Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Fene a ribanc mocskos fasz anyád te kurva voznyáki. Ki a jó büdös picsa tanított ilyen szánalmas szar teniszre? agyonbaszom egy szívlapáttal veled együtt te féreg kurva. Remélem szarul lépsz egyszer és befejeződik ez a csodás fasszopó karriered. bazdmeg!  :noway:

menjetek el a kurva jó geci anyátokba szar miami heat, mi a fasz volt ez? hogy a kurva életbe tudtátok így leadni ezt a fos meccset mikor már a kezetekben volt? és ennyi kihagyott kost még nem baszott a világ... tanuljatok meg rendesen kosárra dobni ti mocskos férgek!!!!

Zaragózai retkek, hogy a fene essen a kibaszott, szerencsés csillagzatotokba! :bash:

Sevilla geci, faszért kapsz gólt az utolsó percekben ha már kiszenvedted......  :noway:

A jó kurva anyátokat charlotte bobcats...hülye buzik.

#305 január 30, 2011, 16:45:36, csacsi1899
Bassza szájba a büdös kurva annyát az egész olasz bírói kar...
Úgy látom mindenképpen le kell szopni az inter, meg moratti retkes faszát...
flegma argentin pasztore geci, meg a retkes kurva annyának nem tud berúgni egy 11-est se, hogy szakadt volna az annyábba a feje...

Leonardo: neked meg egyszerűen csak a kurva anyád...



ja az a fasszopó egri viktor, vagy ki a faszom, meg szarjon sünt, az elfogult köcsög kommentálásával...

Sziasztok!

Ma tettem 1 mix szelvényt és a Bologna-Roma meccset elhalasztották!Ilyenkor meg kell várni a meccs következő időpontját vagy levonódik annak a meccsnek a szorzója?


Idézetet írta: Kispenge Dátum január 30, 2011, 20:43:41
Sziasztok!

Ma tettem 1 mix szelvényt és a Bologna-Roma meccset elhalasztották!Ilyenkor meg kell várni a meccs következő időpontját vagy levonódik annak a meccsnek a szorzója?

Ezt a hsz-t milyen megfontolásból írtad ide a "Gumiszobába"? :D Egyébként annak az irodának kell megnézni a szabályzatát, ahol a kombit tetted, abban leírják hogyan járnak el az általad vázolt esetben.

A jó kurva anyját a cigány bolgár röplabdásoknak!!!
A CSKA SOFIA már 2-0 ás szettelőnyben volt a török ellenfelével szemben hazai pályán, erre sikerült leadni az előnyt 2-2 szettállás, hosszabbításban meg 2-5...eddig a kurva anyjukat!!!

Közben már 2-6 is volt!!!
Aztán egyszer csak odanézek és 7-7  ???
Majd 10-9,12-11,15-14, 16-14!!!
Bejött szerencsére!!! Anyázás visszavonva!  :bash: :beerchug: :redchug:

A narkós szájbavert telibekúrt kurva anyját az összes fasszopó női kosárlabdázóba, amelyik azt a fos Wisla mezt hordja.. Hogy a gecibe tudtátok +13-ról leadni a meccset az utolsó pár percben??? Hosszabbítást naná, hogy simán nyertétek hogy basszon meg titeket egy taliga majom ti férgek.. >:(

A jó büdös kurva anyucikáját az összes szemét fasz olasz  focistának. Ennél fossabb liga nincs a világon, menjenek el a kurva anyjukba. Kibaszott milan meg láció egy nyamvadt gólt nem képes berúgni... milyen kibaszott impotens focit játszanak ezek!!??  Hülye buzik.  >:( >:( >:(

a mocskos kurva anyját a Romának hogy egy kibaszott gólt nemtudtak még összehozni...2 hét munkatábor..a másik nagy tuti meg  Genk..a kurva anyját ennek a geci napnak is...

A kurva anyádat Milos Raonic! Köszönöm, hogy ki tudtál szopni attól a fakezű, hulladék Greul-tól, te szarjankó!

Idézetet írta: maurozarate Dátum február 02, 2011, 22:47:27
A kurva anyádat Milos Raonic! Köszönöm, hogy ki tudtál szopni attól a fakezű, hulladék Greul-tól, te szarjankó!

mit gondoltál, hogy ment egy pár kört az aus openen mostmár világverő lett és mindenkit le fog győzni top20-on kivül? ezért is raktam ellene első körben is és most is. mindenki megismerte a nevét, volt pár jó meccse és most mindenki őt rakja vakulásig azért is esett le az oddsa 1,5-ről 1,2-re kezdésig.