenoord

Tipp: Feyenoord nyer és Feyenoord 1.5 gól felett
Odds: 1.66
Iroda: Bet365

A két csapat eddig öt alkalommal találkozott egymással és mind az öt mérkőzést a rotterdami együttes nyerte, 15-4-es gólaránnyal. A bajnokságban két győzelemmel és három döntetlennel kezdő Feyenoord a találkozó esélyese a gyenge kezdés, valamint a csütörtöki Európa Ligás vereség ellenére szerintem behúzzák ezt a mérkőzést (is), minimum 2 gólt szerezve.

Sportág, időpont: Tenisz WTA Wuhan 15:00
Esemény: Strycova - Xiyu Wang
Tipp: Wang
Odds: 2.62
Iroda: Bet365
Indoklás: Strycovánál a pároson van a hangsúly, és ahogy telik az idő valószínűleg ez egyre inkább így lesz. Wang viszont otthon mutathatja meg magát, mint volt junior világelső. Fontosabb meccs ez neki, és úgy érzem hozni is fogja ezt a meccset.

Lyon-PSG
G/G és Döntetlen
Odds:4.5
Bet365

Mindkét csapat támadó focit nyomja, ezért a gólok adottak.A végén az 1 pont jó mindkét félnek.

Foci Nemet 3. Liga
Bayern II v Ingolstadt
2.5 over
1.57
Bet365

A muncheniek meg csak most kezdik el felvenni a ritmust, mig az ingolstadtiak a feljuto helyn kozeleben van. A vendegek az egyik legtobb golt lottek, a hazaiak majdnem a legtobbet kaptak, harom gol siman leesik a bajor derbin. Tipp: 1-2, 0-3.

Labdarúgás, Serie A
2019.09.22. 15:00
Lecce-Napoli
Tipp: Döntetlen
Odds: 5.25
Iroda: Bet365

A Lecce múltkor idegenben nyert a Torino ellen meglepetésre, most a hazai pálya is segítheti.

 Soccer » Spain » LaLiga »
22 Sep 2019, 19:00
Sevilla - Real Madrid
tipp: sevilla 2,5 goal over
odds: 4,00
iroda: bet365

indok: a hétkozi blamázs után ma a sevillai borbély nyírja majd a real margitot. már az egymás elleni bilancia sem alaptalan a tippnél: 3:0, 3:2. Mai tippem: 4-1

Labdarúgás: OLASZORSZÁG: Serie A
2019.09.22.   18:00
Atalanta - Fiorentina
Tipp: gólok száma 2.5 felett
Odds: 1.56
Iroda: Unibet

Ez a két olasz csapat bármikor hajlamos az egymás elleni sok gólos találkozóra.  A három gól alapból benne van a mérkőzésben, de ennél sokkal több is előfordulhat. Játszottak már tavaly 3:3-at, illetve 3:1-et a kupában egymással.

Sziasztok!

Labdarúgás, Német Bundesliga 1.
2019.09.22. 14:30

Esemény: Frankfurt - Borussia Dortmund

Tipp: Borussia Dortmund nyer
Odds: 1.75
Iroda: Bet365

Indoklás: A BL-ben szerzett 0:0 szép eredmény, de gólokkal kell elkápráztatni a Dortmund szurkolókat. Igazából 4:1-et várok a Dortmundnak, de a tippem egy sima Dortmund vendég siker.

Idézetet írta: sarkanyolo2 Dátum szeptember 22, 2019, 10:33:50
Sziasztok!

Labdarúgás, Német Bundesliga 1.
2019.09.22. 14:30

Esemény: Frankfurt - Borussia Dortmund

Tipp: Borussia Dortmund nyer
Odds: 1.75
Iroda: Bet365

Indoklás: A BL-ben szerzett 0:0 szép eredmény, de gólokkal kell elkápráztatni a Dortmund szurkolókat. Igazából 4:1-et várok a Dortmundnak, de a tippem egy sima Dortmund vendég siker.

Szépítés: 18:00 a meccs időpontja. :)

Soccer » Spain » LaLiga »
22 Sep 2019, 19:00
Sevilla - Real Madrid
tipp: figyelmeztetések pontos száma 12+
odds: 50.00
iroda: betclic

(sárga lap 1, piros lap 2 pontot ér. Ha egy játékos két sárga után kap pirosat, akkor az 3 pontnak számít, ugyanis a 2. sárgát ilyen esetben nem számítják)

Különösebb indok nincs, szerintem pusztító meccs lesz. Pályán Banega, Ramos és Casemiro, bármelyiküknél gurulhat a gyógyszer. Ramost eleve nem csípik SEvillában, a Real pocsék forméban van, Bale-nél is benne van, hogy elpattan nála valami megint, meg eleve frusztrált lehet a Madrid a legutóbbi égése után. A SEvilla meg pörög, Reguillón is ex madridistaként oda fog baszni valakinek, jó kis parázs meccset várok. Munuera azért szokott lapokat adni bátrabban, és igazából múlt héten is úgy alakult, hogy a szombati meccsek teljesen szarok voltak, vasárnap azért megindult a laptermés, gondoljunk csak a két pirosas Celta Granadára, vagy az esti Betis-Getafére, ahol volt vagy 10-11 lap, és ez az opció akkor 101.00-es oddson zöldült. Spanyloknál azért benne van, hogy egy-egy sporinál megszaladnak a lapok, és mivel itt nagy tempóra, adok-kapokra, lüktető tempóra számítok, szerintem lazán kijöhet mondjuk 8-9 sárga, meg mondjuk 1-1 piros, és akkor zöldül az 50-es odds. Egyébként a mai 5 spanyol meccs mindegyikében benne van, hogy sok lap lesz. Meglátjuk

Labdarúgás    Kína - Szuper Liga
2019.09.22.        13:35
Shanghai SIPG - Henan Jianye

tipp:első félidő 1,5 gól felett
odds:2,39
Pinnacle

A Shanghai SIPG a 3. a Henan a 9. a tabellán.A hazaiak legutóbbi bajnoki meccsüket elvesztették és közben 2 kupából is kiestek ezért szerintem meghajtják a mérkőzést hogy a bajnokságot jól helyen zárják majd.A tippem:Első félidő 1,5 gól felett.

Soccer » Italy» Serie A»
22 Sep 2019, 18:00

Atalanta-Fiorentina
tipp: Fiorentina góljai 2,5 felett
odds: 6.10
iroda: unibet

Sziasztok 'orgosok. Hosszú idő után térek vissza közétek, közben megjártam Vénusz dombjait és az Alfa Centauri távoli gombafelhőit. A sportfogadó izmaim berozsdásodtak, ezért most izomlázat kell okoznom magamnak, hogy újra rendesen működjek. Szóval egyből 200 kg-val nyomok fekve, és egy ilyen izzasztó tippen gondolkodtam egész nap.
Olvastam egy kiváló cikket az indexen az olasz foci átalakulásáról, hogy milyen innovatív edzők kerültek pozíciókba. A Serie A nem az az unalmas védekező szarság, mint éveken keresztül volt. Ez adta a tippet, hogy mostantól gólokra fogok fogadni. Erre pedig mi sem alkalmasabb, mint az Atalanta, és a támadófoci rendíthetetlen híve, Gian Piero Gaperini mester. Jó kis csapatot rakott össze Ilicic-el és Duvan Zapataval elől, de hát hátul soha nem volt túlzottan erős az öreg. Az 3-4-3-as formációja miatt mindig is gólok potyogtak az általa edzett csapatoknál. A Bajnokok Ligája okozta kettős megterhelést nem bírják, ezt már most borítékolom. Ráadásul nem is hazai pályán játszanak, hanem Parmában a Stadio Tardini-ben, mivel októberig felújítják a bergamói stadionjukat. Állítólag Gasperini rotálni fog, és Kjaer kezd a hármas védősor közepén. Erre mondom, hogy überkirály, mert kb. úgy fordul, mint Lipták fénykorában. Franck Ribery még nem lőtt gólt a Violánál, hát szerintem kétszer körbeszaladja a csávót. Kb. olyan meccset várok, mint volt korábban a Fio-Napoli, és nem lepődnék meg Montelláék győzelmén sem. Az időpont tökéletes egy adok-kapokhoz. Aki jót akar magának, az szerintem fogadjon a gólokra!
Pacsi mindenkinek!

ROMANIA Liga 1, 16:30
FC Botoşani - Chindia Târgovişte
Tipp: hazai és mindkét csapat betalál
Odds: 3.55
Iroda: unibet

Két olyan csapat találkozik akik inkább a támadófocira koncentrálnak nem pedig a védekezésre és a kapott gólok elkerülésére. A Botosani majdnem, hogy minden mérkőzésén kap gólt tehát nem nagyon van rendben a védelem ezt a Chinida ki fogja használni. De ez ugyan úgy jellemző a vendég csapatra is. A Chindia olyan csapatok ellen szerzett gólt mint például Iasi, CFR Cluj akiknek elég acélos védelmük van. A mai mérkőzésen úgy érzem a kapott gól nem fogja a Botosani-t megzavarni és végre behúzza a győzelmet amit már 6 meccse kerülget. Ebben a csapatban simán benne van a két gól ami pontosan elég lenne a győzelem megszerzéséhez.