Darts fogadások

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában


Én a bet365 streamen nézem. Teljesen élvezhető!  ;)

#256 március 15, 2013, 08:59:01, szumos
Még a Taylor meccsel adós maradtam.

23:00 Taylor - Hamilton
Nagyon szimpatikus Hamilton játéka, de nehezen tudom elképzelni, hogy Taylor-t kétszer egymás után le tudja győzni! Az elmúlt pár évben (4) például egyszer sem sikerült. Hétvégén nyert ellene először egy kétséges fontosságú tornán. Szóval Taylor, de 1.30-ért? Áááááá, inkább keresek alternatívát. Hendikep-et nem szívesen tennék. Nem tudom Taylor milyen kedvében lesz, Hamilton elveréséhez azért ott kell lenni a szeren. Viszont Hamilton 5 meccséből négyen volt 118.5 overes kiszálló! Van Gerwen elleni meccsén nem volt egyedül, de ott a holland földbe döngölte az öreget. Szóval meg merem kockáztatni ma is lesz magas kiszálló!
Tippem:
Legmagasabb kiszállás: over 118.5 (1.83)

Sajnos ma csak az utolsó két meccset tudtam elcsípni, pedig eddig az összeset láttam. Tetszettek amit szumos leírt, jól tükröződik, hogy nagyon otthon van ebben a sportágban, mindig örömmel olvasom az elemzéseit. Barney behúzhatta volna a meccset, a kiszállóknál elég gyenguszka volt ma Thornthon, azért 78-ról illene kiszállni 2 alkalomból legalább 1szer. De a legpikánsabb a Taylor meccs volt, nagyon nem ment ma Powernek, dejavu érzésem volt, a tavalyi UK Open döntőjében is kb. ez volt. Hamiltonnak nagy gratula, őszintén megmondva énse hittem volna, hogy egymás után kétszer is legyőzi a mestert, de hát így alakult. Taylornak az elmúlt 3 hét elég langyosra sikeredett úgyhogy a középmezőnybe tanyázik jelenleg, de nem aggódok, hogy nem lesz benne az első 4 be  :)  Utólag leírom én Anderson és Gerwen győzelmet vártam ma, a Whitlock meccsre én se tudtam volna tippelni, viszont nagyon felidegesített, hogy a sportingbet nem adott streamet pedig kellett volna és minden más iroda (pl. bet365, unibet) adott rá, remélem jövőhéten orvosolják ezt a dolgot.

Sajnos a tippek tegnap sem igazán jöttek, de örömteli, hogy az elgondolásaim nem tragikusak, csupán rossz végkövetkeztetésre jutok belőlük. :( Elnézést ha valaki ez alapján jobban "pakolt" volna valamelyikre, ígérem fogok fejlődni.  ;)
Most a Barni meccsénél szakad el a cérna, úgyhogy Taylort meg sem néztem (már három meccset nem láttam a PL-ből  ::) ), tényleg annyira kicsin múlott, de hát ilyen a darts. Hamilton meglepett nagyon. Illetve nem is ő, hanem Taylor. A statisztikákból világosan látszik hol veszített Taylor és miért alakulhatott ki ekkora különbség!
Mindketten kábé ugyanannyiszor dobhattak kiszállóra (13-14), s mint az eredményből is látszik Hamilton 50%-ra Taylor 23%-al válaszolt. Na ezért vesztett. S, míg Taylornál a legmagasabb kiszálló 40(!) volt, addig Hamilton csinált egy 98-asat... Na ez épp elég arra, hogy 7-3 legyen a meccs és ne 6-4 ahol még jönne minimum egy leg... Minden esetre jövő héten nagyon fontos meccse lesz Taylornak. Newton ellen játszik majd, ha ott is betlizik (nem hiszem) akkor 1 pontra kerül a kieséstől és még neki van egy nagyon érdekes meccse Barneveld ellen (most játszanak egymás ellen először az ominózus PDC világbajnoki eset óta). Nagyon-nagyon érdekes 3 kör következik!
A stream-ekről annyit, hogy gondolkodtam beregisztrálom magam a PDC live-hoz (5 font az előfizetési díj havonta). Például van nekik jó pár videójuk az European Tour-ról is, meg lehetne nézni őket, élőben közvetítik a PL-t és a nagyobb eseményeket, van folyamatos statisztikájuk is meccs alatt, elérhetővé válna még részletesebben is a meccs utáni statok, de félre toltam az "érzelmeimet" és azt mondtam, hogy amíg a tippekkel nem tudom kikeresni az árát, addig nem fizetek elő!  ;D
Ja még valami: a főnököm irodájában van beállítva egy tábla (rendes versenytábla - unicorn- szabályosan). Mondom neki: "annyi dartsot néztem, hogy megmutatom már milyen könnyedén megdobom a 180-at!" Két szektortévesztés (1,5) és egy szimpla 20-assal későbbre halasztottam a bizonyítási eljárást.  ;D

Idézetet írta: szumos Dátum március 15, 2013, 09:29:21
Ja még valami: a főnököm irodájában van beállítva egy tábla (rendes versenytábla - unicorn- szabályosan). Mondom neki: "annyi dartsot néztem, hogy megmutatom már milyen könnyedén megdobom a 180-at!" Két szektortévesztés (1,5) és egy szimpla 20-assal későbbre halasztottam a bizonyítási eljárást.  ;D

De miután meglesz a 180 azután a 9 nyilasig meg se állj :D

#260 március 21, 2013, 21:18:52, szumos
Idézetet írta: Yuber Dátum március 15, 2013, 12:37:26
De miután meglesz a 180 azután a 9 nyilasig meg se állj :D

Én már akkor elégedett lennék, ha néha sikerülne azt dobni, amit tényleg szeretnék...  ;D


Na lássuk! Ismét darts PL forduló van (Cardiff).
Megpróbálom kicsit most hamarabb beírni a tippjeimet, hogy aki szeretné kommentelni, legyen ideje. Hát ha lebeszél valami hülyeségről, vagy megerősít egy jó tippben.  ;)

20:15 Hamilton - Withlock

Őszintén szólva nem tudnám megmondani ki az esélyesebb. Az oddsokból ne induljatok ki. Nem tudom milyen alapon van ekkora különbség a két ember között a szorzókat nézve, de számomra indokolatlan. Mind a ketten jól szerepeltek az ET első fordulójában és mind a ketten komoly skalpot gyűjtöttek be a múlt héten. Jó formában vannak, a PL-ben a középmezőnyben tanyáznak és természetesen kivételes játékosok. A kevés legre játszott mérkőzések miatt elég sok döntetlen van PL-ben. Csupán ez a két játékos nem játszott még ikszet egymással! Erősen gondolkodom egy döntetlenen. Mikor játszanak döntetlent először, ha nem akkor, amikor annak is látom a meccsüket? Mindkettőjük erénye az idei Premier League-ben a korai, magas kiszálló. Bár ebben egy leheletnyit jobb az ausztrál, mert a magasabb kiszállók gyakoribbak nála (120,140,stb.), míg az angol inkább -mondjuk úgy- magas kiszállóra kerekít le (80-100). A másik nagy erősségük a kiszállás. Egyrészt mert kevés a szélsőségesen gyenge teljesítmény náluk, másrészt egy igazán jónak számító 40% körüli a teljesítményük. Ebben például Hamilton a jobb egy hangyaf@sznyit (41-37). Szóval nagyon kiegyenlített küzdelmet várok. A döntetlen "malmára hajtja vizet", hogy Hamilton papa viszonylag, a mezőnyhöz képest, keveset "brékel". Csoda, hogy még nincs döntetlenje... Ellenben nagy odafigyeléssel hozza a saját kezdéseit.
Sajnos a statisztika segíti az irodákat a jobb oddsok és határok "belövéséhez", így pár tuti már nem is annyira tuti. Például felvitték 120.5-re a legmagasabb kiszálló határát. Ha esetleg valaki kap valahol erre 118.5-öt, az szerintem tolhatja is, mert megszorongatják egymást a srácok reményeim szerint, s lennie kell pár magas kiszállásnak. Viszont a 120.5 már sok. Kedvelt magas kiszálló a 120 (ők ketten a 6 fordulóban, már 3x megdobták), ennek a kizárása egyértelműen nagy értékvesztés. Így ez már nem éri meg szerintem.

Tippek:
DÖNTETLEN (4.50) erősség nálam 5/10
OVER 11.5 LEG (2.00) erősség nálam 7/10

HAMILTON +2.5 (1.33) erősség nálam 8/10[/b]

Nem Withlock napja volt a mai. Hiányzott belőle a koncentráció. Egy nyamvadék d20-as kiszállón múlott az over. Ha az ausztrál megdobja, 5-5 és akkor bármi lehet. Kár érte... Ilyen a darts. 



#261 március 21, 2013, 21:18:34, szumos
20:40 Anderson - van Gerwen

Anderson múlt héten döntetlent játszott Lewis ellen. Hát annyit tudok mondani, nem rajta múlott. Lewis simán nyerhetett volna, de az elmúlt hetek balf@szkodásaiból ismét megvillantott pár mozdulatot. Úgy érzem a skótnak mostanában csak momentumai vannak. Hiába kapta el Taylort és Withlockot is, valamint szerzett pontot Lewistól, nem érzem benne az erőt. Néha ezek a kis pillanatok, ha az ellenfél is úgy akarja, elegek a pontszerzéshez, de hosszútávon ebből gyenge mérleg fog kisülni. Nincs egy atom jó kiszállója Andersonnak. Amikor meg van neki, akkor meg gyengén dobja a 100+! Szóval ha jól menne neki "nem ér oda", ha meg odaér, nem megy jól neki... Ha van Gerwen tudja érvényesíteni az átlagukban statisztika által kimutatott 4 pont előnyt (magyarán az eddigi jó átlaggal dob), akkor nem lehet probléma. Nem túl nagy téttel simán vállalható a hollnad. Nem túl naggyal mert, azért csak összehozott a skót is egy-két szép eredményt, sőt! 2011-ben ő nyerte a PL-t!
Az én fő tippem mára viszont nem ez (ezen a meccsen). Van Gerwen mostanában elkezdett vagánykodni. Sokkal gyakrabban vált le harmadik nyílnál más triplára, mint eddig! Nem értem miért kell azt elrontani, ami eddig működött, amiért megszerettük, de mindegy! Már a legutóbbi meccsén is vesztett 1-2 180-ast ez miatt. Gyanítom ma is így lesz. Persze az ő játékában akkor is benne van pár darab, de mivel Anderson sem egy rossz 180-as dobó, ezért feladták az összes 180 határát 7.5-re! Nem egy big szorzó, de szerintem több érték van benne! Mivel alapvetően azt gondolom, hogy Anderson nem lesz képes megállítani a kopasz hollandot ezért eleve kevés leg-re számítok. 9-10 legen pedig nem fog összejönni 8 darab 180-as. Na persze összejöhet, de akkor mindkettőnek rohadt jó napot kellene kifognia. Maradjunk annyiban nem valószínű az eddigiek alapján. De egyébként 12 legben is simán alulmúlhatják ezt a 7.5-ös határt. Amúgy a meccsenkénti átlag van Gerwennél 4, míg Andersonnál 2.7!
Vállalható még az is, hogy Andersonnak lesz magasabb kiszállója. Egyszerű: ő lesz rákényszerítve. Időnként van Gerwen is dob egy-egy magasat, de alapvetően nyugodtan le tud kerekíteni a magas pontátlag miatt. Így 40-60-nál nem igen van neki magasabb. Eddig egyszer dobott 100 felettit (104). Ha az elgondolásom szerint alakul a meccs, ez sem lesz rossz tipp. Ráadásul a bukik kicsit eltájolták magukat, mert ebben is a holland a favorit. Hogy mire fel nem tudom?! Anderson legkisebb "legmagasabb kiszállója" egy meccsen 68 volt. Egyébként 90-100 körül rendszeresen kiszáll.

Tippek:
VAN GERWEN (1.44) 6/10
UNDER 7.5 180-as a mérkőzésen (1.61) 9/10

LEGMAGASABB KISZÁLLÁS: ANDERSON (2.25) 8/10[/b]

Egész jól mentek a dolgok. Sajnos az egyik tipp besült, mert a kopasz mutatott egy kis extrát! Két magas kiszállót is bemutatott!  :ok:

#262 március 21, 2013, 21:51:43, szumos
21:20 Thornton - Lewis

Na erre én is kíváncsi vagyok. Múlt héten azt mondtam, hihetünk kisTaylor feltámadásában aztán szépen rám cáfolt. No nem olyan pofáncsapós módon, csak úgy szolidan. Most megint azt mondom ne képzelegjünk. Lewis sz@r és kész. Ez van. Ugyan Thornton is vesztett a lendületéből, de a Wade ellen mutatott förtelemből nagyon szépen összekapta magát. Barni ellen ismét pitbull Thorntont láthattuk! :) Lewis szépen felpörgött az aktuális sztár ellen (van Gerwen), ez elaltatta az embert egy kicsit. Aztán jött az a csetlés-botlás Anderson ellen, hmmmm. Egy biztos. Az a 6 "break" amit eddig összehozott 6 meccsen lópikulára sem lesz elég! Thornton 13-szor vette el ellenfelei kezdését. Ő biztosan nyer egy-két plusz leget. Ha tőle nem sikerül elvenni, annak sima vereség a vége. Pontátlagban is egy laza 8-9 ponttal jobb a skót (az rengeteg)! Egyébként nagyon nagy lehetősége ez neki, hogy szilárdítsa a pozícióját az élmezőnyben. Győzelmével már szint biztos lenne, hogy legalább 5 szereplős lesz az első négy helyért való küzdelem.

Tippek:
THORNTON (2.25) 7/10
THORNTON DNB (1.80) 8/10


Na ez is megér egy misét. Lewis nem igen mutatott megint semmi újat. Na jó, volt egy szép kiszállója, de ennyi.  Thornton addig dobta a rossz szektorokat amíg nem veszített...

#263 március 21, 2013, 22:36:07, szumos
22:00 Newton - Taylor

Nem sokat fűzök hozzá ehhez a mérkőzéshez. Szegény Newton-t már annyit bántottam. Tehát a játéka labilis, mentálisan nincs jó állapotban. A pontszerzései is gyenge mérkőzések voltak (PL szinten), ahol az ellenfél elkövette azt a bravúrt, hogy alulmúlta őt. Azért nem 1.05 ellene az odds, mert ez a Premier League! Itt bárki verhet bárkit, de tényleg! Taylor összehozott gyorsan két vereséget. Ha ma is kikapna, az elég nagy gáz lenne. Ráadásul nagyon nehéz helyzetbe hozná magát. A kiesés szele is megérintené. Szerintem ezt ő is érezheti, ezért össze fogja magát kapni. Halkan, de nagyon halkan még megjegyezném, hogy a jövő heti forduló Glasgowban lesz és Barneveld lesz az ellenfél... Akkor fognak először újra találkozni az incidensük óta! Skót közönség előtt, ahol utálják az angolokat és ezt az Aberdeen-i forduló óta tudjuk mit jelent!  ;) Tehát még két vereséggel gyakorlatilag már a középső szakasz előtt búcsúzhatna Phil! Gondolom beégni nem akar azért, szóval ma szerintem villantani fog!

Tipp:
TAYLOR -2.5 (1.72) 9/10

De szeretném, ha mindent tudnék így előre vizionálni...

#264 március 21, 2013, 23:14:52, szumos
22:40 Wade - Barneveld

Itt sem koptatnám a számat sokat. Jó formában, illetve inkább úgy mondanám kiegyensúlyozottan versenyeznek. Barnitól hiányolok egy kis pluszt, de az ő alapteljesítménye még mindig túl sok a többieknek. Wade időnként óriásit produkál egy-egy mutatóban. Bárkire veszélyes, biztos 4-es résztvevőnek gondolom. Mivel képes megújulni meccsről meccsre és a legutóbbi is csak 1-2 gyenge legen ment el, ezért mindenképp partiban lesz úgy érzem. Viszont 1.30-ért nem fogk +2.5 legre tenni! Akkor már inkább 2.10-ért mennyen DNB-be, még ha nem is favorizálom győzelemre. Érdekes, hogy a 180 nem olyan nagyon sűrűn jön össze neki, ott lehet ellene fogadni bátrabban. Ő inkább a kiszálló pontosságában igazán jó.

Tippek:
DÖNTETLEN (4.50) 3/10
WADE DNB (2.10) 5/10
OVER 11.5 LEG (2.00) 7/10
TÖBB 180-as: BARNEVELD (1.61) 8/10


Wow! Időnként már el is találok egy két tippet!  :D

Van Gerwen kicsit durva volt 4-1 nél 117es átlag, két 120 as kiszálló, sok 180as, hihetlenül játszott, viszont kiszállókba még mindig gyenge, abba erősödik és pár éven belül ő lehet az új Power.   :laugh:

(hozzáértők megtudjátok nekem mondani hogy a dobóátlagba az is beleszámít amikor kiszállókra dobnak?)

Idézetet írta: Dopamin Dátum március 21, 2013, 21:15:41
Van Gerwen kicsit durva volt 4-1 nél 117es átlag, két 120 as kiszálló, sok 180as, hihetlenül játszott, viszont kiszállókba még mindig gyenge, abba erősödik és pár éven belül ő lehet az új Power.   :laugh:

(hozzáértők megtudjátok nekem mondani hogy a dobóátlagba az is beleszámít amikor kiszállókra dobnak?)

Igen eléggé komolyat játszott, szegény Andersonnak rosszul játszani sem maradt ideje... Átgázolt rajta kopasz!

Az a dobóátlag amit nekünk megjelenítenek, illetve ami a statisztikákban fut, tartalmazza a kiszállóra dobást is. Ezért is volt 4 leg után a hollandnak 117-es, mert két magas kiszállót is tudott dobni. Viszont vezetnek egy kiszálló előtti statot is, csak azt ritkábban nézzük, illetve nehezen elérhető.

Elég jók voltak tegnap a meccsek, Hamilton visszanyerte régi formáját, Gerwen elképesztő volt úgy dobott mint a gép, hihetetlen a csávó ilyen játékkal még Taylornak se nagyon lenne esélye. Thornthon elég rossz napot fogott ki nagyon ingadozó a játéka, nem tud egyenletes teljesítményt nyújtani, Lewis magához képest elég jól játszott, a Taylor meccs várható volt, Barneyék meg leikszeltek egymással. A tuti tippem egyébként Taylor győzelme volt sportingbet 1.40-et adott rá, egyszerűen ajándék volt gondolkoztam rajta, hogy egy 10-est rákéne Taylorra nyomni, de nem mertem  :)  Pedig az volt a napi tutim. Newton nagyon szenved ezen a hosszú tornán. Számomra olyan mint ha ő lenne a kakukktojás negatív értelembe, mintha nem ide való lenne, pedig nagyon jó játékos, de valahogy egyszerűen nem megy neki. Tudom még messze van az elődöntő de a tabella kb. jól tükrözi az erőviszonyokat, nálam jelenleg a 3 legjobb játékos Gerwen, Taylor, Barneveld, a negyedik helyre pedig több pályázó is esélyes pl. Hamilton (aki tavaly elődöntős volt), Wade, Whitlock (tavaly szintén elődöntős), kisebb eséllyel Anderson és Thornthon.

#268 március 29, 2013, 09:49:48, szumos
Ma ismét forduló van emberek!

Immáron a nyolcadiknál, az alapszakasz utolsó előtti fordulójánál tartunk. Az alapszakasz után ugye a két utolsó helyezettől megvál a PL! A mai forduló után akár már válaszokat is kaphatunk egy-két nyitott kérdésre.
Nem elhanyagolandó, hogy a mai forduló Glasgow-ban lesz! Mikor legutóbb Skóciában volt a forduló (Aberdeen) eléggé "elszabadult" a közönség. Jajj annak akit ma a skótok nem fogadnak kegyeikbe! S, bár a darts úgynevezett "kocsmasport", azért nehéz koncentrálni 10000 ember "fújolása" közben...


20:15   Lewis - Hamilton

Lewis négy gyors vereség után talpra állni látszott. Valójában -a két győzelem és a döntetlen ellenére- szerintem ez optikai csalódás. A pontszerzéseihez erősen asszisztált az ellenfél. Egyedül van Gerwen ellen volt meggyőző. 7 meccsből 1... No comment. Hamilton elleni találkozóját nevezhetjük az igazság pillanatának is! Lewis vérszegény, hibákkal teli játékkal rukkolt elő eddig. Hiányzik belőle az erő és a magabiztosság. A legeket többnyire nem irányítja, kell neki, hogy hibázzon az ellenfél. Thornton agyonverte magát ellene, míg Anderson úgy szerzett pontot, hogy többször is nyerhetett volna Lewis.
És most jön Hamilton azzal a kiegyensúlyozott koncentrált játékkal. Hamilton átlagos játékának szintjét jelenlegi ellenfelének egyszer sikerült eddig megütnie! Egyedül van Gerwen tudta egy kicsit jobban padlóba döngölni (7-2), másik két veresége 7-5 volt. Amiket láttam tőlük a meccseiken az alapján egyszerűen utópisztikus, hogy itt ma Lewis nyerjen. Elképesztő szorzó van ennek ellenére az öreg győzelmére (2.50). Gondolom azért is ekkora mert Lewis veresége valószínűleg az idei PL végét jelentheti számára. Na de könyörgöm: ha sz@r, akkor sz@r. Persze feltámadhat, meg van a tehetsége hozzá, van Gerwen ellen is megcsinálta, de itt most nem lesz neki 3-4 nyíl kiszállni! Hamilton átlagosan 1 nyíllal többet "értékesít" jó kiszállóként meccsenként, mint mostani ellenfele.
Összességében eltúlzottnak érzem a szorzókat Hamiltonra. Ő fejben sokkal erősebb Lewis-hoz képest. A játéka kevésbé rapszodikus és pontosabban is játszik. Kevesebb a szektortévesztése, illetve a szektortévesztésekből magasabb pontokkal tud kijönni általában (ha nincs tripla, akkor is dob 50-60-at). Mindenben fontos mutatóban jobb, vagy legalább olyan jó. És lehet, hogy Lewis kieshet ezzel a vereséggel, viszont Hamilton komoly sanszra tehet szert a négy közé jutáshoz ezzel a győzelemmel. Egyáltalán nem érdektelen ez a meccs neki!

Tippjeim:
Hamilton +2.5 (1.40) 10/10
Hamilton DNB (2.00) 8/10
Hamilton (2.50) 7/10



21:00   Whitlock - Thornton

Nagyon szép dolgokat csinál az ausztrál időnként, de nem tudja a formáját folyamatossá tenni. Mint fentebb említettem Skóciában van a forduló és egy skóttal meccsel... Aberdeenben is épp Andersonnal nyomta, ki is kapott... Itt is ezt várom. Thornton újra lendületbe jöhet a hazai közönség előtt. Biztosan segíteni fogják ebben. Így rizikós a magas kiszálló tippje is. Viszont a skót nagy 180-as dobó (Whitlock kevésbé - eddig 20), 27-nél tart. Ezért ebben a közegben, ennél a fogadási formánál érvényesülhet a papírforma. Sajnálom Whitlock-ot, de úgy érzem az összeteljesítménye alapján ő most a helyén van kábé. Szurkolok neki, hogy az alapszakaszt "túlélje", mert azért ő megütött végig egy normál szintet, Lewis-hez, Newton-hoz, de még Anderson-hoz képest is. Thornton is elég "egy sima, egy fordítottat" játszik. :) Vannak hullámvölgyei az embernek. Összességében ebből jól jött ki eddig, mert volt két bravúrdöntetlenje is. Most elméletileg ismét jó formát kell mutatnia, amire hajlok is, ha már hazai terepen lesz. Minden mutatóban igen impozáns eredménye van, így elmondhatjuk joggal tanyázik a legjobbak mögött közvetlenül. Ez számára egy nyerhető meccs. Kötelező bedarálnia az ausztrált.
Csak azt nem értem mire fel 2.50 rá az odds? Talán fordítva, nem? Biztosan velem van a baj, mert minden buki nem tévedhet, de kutya legyek, ha értem mire fel underdog az én favoritom!

Tippjeim:
Thornton +2.5 (1.40) 10/10
Thornton DNB (2.00) 9/10
Thornton (2.50) 8/10
Legtöbb 180-as dobás: Thornton (2.10) 8/10



21:45   Taylor - Barneveld

Ó, jajj! Eljött a nagy találkozás! Elmondom a szituációt és mindenki arra rak amire akar!  ;D
A PDC vb vége felé volt azaz incidens, amikor Taylorból kibújt a kisördög. Remekül játszott, fölényesen verte volna Barnit amikor elkezdtek az angolok Barninak szurkolni. Innentől sorban nyerte a legeket a holland! Aztán persze Taylor behúzta végül a meccset, de elszakadt nála a cérna és verbális elégtételt vett az ellenfelén, az meg kurvára nem értette mi van?!
Utólag ment a mismásolás, mert ugye az igazi magyarázat túl emberi lett volna és nimbuszromboló. A lényeg, hogy Taylor meghülyült, Barni meg akkor látszólag besértődött. Na az eset óta (január) most játszanak először egymás ellen! Nagyon kíváncsi leszek! Az én álláspontom az, hogy Barni nyerni fog. Jó formában van, egyenletes a teljesítménye, de hiányoltam eddig belőle azt a tüzet. Na most megkerül majd az tűz! Taylor eddig szerintem elég laza volt. Nem olyan eget rengető az a 3-2-2-es mérleg. A körbeverések miatt áll csak ilyen jól. Kérdés, hogy ő feltud e ebből a langyos vízből pörögni? Mert a hollandnak van elégtételt venni valója, de neki nem igazán... Vagy mégis? Viszont a skót közönség nem hiszem, hogy Phili mellé állna. Márpedig amikor ellene zengtek a rigmusok, azt a vb-n sem bírta el mentálisan!
A lényeg: 1.66-ért akkor sem teszem a győzelmét Taylornak, ha "az egész utca biztat"! Ellenben ebben a szituációban 3.50-ért Barni oltári baráti! Illetve lehet kacérkodni a döntetlennel is a kevésbé elfogultaknak!
Ami még nagyon szimpatikus, az a 180-as dobás. Taylor nem igazán nagy 180-as dobó (eddig:14). Nem azért mert nem tudja megdobni, hanem mert más a játéka koncepciója. Barni viszont tolja rendesen (eddig:27). Szóval az még ülhet.  ;)

Tippjeim:
Barneveld +2.5 (1.66) 8/10
Barneveld DNB (3.00) 7/10
Barneveld (3.50) 6/10

Legtöbb 180-as a mérkőzésen: Barneveld (1.53) 9/10



22:30   Anderson - Newton

Őszintén szólva Newton szétesett. Gyakorlatilag kiesett. Szerintem neki megváltás lenne már, ha mehetne egy kicsit feltöltődni, pihenni. Ezért nem hiszem, hogy éppen Andersont tudná elkapni, pont Skóciában. Akkor sem tudott koncentrálni igazán amikor a közönség partner volt benne, hát akkor most?
Anderson sem véletlen áll kieső helyen. Viszont neki voltak jó meccsei. Sőt! Több jó meccse volt mint értékelhetetlen. Ő már megmutatta egyszer-kétszer a benne rejlő potenciált. A kieső hely ellenére nincs rossz pozícióban, bármit össze hozhat még ebből. Ennek viszont alapfeltétele, hogy ma győzzön. Azt gondolom ehhez minden adott. A mutatóik hasonlóak, Newton jobb kicsit a kiszállóban, viszont a skót messze több 100+ dobással rendelkezik. ez ma döntő lehet.

Tippjeim:
Anderson (1.80) 9/10
Dupla eredmény (6leg / vége): Anderson / Anderson (2.60) 5/10



23:15   Van Gerwen - Wade

Szerintem nem nyer a holland. Wade erőssége az ő gyengéje és Wade gyengéje az ő erőssége, de! Wade pontátlaga nagyon-nagyon-nagyon sokat javult! Míg továbbra is gyönyörű kiszállószázalékkal dolgozik! 48%! Azért az már odab@sz! Legalább a múlt hetihez hasonló teljesítmény kellene a legyőzéséhez a hollandtól, de az ő kiszállója (ami a gyengéje) még így is "csak" 39%. De az is lehet, hogy csak egy ikszre lenne elég ugyanaz! Azt megismételni azért nem olyan egyszerű! Úgyhogy ez a mérkőzés bármi lehet. Remélhetőleg egyikük sem fog ki rossz napot. Ennél fogva 1.57-ért van Gerwenben semmilyen érték nincs! Értelmetlen tenni, szerintem. Ez lehet a mai fordulóban a döntetlen meccs.

Tippjeim:
Wade +2.5 (1.80) 9/10
Wade DNB (3.40) 6/10
Wade (4.00) 5/10

Összes leg száma: over 11.5 (8/10)



Na meglátjuk mi sül ki az okoskodásomból, azért csak óvatosan a tétekkel!  ;)

Na jól van már! Hát ez meg mi volt????????
Az első leg röhejes volt! A skótok faszául ki is röhögték őket.
Hamilton maga alatt játszott teljesen, de még így is meg voltak az esélyei... Valami nagyon furcsa dolgon ment el ez a tipp.
Meg tudja valaki mondani mi a fene volt a 8. legben? Hamilton 164-nél dobott, két nyila jó is lett, azt hiszem a bull hiányzott neki csak, el is dobta a nyilat, a kamera viszont nem azt vette hanem a bull-t. És nem oda ment az utolsó dobás (nem tudom hova), de nem számolták neki egyik nyilat sem!!! Maradt 164-en! És jött Lewis. Valamit nagyon tanácskoztak, de nem tudom mi lehetett ez! Valaki tudja?
Részben ezen ment el a jó kis +2.5, de lehet a DNB is jó lett volna egy push-ra...  :tickedoff: