Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



Tegnap és ma nemis az bosszant hogy mennyit nem nyertem meg hanem hogy mennyit veszítettem a hosszabbításban lőtt kibaszott gólokkal, ma a bayern rohadjon meg!!!

Szerencsétlen Udinese, egy nagy szart értek. Az egy dolog, hogy nem veritek a Chievo-t, de hogy a gecibe nem tudtok gólt sem rúgni??? Ne aggódjatok, nem lesz jövőre semmilyen kupaszereplés, hogy dögöljetek meg!! Remélem szerdán az Inter is megadja nektek, ti böszmék! :hanyas: :lehany:

Kedves Atletico Madrid, nem szidlak titeket, csak annyit kívánok, hogy Spanyolországban is hasonló eredményt érjetek el, és essetek ki!!! Ha összeszedtem magam visszatérek, és kiadom magamból, mert nem kevés pénzt buktam rajtatok, amit nem lehet szó nékül hagyni!!!!!

Hogy rohadjon meg a Braca és  Real is, remélem megdöglenek, mind egytől egyij, buzi mocskos tetves kurva tásaság, mindkét csapat szomorodjon meg!!!!! Hogy a jó kurva anyjuk hogy az!!!!!

Én csak felsorolom a teljesség igénye nélkül kik basszák meg magukat szépen sorba meg keresztbe a mai fasza napom miatt: Werder Bremen, Naldo, a Paks és a Pécs védelme, Goerges, Atletico Madrid, Dutra Silva, Julio Silva, Barca, Guardiola, a 20-as táblánál a szuzikiból traffipaxoló rendőr (meg aki ezt adta nekik parancsba), minden autós, aki baszott ezt jelezni, még ehhez a listához csatlakozhat a Tampa Bay baseball csapata ha este kiszívnak!

Szóval ma megérte reggel felkelni!  :noway:

Áh biztos nem bunda a milán ááá. A büdös kurva anyjukat az összes geci olasznak, Ibrának meg főleg hogy nem tud futni 90 perc alatt 500m-t nem tett meg hogy bassza meg apját, anyját geci szerb buzi

Idézetet írta: anarsia Dátum április 22, 2012, 16:45:21
Áh biztos nem bunda a milán ááá. A büdös kurva anyjukat az összes geci olasznak, Ibrának meg főleg hogy nem tud futni 90 perc alatt 500m-t nem tett meg hogy bassza meg apját, anyját geci szerb buzi

Nem szerb, hanem bosnyák (illetve zsidó). A többivel viszont nagyon egyetértek, sajnos.

trentino, mu, milan basszátok meg a kurva anyátokat!!! Főleg ti trentino!!!!!  :bash: :bash: :bash:

Éreztem én, hogy túl jól mennek a dolgok! De ekkora szopást!!! :redchug:
Hogy basszák seggbe egymást ezek a szőrőshátú, nyomorék béna, lúdtalpas, getraházi, köcsög taplók!
Biztos kifelejtek pár rohadék kotonszökevényt de drótkesztyűvel verjék a ki faszukat a Lokomotív Moszkva, Rubin Kazany, Hannover, Freiburg, Gdansk, Slask, Liverpool, "focistáinak"
Báááh, hogy a fingommal fújják meg a levesüket életük végéig!  :bash: :noway: :'(

Egyre inkább az az érzésem, hogy a régi, "majd jön a hétvége, rengeteg meccs, nagyobb választékkal" elvet el kell felejteni. Mostanában a hétközben feltuningolt egyenleget hétvégén szint mindig kishíjja hogy lenullázom. Szerintem maradok a sivárabb hétköznapoknál, bár így a bajnokságok - nemcsak a foci - vége felé, olimpiai meg eb felkészülés jegyében lehet mindig meglepetés eredmények fognak születni. Mindenesetre az előző hsz-ekben felsorolt csapatok 80%-nak én is mielőbbi hátulról történő izgatást kívánok!  :redchug:

:hanyas: Bundás lációs senkiházi retkek!

KURVA ANYÁD OTP HOGY 100 NAPIG ÜLTÖK MINDEN RETKES FORINTON...   :avid: :fakk: :fakk2: :lehany:

selby takarodj a jó kurva anyádba te féreg!!!  :bash:

#1409 április 27, 2012, 22:42:22, andriska24
Azt hiszem sikerült megtalálnom a mai nap legóveresebb tenisz eseményét.....  :noway: megint....

Samantha Stosur-Maria Sharapova....
7-6,6-7,4-4 jelenleg

under 12,5 game- es szelvényem elment(4 es gyűjtó)miattuk (szerintem a sharapova győzelem is úszik). >:(
+34 játék alatt összesen 2 break volt.....hát basszák+ ez nagyon gyenge, mi van itt  testvéri szeretet? egyet nekem- egyet neked...kb. úgy játszanak.

Hihetetlen, hogy a szerván kívül semmi másra nem képes egyik sem....azért legalább sharapovától többet vártam volna.. :bash:
és ez a halál unalmas szerválgatás megy 3 órája semmi más. Mi faszér nem játszanak csak Tie Breaket? ;D meg lenne oldva 20 perc alatt.....