Darts fogadások

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában


#300 április 12, 2013, 12:19:01, szumos
Hát nagy csalódás volt, ez Wade-van Gerwen meccs! Elnézést ha valaki együtt "ugrott velem a kútba." Teljesen visszaesett a játékuk. Nem tudom mivel magyarázni. Wade kiszállója viccesre sikeredett (23%), van Gerwen 180-asai nem jöttek össze, állandóan alul dobta a triplát. Szóval megmagyarázhatatlan mi történt velük. Biztos kurváztak a szünetben. Mást nem tudok elképzelni. Különben is minek tartsák ezeket a felvezető hölgyeket ha nem ezért...  ::)

Barni meccsét jobb is hogy kihagytam. Nehezen viselem ezt a meccsen belül hullámzó játékot. Élő-fogadás gyilkos...

Taylortól azért nagyobb elánt vártam. Nagyon bekényelmesedett az öreg! Persze még hol van a vége...? Simán odaérhet, de látszik a játékán, hogy tényleg motiváltsági és koncentrációs problémái vannak. Ezért azt gondolom épp a nagyon meleg meccseket fogja hozni! Akkor lesz érdemes tenni (Hamilton, Thornton, meg az állástól függően), akkor talán felpörög valamennyire.

Wade meccse teljesen az elvártak szerint alakult. Igaz hozzá kell tenni, hogy Lewisnak nem igen volt ideje atomsz@rnak lenni. Wade sziporkái nem engedték túl mélyre süllyedni. 3x dobhatott kiszállóra...  :o Jajj.

Whitlock végre betartotta az ígéretét. Ennél fogva sem látok semmi esélyt a négy közé kerülésére. A játéka nem mutat elég extrát. Ez van.

#301 április 18, 2013, 23:30:47, szumos
Húúúúúú, kevés időm van most írni!

Ma ugye folytatódnak a küzdelmek a PL-ben. Mai duplázóink: Hamilton, van Gerwen, Barni és Taylor.

20:00   Hamilton - Taylor

Arra jó volt Taylor időnkénti bénázása, hogy erre a meccsre már egy kicsit magasabb szorzót kapjon. Mint korábban említettem, én azt hiszem motivációs problémákkal küzd Phili. Igazából neki itt csak a megfelelő meccseket kell megnyernie és övé az egyik továbbjutó hely, úgy érzem ő ezt tudja is és nem igazán veszi komolyan a többit. Na ez az egyik (Thornton, Whitlock a másik kettő). Ha ez megvan, igazából szép csendesen, izgalmak nélkül ott lehet a négy között. Ott meg már, hogy hányadik, tök mindegy! Hamilton okozott nekem egy-két bosszúságot az elmúlt hetekben (ET is figyelembe véve). Időnként csalódáskeltő volt a játéka, akkor is amikor nyert. Ezért úgy érzem, hogy összességében nézve a meccseit, lejtmenetben van. Nagy elánnal indult, tényleg jól is játszott, de most kezd elfogyni fejben! A koncentrációja inkább görcsösség már... Ő innentől úgy gondolom már csak asszisztál majd a PL-hez! Bár a nem sorsdöntő meccsek közül még nyerhet egy-kettőt azért...
Tehát azt hiszem ez nagyon sima lesz. Taylor lazább játéka a nehéz pillanatokban érvényesülni fog. És ő is végre felpörög majd egy valóban fontos meccsre!
Taylor @1.50 (ajándék)
Jó lehet még a hendikepes verzió is: Taylor-2.5 @2.00 , de nem tartom kizártnak, hogy Hamilton "állva hal meg", szóval csak óvatosan! Illetve apróval be lehetne próbálni egyszerre a 7-0,7-1,7-2 végeredményt is, a háromszoros pénzt ebből is ki lehet hozni minimum.


20:30   Barneveld - Van Gerwen

A kopaszcsirinyó remek formában van, mondhatni elsöprő. Barni meg inkább langyos víz. Egyáltalán nem tetszik, ahogy itt a PL-ben látom a hozzáállását. Persze ő soha nem volt egy vadállat a "pályán", de egy kicsit eljátszhatná, hogy van kedve dartsozni...  ::) Nem mernék kimenetelt jósolni, mert van Gerwen túl rég óta jó! Ebben a sportban nem nyernek "50" meccset egymás után (bár biztosan volt már rá példa), ez itt nem erről szól. Így azt gyanítom lassan jön egy hullámvölgy a játékában, ezért csak óvatosan. Barni pedig bármikor előrukkolhat bármivel. Attól függetlenül, hogy langyosan játszik, szépen tart egy bizonyos szintet... Én a számolgatást sem hanyagolnám el! Azért itt már rajzolódik, hogy Taylor, ha bejut valószínűleg 4. lesz. Nem tudom akar e vele valaki ki-ki meccset játszani? Szóval most ez a meccs nem túl egyszerű! Bár van Gerwen nagyon magabiztosan nyilatkozik és meg akarja tartani a tabellán az előnyét. Azt mondom két tipp egyszerre lehet a nyerő: egy Barni győzelem @3.10 környékén és egy elsöprő győzelem van Gerwenre (-2.5 szett @2.62) és meglátjuk mi lesz! Ebből már ki lehet jönni pluszosan. A fő tippem természetesen nem ez azért. Ez a két fickó rengeteg 180-ast dob, de sajnos nagyon jól belőtték ezt a határt (7.5-re). Ez így kutya vacsorája. Viszont, ha nem lesz "megőrülés", akkor sanszos, hogy a magas kiszálló elmarad, mivel a kezdő dobónak meg lesz az előnye, hogy csak lekerekítésre dobjon. Tehát nem kell vagánykodni. Nem túl erős tipp, de erre a meccsre jobbat nem tudok.
Legmagasabb kiszállás pont: under 120.5 @1.83 (7/10)


21:00   Thornton - Wade

A skóttól bármi kitelik. A játéka hullámvölgyekkel tarkított, de jelenleg bárkitől kikaphat és bárkit megverhet. Múlt héten éreztem, hogy nyenyó lesz neki, most én is kíváncsian várom, hogy mit mutat. Wade is lelombozott legutóbb. Nem a veresége miatt, hanem a mutatott játéka miatt. 23%-os kiszállóval dobott a holland ellen! Jajj! Szóval ez is egy nehéz meccs. Háromesélyes fogadást csak szurkolóknak ajánlok. Bár azt megjegyezném, hogy normálisan be vannak lőve a szorzók, nem sok értéket látok bennük.
Az egyik ami nekem megtetszett, az a legek száma. Én szoros mérkőzésre számítok, könnyen lehet, hogy egy döntetlen is összejöhet belőle, persze csak ha javulnak a múlt heti formák, amit azért remélek. Az odavágó 7-1-ből ne induljon ki senki. Nagyon eltérő formában játszottak akkor.
A másik ami tetszik, az a 180-as dobások száma. 6.5-re van belőve az összhatár! Na most Thornton alapból rengeteget dob, Wade valamennyivel kevesebbet, de azért szépen termel. Van ilyen szempontból egy-két gyenge meccse, az húzza le az átlagát. Mivel eleve 12 leges mérkőzést várok ezért sanszosnak érzem az overt!
Összes leg száma: over 11.5 @2.00 (6/10)
Összes 180-as száma: over 6.5 @2.25 (7/10)



21:30   Whitlock - Hamilton

Én úgy gondolom az ausztrál megtartja a formáját. Hamiltonról meg írtam már, hogy lejtmenetet érzek a játékában. Ez is egy olyan meccs, ahol ha kikap Whitlock, akkor gyakorlatilag búcsúzás van. Ennél ő többre hivatott, szerintem!
Whitlock @2.05 (8/10)


Sajnos most ennyire volt időm. Ha úgy alakul, akkor este még hozzá fűzök egy-két gondolatot a maradék két meccsre.


#302 április 19, 2013, 10:48:29, szumos
A maradék két meccsre a következő tippeket ajánlom:

Van Gerwen @1.50 (9/10)
Legtöbb 180-as dobás? Barneveld @1.50 (10/10)


Lewis teljesen alulmúlta magát ebben a sorozatban. Egyetlen jó meccse volt, éppen van Gerwen ellen az odavágón. A különbség, hogy akkor volt miért küzdeni, itt meg már nem nagyon van, mert ebben a mezőnyben a 3 pont lemaradás már egyenlő a kieséssel. Ezért szerintem ma nem várható tőle parádé, inkább van Gerwen henger!

Taylor köztudottan nem erőlteti a 180-asokat, inkább levált. Barni meg sorban dobja őket. Ez könnyelmű szorzó szerintem.

Na! Taylor 5 száznyolcvanast dobott Hamilton ellen!!! Két hónapra kidobta magát! Most már megint lehet tolni!  ;D

#304 május 09, 2013, 17:52:10, szumos
Elhanyagoltam kicsit a darts-topicot mostanában. Sajnos elég sok ilyen-olyan elfoglaltságom volt, de természetesen a meccsek többségét megnéztem.

Wade "kománk" teljesítménye sajnos nagyon visszaesett. Ezzel rettentő nehéz helyzetbe hozta magát, nincs is a kezében a sorsa, bár az esélyei még így is jók. A bajnoki összteljesítményt figyelembe véve, nagy igazságtalanság lenne az élettől, ha most elbukna... Whitlock hozta az ígéretét. Összekapta magát, bár így is becsúszott egy vereség, ezért csak matematikai esélyei maradtak. Thornton is hozta eddigi formáját, de szerintem ő nem képes átlépni tartósan az "árnyékát". Hamilton és Lewis -ahogy a játékukból következtetni is lehetett- elvéreztek, ellaposodtak. Illetve utóbbit csak Hamiltonra mondanám, mert neki voltak remek pillanatai. Lewisnak pedig még az sem. Na jó: 1 darab!
Van Gerwen hengerelt, Barneveld pedig egykedvűen kihasználta az ellenfelei hibáit, ahogy eddig is. Taylor pedig, ahogy sejteni is lehetett csak azokat a meccseket hozta amelyek fontosak voltak és ami motivációt adott! Utólag nézve nagyon kiszámíthatóak voltak a meccsei a 4-5 fordulótól számítva...

Nézzük az alapszakasz utolsó fordulóját ami egy kiadó helyről hivatott dönteni a legjobb 4 között!



A szituáció az, hogy Wade ugyan vezet Thornton és Whitlock előtt, de a két ellenfele két meccset fog játszani ma, ő viszont csak egyet!
Ha legalább három legkülönbséggel nyeri az utolsó meccsét, Whitlocknak nincs esélye megelőzni őt. Thorntonnak is csak akkor ha legalább 3 pontot szerez a két meccsén. Akkor sem biztos, mert olyan kicsi a különbség köztük a pontegyenlőség után döntő mutatókban, hogy kétséges ki megy tovább!
Tehát Wade feladata ma első sorban, hogy nyerjen! Másodsorban, hogy ha lehet legalább 4 leggel, de hárommal feltétlen! Ha sikerül ma nyernie 4 leggel, akkor csak akkor fog kiesni, ha Thornton megnyeri mindkét meccsét. Ebben a mezőnyben pedig ez nem könnyű! A probléma azzal van, hogy utolsó ellenfele Phil Taylor!
Viszont Taylor eddig sem igazán idegesítette magát ezzel a PL-el. Hozta azokat a meccseket amiket kellet és ennyi. Nem hinném, hogy ő nagyon számolgatna, mert ugye nyilván mindenkinek jobb lenne, ha Wade-nél egy fokkal gyengébb versenyző jutna be a 4 közé... Ő már öreg ehhez. Legyőzi aki jön és kész. A többiekről jobban el tudom képzelni, hogy kicsit számolgatnak (a két holland). Ezért azt gondolom ez a meccs egyedül Wade-en fog múlni!
Ő eddig viszonylag kiegyensúlyozott volt. Az utolsó három mérkőzésén is igazából csak Hamilton ellen volt atomsz@r. Az azt megelőző két vereségén nem a játéka volt gyenge, hanem az extrák hiányoztak. Például a magas kiszálló százalék, amiben ő mezőny legjobbja.
A bajnokság közben többször is olvastam tőle nyilatkozatot / interjút és mindig igen elszánt volt, aki nem csak úgy "dobálgat". Mindig elmondta, hogy be akar kerülni a legjobb négy közé és meg akarja nyerni a sorozatot. Nos ez már nem csak rajta múlik a gyenge hajrá miatt. Viszont kétségtelen és egyetértetek velem abban, hogy ő az aki megérdemli a 4. helyet a 3 gigász mögött!
Mindezekért:
Huhhhhhhh! Szándékosan nem néztem meg a szorzókat eddig! Látom Wade underdog!!! Hogy a francba? Volt két-három rossz meccse, de ennyi! Most akkor mér'? A legfőbb statisztikai mutatókban valóban jobb Taylor, de csak egy hangyányit. Az egyik legfontosabban a kiszálló százalékban pedig a rossz meccsei ellenére is előtte van a mezőnynek Wade! Taylornak már teljesen mindegy, hogy 2. vagy 3. helyen végez az alapszakaszban (asszem' 1-4 és 2-3 párosítás lesz, vagy sorsolás, tökmindegy), előrébb nem léphet, 4. nem lehet. Az érdektelen meccseken folyamatosan motivációs gondjai voltak. Wade pedig az életért küzd. Az igaz, hogy az egymás elleni mérlegük az utóbbi években rendkívül egyoldalú, de azért nem mondanám, hogy Taylor mumusa Wade-nek! Van néhány nyert meccse azért a sok vereség mellett! Na mindegy! Érthetetlen nekem ez! Szóval akkor mindezekért:
WADE @ 4.00 Sima ügy!
Hendikeppel nem is találtam Wade-et sehol! Annyira underdog! Akkor viszont hagy szóljon egy pontos végeredmény (mindhármat megrakva) a 7-2, 7-3, 7-4-re Wade javára (@26.00 , @17.00 , @13.00)!

Na nézzük Whitlock-ot!
Egy biztos: nagy küzdő! S, igazából a holland szintén nincs túlságosan motiválva erre meccsre. Matematikailag sem lehetséges, hogy beérjék. Esetleg az kicsit megmozgathatja a fantáziáját, hogy ha van Gerwen és Taylor betlizik, akkor még megnyerheti az alapszakaszt, mivel neki két meccse van hátra, míg riválisainak 1-1! Viszont eddig is nagy problémám volt vele, hogy nekem kissé "hideg" a játéka. Önmérsékletet tanúsít meccs közben, amitől olyan érzése van az embernek: "...tedd ki, hadd hűljön...". Szóval aki extrát mutat ellene, az megverheti. Az is kérdés nálam, hogy mennyire szeretné ő, ha Wade kerülne a négy közé? Most nem akarok összeesküvés elméleteket gyártani, de én a legjobb három helyében nem örülnék egy játékostársnak aki stabilan 50% felett száll ki! Csak egy példa: minden darts rajongó emlékszik a PDC világbajnokság azon momentumára amikor van Gerwen Wade ellen majdnem dupla 9 nyilasat dobott! Megdobta az elsőt, majd a második az utolsó nyílon bukott csak meg! Óriási volt! Arra viszont már kevesen emlékeznek, hogy azt a játszmát mégis Wade nyerte 3-2-re!!! Nem hogy nem omlott össze, vagy jött zavarba! Hanem még hozta is azt a játszmát! Na most akarhatnak egy ilyen manust negyediknek? Akkor már inkább Whitlock, vagy Thornton, nem? Ők sem rosszak, sőt! Fogalmazzunk úgy: verhetőbbek! Szóval szerintem bevállalni Whitlock-ot sem egy ördögtől való tipp ma... Nagyon teper, odateszi magát, van lelkiereje is (nézzétek meg van Gerwen ellen), stabilan képes legen belüli bravúrra, magas kiszállóra, időnként pedig ontja a 140+ dobásokat!
Mindezekért:
Whitlock @ 2.75
Whitlock DNB @ 2.25

A második mérkőzése Lewis ellen lesz. Ezt csak néhány mondatban kommentálnám. Mivel utolsó meccs, ezért addigra ő (mi is) már tudni fogja, hogy kell e neki ez a meccs. Ezt mindenképp meg kell várni, mert ha nem marad esélye akkor szerintem elkedvetlenedik. Nem fog tudni koncentrálni, elhajigálja a nyilakat és akkor Lewis talán szépen tud majd búcsúzni. Főleg, ha Barni ellen nyerni tud az ausztrál és ennek ellenére sem számít ez a meccs... Na az a szitu biztos megtöri! Szóval itt ki kell várni szerintem. Viszont ha ezen múlik a 4 közé jutása, akkor Lewis földbe lesz döngölve!

Nézzük Thorntont!
Idegesítően rabszódikus! Neki örülnék legkevésbé a négy között! Van Gerwen ellen fog kezdeni. Az eszem azt mondja, hogy NO BET. A skót sorsa gyakorlatilag a saját kezében van és ugye 20 forintos kérdés, hogy a két holland mennyit fog magából megmutatni ebben a fordulóban? Mennyire szeretnék ők Wade-et a négy közé (legalábbis nálam ez kérdés)? El tudok itt képzelni ezért bármilyen eredményt. Azért azt megjegyezném, hogy az 1.44 a körülményeket is figyelembe véve komolytalan szorzó! Mondjuk ennek a másik oldala, hogy a 4.75 pedig rendkívül zsíros!  ;) Én valószínűleg bepróbálom Thorntont pici pénzért, de nem ajánlom ennek ellenére. A hendis verziókat szintén nem. Lehet itt 7-2 és 2-7 is! De hogy valami értéket is képviseljen ez a pár mondat, tudom javasolni a 180-as over 6.5-öt. Elkezdték nagyon jól belőni ezt az irodák, de ez egy olyan nap lehet amikor megdobják a határt! Mindketten sokat dobnak (3.47-es és 3.50-ös meccsenkénti átlag). Van Gerwen mostanában ugyan le le vált T19-re, Thornton pedig szektortévesztésben nagy ász, de még így is sokat dobnak. Ők azok akiknek ha az ellenfele megdobja a 180-at, akkor azzal a lendülettel vissza is dobják azt gyakorta! Szóval szerintem ez most egy jó határ, én egyel feljebb tettem volna! Úgyhogy  meglesz a 7.  ;)
Mindezekért:
Összes 180-as dobás over 6.5 @ 1.83
Thornton második meccse Barni ellen lesz. Hát itt is megvárnám az első eredményét. Akkor már okosabbak leszünk. Bár nehezen tudom elképzelni, hogy ma a skót két meccset is nyerjen. Nagyon ritkán teljesít ő hosszabb távon stabilan (bár van rá példa).

Végül az utolsó mérkőzés amiről nem foglaltam állást:
Hamilton - Lewis  ;D
Igen kiröhögöm őket. Mert varázsolhattak is volna, de elbuktak. Hamiltonnak komoly esélyei voltak, de besz@rt. Viszont a legutóbbi meccsén életjelet adott magáról!!! Lewis az nem...  ;D Még mindig nem... Hamilton legutóbbi játéka arra biztat, hogy ma megér egy kis pénzt. Különben ezt sem értem! Nem nagyon csak kicsit, de ő az underdog a meccsen! De most ez megint hogy? Elmegyek dartsoddsösszeállítóbukinak! Aztán legfeljebb kirúgnak..  :D Na de most komolyan! mondja meg valaki mért? Lewis 14 mérkőzés óta egyformán játszik (1 mérkőzést kivéve). Láthatja mindenki, még a gyengén látó nagyapám is az aprócska streamen. Hamilton hullámvölgyeket és hegyeket járt meg, de több magas színvonalú meccse is volt. Nálam abszolut favoritja a mérkőzésnek. Valahol 1.75-1.95 körül érzem a reális szorzóját! Akkor mér' ekkora? Neki az utolsó meccse. Lewisnak még lesz egy. Tehát a szép búcsú is gyenge kifogás. Előre nem léphet Lewis, de Hamilton is eléggé esélytelen rá, tehát a pénzdíj sem jó magyarázat. Statisztikai mutatókban is jobb az "öreg". Nem értem...
Mindezekért:
Hamilton DNB @ 1.90
Hamilton @ 2.37


Feltettem egy kombimat. Még párszázával szórok szét egy 2-3 ezret, meg persze élőzök, aztán meglátjuk.  ;)

Mocskos mód boldog vagyok!
Megváltoztatták a meccsek sorrendjét! Azért ma egyáltalán nem mindegy melyik van előbb, a fenébe is!!!!

Match Information
Andy Hamilton v Adrian Lewis
0-0 - Andy Hamilton will throw first

Robert Thornton v Raymond van Barneveld
0-0 - Robert Thornton will throw first

Adrian Lewis v Simon Whitlock
0-0 - Adrian Lewis will throw first

Phil Taylor v James Wade
0-0 - Phil Taylor will throw first

Michael van Gerwen v Robert Thornton
0-0 - Michael van Gerwen will throw first

Simon Whitlock v Raymond van Barneveld
0-0 - Simon Whitlock will throw first


Így a Whitlock - Lewis rögtön vállalhatóvá válik @1.83-ért! És a másik meccsével kell kivárni az ausztrálnak!

Thornton meccse már kevésbé kritikus az over szempontjából, de az sem szerencsés.

Azért kurv@ jó hogy nem követik ezt le fórumok, irodák. Nem egyszer szivattak már meg ilyesmivel... A fene vigye el!

Tragikus volt ez az elmúlt játéknap...
A formák elkezdtek konvergálni a valódi tudás felé... Sajnos ez elég váratlanul ért engem, így nagyon csúnya véget ért a tippelősdi. Éppen kijöttem volna nullára élővel, de Whitlock "produkciója" Barni ellen a legvégén vitt egy 1.25-ös tippet. Ez van sajnos.

Wade teljesítménye bánt leginkább. Nevetséges amit művelt. A helyzet az, hogy rá januárig kábé ez a játék volt jellemző: kicsit gyengébb pontátlag, remek kiszálló százalék. Nagy elánnal kezdte a PL-t, 100 feletti pontátlaggal, ami addig nem igazán volt rá jellemző. Mivel sokáig tartani tudta és csak kisebb megingásai voltak, sikerült elhitetnie, hogy jobb lett a játéka. Aztán az utóbbi időkben már gyengébben dobott, amit kíméletlenül megtoroltak az ellenfelek.
Végül a sorsolás és az ellenfelek "bénázása" megmentette. A Taylor elleni döntetlen elég volt a 4. helyhez, de arra sem lett volna végül szükség.

Ami kiderült, hogy ez a három csávó nem véletlen van ott ahol! Van Gerwen, Barneveld és Taylor egyértelműen a mezőny felett van. Lehet, hogy nem nyerik meg minden mérkőzésüket, de ők a legkomplettebb játékosok jelenleg. A játék fő elemeiben ők a legjobbak, nekik van a legkevesebb sebezhető pontjuk.

Ma az elődöntők következnek, ahol már nem 12 legig, hanem 15-ig játszák a mérkőzéseket. Az első mérkőzés a Barneveld - Taylor lesz, a második van Gerwen - Wade.

Utálok ebben a sportban a papírformára tenni, de el kell ismerni, ma csak ennek van értelme. Van Gerwen és Taylor is bőven felette áll ellenfelének. Elsősorban fejben. Barneveld játéka nekem még mindig túl "hideg", nincsenek nagy fordítások, felőröli az ellenfelet a nyugodtságával. Ezzel együtt ha hátrányba kerül, nem hiszem, hogy újítani lesz képes. Taylor viszont minden fontos mérkőzésre ellenállhatatlanul összekapta magát. Képes volt fordításokra is. Ő még mindig egy óriás.
A másik párharc szintén egyértelmű nálam. Ha Wade a kiesés szelétől megcsapva nem tudta magát összekapni, akkor vajon mit várhatunk tőle ma? Van Gerwen meg pont ellenkezőleg, ha akkor is tudta hozni a formáját, amikor nem volt rá szükség, akkor mit fog csinálni ma? Szóval nagyon egyértelmű ez is nekem. Hiába Wade 44%-osnál nagyobb kiszállója, ha nem tud pontot dobni!

Minden esetre inkább várok a tippekkel élőig. Láttam én már karón varjút! Ne feledjük, azért Barniban és Wadeben is van potenciál!

Azért természetesen van javasolni való tippem!  ;)
A bet365 leragadt a 12 leges meccseknél (ma max. 15-ig nyomják)... A meccs összes 180-át ugyanúgy 6.5-el adja, mint amikor max. 12 körös meccseket játszottak... Szóval a van Gerwen - Wade-et tudom javasolni over 6.5-re 1.83-ért!
A másik meccsen pedig Barni több 180-a ér 1.53-at! Az öreg időnként megrázza ugyan magát, de ez így is ajándék!  :ok:

Itt (is) tudjátok nézni a mostani meccseket, ha valakit esetleg érdekelne:
http://www.dartsvilag.hu/p/darts-eloben-skysports-2-adasan.html

Jelenleg Barneveld vezet 3-2-re, jó kis meccs.

3-0-ról 3-5, durva :)

Hali!
Mai mixen utolsó meccsem :
Whitlock S. (Aus)-Huybrechts K. (Bel)
Whitlockra tettem,mi a véleményetek?:D

Idézetet írta: Ghastly Dátum július 04, 2013, 18:02:29
Hali!
Mai mixen utolsó meccsem :
Whitlock S. (Aus)-Huybrechts K. (Bel)
Whitlockra tettem,mi a véleményetek?:D

Whitlock kihagyott egy pár versenyt mostanában, ahol meg elindult, ott gyorsan kiesett. Szóval nincs formában. Nem volt még időm utána nézni a nyilatkozatoknak, de majd megnézem (egyáltalán mi hátráltatja, vagy milyen hangulatban van).
Ennél fogva bárki veszélyes lehet rá.
Mivel viszont Huybrechts egész elfogadhatóan dob mostanában és versenyben is van, ezért rögtön favorittá is vált nálam.
Az biztos, hogy a közel fifti-fifti szorzó reális, s csak "névnek" szól, hogy Withlock-é az alacsonyabb...

Hát nem túl meggyőző Whitlock. Tavaly ugye ő nyerte az EB-t. Inkább csak mereng, milyen jó volt megnyerni. Jelenlegi szar formáját saját magának se vallja be... Nem tudom így mi lesz vele. Szerintem már kizúg az első körben.

Ami még érdekesség, hogy Barni a Las Vegas-i nyaralásából esett be... 1.08 rá a szorzó! Ellenfelére, a német Seyler-re 8.00! Hááááát, nem tudom! Nálam 3 leg-re jó a német! A 8.5 over (6-ig játszák) 1.90-en fizet! Ajándék szagú...

Érdekes még a Loyd-Wright találkozó is. Egyenlő erők csatája, világranglistás helyezés és forma alapján is. Mégis Loyd-ot jelentős underdog-ként adják. Nem mondom, hogy nyer, de az a 2.75 rá szerintem nevetséges. Egy próbát ennyiért megér.

A többi nem nagyon tetszik. Talán Wade még éppen tehető 1.33-ért...

Idézetet írta: szumos Dátum július 04, 2013, 20:13:05
Hát nem túl meggyőző Whitlock. Tavaly ugye ő nyerte az EB-t. Inkább csak mereng, milyen jó volt megnyerni. Jelenlegi szar formáját saját magának se vallja be... Nem tudom így mi lesz vele. Szerintem már kizúg az első körben.

Ami még érdekesség, hogy Barni a Las Vegas-i nyaralásából esett be... 1.08 rá a szorzó! Ellenfelére, a német Seyler-re 8.00! Hááááát, nem tudom! Nálam 3 leg-re jó a német! A 8.5 over (6-ig játszák) 1.90-en fizet! Ajándék szagú...

Érdekes még a Loyd-Wright találkozó is. Egyenlő erők csatája, világranglistás helyezés és forma alapján is. Mégis Loyd-ot jelentős underdog-ként adják. Nem mondom, hogy nyer, de az a 2.75 rá szerintem nevetséges. Egy próbát ennyiért megér.

A többi nem nagyon tetszik. Talán Wade még éppen tehető 1.33-ért...

Remélem nem lesz igazad és összekapja magát és nyer!:)

Fúúú...
4-1re vezetett,mondom sima,erre 4-4...
de azért 6-4re behúzta hál isten...

A belga nagyon idióta volt. Abban a 4 legben, amit Withlock megnyert 0-1-nél, mindannyiszor Huybrechts jutott el hamarabb kiszállóig. Általában 1-2 nyíl előnye volt, de a balf@asz egyszer sem tudott kiszállni! 4-5-nél úgyszintén. Szóval megremegett a keze...