Darts fogadások

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában


Belenézve, illetve végignézve pár meccset, az a benyomásom, hogy Premier L. dominancia lesz. Az utóbbi két-három hónap versenyeit elnézve nem egyértelmű ez, de most a legjobbak szerintem uralják majd a mezőnyt.
Mert azt látom, hogy a gyengébb játékosoknak meg vannak a lehetőségeik, de zavaróan sokszor sülnek be! Akár
Huybrechts is (aki nem is olyan gyenge) tegnap, hogy kábé 8 nyílból nem tudott megdobni 4 legben 1 kiszállót sem... De akár Seyler is, akinek nyerési esélye ugyan nem volt, de egy átlagos kiszálló százalékkal simán megvan neki a 3 leg. Mert a 6-1 ellenére nem volt ám földbe döngölés...! Csak hát Barni képvisel egy szintet, ami főleg az alacsony hibaszázalékban látszik meg.

Közben ránéztem a statisztikára.  ;D
Barni kiszállója 18/6
Seyler kiszállója 17/1
Ez azt jelenti, hogy simán partiban volt a német, mert 17x odaért kiszállóra, de az egy bedobott nyíl leírhatatlanul nevetséges. Ez az az érték amit bármelyikünk megdob véletlenül! Nulla tudással. No persze csak ha eljutunk odáig, hogy kiszállóra dobjunk...  ::)

A Loyd meccs úgy alakult ahogy gondoltam. Szoros volt, egyenlő erők találkozója, indokolatlan volt a magas szorzó rá, büntetett is.

A mai meccsekről:

Pipe rossz formában, nem tennék ellene, de rá se. A finn nem esélytelen.

Max Hopp elég fiatal még (német reménység). Az első nap tanulsága alapján ő is megremeg szerintem. Ahogy az utóbbi időben mindig a nevesebb ellenfelek ellen. Nicholson pedig rendszeresen elfogadható szintet hoz, szóval az 1.40 reális és tehető. 1.72-ért pedig 180-as dobásokban is jobb lesz az ausztrál.

Hamilton - Jenkins eléggé no bet. Viszont Jenkins kihagyta az utolsó tornát. Ez vele ritkán fordul elő. Amikor ilyet csinál a következő versenye mindig gyengébb (1-2 körös). Úgy néz ki most sem lesz több...

Na itt van ez a Baxter - King meccs. Nálam no bet. Viszont! King utolsó négy versenye gyenge lett (asszem' mind egy körös). Baxter már jobban teljesített. Erre 2.10-1.66 a szorzó, ahol King a favorit! De most miért? Hát fordítva! Akinek 2.10-ért megéri, tolhatja, mert nem reális a szorzó.

Newton - Klaasen-t sem erőltetném. Szerintem sok bénázás lesz, bármelyik nyerhet. Voltak nagy skalpjai a hollandnak. Nem esélytelen. Newton pedig idiótáskodik mostanában megint.

Van Gerwen meccsére nem érdemes fogadni 1.04-ért. Viszont a 180-as dobásokban 1.50-el adják! Mostanában ugyan kevesebbet dob, de EB címe még nincs, biztosan oda fogja magát tenni! Szóval hozni fogja magát!

Lewis - Suljovic meccsen Suljovicnak szurkolok. Szoktam figyelni, egyik kedvencem lett. Van esélye Lewis ellen. Van már pár nagy skalpja! Kérdés milyen cipő lesz az angolon. Bármi megeshet ezen a mérkőzésen, de talán egy 8.5 over leg jó lehet 1.57-ért.

A Painter-Part meccs is érdekes. Normál esetben nem fogadnék rá, de itt is megfordították a szorzókat. Part az underdog, pedig nincs nagy különbség köztük és kettejük párharcában is Part dominál...



Köszi szumos a részletes elemzést.Tovább szűrtem és hozott egy keveset a konyhára :ok:

Idézetet írta: Powell Dátum július 05, 2013, 22:04:27
Köszi szumos a részletes elemzést.Tovább szűrtem és hozott egy keveset a konyhára :ok:

Én is köszönöm,ennek hatására tettem bele Nicholsont,meg még magamtól bíztam Hamiltonban.

Izgulni kellett rendesen mindkettőn,de jöttek! :great: :ok:

Idézetet írta: Ghastly Dátum július 06, 2013, 00:20:01
Én is köszönöm,ennek hatására tettem bele Nicholsont,meg még magamtól bíztam Hamiltonban.

Izgulni kellett rendesen mindkettőn,de jöttek! :great: :ok:
Én is ugyanezt a kettőt tettem meg tippmixen  :great:

Örülök, hogy sikerült "szűrnötök" ebből a néhány mondatból!  :ok:

A ma délelőtt kiesett nekem (családi program), majdnem lemaradtam a Wimbledoni tippjátékról is, viszont a darts teljesen kiesett. Nem tudtam, hogy ma ilyen korán kezdik!  :'(

A hátralevő meccseken Taylor és Van Gerwen természetesen nagy favorit. Érdemes talán ott a legtöbb 180-asokra fogadni. Van Gerwen ismét nagy kedvel játszik, ami nem sok jót jelent az ellenfeleknek. 1.44 a 180-as dobás a hollandra. Viszont! Taylor továbbra is csak ritkán rázza meg magát ilyen téren, ellenben az idősebb Huybrechts testvér szereti a 180-asokat. Az első fordulóban is dobott 4-et! Taylor egyet sem. Ezért a belgára a 2.40-es szorzó több, mint elbarmolt!

Barni meccsére sajnos nagyon jól van belőve a szorzó! Thornton egyáltalán nem esélytelen! Mint mondtam a hollandus nyaralásról esett be. Seyler is rendre odaért ellene kiszállóra. Nem volt az olyan egyértelmű 6-1! Thornton egy PL-es formával simán nyerhet! Nem is adnak rá csak 3 alatt! A Thornton +2.5 pedig roppantul baráti (1.72)! Főleg, hogy Barni nagyon gyakran úgy játsza mérkőzéseit, hogy 1 "breaket" végig visz. Nem erőlteti, csak hozza a kezdéseit. 

Na ez a Lewis-Painter megint fogalom nekem. Nálam ez fifti-fifti! Painter jó formában és remek játékos. Bár én Partot vártam továbbjutni... Nem értem miért adják 1.40-2.75-re le őket. Nem tenném meg, mert Lewisnak is jól megy, de így a Painter+2.5-et 1.83-ért vállalhatónak tartom! (óvatosan)

Ejjjjjj, de kafa meccs volt ez a Barneveld - Thornton!
Volt minden! Magas színvonalú legek, magas kiszállók, dráma, hibák, megremegő kezek!

Volt a vége felé pár nagyon komoly leg, elment a skót 9-6-ra, pedig jól dobott Barni is. Aztán Barni használta ki Thornton hullámvölgyét, lett 9-9. Végül a dráma a végére jutott. Több nyila is volt mindkettőnek kiszállóra, végül a skót jött ki jól a "mentális gyilokból"!

Kellett mára ez a 2.62-es odds!  ;)

Jó kis meccs volt nagyon,én csak ezt néztem meg ma,de megérte :D

Na Wade és Taylor csúnyán beégett tegnap. Sajnos Wade-et nem láttam, Taylorba meg csak az elején tudtam belenézni, amikor még fej-fej mellett voltak. Akkor volt egy csúnya 5-6 nyilas kiszállós leg (fejenként!). Egymást múlták alul.
Na de most már látszik, hogy miért nem szabad dartsban 1.3 alatt fogadni!
Asszem' 6.ra van kiírva az EB. 4-szer  Taylor nyerte, majd tavaly Whitlock. Az öregnek úgy látom már ehhez sincs nagy motivációja... De ilyen 11-szeres szorzók után azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy "tipszmikszezik".  ;D

A mai meccsek. Van Gerwen-en egyértelműen látszik az "akarás". A végső győzelme 1.72-őt fizet, szerintem teljesen tehető még (ma végig játszák EB címig a sorozatot). Whitlock szépen belelendült, egy meccset szerintem még kitart a formája, ő képes huzamosabb ideig jól játszani.
Viszont!
Thornton eddig ebben az évben huzamosabb ideig nem tudta a formáját tartani!  Változatos sormintát csinált! A PL-ben volt egy négymeccses sorozata ahol négyszer egymás után nem kapott ki, viszont ott is kettő meccse döntetlen lett! Illetve a ET-n volt három győzelme egymás után, de ott meg verhetőek voltak az ellenfelek. Szóval csak idő kérdése mikor kap ki "váratlanul"! Kétszer már ugye nyert itt... Huybrechts pedig nem kutyaütő, tegnap is bizonyította! Nem mondom, hogy biztos most veszít a skót, de ha valamire teszek akkor inkább Rony 4.00-ért mint a vállalhatatlan 1.22 Thorntonra!!!
Lewis szintén zenész! De neki hosszabb vesztes és nyertes szériái vannak. Fifti-fiftire érzem a meccsüket Hamiltonnal. Jelenleg 2.37-1.57 a szorzó Lewisra. Ennyiért nekem inkább Hamilton éri meg. Bár valószínű kihagyom ezt a meccset, bármi lehet!

Atya ég gyerekek! Hát mi volt itt a Whitlock-Caven meccsen?

Simon Whitlock bűn rosszul dobott! Caven azt csinált amit akart. Elment 9-3-ra (10-ig nyomják). Ekkor az ausztrál gondolt egyet és elkezdett a világ egyik legjobbjaként, ahhoz méltóan dobni!
Feljött 9-9-re hat játékot szinte simán nyerve! Majd a 10-ben ő kezdte a dobást, de ismét elég gyatrán kezdett dobni, úgy nézett ki Caven behúzza, ekkor kétszáz valahánynál elkezdte Caven is dobálni ezeket az 58-akat és hatvanakat, de még így is előnye volt. Már lent volt dupla negyven körül amikor nagy nehézségek árán sikerült 142-re "kerekítenie" az ausztrálnak és ő jöhetett... Mit csinált erre?
TRIPLA19
TRIPLA19
DUPLA16

Sima ügy!  ;D  :laugh:

Hány embernek megmentette a tippjét!? Imába foglalják ma a nevét ezért a fordításért!  :ok:

Tyű milyen EB volt ez te jó ég...
Lewis behúzta végül!

Idézetet írta: Ghastly Dátum július 08, 2013, 11:34:28
Tyű milyen EB volt ez te jó ég...
Lewis behúzta végül!

Ja!
De Lewis elrontotta a kedvemet a végére. Biztam van Gerwenben.  :crazy:

Előzmény: http://www.sportfogadas.org/elozetes-Sydney_Darts_Masters_%E2%80%93_ausztral_gala,_ausztral_sikerek-3733.html

Háááát! Nem volt túl meggyőző Nicholson...
Úgy izzadt, mint kurv@ a templomban. Azt mondja nagyon izgult. Hát legyen, én elhiszem, de azért örülök, hogy ma már nincs több meccse...
Perry meg szerintem elváráson felül teljesített.

na ez szép volt Barni, megint nyaralásból érkezett be, egyből out :D

Jajj!
Barneveld kiesett! :)
Azért ez mocskos nagy blama...
Azért 1 kört adtam neki látatlanba...
Sajnálom nagyon mert következő körben biztos szép szorzót kaptunk volna a kiesésére.

Nem mondanám, hogy bűn rossz volt (amúgy majdnem). Inkább az volt a gond, hogy Bridge szektortévesztései mellett tripla 20-akat dobott, nem szimplát. Még a 60%-os kiszállója sem elég indok. Ennyi elég volt, most Barni ellen.  :noway:


Newton nagyon szépen hozta amit kellett. Látszik ő tényleg készült.
Hamilton meg megoldotta erőből az "idény eleji formát".

Azért látszik a különbség a PDC-s és a helyi versenyzők között, de nagyon szépen tolják a helyiek. Az élő hendiket be lehet vállalni többnyire.

Whitlock pedig most megy. Eddig elsöprő! Pont ahogy számítottam rá!  :angel: