Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Undorító fostos argentin szarok :crazy: Nyomorék, utálatos mind. Messi is bassza teherbe az anyját ha a pöcsére is kitaláltak valami nővesztőt, mert ez már vicc hogy a válogatottban egy senki. Legalább amikor véletlen teszek rájuk, kaphatna abból a szerből amivel a Barcában nyomják.  :redchug:

https://www.nike.sk/app/ulozenyTiket/20925/46872

A santa croce csapat összes tagjának törjön el a keze!!!!!

Melzer és Pöcs a jó geci anyátokat ássátok el magatokat basszátok meg. Dis városáig meg se álljatok, istenverte cigányok.  :2guns: :2guns: :2guns: :2guns: :knuppel2:


Bennettau,baszd meg a  jó Kúrva Édes anyádat,a saját hazádban,Te büdös rohadt geci állat!!!!!!!!!

Idézetet írta: golyoallo Dátum október 14, 2011, 17:53:04
Bennettau,baszd meg a  jó Kúrva Édes anyádat,a saját hazádban,Te büdös rohadt geci állat!!!!!!!!!
[/quote
+1 :noway:

Baszd szájba a retkes kurva anyádat te csicska geci KARLOVIC! Már szerválni sem tudsz te nyomorult szar:bash:

Mi a geci volt ez tegnap???? Sparta Praha eddig összvissz 4 gólt kapott, és még pontot se vesztett, most otthon 3mal verik őket... Celtic egy csicska gyenge csapat otthonában szopik 3mal, bár utána tíz perc alatt lőnek hármat, de nem nyernek...erre a Rangers meglóghatna, utolsó percben kapott góllal xelnek otthon...Videoton várható volt hogy nem nyer, de hogy kikap??...Napoli otthon szopik a rémgyenge Parmától??...Nyer az Augsburg??? na az a komoly...Schalke otthon szív a fogalmatlan lautern ellen...Besiktas is simán kikap otthon...Veszprémet úgy megszórták, mintha amatőr csapatról lenne szó...röplabdában pedig szinte semmi sem jött, Cuneo is csak 5 szettben nyert...

MI VAN ITT? :police: :crazy: :redchug:

Először is szexuálja seggbe magát a digi, hogy azt közvetíti, hogy valami vágottszemű kis sárga botladozik a gerendán, ahelyett, hogy a rögbi vb elődöntőjét közvetítené.
Másodszor pedig remélem, hogy a félelmetes maori harcosok többet rögbilabdát nem vesznek a kezükbe, csónakba ülnek és jó messzire eleveznek Új Zélandról. Hogy a faszomba lehet 26-0-ra szopni félidőben otthon, és főleg a legnagyobb ellenségtől??? Nem azt a pár ezrest sajnálom, amit rájuk tettem, de ki lehet kapni 1-2 ponttal is. Remélem azért megkapják a letelepedési engedélyt a wallabyknál. A legjobb csapat bassza meg és 87 óta nem bír egy kibaszott vb-t nyerni!  :bash:

#789 október 16, 2011, 08:35:03, Fortuna SC
Miska miről beszélsz? A meccs 10-kor kezdődik...(a rögbi ligás meccsel ne keverd össze ami most zajlik)

A rögbi uniós lesz 10 órakor.

Egyébként +1 a digi miatt, nyúljanak csalánba. Pont ezt a mérkőzést nem adják.
Mondjuk a közvetítés színvonala a béka segget alatt van a láma kommentátorok miatt...de akkor is jó lenne nem streamen nézni.

#790 október 16, 2011, 09:08:14, misk@
Én is úgy tudtam 10-kor kezd, aztán felkeltem, belenéztem a bet365 élő fogadásba és láttam, hogy félidőben 26-0-ra mennek az aussik. TV be, közvetítés sehol. Nem is kellett reggeli kávét innom hirtelen úgy felment a pumpa. Ezek szerint 2 NZL-AUS meccs van (volt) ma? A fogadásomra is azt írják ki, hogy nyitott, szóval kicsit megnyugodtam. Meg a vb honlapján is még csak a lineupok vannak fenn.

Egy kérdés: akkor ez milyen meccs volt? Ifi maori harcosok játszottak ifi kengurukkal???  ;D

Idézetet írta: misk@ Dátum október 16, 2011, 09:05:41
Egy kérdés: akkor ez milyen meccs volt? Ifi maori harcosok játszottak ifi kengurukkal???  ;D

Liga rögbi meccs volt.Mások a szabályok, mint az uniós rögbinél. A liga rögbi csak Angliában és Ausztráliában népszerű. Ebben a kenguruk a legjobbak és azért verték agyon Új-Zélandot.


Seppi bazmeg az anyádat hogy nincs kedved játszani. Pedig ez az Andreev sem mutat sokat :crazy: Faszé kell idegesíteni, használd ki a bréklabdáidat te majom :bash:

Bár még nincs vége.. Pavlyuchenkova :twak_125:  :bash: :fakk: