Szerencsejáték piac Magyarországon

Indította Admin, július 19, 2022, 16:30:04

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

MessiÁs

**** Tősgyökeres
A hatharom.comot miert tiltottak?

Es az a sok ip tiltas mit jelent?(a legutolso)

Milán

****** Veterán
Idézetet írta: MessiÁs Dátum szeptember 20, 2023, 11:45:38A hatharom.comot miert tiltottak?

Azt írták a közleményben, hogy további infóért be kell fáradni a székhelyükre.  :D

vmlinuz

***** Tősgyökeres senki
szeptember 20, 2023, 11:47:45 #348 szeptember 20, 2023, 11:50:51, vmlinuz
Az a sok IP tiltás azt jelenti, hogy a VPN lesz az egyedüli mód a tiltás kikerülésére. Meg azt is, hogy bármikor blokkolhatják a Googlet is.
Onnan az egyik IP blokk a Cloudflare szolgáltatóé, ha már olyant is blokkolnak, akkor semmi sem biztonságos.

TOR böngészőt ajánlom mindenkinek, ameddig még le lehet tölteni: https://www.torproject.org/

Fogadásra nem, de nem tudni, mi lesz még blokkolva.

MessiÁs

**** Tősgyökeres
Aha. Tehat rajottek hogy nem az oldalt kell kozvetlenul blokkolni hanem az ipcim taromanyokat amikrol elernenk az oldalt. Igy az unibet mondjuk kiadhat 800alternativ oldalt, nem fogjuk elerni oket. Csak olyan vpnnel ami mas ipt general.

Az ugy fasza.
Eddig magabiztos voltam hogy majd lesz valahogy meg no para. De most beszartam.

Pozzato

***** Régi motoros
Nem véletlenül járt Orbán ennyit Kínában, tanultunk tőlük a korlátozásokat tekintve, meg Észak-Koreától.  8)

vukika1982

* Újonc
Idézetet írta: MessiÁs Dátum szeptember 20, 2023, 11:54:36Aha. Tehat rajottek hogy nem az oldalt kell kozvetlenul blokkolni hanem az ipcim taromanyokat amikrol elernenk az oldalt. Igy az unibet mondjuk kiadhat 800alternativ oldalt, nem fogjuk elerni oket. Csak olyan vpnnel ami mas ipt general.

Az ugy fasza.
Eddig magabiztos voltam hogy majd lesz valahogy meg no para. De most beszartam.
A bet 365 engedi a vpn használatát?

riverside

**** Tősgyökeres
Arra van lehetőségük, hogy az applikációkat is blokkolják? Mert ha nem, akkor én személy szerint tojok bele hogy milyen sportfogadó oldalakat blokkolnak. Bár nem szép dolog, de na. Ha ez megy, én akkor nem mókolok, marad az app azt annyi. Köszi ha valaki érdemben tud erre válaszolni.  :great:

TiB

****** Veterán
Köszönjük Fideszre szavazók!  :smitten:

vmlinuz

***** Tősgyökeres senki
Idézetet írta: riverside Dátum szeptember 20, 2023, 12:26:01Arra van lehetőségük, hogy az applikációkat is blokkolják? Mert ha nem, akkor én személy szerint tojok bele hogy milyen sportfogadó oldalakat blokkolnak. Bár nem szép dolog, de na. Ha ez megy, én akkor nem mókolok, marad az app azt annyi. Köszi ha valaki érdemben tud erre válaszolni.  :great:
Az IP blokk gyakorlatilag az appot is blokkolja.

riverside

**** Tősgyökeres
Idézetet írta: vmlinuz Dátum szeptember 20, 2023, 12:29:29Az IP blokk gyakorlatilag az appot is blokkolja.

Fura, mert amióta megint megy ez a blokkolgatás, nekem az app zavartalanul működik. Informatikailag analfabéta vagyok, de hiszek neked @vmlinuz  :great:

vmlinuz

***** Tősgyökeres senki
Az IP blokkolás még nem lépett érvénybe, egyelőre csak meg van hírdetve. Arra is lehet majd esély, hogy teljesen random internetes dolgok nem fognak működni a Cloudflare blokk miatt.

vukika1982

* Újonc
Idézetet írta: vmlinuz Dátum szeptember 20, 2023, 12:29:29Az IP blokk gyakorlatilag az appot is blokkolja.

Ha a nagy irodák nem lépnek valamit ,akkor könnyen vége lesz a dalnak.

MessiÁs

**** Tősgyökeres
Lehet erre egyaltalan lepni valamit az irodaknak? Csak mert nem hiszem hogy engeeni fogjak a vpnt.
Mert ha nekunk engednek, akkor mondjuk mondhatjak mas orszagok lakoi ahol nincsenek jelen hogy akkor hadd jojjek vissza en is mondjuk angol ipvel. Az meg hogy hol lakom valojaban teljesen mindegy.