Szerencsejáték piac Magyarországon

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Törvényes egyáltalán Oviék eljárása? Mi a bajuk a szerencsejátékkal?

Idézetet írta: sportbettorpro Dátum szeptember 12, 2023, 19:15:12Törvényes egyáltalán Oviék eljárása? Mi a bajuk a szerencsejátékkal?

Az garancia, hogy törvényileg minden rendben van, hiszen, ha mégsincs, akkor úgy alakítják a törvényeket.

"Kinek mit intézett a kormánya" - mondta Orbán Viktor.

Az a bajuk, hogy a két cégüknek még mindig nincsen óriási profitja, nincsenek monopol helyzetben, hanem az emberek még mindig szívesebben játszanak a külföldi irodáknál. Ez bassza a csőrüket, ezért pont úgy, ahogyan a többi szektorban, igyekeznek ellehetetleníteni a többi szereplőt. Ahogyan előttem is írták, inkább csak azokat, akik a nyugati szektorhoz tartoznak, egy orosz irodát például nem mernének blokkolni, mert véletlenül valaki itt is kiesne a hetedikről, öreg Putyin elintézné hamar.

Az a baj, hogy már politika szinte minden, ha nem minden....Vajdasági vagyok ugyanez lezajlott már nálunk pár éve, Unibetre már rég nem lehet regisztrálni Szerbiábol! A cél hogy itthon kurd el a lovét, a hazai fogadóirodáknál! Én már ebbe bele is nyugodtam és a szerbiai irodáknál kúrom el a pénzem! :D

Idézetet írta: horzol Dátum szeptember 12, 2023, 20:29:17Az a baj, hogy már politika szinte minden, ha nem minden....Vajdasági vagyok ugyanez lezajlott már nálunk pár éve, Unibetre már rég nem lehet regisztrálni Szerbiábol! A cél hogy itthon kurd el a lovét, a hazai fogadóirodáknál! Én már ebbe bele is nyugodtam és a szerbiai irodáknál kúrom el a pénzem! :D

A te(ti) helyzetetek azert mas, mert Szerbia ugye nem eu tagja es semmilyen eus normativa vagy torveny nem kotelezi oket semmire. Azt csinalnak amit akarnak.
Nalunk ugye az eus joggal szembe megy a magyar torveny, nagyon nincsenek osszhangban.

Idézetet írta: MessiÁs Dátum szeptember 12, 2023, 21:08:52A te(ti) helyzetetek azert mas, mert Szerbia ugye nem eu tagja es semmilyen eus normativa vagy torveny nem kotelezi oket semmire. Azt csinalnak amit akarnak.
Nalunk ugye az eus joggal szembe megy a magyar torveny, nagyon nincsenek osszhangban.

Persze, hogy más a helyzet egyértelmű! Itt az a baj hogy szinte már minden sarkon van fogadóiroda játékgépekkel, ami bizony a fiatalokra van rossz hatással, de ez már más téma...S  van internetes fogadási lehetőség is az irodáknál! Persze a kinálat főleg élőben messze elmarad az Unibet-töl vagy a Bet365-töl!

Hu az kemeny.

Azert egy (talan az egyetlen)apro pozitivumat kiemelnem a magyar kaszinos torvenynek. Jocskan megcsappant a kaszinok szama. Max megyei jogu varosokban van, ott sem mindegyikben. Igy sokkal kevesebben tudnak jatszani. Anno az en varosomban volt ketto is es egy kisvarosrol beszelunk. Kis helyek voltak talan 20m2 de relative sokan jartak. Ugye minden  kocsmaban volt nyerogep. Mennyi penzt elbasztak ott az emberek es foleg a kispenzuek.
Legalabb ma mar ez nincs ilyen helyeken. Ahol en lakom onnan 100kmt kell utazni a kegkozelebbi kaszinoba.

Valóban kemény, ahol én lakom 8000-es lakosú község 3 van! Szabadkán ami kb. 100000 lakosú 20 van minimum! Nem nehéz nálunk játékfüggőnek lenni!  ;D

Üdv, régen jártam már erre, belinkelem ezt hátha segít valakinek:

Van egy régi xp-s gépem, amin böngészési célból a mypal böngészőt használom és azon tökéletesen megy a betfair, igaz csak a fogadási részt próbáltam ki:

A böngészőt egy saját mappába kell kicsomagolni, abban benne lesz a paranicsokonja is:  68.13.2b Latest


https://github.com/Feodor2/Mypal68/releases

A legfrissebb infókat megtaláljátok az általunk ajánlott (+EU-s országban engedéllyel rendelkező) fogadóirodák bemutató oldalán:

bet365 bemutató
betfair bemutató
Unibet bemutató

! Aki a tegnapi eseményeket követte az ne ijedjen meg, ez a hír a tegnapiakra vonatkozik  ;)

Újra blokkolták az Unibetet és társait

Az ősz beálltával ismét megkezdődött a macska-egér harc a magyar állam és a külföldi szerencsejáték szolgáltatók között.

Idézetet írta: ZTE88 Dátum szeptember 13, 2023, 04:12:00Üdv, régen jártam már erre, belinkelem ezt hátha segít valakinek:

Van egy régi xp-s gépem, amin böngészési célból a mypal böngészőt használom és azon tökéletesen megy a betfair, igaz csak a fogadási részt próbáltam ki:

A böngészőt egy saját mappába kell kicsomagolni, abban benne lesz a paranicsokonja is:  68.13.2b Latest


https://github.com/Feodor2/Mypal68/releases


Nektek ez továbbra is működik? Nálam csak a szokásos üzenetet hozza be a blokkolásról.

Mondjuk - áttekintve a híreket - én kivárnék egyelőre: a VPN-t inkább még hanyagolnám.

Idézetet írta: Assassin Dátum szeptember 13, 2023, 19:27:46Nektek ez továbbra is működik? Nálam csak a szokásos üzenetet hozza be a blokkolásról.

Mondjuk - áttekintve a híreket - én kivárnék egyelőre: a VPN-t inkább még hanyagolnám.

Hát én úgy vagyok vele, hogy most csak az xp-s gépem működik, azon mypallal megy a betfair, unibet alternatív cím nélkül, a bet365-öt viszont nem viszi a mypal, azt telefonos alternatív címről használom.


Putyin forog a sírjában.... :-\

Ja, még él.

Gondolom másnak is feltűnt, hogy még a google keresőből is próbálják egyre jobban kiszorítani a konkurenciát: