OTP Bank Liga 2021/22

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Óvatos mezsgyén haladva a zalaiakra fogadunk

Vasárnap délután az edzőváltáson átesett MTK Zalaegerszegre látogat! Olvasd tovább


Történelmi kupadöntő vár a Paksra a Fradi ellen

Szerdán este a Ferencváros a Paks csapatával vívja a Magyar Kupa döntőjét a Puskás Arénában! Olvasd tovább


Jaj, mi lesz így a kollektív overezésünkkel...

A Blikk információi szerint a Paks jelenlegi vezetőedzője az idény végén távozik a Duna-parti csapattól, és az MTK sportigazgatójaként folytatja. A napilap úgy tudja, a 60 éves szakember a hétvégi, Kisvárda elleni bajnokit követően közölte döntését a Tolna megyei együttessel.

Állítólag már a jövőjét is tisztázta: sportigazgatóként visszatér az MTK-hoz, míg fia, a Paks másodedzőjeként dolgozó ifjabb Bognár György vezetőedző lesz a kék-fehéreknél, független attól, hogy MTK az utolsó fordulóban megőrzi-e élvonalbeli tagságát vagy sem.

Bognár játékosként kilenc évet töltött Hungária körúton, később utánpótlás szakágvezetőként, majd a 2001/02-es szezonban rövid ideig vezetőedzőként is dolgozott a fővárosi klubnál.

Két év után távozik Paksról, tavaly 4. lett a csapattal, amely jelenleg az 5. helyen áll az OTP Bank Ligában, és szerdán kupadöntőt játszik a Ferencváros ellen.


Idézetet írta: Szigo Dátum május 13, 2022, 18:11:07Jaj, mi lesz így a kollektív overezésünkkel...


Folytatódik, csak az MTK meccsekkel :) Meghazudtolni nem fogja magát Casino George, főleg hogy ez a futballfilozófia komoly eredményeket is hozott.
A mellett, hogy bet szempontjából nagyon kellemes egy ilyen csapat az NBI-ben mint a Paks, valljuk be legtöbb embernek szimpatikus is a játékuk. Vitán felül a legnézhetőbb futballt játsszák attól függetlenül, hogy éppen nyernek vagy nem, mindezt légiósok nélkül.
A MTK szerintem megint csak totál alkalmas lehet erre a játékra, sok tehetséges, gyors, technikailag képzett fiataljuk van akik pl. most a Fradi ellen már megmutatták hogy van bennük fantázia ha NBI-ben ha NBII-ben lesznek kövi szezonban.
Mindenképpen egy meglehetősen szórakoztató, gyors, lendületes futballt játszó MTK-t várok majd. Meglátjuk.

Köszi Kisvárda imádlak! 92.p :beerchug:

Számodra nem elérhetőek a csatolmányok ebben a fórumban.

#125 június 04, 2022, 20:59:27, curpy82 Ok: Kiegészítés
https://www.blikk.hu/sport/magyar-foci/milliok-tippmixel-nb-i-es-fociedzo/eypck0c?utm_source=hirkereso&utm_medium=hirkereso&utm_campaign=hirkereso

Szegény! Ezen héten kirúgott edző!Nemhogy kérne tippet @Szigo-tól,még vissza is nyerhetné. :great:
Jutalékot kérek én is, ha így lenne!
Amúgy meg gusztustalan, hogy letagadja. Egyszer már kibukott ez a "főnöke" előtt és ő körbetelefonált, hogy kinek mennyivel lóg.

Cikk végén mekkora, hogy kiírják, NEM BOGNÁR GYURIRÓL VAN SZÓ!  ;D  ;D

Igen,mert ő nem a mixet szereti,hanem a rulettet. ;D

Priviben megírhatná valaki, hogy ki az... Csercseszov vagy Carillo?

Erre én is kíváncsi vagyok, hogy ki lehet :laugh:  Akár jöhet ide egy monogram, ha valami miatt nem lehet kiírni :)

Dobogón végző kelet-magyarországi klub. Így már minden tiszta?! :D

úúú
ahogy látom elhunyt sokak kedvence
Tippsz Miksz Csabi  :(
A Kaposvári Rákóczi közleményében láttam!

Ezt így leírták valahol?

Idézetet írta: curpy82 Dátum június 05, 2022, 10:21:08Dobogón végző kelet-magyarországi klub. Így már minden tiszta?! :D

Oké, hogy ez nem tényadat, csak értesülés, de ott lehet valahol az igazság is; van pénz :o:  :laugh:

A labdarúgó-NB I egyik, ha nem a legjobban fizetett játékosává lépett elő Sahab Zahedi az ukrán tribuna.com értesülései szerint.

Az év elején az orosz–ukrán háború elől hazánkba menekült iráni válogatott labdarúgó rekordfizetésért hosszabbított egy évvel a Puskás Akadémiával. Az ukrán lap Viktor Vacko újságíró nyilatkozatát idézi, aki részleteket árult el a perzsa támadó magyarországi szerződéséről.

– Sahab a Puskás Akadémia történetében rekordot jelentő szerződést kapott, az egyik legnagyobbat a magyar labdarúgásban – jelentette ki Viktor Vatsko.

Zahebi közel 800 ezer eurót (320 millió forint) fog keresni ebben a szezonban, ez több mint 60 ezer euró (24 millió forint) havonta.