Úszás

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Kvalitása vitathatatlan, de hogy milyen egy nagyképű gyerek ez a Milák. Megnyeri a középdöntőt Európa bajnoki csúccsal, rázza a fejét és ezt mondja: " A faszomba!" Nézzétek vissza! :crazy:



Kezdődik a budapesti vizes világbajnokság!

Rögtön magyar érmekkel hangolódhatunk a világbajnokság későbbi szakaszára? Olvasd tovább


#94 június 19, 2022, 18:55:53, curpy82 Ok: Eredmény
A tippmixen megnyomtam 10 ezerrel Szabó Sz. 4-6 helyet 10 ezerrel 1.8-ért, a más(7-8) 4 ezerért 4.8-ért. A bet365 hetedik esélyesnek hozta ki. 2 perc és kiderül,hogy lehet-e arbolni egy irodával is.
A dobogó nálam esélytelen.

Ingyen pénz volt, és még le se kellett hajolni érte.

A görög megtréfálná a sztárokat

Világcsúcs is jöhet a harmadik napon, mert annyira gyors a medence, hogy még a versenyzők is meglepődnek az eredményeiken.  Olvasd tovább


Milák az aranyérmet, mi meg nagy szorzót húznánk be

Magyarország megszerezheti első aranyérmét a budapesti vizes vb-n, még a világcsúcs sem irreális! Olvasd tovább


Ma Milák odab@sz egy világcsúcsot? Én sokkal esélyesebbnek látom  mint ahogy az irodák  :D

Idézetet írta: gerry Dátum június 21, 2022, 14:19:54Ma Milák odab@sz egy világcsúcsot? Én sokkal esélyesebbnek látom  mint ahogy az irodák  :D

Jó, hogy írtad, én azt hittem 1.50 környéke lesz, ehhez képest 3.50   :o

Idézetet írta: Pozzato Dátum június 21, 2022, 14:24:29Jó, hogy írtad, én azt hittem 1.50 környéke lesz, ehhez képest 3.50  :o

délelőtt 4,00 volt

Nálam ez megér egy misét meg pár ezret  :beerchug:

Ne legyen igazam, de egyaltalan nem volt idealis a felkeszulese, es akkor meg finom voltam. Tud meg javulni de nem 2mpet. Sztem 1,51,50korul lesz max.

Igazat adok én is @MessiÁs-nak. Plusz azt sem szabad elfelejteni, hogy le szeretné nyomni már végre Dresselt 100-on. Oda meg kell majd az erő!

Én egyetértek azzal, amit @MessiÁs ír, bennem ilyenkor az van, mint mondjuk Peaty esetében, hogy bármikor ott a világcsúcs lehetősége, amikor nem is gondolnád. Ezért nekem ilyen szorzón megéri, lehet nem jön be, de hazai pálya ilyenkor sokat lendít még egy rosszabb formán is, ráadásul olyan versenyzők úsznak kiváló eredményeket, akikről nem is gondolnád elsőre. Lehetséges, Milák csak 85-90%-os formában van (világcsúcsot meg mondjuk 95-100%-os állapotban úszta), viszont azóta eltelt 3 év, fejlődött, medence is gyorsabb és a szurkolók "belevihetik" egy rekordba. Aztán valószínűleg az lesz, mint amit írtatok, hogy úszik 1:51 végét, de ennyiért én nem tudtam kihagyni.

Jo, na. Zseni a csávó.

Mi lenne ha a felkesules is rendben menne? Sima 1,49..

Gratulálok,nektek volt igazatok! :beerchug:  Dressel lehet 100-on sem lesz, ezt már lehet tudta Kristóf.