ŸCipolla-féle játék RedMunchen2010-módra (jelentkezés)

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


I.
Arsenal - Bayern München (Játékidő eredménye) Bayern München 2,05
Chelsea - Sparta Prague (Játékidő eredménye) Sparta Prague 10,00

Odds: 20,50

#1 február 24, 2013, 15:50:35, RedMunchen2010
II.
Newcastle - Southampton mindkét csapat gólt lő 1,61
Manchester City - Chelsea mindkét csapat gólt lő 1,66
Reading - Wigan mindkét csapat gólt lő 1,66
QPR - Manchester United mindkét csapat gólt lő 1,80
Norwich - Everton mindkét csapat gólt lő 1,72
Arsenal - Aston Villa mindkét csapat gólt lő 1,90

Odds: 26,63

#2 február 21, 2013, 06:29:10, RedMunchen2010
III.
Galatasaray - Schalke 04 x2 1,70
AC Milan (+1.5) - Barcelona (-1.5) 1 1,55

Odds: 2,635

IV.
Deportivo - Real Madrid 1 8,50

V.
Crystal Palace - Bristol City 1 1,61
St. Johnstone - Celtic 2-3 gól 1,93
Arsenal - Bayern München 2 2,00
Porto - Malaga 1 1,80

Odds: 11,18628

A Bajnokok Ligája csoportkörében sok sikerem nem volt, erre a keddi-szerdai játéknapot 4/4-el hoztam le. Most pedig jön a nagy kedvenc Európa Liga, viszont a kifizetés miatt az alaptét alatti összegekkel játszok. A legtöbb szelvényt ezekben az órákban küldtem játékba.

VI.
Genk - Stuttgart 1 2,90

A Kristály Arénában cél az Európa Liga legjobb 16 közé jutás. A Genk - Stuttgart odavágóján 1-1-es döntetlen született. A találkozón az előzetes jóslatokkal szemben a támadások háttérbe szorultak, ennek ellenére a véghajrá fantasztikusra sikeredett. Egy héttel a németországi meccs után a hazai klubnál folytatódott a bajnokságban a Kortrijk feletti győzelemmel a vetélytársak utáni offenzíva. Mario Been csapata számára a siker nagy áldozattal járt, ugyanis a legnagyobb klasszis, Vossen már a mérkőzés első perceiben megsérült, ezáltal kimaradt a VFB elleni keretből, így járt a védelem alappillére Nadson is. A holland edző remekül reagálta le a házi gólkirály érzékeny kiválását, a csatártárs Plet kapott nagyobb feladatot. A sváboknál sokkal rosszabb a helyzet, a hazai pályán az utolsó pillanatokban feltörték védelmüket, emellett a bajnokságban is szenvednek, igaz a hétvégén a házi gólkirály Ibisevic ex-csapatát idegenben tudták minimális különbséggel felülmúlni. Labbadiaék számára a bajnokság sokkal fontosabb, hétvégén jön a Nürnberg elleni létfontosságú párharc. Az Európa Liga szereplés a kieséses szakasz ellenére ennél fogva alulértékelődik, úgy vélem, hogy Hajnal klubja sansztalan lesz a következő körbe jutni. Tippem: 1.

VII.
Metalist - Newcastle 1 1,88


A legrangosabb nemzetközi kupasorozatokban Kelet-Európa egyre nagyobb mértékben veszi ki a részét, ez köszönhető az ukrán futball gyors fejlődésének. Az Európa Liga egyenes kieséses szakaszának visszavágói számtalan nyitott párharcot tartogat, ilyen például a Metalist - Newcastle összecsapás is. Az odavágón gól nélküli döntetlennel zártak a felek, mely eredmény egyértelműen az ukránok számára kedvezőbb, viszont a bajnokság szünetelése miatt meccshiánnyal küszködnek. A harkivi együttes egyébként a hazai pontvadászatban a Dinamo Kijev nyakán lohol. Az áttörést, mint a bajnokság királyánál, a Shaktarnál is a dél-amerikai légió hozta meg a sikereket, közülük a brazil tengelyt Willian-Cleiton Xavier-Marlos triója alkotja, míg legeredményesebb játékosuk Cristaldo argentin. A szarkák vészjóslóan közel vannak a kiesőpozícióhoz, az FA Kupa forduló miatt holnapi vetélytársukhoz hasonlóan ők sem meccseltek. A hétvégén a jövő szempontjából 6 pontos alsóházi rangadót vív a Sotonnal. Alan Pardew menedzser gárdája vendégként nem túl acélos, Ukrajnában mára minden csapatnak skalpnak számít a pontszerzés/a vereség elkerülése. A játékosokat nézve az angolok kerete bombaerős - az átigazolási időszakban kis túlzással felvásárolták a francia ligát -, de szervezettségben bőven van hiányosság. Az újak beépítése a rutinos menedzsernek nem fog gondot jelenteni, de a klub életében a legfontosabb a PL tagság megőrzése. Tippem, hogy a győzelmet jobban akaró ukránok már a rendes játékidőben továbbjutnak.

#7 február 22, 2013, 15:55:13, RedMunchen2010
VIII.
Chelsea (-1.5) - Sparta Praha (+1.5) 2 1,85


A Bajnokok Ligája címvédője csupán az Európa Ligában sínylődik. A múlt héten Óscar góljával megnyerték a csehországi odavágót, ezzel lényegében lezártnak tekinthetnék a továbbjutást, amennyiben a hétvégén nem a Premier League bajnokának otthonába látogatnának, illetőleg a londoniak számára bármilyen mértékű presztízzsel bírna ezen sorozat. Hasonló játék várható tőlük, mint az FA Kupa fordulóban, ahol csupán csak a második játékrészben sikerült felőrölni alacsonyabban jegyzett riválisukat, a Brentfordot. Rafa Beníteznél is prioritást a City elleni meccs élvez, ezért kulcsjátékosai közül válogathat, melyiküket pihenteti, Ramires eltiltás miatt, Lampard a menedzser döntése értelmében nem lép pályára. A csehek a sörváros csapatát, a pilsent leszámítva nem alkottak maradandót az utóbbi időszakban. A prágaiak az első mérkőzésen sokáig jól tartották magukat, több esélyük is volt arra, hogy maguk javára eldöntsék a párharcot, de a számtalan kimaradt helyzet megbosszulta magát. A vendégeknél van bőven hiányzó: Zapotocny, Matjeovsky, Husbauer és Kadlec sem utazik brit földre. Kadlec eltiltása miatt csatártársa főleg Kweukere kell majd építeni. A célok vendég oldalon sokkal nagyobbak, egyelőre csak egy frontra kell koncentrálniuk, számomra nem kérdés, hogy a találkozó javarészében legalább remire jók lesznek, más kérdés, hogy ez a továbbjutást nem garantálja, így amennyiben a végén a kapus is előre megy, esetleg így kapnak ki, az is belefér.

IX.
Bordeaux - Dinamo Kijev 2 2,90


A Girondais olyan pofont kapott a hétvégén a Lyon elleni rangadón, hogy abból a sokkból nehéz lesz felállni. Gillot minden alkalommal változtat kezdőcsapatán, de ezen húzások az utóbbi időben nem jöttek be. A Bordeaux a korzikai látogatás óta nyeretlen, egyetlen döntetlenjük éppen az ukrajnai odavágón érték el. A bajnokságban a két nullázás, valamint a vetélytársak folyamatos pontgyűjtései miatt a felsőház végére csúsztak vissza. Kijevben már a meccs első negyedében kialakult az 1-1-es végeredmény, ennek ellenére fordulatokban gazdag összecsapás volt, a mérkőzés finisében Gusev büntetőt hibázott, így maximálisan elégedettek lehetnek a vendéglátóknál. Az elmúlt időszakban a gólszerzéssel hadilábon álltak, februárban mindösszesen négyszer vették be riválisuk hálóját, ebből kétszer Obraniak villant, emellett Bellion és Saivet volt eredményes. Az állandó kezdő brazil légió most már elég régóta nem játszott együtt, ráadásul ez most sem jön össze sérülés folytán, emellett is vannak hiányzók Planus, de Sane is sérüléssel bajlódik, a kisebb fajta rotáció folytatódik, de ez az OL elleni zakó után garantált volt, hogy a védelemben is jelentős változtatások lesznek. Az ukránok a kihagyott büntetőből óriási sanszot puskáztak el, így a mai visszavágón kötelező gólt szerezniük, hogy esélyük legyen a további küzdelem kiharcolására. Másodsorban komoly problémával jár, hogy a magyar bajnoksághoz hasonlóan még ukrán földön sem kezdődött el a pontvadászat. A legeredményesebb gólvágójuk korábban Ligue1-ban szerepelt Ideye, aki még Nigéria válogatottjával az Afrika Nemzetek Kupáján is szerepelt. A hiányzása nem jelentett érvágást, ugyanis a bajnokság szünetelt, a felkészülési barátságos meccsek alatt pedig Yarmolenko került jobban előtérbe. Danilo Silva és Shovkovskyi sérülés miatt nem tartott a kerettel, Blokhin mester csapatának egyetlen választása van a kezdetektől uralni a meccset, korai gól megszerzése esetén pedig saját játékukat játszhatják. A GB otthonában már több csapat nullázott, a látogatók számára ez ma megengedhetetlen. Összességében az első meccsen - ugyan a hazai pálya erősen közrejátszott benne - több támadása volt a kelet-európaiaknak, most úgy vélem, hogy vendégként is van bennük annyi, hogy már a rendes játékidőben győzzenek ezáltal a továbbjutást is kiharcolják.

X.
Plzen - Napoli 2.5 gól felett 1,90


A sörváros csapata gyakorlatilag eldöntötte olaszországi látogatása során a továbbjutás kérdését. A pilzeni klub óriási meglepetésre fölényes diadalt aratott Nápolyban, bár az ellenfél összeállításának kihirdetése után garantált volt, hogy az alapembereit nélkülöző olaszoknál a bajnokságnak minden alá van rendelve. A nyomás alól a jó helyzetkihasználással formálták a játékképét, ahogyan nőtt előnyük annál jobban került kezükbe az irányítás. Vbra együttese a bajnokság megnyerése után a Bajnokok Ligájában is őszinte támadófutballt bemutatva rögtön számos szimpatizánst állított maga mellé, most pedig az Európa Ligában öregbítik a cseh futball - az utóbbi években alaposan megkopó - hírnevét. A bajnokság jövő hétfőn folytatódik számukra, ahol éllovasként 2 pontos fórral kezdik meg a tavaszi idényt. A hazaiaknál az ismertebb játékosok közé tartozik Horváth, Limbersky, a gólokon a középpályások ugyanúgy kiveszik részüket, mint a támadók, a legtöbbet idén Bakos lőtt. Az olaszoknak - eleinte - meddő fölénye volt az odavágón, a "B" csapat szerepeltetése ellenére a 3-0-ás eredmény több, mint kudarc, ami a hétvégi újonc genovai együttes elleni otthoni gól nélküli remivel folytatódott. A szicíliaiak legyőzése óta képtelen nyerni, sőt az elmúlt héten mindkét meccsükön rúgott gól nélkül maradtak, annak ellenére, hogy e 3 óra alatt közel harminc helyzetük volt. Mazzari a hétvégére rendkívül feszültté vált, rövid időn belül sok csapás érte őket. Legjobbjuk Cavanit, szinte minden héten sztár együttesek hadával hozzák szóba, az olasz pontvadászat legjobb csatára legutóbbi 5 meccsén eredménytelen maradt, húzóemberként átlag alatti teljesítménye rögtön visszaüt a csapatra. Walter a szokásos sablon szöveggel vezeti fel az eldőlt párharc sorsát, Hamsik betegség miatt hiányzik, viszont az állandó kezdők mellett több fiatal is az utazókeret tagja. A mérkőzés játékvezetője Kassai lesz, aki kevés büntetőlappal dolgozik, illetőleg kevés büntetőt fúj be, ennek ellenére, úgy vélem, hogy ma egyszer legalább büntetőre kerül sor. A Viktória már egy rúgott góllal bebiztosítja a továbbjutását, a Nápoly ezután bármit tehet. Az olaszok győzelemmel búcsúznak a sorozattól, de nem fogják kapott gól nélkül megúszni. Tipp: min. 3 gól.

Emellett még egy függőben lévő szelvényem van, ez megtalálható a naplóm első hozzászólásában.  :ok:

XI.
Athletic Bilbao - Real Sociedad összesített büntetőlapok - AH - 6.5 felett 1,65

#11 február 23, 2013, 10:34:16, RedMunchen2010
XII.
St. Pauli - FSV Frankfurt 1 2,05

XIII.
Brann Bergen - Sandnes 2.5 gól felett 1,45
Brann Bergen - Sandnes 3.5 gól felett 2,05

XIV.
Nyizsnyij Novgorod - Dinamo Riga 4.5 gól alatt 2,10
Vityaz Chekhov - Szpartak Moszkva x 4,00

#14 február 23, 2013, 10:34:27, RedMunchen2010
XV.
Khimky (-18.5) - Besiktas (+18.5) 1 2,78