Sportfogadas.org

Sportfogadás tudástár => Sportfogadás naplók => Sportfogadás naplók archívuma => A témát indította: RedMunchen2010 Dátum február 19, 2013, 17:33:36

Cím: ŸCipolla-féle játék RedMunchen2010-módra (jelentkezés)
Írta: RedMunchen2010 Dátum február 19, 2013, 17:33:36
I.
Arsenal - Bayern München (Játékidő eredménye) Bayern München 2,05
Chelsea - Sparta Prague (Játékidő eredménye) Sparta Prague 10,00

Odds: 20,50
Cím: Re:ŸNow or Never™
Írta: RedMunchen2010 Dátum február 19, 2013, 17:36:57
II.
Newcastle - Southampton mindkét csapat gólt lő 1,61
Manchester City - Chelsea mindkét csapat gólt lő 1,66
Reading - Wigan mindkét csapat gólt lő 1,66
QPR - Manchester United mindkét csapat gólt lő 1,80
Norwich - Everton mindkét csapat gólt lő 1,72
Arsenal - Aston Villa mindkét csapat gólt lő 1,90

Odds: 26,63
Cím: Re:ŸNow or Never™
Írta: RedMunchen2010 Dátum február 20, 2013, 17:42:03
III.
Galatasaray - Schalke 04 x2 1,70
AC Milan (+1.5) - Barcelona (-1.5) 1 1,55

Odds: 2,635
Cím: Re:®Now or Never™
Írta: RedMunchen2010 Dátum február 20, 2013, 18:25:31
IV.
Deportivo - Real Madrid 1 8,50
Cím: Re:®Now or Never™
Írta: RedMunchen2010 Dátum február 20, 2013, 20:26:44
V.
Crystal Palace - Bristol City 1 1,61
St. Johnstone - Celtic 2-3 gól 1,93
Arsenal - Bayern München 2 2,00
Porto - Malaga 1 1,80

Odds: 11,18628
Cím: Re:ŸNow or Never™
Írta: RedMunchen2010 Dátum február 21, 2013, 18:26:47
A Bajnokok Ligája csoportkörében sok sikerem nem volt, erre a keddi-szerdai játéknapot 4/4-el hoztam le. Most pedig jön a nagy kedvenc Európa Liga, viszont a kifizetés miatt az alaptét alatti összegekkel játszok. A legtöbb szelvényt ezekben az órákban küldtem játékba.

VI.
Genk - Stuttgart 1 2,90

A Kristály Arénában cél az Európa Liga legjobb 16 közé jutás. A Genk - Stuttgart odavágóján 1-1-es döntetlen született. A találkozón az előzetes jóslatokkal szemben a támadások háttérbe szorultak, ennek ellenére a véghajrá fantasztikusra sikeredett. Egy héttel a németországi meccs után a hazai klubnál folytatódott a bajnokságban a Kortrijk feletti győzelemmel a vetélytársak utáni offenzíva. Mario Been csapata számára a siker nagy áldozattal járt, ugyanis a legnagyobb klasszis, Vossen már a mérkőzés első perceiben megsérült, ezáltal kimaradt a VFB elleni keretből, így járt a védelem alappillére Nadson is. A holland edző remekül reagálta le a házi gólkirály érzékeny kiválását, a csatártárs Plet kapott nagyobb feladatot. A sváboknál sokkal rosszabb a helyzet, a hazai pályán az utolsó pillanatokban feltörték védelmüket, emellett a bajnokságban is szenvednek, igaz a hétvégén a házi gólkirály Ibisevic ex-csapatát idegenben tudták minimális különbséggel felülmúlni. Labbadiaék számára a bajnokság sokkal fontosabb, hétvégén jön a Nürnberg elleni létfontosságú párharc. Az Európa Liga szereplés a kieséses szakasz ellenére ennél fogva alulértékelődik, úgy vélem, hogy Hajnal klubja sansztalan lesz a következő körbe jutni. Tippem: 1.
Cím: Re:ŸNow or Never™
Írta: RedMunchen2010 Dátum február 21, 2013, 18:27:44
VII.
Metalist - Newcastle 1 1,88


A legrangosabb nemzetközi kupasorozatokban Kelet-Európa egyre nagyobb mértékben veszi ki a részét, ez köszönhető az ukrán futball gyors fejlődésének. Az Európa Liga egyenes kieséses szakaszának visszavágói számtalan nyitott párharcot tartogat, ilyen például a Metalist - Newcastle összecsapás is. Az odavágón gól nélküli döntetlennel zártak a felek, mely eredmény egyértelműen az ukránok számára kedvezőbb, viszont a bajnokság szünetelése miatt meccshiánnyal küszködnek. A harkivi együttes egyébként a hazai pontvadászatban a Dinamo Kijev nyakán lohol. Az áttörést, mint a bajnokság királyánál, a Shaktarnál is a dél-amerikai légió hozta meg a sikereket, közülük a brazil tengelyt Willian-Cleiton Xavier-Marlos triója alkotja, míg legeredményesebb játékosuk Cristaldo argentin. A szarkák vészjóslóan közel vannak a kiesőpozícióhoz, az FA Kupa forduló miatt holnapi vetélytársukhoz hasonlóan ők sem meccseltek. A hétvégén a jövő szempontjából 6 pontos alsóházi rangadót vív a Sotonnal. Alan Pardew menedzser gárdája vendégként nem túl acélos, Ukrajnában mára minden csapatnak skalpnak számít a pontszerzés/a vereség elkerülése. A játékosokat nézve az angolok kerete bombaerős - az átigazolási időszakban kis túlzással felvásárolták a francia ligát -, de szervezettségben bőven van hiányosság. Az újak beépítése a rutinos menedzsernek nem fog gondot jelenteni, de a klub életében a legfontosabb a PL tagság megőrzése. Tippem, hogy a győzelmet jobban akaró ukránok már a rendes játékidőben továbbjutnak.
Cím: Re:ŸNow or Never™
Írta: RedMunchen2010 Dátum február 21, 2013, 18:28:58
VIII.
Chelsea (-1.5) - Sparta Praha (+1.5) 2 1,85


A Bajnokok Ligája címvédője csupán az Európa Ligában sínylődik. A múlt héten Óscar góljával megnyerték a csehországi odavágót, ezzel lényegében lezártnak tekinthetnék a továbbjutást, amennyiben a hétvégén nem a Premier League bajnokának otthonába látogatnának, illetőleg a londoniak számára bármilyen mértékű presztízzsel bírna ezen sorozat. Hasonló játék várható tőlük, mint az FA Kupa fordulóban, ahol csupán csak a második játékrészben sikerült felőrölni alacsonyabban jegyzett riválisukat, a Brentfordot. Rafa Beníteznél is prioritást a City elleni meccs élvez, ezért kulcsjátékosai közül válogathat, melyiküket pihenteti, Ramires eltiltás miatt, Lampard a menedzser döntése értelmében nem lép pályára. A csehek a sörváros csapatát, a pilsent leszámítva nem alkottak maradandót az utóbbi időszakban. A prágaiak az első mérkőzésen sokáig jól tartották magukat, több esélyük is volt arra, hogy maguk javára eldöntsék a párharcot, de a számtalan kimaradt helyzet megbosszulta magát. A vendégeknél van bőven hiányzó: Zapotocny, Matjeovsky, Husbauer és Kadlec sem utazik brit földre. Kadlec eltiltása miatt csatártársa főleg Kweukere kell majd építeni. A célok vendég oldalon sokkal nagyobbak, egyelőre csak egy frontra kell koncentrálniuk, számomra nem kérdés, hogy a találkozó javarészében legalább remire jók lesznek, más kérdés, hogy ez a továbbjutást nem garantálja, így amennyiben a végén a kapus is előre megy, esetleg így kapnak ki, az is belefér.
Cím: Re:ŸNow or Never™
Írta: RedMunchen2010 Dátum február 21, 2013, 18:30:13
IX.
Bordeaux - Dinamo Kijev 2 2,90


A Girondais olyan pofont kapott a hétvégén a Lyon elleni rangadón, hogy abból a sokkból nehéz lesz felállni. Gillot minden alkalommal változtat kezdőcsapatán, de ezen húzások az utóbbi időben nem jöttek be. A Bordeaux a korzikai látogatás óta nyeretlen, egyetlen döntetlenjük éppen az ukrajnai odavágón érték el. A bajnokságban a két nullázás, valamint a vetélytársak folyamatos pontgyűjtései miatt a felsőház végére csúsztak vissza. Kijevben már a meccs első negyedében kialakult az 1-1-es végeredmény, ennek ellenére fordulatokban gazdag összecsapás volt, a mérkőzés finisében Gusev büntetőt hibázott, így maximálisan elégedettek lehetnek a vendéglátóknál. Az elmúlt időszakban a gólszerzéssel hadilábon álltak, februárban mindösszesen négyszer vették be riválisuk hálóját, ebből kétszer Obraniak villant, emellett Bellion és Saivet volt eredményes. Az állandó kezdő brazil légió most már elég régóta nem játszott együtt, ráadásul ez most sem jön össze sérülés folytán, emellett is vannak hiányzók Planus, de Sane is sérüléssel bajlódik, a kisebb fajta rotáció folytatódik, de ez az OL elleni zakó után garantált volt, hogy a védelemben is jelentős változtatások lesznek. Az ukránok a kihagyott büntetőből óriási sanszot puskáztak el, így a mai visszavágón kötelező gólt szerezniük, hogy esélyük legyen a további küzdelem kiharcolására. Másodsorban komoly problémával jár, hogy a magyar bajnoksághoz hasonlóan még ukrán földön sem kezdődött el a pontvadászat. A legeredményesebb gólvágójuk korábban Ligue1-ban szerepelt Ideye, aki még Nigéria válogatottjával az Afrika Nemzetek Kupáján is szerepelt. A hiányzása nem jelentett érvágást, ugyanis a bajnokság szünetelt, a felkészülési barátságos meccsek alatt pedig Yarmolenko került jobban előtérbe. Danilo Silva és Shovkovskyi sérülés miatt nem tartott a kerettel, Blokhin mester csapatának egyetlen választása van a kezdetektől uralni a meccset, korai gól megszerzése esetén pedig saját játékukat játszhatják. A GB otthonában már több csapat nullázott, a látogatók számára ez ma megengedhetetlen. Összességében az első meccsen - ugyan a hazai pálya erősen közrejátszott benne - több támadása volt a kelet-európaiaknak, most úgy vélem, hogy vendégként is van bennük annyi, hogy már a rendes játékidőben győzzenek ezáltal a továbbjutást is kiharcolják.
Cím: Re:ŸNow or Never™
Írta: RedMunchen2010 Dátum február 21, 2013, 18:30:53
X.
Plzen - Napoli 2.5 gól felett 1,90


A sörváros csapata gyakorlatilag eldöntötte olaszországi látogatása során a továbbjutás kérdését. A pilzeni klub óriási meglepetésre fölényes diadalt aratott Nápolyban, bár az ellenfél összeállításának kihirdetése után garantált volt, hogy az alapembereit nélkülöző olaszoknál a bajnokságnak minden alá van rendelve. A nyomás alól a jó helyzetkihasználással formálták a játékképét, ahogyan nőtt előnyük annál jobban került kezükbe az irányítás. Vbra együttese a bajnokság megnyerése után a Bajnokok Ligájában is őszinte támadófutballt bemutatva rögtön számos szimpatizánst állított maga mellé, most pedig az Európa Ligában öregbítik a cseh futball - az utóbbi években alaposan megkopó - hírnevét. A bajnokság jövő hétfőn folytatódik számukra, ahol éllovasként 2 pontos fórral kezdik meg a tavaszi idényt. A hazaiaknál az ismertebb játékosok közé tartozik Horváth, Limbersky, a gólokon a középpályások ugyanúgy kiveszik részüket, mint a támadók, a legtöbbet idén Bakos lőtt. Az olaszoknak - eleinte - meddő fölénye volt az odavágón, a "B" csapat szerepeltetése ellenére a 3-0-ás eredmény több, mint kudarc, ami a hétvégi újonc genovai együttes elleni otthoni gól nélküli remivel folytatódott. A szicíliaiak legyőzése óta képtelen nyerni, sőt az elmúlt héten mindkét meccsükön rúgott gól nélkül maradtak, annak ellenére, hogy e 3 óra alatt közel harminc helyzetük volt. Mazzari a hétvégére rendkívül feszültté vált, rövid időn belül sok csapás érte őket. Legjobbjuk Cavanit, szinte minden héten sztár együttesek hadával hozzák szóba, az olasz pontvadászat legjobb csatára legutóbbi 5 meccsén eredménytelen maradt, húzóemberként átlag alatti teljesítménye rögtön visszaüt a csapatra. Walter a szokásos sablon szöveggel vezeti fel az eldőlt párharc sorsát, Hamsik betegség miatt hiányzik, viszont az állandó kezdők mellett több fiatal is az utazókeret tagja. A mérkőzés játékvezetője Kassai lesz, aki kevés büntetőlappal dolgozik, illetőleg kevés büntetőt fúj be, ennek ellenére, úgy vélem, hogy ma egyszer legalább büntetőre kerül sor. A Viktória már egy rúgott góllal bebiztosítja a továbbjutását, a Nápoly ezután bármit tehet. Az olaszok győzelemmel búcsúznak a sorozattól, de nem fogják kapott gól nélkül megúszni. Tipp: min. 3 gól.

Emellett még egy függőben lévő szelvényem van, ez megtalálható a naplóm első hozzászólásában.  :ok:
Cím: Re:ŸNow or Never™
Írta: RedMunchen2010 Dátum február 22, 2013, 15:56:41
XI.
Athletic Bilbao - Real Sociedad összesített büntetőlapok - AH - 6.5 felett 1,65
Cím: Re:ŸNow or Never™
Írta: RedMunchen2010 Dátum február 22, 2013, 15:57:18
XII.
St. Pauli - FSV Frankfurt 1 2,05
Cím: Re:ŸNow or Never™
Írta: RedMunchen2010 Dátum február 22, 2013, 15:58:15
XIII.
Brann Bergen - Sandnes 2.5 gól felett 1,45
Brann Bergen - Sandnes 3.5 gól felett 2,05
Cím: Re:ŸNow or Never™
Írta: RedMunchen2010 Dátum február 22, 2013, 15:59:24
XIV.
Nyizsnyij Novgorod - Dinamo Riga 4.5 gól alatt 2,10
Vityaz Chekhov - Szpartak Moszkva x 4,00
Cím: Re:ŸNow or Never™
Írta: RedMunchen2010 Dátum február 22, 2013, 16:00:39
XV.
Khimky (-18.5) - Besiktas (+18.5) 1 2,78
Cím: Re:ŸNow or Never™
Írta: RedMunchen2010 Dátum február 22, 2013, 17:28:57
XVI.
SC Freiburg - Eintracht Frankfurt x2 1,80
Cím: Re:ŸNow or Never™
Írta: RedMunchen2010 Dátum február 22, 2013, 18:45:30
XVII.
Athletic Bilbao - Real Sociedad 2.5 gól felett 1,73
Cím: Re:ŸNow or Never™
Írta: RedMunchen2010 Dátum február 23, 2013, 12:43:54
Deportivo - Real Madrid

A spanyol élvonal szombati játéknapján a 25. forduló keretein belül a Deportivo La Coruna a Real Madridot fogadja. Az újonc együttes legutóbbi hat bajnokiján nyeretlen maradt, sőt ebből az utolsó ötön pont nélkül maradt. A liga utolsó csupán 16 pontot szerzett, úgyhogy a 4. kör után már 6 egységgel állt. A másodosztály bajnokánál már tréner váltás is volt, de mind ezidáig eredménytelennek bizonyult, emellett komoly probléma a sok sérült, illetőleg a rendszeres kiállítások miatti eltiltások - jelen esetben Manuel Pablo hiányzik. Fernando Vázquez együtteséből sérülés miatt hiányzik két honi védő Laure, illetőleg Aythami. Bevethető lesz viszont a védelem alappillére, a csapat legrutinosabb játékosa, az idényben többször sérüléssel bajlódó Marchena. A folyamatos rotálás eredménytelen. Sebezhető pontjuk a tragikus védelem, melyet jól kifejez, hogy őrületes mennyiségű gólt kaptak. A támadórészlegből az utóbbi 5 gólból négyet vállaló, két gólfelelős Riki és Pizzi a keret tagja lesz. A fővárosi együttes számára minden túlzás nélkül már az őszi szezon második felében világossá vált, hogy nem tudják megvédeni a címüket. Pechjükre a Király Kupában egy ágra kerültek a katalánokkal (Madridban 1-1-el végeztek), jövő hét kedden kerül sor a Nou Campban a visszavágóra. Hamarosan pedig jön a Bajnokok Ligája, ahol már több, mint egy évtizede nem sikerült felkerülni a trónra. Ilyen körülményekkel kezdik meg a Riasor-küldetést. Az ezredforduló óta mindösszesen egy! alkalommal sikerült a Real Madridnak 3 ponttal távozni az újonc otthonából. A mai vetélytárs brutál gyenge, de a távozó Mourinho számára a bajnokság minden egyes klubjánál a Bajnokok Ligájának volt alárendelve minden, így minden adott ahhoz, hogy tartalékokkal teli tűzdelt blancók futnak gyepre szombaton. A Special One már megkezdte a Király Kupa elődöntőjének visszavágójára a felkészülést, melynek teszt állomása a hétvégi derbi lesz. A múlt héten a városi rangadón könnyen gálaelőadást tartottak volna, amennyiben Sergio Ramos nem kerül teljesen feleslegesen a kiállítás sorsára. Az emberhátrányos szituáció legnagyobb áldozata a védőn kívül Morata volt, aki kezdőként góllal bizonyított, de kényszerűségből a portugál mester őt hozta le. Ezek után drámai fordulatot vett az összecsapás, a hátralévő 70 percben ugyan gól nem született, de szinte soha nem látott nyomás alá helyezte a vallecasi kis csapat nagy nevű riválisát. Az őszi mérkőzésük hat gólos találkozón a La Coruna vezetés ellenére, többek között Cristiano Ronaldo triplájával kiütéses madridi siker született. A Deportivo számára minden hátralévő ütközet élet-halál kérdés, míg a királyi gárda számára legjobb esetben is csak a második hely jöhet össze a ligában, az Álmok Színházában Bajnokok Ligája visszavágó maximális prioritást élvez. Tipp: 1x.
Cím: Re:ŸNow or Never™
Írta: RedMunchen2010 Dátum február 23, 2013, 12:44:26
Arsenal - Aston Villa

A Premier League 27. fordulójában az Emirates Arénában Martin Atkinson játékvezetése mellett rendezik meg az Arsenal - Aston Villa mérkőzést. A londoniak a Manchester City, továbbá a Chelsea ellen elveszített rangadók után a bajnokságban veretlen maradt, de az FA Kupában hazai pályán maradt alul a másodosztályú Blackburnnal szemben, valamint a Bajnokok Ligája odavágóján csúfos vereséget szenvedtek a Bayern Münchentől. A kudarcok miatt ismételten felvetődött, hogy Wenger menesztése új lendületet adna a klubnak, de mint az elmúlt esztendőkben most is átvészelte, a vezetőség újra bizalmat szavazott a gall mesternek. A hazaiaknál megtapasztalták pár nap leforgása alatt, hogy mekkora a különbség a Championship és a Bajnokok Ligája között. A Rovers elleni megalázó kupabúcsú egyértelműen Arsene eltaktikázása miatt volt, míg a német rekordbajnok ellen mindvégig az történt, amit a müncheniek akartak. A komplett bal oldal besárgult, de Szczesny sem tudott pontos indításokkal játékba hozni társait. Podolski betalált ex-csapata ellen, de játékát minősíti, hogy lekapták. Két elveszített hazai mérkőzés után ismételten Londonban elvárás a győzelem. Az ágyúsok a birminghamiek személyében egy kiesőjelölt gárdát fogadnak. Paul Lambert együttese az elmúlt bajnoki fordulókban már közel állt a negatív sorozat lezárásához, de mindig hiányzott egy kicsi az áttöréshez. A Chelsea ellen kezdődött nyeretlenségi széria, szintén fővárosi West Ham feletti győzelemmel ért véget. A siker létfontosságú volt, pillanatnyilag a skót menedzser vezette együttes az utolsó bennmaradó, 17. pozícióban található. Túlzás lenne azt állítani, hogy megterhelő játékhetek vannak mögöttük, mivel a kupabúcsúk miatt már csak egy fronton érdekeltek. A helyzetkihasználásuk feljavult, bár a Stoke elleni gól nélküli remi óta minden egyes alkalommal feltörték védelmüket. Vendégként három hónapja nyeretlenek, ugyan utolsó három látogatásuk alkalmával egyaránt pontot szereztek. Magasan legjobb játékosuk Benteke, aki idén már ötször villant. Agbonlahor sérülése után rögtön góllal tért vissza, a középpályáról Ireland játéka alaposan megnehezíti a középpálya szervezettségét. Az ősszel gól nélküli döntetlennel zártak, most azonban minden adott, hogy a kudarcokat feledtetni vágyó Arsenal, illetőleg a menekülő Villa eredményes lesz.
Cím: Re:ŸNow or Never™
Írta: RedMunchen2010 Dátum február 23, 2013, 12:44:59
Norwich - Everton

Az előző heti FA Kupa miatti szünet után újra beindul az élet a világ legerősebb pontvadászatában. A szombati játéknapon a találkozók döntő többsége a megszokott időben 4 órakor kezdődik. Így lesz ez a Carrow Roadon, ahol a liverpooli kékek vendégeskednek. A Norwich a Fulham-Sunderland duóval azonos pontszámmal áll, csupán a londoniak és a fekete macskák jobb különbségük miatt előzik meg. Az ősszel rendkívül kiegyensúlyozott sárga-zöldek még tíz meccses veretlenségi periódust is felmutattak, azonban a ködös Albionban a West Bromwichtól elszenvedett vereség óta óriási mélyrepülésben vannak, kilenc mérkőzés óta tart nyeretlenségi sorozatuk, legutóbbi három fellépésükön ugyan egyaránt pontosztozkodással zártak, de az idei bajnoki mérkőzések közül négyszer is rúgott gól nélkül maradtak (ebből háromszor 0-0 lett a vége). A kanárik már tavaly elbúcsúztak a Liga Kupától, egy hónapja pedig hazai pályán maradtak alul a Lutonnal szemben, szintén nem voltak eredményesek. A vendéglátók menedzsere szűk kerettel dolgozik, a kispadon lévő játékosainak képességeit jól mutatja, hogy ritkaságba számba megy, mikor él mindhárom cserelehetőségével. Chris Hughton együttese a feljutás óta hazai pályán őszinte támadójátékkal vette fel a harcot a topcsapatok ellen is, most a rekordhosszúságúra nyúlt botlásokat a nemzetközi kupaszereplést érő pozícióban lévő Everton ellen kell (átmenetileg) lezárni. Az Everton az éllovas vörös ördögök elleni vereséggel kikerült a top5-ből, de a következő hetekben könnyebb sorsolásuk lévén, már az Arsenal elleni hatpontos rangadó előtt visszaszerezhetik e pozíciójukat. A tavalyi évben a legjobb hajrázó gárda volt, idén arról híresült el, hogy elől-hátul gólképes. David Moyes vezette látogatók három mérkőzés óta nyeretlenek, a Villa elleni pontmentés bravúrnak számított, a MU elleni vereség benne volt a pakliban, viszont az FA Kupában a városi riválisukat búcsúztató Oldham elleni drámai 2-2 csalódással ért fel számukra, a "laszt minit" Latics gól az újrajátszás kiharcolását jelentette. Fellaini továbbra is gólerős, vezeti a házi góllövőlistát, mellette számos jó teljesítmény van Pienaar, Jelavic, Baines. A nagyobb nevek közül viszont csupán átlagos teljesítményt nyújt Phil Neville, de Osman formája is visszaesett az őszi idényhez képest. Idegenben nem brillíroznak. A hatékonyságáról elhíresült liverpooliak az utóbbi időben többször betliztek, a kanárik gyengélkedését a kötelező győzelem jegyében kihasználják. Az elmúlt mérkőzések folyamán több alkalommal is rúgott gól nélkül maradtak a csapatok, de a Norwichnál a hazai pálya kell, hogy előnyt jelentsen, míg az Everton a két fél közötti differencia mutatkozik meg gólokban. Tipp: 1-2.
Cím: Re:ŸNow or Never™
Írta: RedMunchen2010 Dátum február 23, 2013, 12:45:57
QPR - Manchester United

Az éllovas - sereghajtó párharcok számos alkalommal hozott már meglepetést. A A QPR számára minden egyes szerzett pontnak óriási jelentősége lesz a végelszámolásban, míg a Manchester United tetemes fölényére tekintettel szinte már az is elég lenne, hogy ha csak az Álmok Színházába gyűjtené a pontokat. Azonban!, a londoni kis csapat a tavalyi zárófordulóban vezetett az utolsó pillanatokig, és ahogyan biztossá vált a bennmaradása leadta a meccset a Manchester Citynek, ezzel a City megelőzte a Unitedet. E tényező miatt semmilyen kedvező elbírálásban nem fognak részesülni a hazaiak, ugyan a manchesteri védelem sebezhetősége miatt egy gólra mindenképpen jók lesznek. A vendéglátóknál óriási várakozás előzte meg a szezont, de már az ősszel mindenki számára letisztult, hogy a bennmaradás kiharcolása lesz ismét a fő feladat. Redknapp kinevezésével a vezetőség üzent a játékosoknak, hogy tavasszal is össze lehet gyűjteni a menedzserek által előzetes jósolt, a bennmaradáshoz szükséges 40 pontot. Ugyan az utóbbi 5 fordulóban veretlenek maradtak, de a remi szériával iszonyatosan lassan gyűjtötték a pontokat. A csapat minden posztján ismert játékosok vannak, de csapatként nem funkcionálnak fényesen. A védelemben Bosingwa, Fabio és Traoré mellett Hill az állandóságot képviseli, a középpályán M'Bia, a támadóknál pedig Taarabt és Zamora nélkülözhetetlen. A vendégegyüttes az ősz első felében három vereséget is összeszedett, de azóta megállíthatatlanok. Fölényesen vezetik a pontvadászatot, győzelmük, valamint a City - Chelsea párharc döntetlen kimenetelével pedig még tovább nő előnyük. A Bajnokok Ligájában a Bernabeuban 1-1-es döntetlennel zártak, így favorittá léptek elő a manchesteri visszavágóra. Hétfőn az FA Kupában kiejtették a Reading csapatát. Jó iramú, lüktető mérkőzésen Nani harmadik átlövési kísérlete beakadt, melyet Chicarito szinte azonnal megduplázott. A meccs hajrája a Readingé volt, szépítése után viszont már egy (kimaradt) helyzetük volt. Sir Alex Ferguson Nani-Van Persie-Giggs triót a padon kezdette, de a meddő fölény után kénytelen volt előbbi kettőt játékba küldeni. Londoni látogatásukat mindig nagy várakozások előzik meg, most ugyan csak a Loftus Roadra mennek, de itt is a pontszerzés a látogatók fő célja, ez pedig a védelmük instabilitását látva csak rúgott góllal érhető el.
Cím: Re:ŸNow or Never™
Írta: RedMunchen2010 Dátum február 23, 2013, 16:57:10
Zaragoza - Valencia

Az aragóniai együttesnél úgy gondolták, hogy az őszi teljesítményük alapján összeszedték a bennmaradáshoz szükséges pontmennyiséget, mert az idei tétmeccsek közül mindössze két pontot szereztek. Az elmúlt bő másfél hónapot átaludták, a középmezőnyből pillanatok alatt az utolsó bennmaradó helyig zuhantak. "Megpróbálunk nyerni minden áron!" Jimenez nyilatkozata biztató a Romareda publikuma számára, de helyzetük a szokottnál is nehezebb ugyanis a maródiakhoz csatlakozott (Romaric, Zuculini,Obradovic, Loovens és Javi mellé) Roberto Jimenez személyében az első számú kapus is. A spanyol ligában az alsóházban lévő csapatoknál nagy divat, hogy a legjobb gólvágójuk csupán csereként száll be a mérkőzésbe, ezzel szemben Helder Postiga állandó bizalmat élvez, mivel gólszerzőkben rendkívül szűkösen állnak, a portugál házi gólkirály mellett Apono, illetőleg Paco Montanes villant meg egynél többször. A Valenciánál ezzel szemben a hazai pontvadászatban megállíthatatlan, míg a Bajnokok Ligájában a Bayern után a francia főváros képviselőjének a PSG-nek is kénytelen volt behódolni. A véghajrában szerzett góljuk ellenére is legalább kettőt kell lőniük gall földön. A múlt heti fordulóban Costa gyors kiállítása után nehézkessé vált helyzetük, mivel a szigetlakók elleni kötelező győzelem a meccs ezen szakaszában gól nélküli állásnál alaposan kérdőjelessé vált. Valverde a kiállítást jól reagálta le, Tino Costa érzékeny veszteség volt, de a második félidőben a vezető gól megszerzése után már nem érződött, hogy emberhátrányban vannak. Soldado hosszú idő után újra eredményes volt, legutóbbi találata alkalmával a csapat szintén 2-0 arányban győzött. A Sociedad tegnapi baszk rangadón aratott diadalával megelőzte a valenciai együttest, mely a jövő héten városi derbit játszik. A múlt héten Alves kapus remekül védett, továbbá mezőnyben az ANK-t megjárt Feghouli volt a legjobb. Tippem, hogy a hullámvölgyben lévő hazaiak negatív szériája tovább folytatódik.
Cím: Re:ŸNow or Never™
Írta: RedMunchen2010 Dátum február 23, 2013, 16:57:45
Barcelona - Sevilla

A katalánok toronymagasan vezetik a pontvadászatot, Király Kupa elődöntőben favoritnak számítanak a Real Madriddal szemben, mégis az egész világ a San Siróban elszenvedett 2-0-ás Bajnokok Ligája vereségről beszél. Ugyan labdabirtoklásban ismét a szokásos mutatókat hozták, a Milan lezárta a gyors középpályások előtti területet. Kisebb válságról is beszélhetünk, mivel utóbbi 5 meccséből mindösszesen kettőt húzott be (az viszont 6-1-es Getafe feletti siker), úgyhogy a Granada ellen szintén a második játékrészben kellett brillírozni. A gránátvörös-kékek jövő héten újabb rangadó elé néznek, a soron következő ellenfél a kupa elődöntőjében a blancók lesznek. Adriano biztosan kimarad a keretből, de a katalánok számára nincs jelentős veszteség, mivel a kispad elég hosszú. Messi hétről-hétre rekordokat döntöget, a Sevilla támadófelfogású játékát látva újabb fejezet íródhat. A Sevilla otthon hibátlan, idegenben nyeretlen, így megy ez már december második felétől. A vendégek a középmezőnyben találhatóak, mivel hullámzó teljesítményt nyújtanak, szinte egy helyben toporognak. A liga legsportszerűtlenebb alakulata a bevehetetlen Nou Campba látogat, Maduro újra kerettag, hiányzik viszont sérülések és eltiltás folytán Palop, Cicinho, valamint Spahic. Emery a Valencia edzőjeként mind a két sztárcsapat dolgát megnehezítette, most újabb megmérettetés előtt áll. A házi góllövőlistát Negredo vezeti, őt követi Rakitic, valamint a múlt héten duplázó "a sárga lap király" Medel. Az őszi szezonhoz képest eredményesebbek, játékuk feljavult, viszont a kiegyensúlyozottság hiányzik a sevillaiakból. Az ősszel két gólos Sevilla fór is kevés volt a pontszerzéshez, a mérkőzés hajrájában fordította maga javára a mérkőzést a listavezető katalánok. A mai - mind minden Camp Nouban rendezett bajnokin - benne van a gólfesztivál lehetősége, a Sevilla hatékonysága inkább otthon jön ki, most erőn felüli produkcióval is erősen kérdőjeles a pontszerzés. A Barcelona a legutóbbi Király Kupa mérkőzésük előtt (ami a Real elleni elődöntő odavágója volt) nem tartalékolt, sőt 5-1-re győzte le a pamplonai gárdát. Várakozásaim szerint 5 gólt a két résztvevő össze fog hozni 4:1 arányban.
Cím: Re:ŸNow or Never™
Írta: RedMunchen2010 Dátum február 24, 2013, 11:51:15
XVIII.
Manchester City - Chelsea 1 1,95
Cím: Re:ŸNow or Never™
Írta: RedMunchen2010 Dátum február 24, 2013, 11:51:26
XIX.
Newcastle - Southampton 2.5 gól felett 1,85
Cím: Re:ŸNow or Never™
Írta: RedMunchen2010 Dátum február 24, 2013, 11:51:34
XX.
Newcastle - Southampton 1 2,25
Cím: Re:ŸNow or Never™
Írta: RedMunchen2010 Dátum február 24, 2013, 15:00:05
XXI.
Ajax - Ado Den Haag Ajax első gól ideje 60. perc előtt 1,90
Cím: Re:ŸNow or Never™
Írta: RedMunchen2010 Dátum február 24, 2013, 19:16:16
XXII.
PSG - Marseille x 4,10
Cím: Re:ŸNow or Never™
Írta: RedMunchen2010 Dátum február 24, 2013, 19:16:55
XXIII.
Betis - Málaga x 3,20
Cím: Re:ŸNow or Never™
Írta: RedMunchen2010 Dátum február 24, 2013, 19:17:42
XXIV.
Inter - Milan DNB 1 2,75
Cím: Re:ŸNow or Never™
Írta: RedMunchen2010 Dátum február 24, 2013, 19:20:03
XXV.
Xerez - Sabadell 2 3,30
Cím: Re:ŸNow or Never™
Írta: RedMunchen2010 Dátum február 25, 2013, 17:53:44
XXVI.
Biel - Vaduz 2 3,00
Cím: Re:ŸNow or Never™
Írta: RedMunchen2010 Dátum február 25, 2013, 17:54:15
XXVII.
Hertha BSC - Kaiserslautern 2 4,33
Cím: Re:ŸNow or Never™
Írta: RedMunchen2010 Dátum február 25, 2013, 17:54:46
XXVIII.
West Ham - Tottenham 1x 1,73
Cím: Re:ŸNow or Never™
Írta: RedMunchen2010 Dátum február 25, 2013, 17:55:31
XXIX.
Lazio - Pescara x2 4,20
Cím: Re:ŸNow or Never™
Írta: RedMunchen2010 Dátum február 25, 2013, 17:55:56
XXX.
Levante - Osasuna 2 4,10
Cím: Re:ŸNow or Never™
Írta: RedMunchen2010 Dátum február 27, 2013, 17:37:07
XXXI.
Bayern-Dortmund 1 1,72
Middlesbr.-Chelsea 2 1,44
Hajduk-Din.Zagreb 2 2,50

Odds: 6,19
Cím: Re:ŸNow or Never™
Írta: RedMunchen2010 Dátum február 27, 2013, 19:16:17
XXXII.-XXXIV.

Labdarúgás - Anglia - Premier League - Everton-Reading
Mindkét csapat gólt lő
igen   1,83   2.3. 16:00   -- --
Labdarúgás - Anglia - Premier League - Aston Villa-Man.City
Mindkét csapat gólt lő
igen   1,76   4.3. 21:00   -- --
Labdarúgás - Magyarország 1.liga - Eger-Diósgyör
mérkőzés
2   1,9   1.3. 19:00   -- --
Labdarúgás - Magyarország 1.liga - Haladás-Siófok
mérkőzés
1   1,55   2.3. 16:00   -- --
Labdarúgás - Magyarország 1.liga - Honvéd-Fehérvár
mérkőzés
2   2,2   3.3. 18:30   -- --
Labdarúgás - Németország 1.liga - Bremen-Augsburg
gólok száma 2.5 (2.5)
+   1,65   2.3. 15:30   -- --
Labdarúgás - Spanyolország 1.liga - Real Madrid-Barcelona
gólok száma 2.5 (2.5)
+   1,47   2.3. 16:00   -- --
Labdarúgás - Spanyolország 1.liga - Osasuna-Bilbao
gólok száma 1.5 (1.5)
+   1,28   2.3. 20:00   -- --
Cím: Re:ŸNow or Never™
Írta: RedMunchen2010 Dátum február 27, 2013, 19:17:08
XXXV-XXXVI.

Labdarúgás - Magyarország 1.liga - Pécs-MTK Budap.
döntetlen esetén a pénz visszajár
2   1,65   1.3. 17:00   -- --
Labdarúgás - Magyarország 1.liga - Kecskemét-Debrecen
mérkőzés
2   2   2.3. 14:00   -- --
Labdarúgás - Magyarország 1.liga - Eger-Diósgyör
mérkőzés
2   1,9   1.3. 19:00   -- --
Labdarúgás - Magyarország 1.liga - Haladás-Siófok
gólok száma 2.5 (2.5)
+   1,7   2.3. 16:00   -- --
Labdarúgás - Magyarország 1.liga - Újpest-Paks
dupla esély
0-0   1,6   2.3. 16:00   -- --
Labdarúgás - Magyarország 1.liga - Kaposvár-Györ
dupla esély
2-2   1,52   2.3. 18:30   -- --
Labdarúgás - Magyarország 1.liga - Pápa-Ferencváros
gólok száma 2.5 (2.5)
+   1,85   3.3. 16:30   -- --
Labdarúgás - Magyarország 1.liga - Honvéd-Fehérvár
dupla esély
2-2   1,7   3.3. 18:30   -- --
Cím: Re:ŸNow or Never™
Írta: RedMunchen2010 Dátum február 28, 2013, 07:35:50
Cercle-FC Brugge 2 1,67
Tampines-Young Lions 1.félidő 12 1,35
Haverfordwest C.-TNS Llans. 2 1,37

Odds: 3,09
Cím: Re:ŸNow or Never™
Írta: RedMunchen2010 Dátum február 28, 2013, 08:19:36
Kitettem egy szavazást! Legalább 64 fő jelentkezése esetén indítom el a játékot, ezek után pedig Milannak küldöm a nyereményt, illetőleg közlöm a szabályokat. A játék időtartama közel 1 hónap. A szavazók elkülönítése érdekében akik igennel voksoltak megkérem, hogy nyomjanak e hozzászólásra egy köszönetet! Az áttekinthetőség miatt a szavazás ideje alatt nem kerül tipp a naplóba!

LEZÁRVA!
Cím: Re:ŸCipolla-féle játék RedMunchen2010-módra (jelentkezés)
Írta: RedMunchen2010 Dátum február 28, 2013, 19:45:44
A szavazás hétfőig tart! :smiley6600: :atv: :coolsmiley:

LEZÁRVA!

Alaposan elmaradt a jelentkezők száma a tervezettől, a hónap második felében ismét megpróbálom, hátha akkor összejön a kellő létszám. A szavazóknak, jelentkezőknek köszönöm a voksot, illetőleg köszönetet!
Cím: Re:ŸCipolla-féle játék RedMunchen2010-módra (jelentkezés)
Írta: RedMunchen2010 Dátum március 01, 2013, 12:46:07
A szavazás állása 28-4.
A szükséges induló létszám két harmada még hiányzik!
A nyereményalap 10 helyett 20 €!
Cím: Re:ŸCipolla-féle játék RedMunchen2010-módra (jelentkezés)
Írta: RedMunchen2010 Dátum március 03, 2013, 12:26:18
Áprilisi játékra jelentkezés ITT (http://www.sportfogadas.org/forum/index.php/topic,9714.msg358800.html#msg358800)!

LEZÁRVA!