Napi tipp - Szeptember 19.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tipp - Szeptember 19.

Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (3.000 Forint/nap) részesülhet!



2019.09.19. 18:55
Foci, Europa Liga
Frankfurt - Arsenal
tipp: Mindkét csapat szerez gólt? ---» Igen
odds: 1,57
office: bet365

A holnapi bő El-programból ez az az ütközet, ahol alapjában magában hordozza a párosítás a gólözönt. Német csapat otthon fogadja a rendre idegenben is támadólag fellépő ágyúsokat, az Arsenalt. Uraim, itt gólkavalkád lesz, minimum egy gólváltással!

Labdarúgás, MLS, 09.19. 04:30
Seattle Sounders - Dallas
over 2.5
1.518
pinnacle

A Seattle hajt a minél jobb helyezésért a rájátszásba és az utóbbi időben a góllövéssel sincsenek problémáik, hazai pályán az összesített meccsgól átlaguk 3.6, a Dallas szezonbeli átlaga pedig 3 gól/mérkőzés. Egymás elleni találkozásaikkor is nagy százalékkal megvan ez a határ. Ezen statsztikai adatok alapján úgy gondolom, hogy most sem lesz ezzel probléma.

Labdarúgás, Európa Liga, 2019.09.19. 18:55
Basel - Krasnodar
Tipp: Mindkét csapat gólt szerez: Igen
Odds: 1.61
Iroda: Unibet

Frankfurt-Arsenal
G/G és Döntetlen

Két támadó focit játszó csapat, rúg gólokat,de az 1 pont jó lesz nekik.

Sziasztok!

Időpont: 2019.09.19. (19 óra)
Esemény: Foci Spanyol LaLiga2 bajnokság (Elche - Tenerife)
Tipp: Több mint (2.5) gól
Odds: 2.15
Iroda: bet365
Indoklás:

Az Elche jelenleg (12) helyen áll a bajnokságban!

Tenerife jelenleg (13) helyen áll a bajnokságban!

Mindkettő csapat a győzelemre hajt hiszen akkor osztályozós helyre kerülnének fel!

Mindkettő csapatban vannak igazi jó gólszerzők és ez  most több gólos mérkőzésre ad lehetőséget!

Kosárlabda, Barátságos mérkőzés
2019.09.19. 13:00
Olomoucko - Oberwart
Tipp: 158,5 pont felett
Odds: 1,83
Bet365
Indoklás: tegnapi elmaradt meccsem után újra tàmadok. A hazai gárda sokkal jobb véleményem szerint. 170 pontot is várok a találkozón.

Foci    Európa Liga
2019.09.19.    21:00
Partizan - AZ Alkmaar
tipp:Első félidő mindkét csapat szerez gólt /igen/
odds:4,75
unibet

2015-ben egyszer sikerült betalálniuk mindkettőnek az első félidőben,remélhetőleg megismétlik.

Európa-Liga 21:00
Wolfsburg-Olexandria
Tipp: első gólszerző: a vendég
Odds: 5,00
bet365

A Wolfsburg nem egy világverő csapat, Németországban sem tartozik a nagyok közé, bár valahogy odaért az EL-be. Az eredményeit megnézve látható, hogy emberemlékezet óta nem kaptak ki, utoljára egy májusi vereséget mutat a statisztika. Rengeteg valószínűleg pályára nem lépő, sérült stb. játékost mutat az eredmenyek.com náluk, de a csapatot megnézve látható, hogy csak csatárból 12 (!) közül válogathat az edző (6 kapus stb...), mondjuk a neveket végigolvasva bevallom, én pl. egyikükről sem hallottam tán még sosem... Az Olexandria jól kezdte az ukrán bajnokságot, noha még pár forduló telt csak el, előzi pl. a Dinamo Kijevet is, igaz, vannak vereségei is (3 db a 4 győzelem mellett).
Én ezek ellenére nem tartom akkora favoritnak a Wolfsburgot az ukrán csapat ellen, hogy 5,00 oddsot kéne fizetni a tippemért, ekkora oddson lehet benne érték (mellesleg a hazai győzelemben sem vagyok biztos).

ATP - PÁROS
Szentpétervár (Oroszország), kemény (fedettpályás)

Mannarino A./Nys H.
Gille S./Vliegen J.

Tipp: Végeredmény:1:2
ODDS: 4.33
Bet365

Mannarino A. / Nys H. Két játékos akik profik a kemény fedett pályán, ellenben  az ellenfelük Gille S./Vliegen J. két szuper játékos jó összhanggal, az éven volt sok közös meccsük, nagyon jól tartják az eredményüket kemény fedett pályán, nem becsülöm le egyik játékost se mind a két párosnak van esélye a győzelemre!

Sportág, időpont: Európa Liga, 21.00
Esemény: Espanol - Ferencváros
Tipp: döntetlen
Odds: 5,0
Iroda: Unibet
Indoklás: Az Espanolnak 4 forduló kellett ahhoz, hogy megszerezze első gólját a bajnokságban, vagyis nincsenek a legjobb formában. Noha jobb csapat, mint a Ferencváros, ennek ellenére azt gondolom, hogy nekik jelen pillanatban sokkal fontosabb a bajnokság (és a 17. helyről való elmozdulás), mint az Európa Liga.
Ha az elején sikerülne pár apró góllal megzavarni őket, akkor meglehet az a döntetlen. :)

 Soccer » Europe » Europa League »
19 Sep 2019, 21:00
Slovan Bratislava - Besiktas
tipp: Slovan  1x
odds: 1,53
iroda: bet365

Soccer » Europe » Europa League
Qarabag - Sevilla
Today, 19 Sep 2019, 18:55
Tipp 2
Oddsz 1,62
Pinnacle

Indok : Majustol idaig 16 mecset jatszott a Sevilla , 2 szer kapott csak ki azota, rendre nyeri a mecseit. A bajnoksagban elsok , 1 golt kaptak csak . A Qarabag nem Agdamban jatszik (politikai feszultseg), hanem az otthoni mecseit Bakuban a  Tofiq Bakhramov Stadiumban, ahol a valogatott is jatszik , mondhatni ez is a Sevillanak kedvez. Nolito serult , otthon maradt , de a tobbi nagy nev ott van, Chicharito, Banega es tarsai.  Simma 0-2 a tippem.


Labdarúgás: Európa Liga
2019.09.19. 18:55
LASK Linz - Rosenborg Trondheim
Tipp: Rosenborg Trondheim over 1,5 gol
Odds: 3,75
Iroda: Bet365

Indoklas: LASK a hazai ligaban a masodik helyen van, szuveren Salzburg mogott, mig a Rosenborg a negyedik a norveg elso osztalyban.Az osztrakok kozel voltak a BL csoport fazisahoz, de csak az EL maradt nekik. Rosenborg mar nem a regi, akkor siman benne voltak a BL-be. Most mindketten a D csoport elso merkozes elott alnak. Fontos merkozes lesz, mivel a masik ketto csapat - a holland PSV es a portugal Sporting a csoport favoritjai. Igy aki ma veszitt gyakorlatilag csak a csodaba bizhat hogy tovabb jusson. Furcsa ilyet mondani az elso meccs elott de igy erzem. LASK serulesek: kozeppalyasok Oh In-Pyo, Müller es Reiter, hatved Ramsebner, buntetesek: Trauner (hatved). Rosenborg listaja rovidebb, egyeduli serult a ketgolos csatar Helland. Ugy erzem ebben a kulcsfontossagu meccseben a Rosenborg minimum 2 golt rug. Sok szerencset memberek!

EL, 18:55
PSV - Sporting
BTTS
1.7
bet365

Mint irtam a masik topikban, golgazdag meccset varok. A PSV a komolyabb ellenfelek ellen iden meg nem uszta meg kapott gol nelkul, a Sporting meg konkretan senkit sem tudott nullan tartani! Igy a tippem hogy mindket csapat betalal.