Darts fogadások

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában


Idézetet írta: dartsman Dátum március 10, 2013, 13:57:31
Üdvözletem a szakértő uraknak!  :)

Annyira sajnálom, hogy a European Tour eseményeire nincs élő fogadás, sőt egyáltalán stream-et se lehet találni sehol, ugyanis nincs élő közvetítés. Persze tudom a főbb tornákat a Skysport adja, illetve az ESPN, de én szivesen nézném a European Tour versenyeket is, jó lenne ha adnának rá stream-et  :)  A mai odds kiosztásokat megnéztem, és az szűrődött le, hogy az irodák a nevek alapján határozzák meg a szorzókat, pl. Lewis mint kétszeres világbajnokra mindössze 1.4-1.5 körüli oddsokat adnak míg ellenfelére Websterre 2.4-2.5 körülieket. Azonban Webster egy jobb játékkal simán verheti a mostanában igen gyengélkedő Lewist, vagy egy másik példa Barney-Hamilton. Barneyra 1.3 körüli, Hamiltonra közel 3-as odds van, azért valljuk be ekkora különbség nincs a két játékos között. Mind2 a Premier League-be szerepel, és Hamilton ha jól kifog egy napot verheti Barneveldet. Node nem akarok én itt okoskodni, meglátjuk milyen eredmények születnek ma.

Nem okoskodás ez! Ez teljesen így is van! Mint ahogy nézem Hamilton már meg is verte Barni-t 6-3-ra! Sajnos stream-et én sem találtam. Nagyon le van sz@rva ez a verseny. Kár érte.
Tettem egy 120 forintos buli darts szelót, Hamilton győzelme után most már kíváncsi vagyok, de messze még a vége... :)

Nem is tűnik rossznak a szeló, szerintem a Gerwen-Baxter meccstől kell tartanod, Partnak illene megvernie Suljovicot, Webster is ütheti Lewist, a Gerwen meccs biztos nem lesz rossz  :) Egyébként a planet darts oldalán ki is van írva, hogy a European Tour-ra nincs stream amit én nagyon sajnálok, pedig mennyit lehetne fogadni fúúú  :) Hát úgytűnik marad a Premier League ami május közepéig kitart, majd június elején UK Open. Jelenleg a Whitlock-Baxter meccs 2-2 ebben a pillanatban.

Idézetet írta: dartsman Dátum március 10, 2013, 16:28:26
Nem is tűnik rossznak a szeló, szerintem a Gerwen-Baxter meccstől kell tartanod, Partnak illene megvernie Suljovicot, Webster is ütheti Lewist, a Gerwen meccs biztos nem lesz rossz  :) Egyébként a planet darts oldalán ki is van írva, hogy a European Tour-ra nincs stream amit én nagyon sajnálok, pedig mennyit lehetne fogadni fúúú  :) Hát úgytűnik marad a Premier League ami május közepéig kitart, majd június elején UK Open. Jelenleg a Whitlock-Baxter meccs 2-2 ebben a pillanatban.

Máris 6-2!  ;)
Ez volt a napi tutim.

Én is raktam egy buliszelót, hasonló elgondolás alapján mint amit szumos kolléga írt, Hamilton nagyon jól játszik mostanába, partyba van a nagyok ellen is minden meccsen, Wade élete formájában van ( már csak az ő győzelme kellene a szelvényhez), pontos a kiszállókba, simán van esélye mighty Mike ellen, a többi elvileg papírforma volt de azért taylor már megint majdnem megfingatott, ahogy követtem a meccs eredményét :D
+ba raktam Stuart Kelletet akit nem ismerek csak az utolsó meccsei eredményét néztem és olyanok ellen nyert simán (6-0ra pl) akik ellen az iroda 2.7 et adott a győzelméért, egy próbát megért.

Az én tutim így nézett ki nagyobb téttel:
Robert Thornton @ 1.36
Simon Whitlock @ 1.44
Phil Taylor @ 1.12
John Part @ 1.44
3.20

drukk Wade  :redchug:

Nagyon szép szelvény! Szurkolok!
Én Lewis-al szemben még mindig hitetlen vagyok. Ez lett a buliszeló veszte.

Wade 4-2!

Na most már hivatalosan is gratulálhatok! Gondolom euró?  :)

Akkor az esti párosításokhoz egy tipp:

Thornton + Hamilton + Whitlock + Wade

Ha kapunk rá szorzót...
Nincs szívem Hamilton ellen tenni. Hátha még Taylort is elkapja!

Idézetet írta: szumos Dátum március 10, 2013, 18:06:29
Na most már hivatalosan is gratulálhatok! Gondolom euró?  :)

Akkor az esti párosításokhoz egy tipp:

Thornton + Hamilton + Whitlock + Wade

Ha kapunk rá szorzót...
Nincs szívem Hamilton ellen tenni. Hátha még Taylort is elkapja!

Köszönöm, igen €,
többször volt már hogy ilyesmi darts szelorol 1 "tuti" vitte el, de nyerni még soha nem nyertem ekkorát .  :redchug: :redchug: :redchug:

Taylor amúgy szerintem nincs olyan jó formában sokan elkapják egy döntetlenre vagy akár meg is verik mint most héten a PL be, +ma is 4-2 ről fordítva tudott nyerni, se rá se ellene egy darabig.

Bwin adott szorzókat!
Feltoltam a kis szelómat és még egyet Hamilton nélkül.  ;)

Jó látni, hogy kis hazánkba nem csak focira, hanem darts-ra is fogadnak az emberek még ha nem is túl sokan  :)  Délután Lewis simán verte Webstert, én se nagyon tudok kiigazodni a kétszeres világbajnokon, össze vissza játszik, hol nyer, hol simán kikap, gyakorlatilag kiszámíthatatlan. Úgy látom az esti programban is vannak meglepetések Kellett 6-1-re verte Thorthont, Hamilton 6-3-ra Taylort. Lehet egyesek nem is veszik komolyan ezt a kis tornát, ne felejtsük Premier League zajlik, mindenki ott szeretne jól szerepelni és májusba benne lenni az első 4-be hisz azok közül lesz majd valaki bajnok.

Óóó hát mi bajuk ezeknek a skótoknak velem? Hamilton simán lejön Thornton meg eltöketlenkedi i
tt nekem!

Nekem néha a Premiere Ligába is van olyan érzésem hogy nem veszik a legkomolyabban, a fő cél a nagyoknál a PDC WB.
Végülis nem lehet egész formába csúcsformába játszani dartsba se és inkább ilyenkor eresztenek le, gondolom én...
Ami még megnehezíti a tippelést hogy kevés legesek a mérkőzések szünet nélkül,
Kellett rendesen meglepett hogy Thort is meg tudta verni, az irodák szerint már kezdésnél ki kellet volna esnie. :D
Hamilton győzelme inkább benne volt, Taylor most egy kicsit le van eresztve.
Lewis-Wade re kíváncsi vagyok, ha itt nyer Lewis akkor én azt mondom hogy tényleg visszatért...

Lewis hozta a Wade elleni meccset, számomra ismét komolyan vehető,
viszont ez a Kellet srác hihetetlen, Thor után a frissen Taylort és Barneyt verő Hamiltont is leverte, tudtok róla valamit, vagy láttátok már játszani?

Érdekes eredmények lettek itt a végére. Nálam komolyan megkérdőjelezett lett a torna hitelessége...
Kellet-et én nem láttam még játszani. Néha odaférkőzött egy-egy versenyhez, de nincs, vagy nem tudok kiugró eredményről. Hát valahol el kell kezdeni.
Azért az felettébb érdekes, hogy a negyeddöntőben 4 underdog nyer és az elődöntöben is a két underdog nyer. Na mindegy.
Várjuk a PL-t.

#253 március 15, 2013, 08:55:46, szumos
20 órakor ismét PL!
Ha nem idegesítenek fel, meg is nézek minden meccset ma is! :)

20:15  van Gerwen - Newton
Mint többször szóba hoztam Newton fejben rettentő labilis. Akkor is az volt amikor pontot szerzett. Ellenben a holland egy átlagos játékot mindig tudott hozni. Atomsz@r soha nem volt. A hétvégi European Tour 1. állomásán is az első PL résztvevő kieső Newton volt (2. kör). Valami nincs rendben nála, ez biztos. Szóval a kopaszcsirinyónak abszolut verhető ellenfél. Az 1.40 is rendben van szerintem.
Érdekes, hogy a 180-as fogadást nem van Gerwenre ajánlom most. Ő mindig sokat dob, a 3.5 overhez már hozzá lehetett szokni. Viszont Newton se dob keveset! Mivel volt ilyen szempontból egy sz@r meccse, ezért kicsit alul van értékelve! Az 5 meccséből egyen nullázta magát ilyen szempontból, négyen pedig 3-4 180-at dobott. Bizony az ő határa ezen a meccsen 2.5! Tehát kérem value bet! Ha nem is jön be ez nincs értékén kezelve! Egyébként van Gerwen, de más is, gyakran úgy jár, hogy ha dob egy magasat, akkor a mérkőzés hevében rögtön visszadobják neki ugyanazt, vagy legalább hasonló nagyságrendű értéket! Szóval Newton 180-as dobásait, van Gerwen játéka is segítheti!
A magas kiszállótól sem félnék ezen a meccsen annyira. Van Gerwen nem igazán lesz rászorulva, Newtonnak meg nem lesz túl sok lehetősége dobni rá. Egyébként a 118.5 overt a holland 30 nyert legjéből egyszer sem dobta meg, míg Newton a 24 megnyert legjéből kétszer... Erről ennyit.
Tippek:
van Gerwen (1.40)
Newton 180-as dobásai over 2.5 (1.83)
Legmagasabb kiszálló: under 118.5 (1.83)


Na ez kafa lett! Nem rossz ez a Newton, de döntő pillanatokat egyszerűen nem tud a maga javára fordítani... Ez van. Van Gerwen 180-as dobásaival vigyázzatok. Egyre többet levált a gyerek T19-re. Nem tudom miért kell elrontani azt ami működik. Ő tudja...


21:00 Lewis - Anderson
Úgy látszik nem csak én nem hiszek Lewis hosszútávú feltámadásában, mert 2.10 az oddsa. Azt mondom ez nagyon szép odds! Csukjuk be a szemünket, mormoljunk el egy imát érte és tegyünk rá. Higgyünk neki. Rohadtul kell neki a pont a versenyben maradáshoz. Ne feledjük, hogy 4 kör múlva az utolsó kettő kiesik és nem folytatja tovább a küzdelmet! Szóval Anderson verhető ellenfél, sok a hullámvölgy a mérkőzései között. Ha kettőt nyer egymás után, felállva kell megtapsolni... Úgyhogy minden adott a kis  Taylornak.
Egyéb fogadásokat nem is tennék erre a mérkőzésre, de azt azért megjegyzem, hogy a feltámadás a magabiztos 180-asokban csúcsosodik ki. Azzal csinálják a hangulatot is. Tehát ha valóban visszatért közénk a kis dundivalentína, akkor valószínű abban is jobb lesz.  ;)
Tippek:
Lewis (2.10)
Legtöbb 180-as dobás: Lewis (1.95)


Még két ilyen béna pöcsöt. Simán nyerhetett volna Lewis. Visszaesett az elmúlt meccseihez képest. A 180-as dobásban is vezetett sokáig, de az utolsó legben Anderson összehozta az egyenlítő hármas találatot... Így mindkét tippem x lett.


21:40 Whitlock - Wade
Wade nagyon egyben van jelenleg, de Withlock is. Szóval ezt nagyon nehéz most megtippelni. Hajlok az x-re. A hendik oddsa túl alacsony én azt meg nem játszom. Egy tippben látok jó kis értéket! Whitlock 5-ből 3 meccsen megdobta a 118.5 over magas kiszállót. Itt most megint rá lesz kényszerítve, azt gyanítom. Wade ellenben csak egy meccsen dobta túl ezt a határt, mondjuk ott kétszer is. Egyébként meg Withlock rossz emlékű Barni elleni meccsét leszámítva simán kiszáll 100 körül rendszeresen. Míg Wade sokkal többet kerekít le bőven 100 alá. Egy szó mint száz, a tippem:
Legmagasabb kiszállás: Whitlock (1.90)

Ezt a tippet határozottan elrontottam. A formákat tekintve -utólag- egyértelmű, hogy az over 118.5 let volna a nyerő. Kb ugyanaz a szorzó és mindkét játékos dobásaira vonatkozik. Összességében nem csalódtam a mérkőzésben, Withlock hozta amit várhattunk, volt is 121-es magas kiszállója. Wade viszont felemásan teljesített, megcsinált egy őrületes 170-es kiszállót az elején, majd később egy 144-est is és mégis kikapott. Nem aggódok miatta, stabil játékosnak érzem/ismertem meg. Nála nem lesznek Lewis-i mélységek.


22:20 Barneveld - Thornton
Jajj, mit művelt Thornton legutóbb!? Nem csodálkoznék rajta, ha nem tudna kikecmeregni olyan gyorsan ebből a gödörből. Nem is cifrázom, Barni gőzelmét várom.
Tipp:
Barneveld (1.66)

Na ez fájt. Nem is csak azért mert nem jött a tipp. A mérkőzést nézve, Thorntonnak rendszeresek voltak a szektortévesztései. Volt Barninál is, de az még belefért. Érezni lehetett szinte az elejétől, hogy Barni ma jobb. És megküldtem élőben egy fájdalmas összeggel Barnit. Komolyan mondom, hogy csak egyetlen nyílon múlott az egész! Egyetlen nyíl. Nem a végén! Nem-nem. Az utolsó 4 legben, ha a legek közül bármelyikben a legek vége felé Barni csak egy, azaz 1 darab triplával többet dob, vagy Thornton 1 nyíllal téveszt, simán 7-5, vagy 7-4 lesz Barneveldnek! Egy paraszthajszálon múlott az egész, de nem jött össze. Őszintén szólva Barni nem egy tomboló vadállat a tábla előtt, de én az utolsó két meccsén nem éreztem benne annyi tüzet sem, mint korábban. Neki ezzel a 9 ponttal a következő három meccs nem olyan létfontosságú. A pikáns Taylor elleni meccset leszámítva Wade és Lewis ellen szerintem így ő már nem fog tudni annyira felpörögni, valószínűleg jövő héten Wade-el meg is "veretem", de addig alszok még rá párat... :)


Hol lehet nézni?