Darts fogadások

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


#330 augusztus 29, 2013, 17:15:52, szumos
Akkor ez a verseny most kezdődik! ;D
A holnapi esélyekről:

Ugye a 16 résztvevős torna miatt holnap már csak 4 mérkőzés lesz (ezért is volt agyalágyult dolog 10 feletti szorzót adni a topjátékosokra -ahol bárki verhet bárkit-, mert egy-két  meglepetés győzelemmel a döntőben vagy...).
A holnapi meccsek már 8 nyert legig mennek!

Lewis - Newton

Mindkét játékosnak jól sikerült a nyár. Kikecmeregtek a tavaszi agyatlan játékukból. Tornát is nyertek. Jelenleg úgy néz ki ezt tartani is tudják/tudták.
A legfontosabb különbség amit ma láttam a játékukban, az amit korábban írtam is: ez a Newton gyerek készült ide! Míg Lewis inkább folytatta a játékát ahol abbahagyta.
Jól játszott Lewis, óriási száz feletti átlaggal, de én úgy éreztem ezt zsigerből teszi. Dobni kell, hát dobott. Szorongatva nem volt mert ellenfele rendkívül gyengén játszott. Newton gyengébb átlaggal dobott (de nem rosszal!), de neki az ellenfele is erősebb volt.
Volt néhány kényesebb helyzet.
Így én kiegyenlített játszmát várok holnap, de az akarat, a tudatosság dönthet Newton javára.
Még annyit, hogy Wes-nek nagyon jó kedve volt (magához képest is). Azért nem árt a sportban ha nem mélabúsdepresszivóal állsz oda...
Newton @3.00


Taylor - Nicholson

Bajban vagyok. Nicholson bűn rosszul játszott. De nem kicsit, hanem tényleg kocsmaszinten! 72.23-as a pontátlaga. A kiszálló százalékra rá sem merek nézni... Azt nyilatkozta nagyon izgult. Izzadt is rendesen, de akkor is. Ez ma az ellenfelén kívül senki ellen nem lett volna elég...
Viszont én Taylorban nem hiszek. Igaz most ebben a portugál "fogyitáborban" látványos eredményt ért el, jól is játszott ma -bár őt sem kényszerítették nagy erőbedobásra- jobb állapotban is lehet mentálisan, még sem tudok hinni a játékának. Van pár cifra veresége a közelmúltból.
Nem igazán szól mellettem semmi, ha csak az nem, hogy Nicholson hasonlóan kezdett az ET egyik tornáján, aztán még is csak a döntőben kapott ki... Valamint Taylor is gyakran akkor szenvedett vereséget, amikor a formája alapján egyáltalán nem lehetett azt várni!
Illetve még az is szólhat Taylor ellen, hogy most is volt egy pillanat amikor nem tetszett neki nagyon az ellenfele és a közönség reakciója. Ha az elejétől Nicholson mellé állnak és kihozzák a sodrából az öreget, könnyen elbénázhatja a meccset!
Na mindegy.
Az egész évi hozzáállása miatt én azt mondom Taylor nem jut itt döntőbe. A játékával nem győzött meg az ellenkezőjéről, bár egész jól nyomta, de nem eléggé jól. Így vagy most, vagy holnapután, de ki kell kapnia!
Nicholson @ 5.00


Van Gerwen - Bridge

Egyszer volt Budán kutyavásár. Szerencséje volt Tic-nek, hogy kifogta az egykedvű Barnit, megfosztva minket egy elfogadható aranyos szorzótól holnap... :(
Látszott, hogy erőn felül játszott. Ez Van Gerwen ellen még mindig nagyon kevés. Szót sem érdemel a meccs.
Javaslom majd under legre játszani. Talán kettőt adnék Bridge-nek, legfeljebb hármat, hogy ne legyek szőrösszívű.
Összesített legek: under 11.5 (még nincs szorzó)


Whitlock - Hamilton

Az ausztrál őrületes formában érkezett. Nagy benne a bizonyítási vágy. Nem csalódtam benne. Ilyen támogatás mellet nem tudom elképzelni a holnapi vereségét. Hamiltonnak megint volt egy csúnya hullámvölgye. Ezt egy erősebb játékos ellen nem ússza meg legközelebb!
Whitlock @1.61

Iroda: Coral

Elolvastam így reggel a nyilatkozatokat és a kommenteket (a hivatalos kommenteket).

A Whitlock tipp erősödött bennem. Eléggé fel van dobódva és ez segítette a játékát, nem csapott át negatívba, mint Nicholsonnál. Élvezi a támogatást is. Egyben van az ember na. Itt, most mindenki őt szeretné látni és győzni látni. Ezt megállítani Hamiltonban nem látok erőt.

A Nicholson tipp is erősödött bennem. Erre a szorzók elkezdtek emelkedni rá... Nem csodálkozom, ha a játékára a piac ilyen negatívan reagált (5.00-ról már 6.20 körül van az oddsa). Viszont tényleg nagyon izgult. Ő is tudja, hogy nagyon rossz volt a teljesítménye, de azt mondta megnyugodott. Nem bízott magában, de a közönség és a barátok támogatásának nagyon örült, stb. A lényeg, hogy ennél jobb teljesítményt ígér. Hát ennél csak jobb lehet. Én azt mondom az 5.00-szörös szorzó reális volt, de e felett már kezd value lenni.

Van Gerwent a kutya se kérdezte meg semmiről, de nem is nagyon kell. Mindenki az ellenfelét ajnározza (joggal). Itt ma kivégzés lesz, úgy érzem. Csúnya bosszú a holland pajti megalázásáért. Annál is inkább mert az érintettel együtt, mindenki a hatalmas győzelmen csámcsog. Egyetlen szó nem esik róla, hogy fejben már a következő találkozóra készülne. Gyakorlatilag senkit sem érdekel, akár velem is játszhatna... Majd meglátjuk, hogy 83-as átlagával mire megy a 107-es (!) átlagot dobott "Májki" ellen?!
Sajnos betaláltam a határt. 2-3 leget adtam Tic-nek, erre letették 2.5-re.  :D Most azt mondom, az a 2-3 inkább kettő!  ;)

Lewis-ról és Newtonról nem sok szó esik. Összességében úgy érzem a jelenlegi teljesítmények és közelmúltbeli formák miatt reális a szorzó. Sajnos. Szóval kicsit gyengült bennem a tipp, de azért bízok Wes-ben. Az utolsó két évben 3-2-re vezet az egymás elleni párharcokban.

Statokat a tegnapi napról hol találtál?

Thursday August 29 (8pm Aussie time, 11pm UK Time, 12 GMT)
8x First Round Games, Best of 11 legs

Paul Nicholson (78.23) 6-4 Warren Parry (69.9)
Raymond van Barneveld (85.64) 5-6 Clinton Bridge (83.77)
Wes Newton (91.72) 6-3 David Platt (86.01)
Andy Hamilton (90.04) 6-3 Beau Anderson (86.22)
Simon Whitlock (100.02) 6-0 Jamie Mathers (80.14)
Adrian Lewis (103.7) 6-1 Monty Tuhua (80.06)
Michael van Gerwen (106.9) 6-0 Gordon Mathers (82.7)
Phil Taylor (98.19) 6-1 Kyle Anderson (79.35)

A részletes statot, valamiért nem vezetik, vagy inkább nem frissítik. De élőben lehet nézni és követni a PDC livescore-on (a statot). Csak meccs végeztével nem lehet visszanézni!  :uglystupid2:

http://live.dartsdata.com/MatchView.aspx?MatchId=87387

Ennek a riporternek tegnap is volt egy-két tévedése, de úgy látom mára sem javult a helyzet...  :tickedoff:

#335 augusztus 30, 2013, 12:42:25, szumos
Elcsíptem Newton-t +2.5 leggel (1.72), szerintem okés lesz! Jól játszik. Még nyerhet is.
Most azt mondanám fog is: 8-7-re!  ::) :D :ok:

Most nézem: a Newton 8-7 @10.00 szorzó most! Hülyének is megéri nemhogy nekem! Persze csak egy kis apróval...  ;)

Ez szívásss.... :'( Nem sokon múlt...

Ez a riporter gáz...
Sok a tévedése a játékról.

Legalább ez a tipp jött.  :ok:

Idézetet írta: szumos Dátum augusztus 29, 2013, 17:09:51
Whitlock - Hamilton

Az ausztrál őrületes formában érkezett. Nagy benne a bizonyítási vágy. Nem csalódtam benne. Ilyen támogatás mellet nem tudom elképzelni a holnapi vereségét. Hamiltonnak megint volt egy csúnya hullámvölgye. Ezt egy erősebb játékos ellen nem ússza meg legközelebb!
Whitlock @1.61

Köszi Szumos :ok:

Idézetet írta: Pozzato Dátum augusztus 30, 2013, 14:59:29
Köszi Szumos :ok:

Szívesen!  ;)

Akkor a holnapi nap! Fontos, hogy már 10 nyert legig nyomják a játékosok. Az elődöntő után pedig következik a döntő!


Taylor - Whitlock

Nincs miért változtatni a véleményemen! Ezt a tornát egy ausztrálnak kell nyernie és Taylor holnap ezért kiesik. Aztán hogy igazam lesz-e, az más kérdés. Egy biztos: a 3.50-es szorzó nevetséges és sértő az ausztrálra! Azért ám ő az 5. legjobb játékos jelenleg a ranglistán! Nem Pityu bá' a kocsmából...
Stabilan és jól dob. 100 körüli átlaggal, ami több, mint remek. A kiszállókban biztos kezű volt ezen a két meccsen. A közönség támogatja és nagy benne a bizonyítási vágy.
Taylor szintén remekül kezdett. Mai 108 pontos átlaga varázslatos (tegnap 98 körül volt). Viszont egyszer-kétszer megremegett a keze a kiszállóknál. A motivációja kérdéses. Plusz fel lehet bosszantani.  ;D
Ha megpróbálok objektív maradni, az eddigi látottak alapján és a körülmények ismeretében, egy 1.8-1.9 lenne reális az angolra és valamivel magasabb az ausztrálra. Ezért ebben a 3.50-ben óriási érték van! Már csak ezért is megéri erre játszani! A plusz hendiben (+3.5-re adják) én nem bízom. Ha Withlock elveszti ezt a meccset, szétcsúszik a játéka (szerintem). Tehát  többel kikap, de úgy is nyerni fog!  :D
Whitlock @ 3.50


Van Gerwen - Lewis

Ha Lewis két egymást követő nap tudja tartani a játéka színvonalát, sőt még emelni is képes azon, akkor arra oda kell figyelni! Az már jelent valamit. Májkinak viszont volt egy megremegése ma, amikor nem igazán ment neki. Vissza is esett a statisztikája (100 alá, de sokan örülnének ennek). Szerencsére felvette vele a versenyt Bridge, így nem lett belőle nagyobb gond.
Viszont így elnézve a formákat ez a szorzó sem reális, úgy vélem. Ez egy kiegyenlített találkozó lesz és bizony ma egy jól játszó Newton-t vert meg Adrian. Ezért esélyesebbnek érzem. Magabiztosan szórja a 100+ dobásokat is szintjéhez méltó a kiszállója. Ez Van Gerwenről is elmondható, de ő ma megremegett 2 leg erejéig. Ha holnap is megtörténik, ennyi elég lehet Lewis-nak a mérkőzéshez.
Lewis @2.50



Köszi a Whitlock tippet! :ok: Még csak izgulni sem kellett rajta semmit! (6:2) :beerchug:

Bárcsak minden ilyen simán menne.
Egyik pillanatról a másikra olyan "pálfordulásra" képesek néha a játékosok...
Az ausztrál versenyen még mindig nem tértem napirendre. :(

Amúgy még mindig nem buktak a nagyok! Van egy-két meglepi, és ki-ki meccs, de "csúnya vereség" még nincs.
Nagyon bízom Barneyban.  :angel:
Nem vagyok egyedül, mert Kellett szorzója nagyot esett!  ;)

Idézetet írta: szumos Dátum szeptember 21, 2013, 20:18:40
Bárcsak minden ilyen simán menne.
Egyik pillanatról a másikra olyan "pálfordulásra" képesek néha a játékosok...
Az ausztrál versenyen még mindig nem tértem napirendre. :(

Amúgy még mindig nem buktak a nagyok! Van egy-két meglepi, és ki-ki meccs, de "csúnya vereség" még nincs.
Nagyon bízom Barneyban.  :angel:
Nem vagyok egyedül, mert Kellett szorzója nagyot esett!  ;)

Áá, sajnos már nem tudtam veretni Barney-t, pedig az előző profitját szívesen rátettem volna! Nagyon-nagy tipp volt, grat! :great: