Darts fogadások

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában


MVG is mit csinált... Első 4 legben odatett egy 66-os átlagot. A tömegekben úgy szenvedett, hogy az hihetetlen nála. Volt egy 32-es köre is... Ilyen szart már rég láttam a hollandtól (bár így sem Ő dobta a legrosszabbat, Webster-nek volt egy 25-26-os dobása). Egy komplett versenyző ellen MVG ma simán kikapott volna. Szerencséjére Webster nem profi, félállásban dartsos, így megremegett a keze.

Nem rég értem haza és nem soká megyek is tovább, de ha tudok, megnézem az érdekesebb meccseket utólag.
Thornton megfürdetett, de úgy voltam vele, hogy ő sokszor akkor játszik jól, amikor nem nyomja agyon a tét. Most pedig van lehetőség hibázni. A hollandnak meg nem voltak túl jók az eredményei a közelmúltból.
Viszont Norris magasabb kiszállója nagyon adta magát. Nem is értettem, hogy lehetett ennyit adni rá! Sajnos nem volt több időm elmélyedni a tippekben.
Talán holnap! ;)

Idézetet írta: szumos Dátum november 08, 2014, 17:16:10
Nem rég értem haza és nem soká megyek is tovább, de ha tudok, megnézem az érdekesebb meccseket utólag.
Thornton megfürdetett, de úgy voltam vele, hogy ő sokszor akkor játszik jól, amikor nem nyomja agyon a tét. Most pedig van lehetőség hibázni. A hollandnak meg nem voltak túl jók az eredményei a közelmúltból.
Viszont Norris magasabb kiszállója nagyon adta magát. Nem is értettem, hogy lehetett ennyit adni rá! Sajnos nem volt több időm elmélyedni a tippekben.
Talán holnap! ;)

Ha tudod, nézd meg Chizzy meccsét. Jó lesz ez a Brown gyerek egy pár év múlva. Ha meg szereted MVG szenvedését, akkor a mai meccsét se hagyd ki. A többi meccs nem volt igazán élvezhető, azokat nem ajánlom ;)

Lewisnak meleg a pite! :)
Láttam már idén egy versenyen ezt a Rodriguez gyereket, akkor sem volt rossz!
Meglátjuk meddig jut, de nem remegős típus!

Idézetet írta: szumos Dátum november 08, 2014, 17:47:14
Lewisnak meleg a pite! :)
Láttam már idén egy versenyen ezt a Rodriguez gyereket, akkor sem volt rossz!
Meglátjuk meddig jut, de nem remegős típus!

Igen, egyre jobbak a fiatalok. Viszont ez a sportág fejlődésének is köszönhető, régebben a fiataloknak nem volt olyan technikai háttere, mint manapság. Félek attól, hogy nem lesznek már Justin Pipe-ok, akik csak úgy beesnek ebbe a sportágba. Nekem ma a legnagyobb (kellemes) meglepetést Brown tartogatta. Bár azon vesztettem, de meglepő volt, mennyire jól dob.
Lewis meg tipikus Lewis. A csúnya az, hogy ennek szerintem Chizzy fogja meginni a levét. Fogadói szempontból jó, mert így borítékolható Lewis győzelme Brown és Chizzy ellen, Chizzy sikere Rodri ellen, és Brown sikere Rodri ellen.

#395 november 08, 2014, 23:40:03, iLogic
A mai nap II. etapja:

Hamilton - Kist: Hamilton nagyon hullámzó teljesítményre képes, Kist-et idén nem láttam még. Ennek ellenére inkább Kist-tel lennék, de ezt a meccset kiülöm.

Bunting - Harms: bár nem vagyok elégedett Bunting formájával, itt nagy előny lesz a számára az, hogy ellenfele abból a BDO-ból érkezik, ahol a Mekis fiú tönkreverte a mezőnyt. Ez a lelki előny elég lesz szerintem ahhoz, hogy rossz forma ide vagy oda, de nyer Bunting @1,36. 8/10. Eredmény: 5:1

King - O'Shea: King elég rossz passzban lehet a Wade elleni zakónak köszönhetően. Várhatóan nehezen fogja felvenni a ritmust ma is, O'Shea meg nem a legpengésebb T20-as. Emiatt úgy gondolom, hogy az első legben nem lesz 180-as @1,4. 3/10. Eredmény: talán egy sorozat kezdődött T20-szal, de annak is két 5-ös lett a folytatása.

Wright - Dolan: pörgős, magas színvonalú meccsre számítok. Bele fogják egymást kergetni a magas kiszállókba, főleg leg-lopásoknál. A legmagasabb kiszálló 105,5 felett lesz @1,83. 3/10. Eredmény: 105-ös volt a legnagyobb kiszálló ;D

Anderson - Winstanley: számomra még mindig ez a meccs jelenti a csoport két legerősebbjének találozóját, épp emiatt keveslem az 1,4-es szorzót. Könnyen jöhet, mert ha Winstanley rossz napot fog ki, akkor nem aprózza el. Én viszont inkább egy kiegyenlített meccset várok, ahol Anderson szerzi a több 180-ast @2,1. 2/10. Eredmény: 2:0, de egy minimálisan pontosabb dobással...

Taylor - George: nem merek a hendibe beszállni, pedig adná magát a George +3,5. Az biztos, hogy ez a meccs nem George-ról fog szólni, de minimum 6 legnek össze kellene jönnie, ez alatt pedig lesz nagyjából 18 esélye a 180-asra. Ha emlékezetest akar alakítani, ebben a formában megteheti. George 180-asai 0,5 felett @1,66. 2/10. Eredmény: a 3. legben megdobta a meccs első 180-asát.

Whitlock - Smith: ha nem lennék elfogult az Aussie-val szemben, simán tenném Smith győzelmét (@2), vagy egy Smith +1,5-et (@1,5). Nagyon gyenge az ausztrál formája, vagy koncentrációs zavarai vannak, vagy önértékelési. Smith viszont pezseg, ráadásul elég nagy lesz itt a szurkolói támogatása is. Szerintem megörvendezteti a drukkereket már az elején, akik tapsolhatnak majd annak, hogy Smith szerzi a mérkőzés első 180-asát @1,83. 3/10. Eredmény: Whitlock először állt oda, és ha már ott volt, 180-assal kezdett.

Wade - Caven: Wade tornagyőzelemből érkezik, gondolom asszonnyal is megvolt a kellő mennyiségű párnacsata, most 100%-osan koncentrálhat a versenyre. A drukkerei beleüldözték a sikerekbe akkor, kölcsönkenyér meg visszajár. Wade nyer @1,44. 6/10. Eredmény: 5:1.






Anderson nagyon jó lesz, úgy érzem. Az eddig bemutatkozott játékosok közül a legjobb teljesítményt hozta eddig. Egy jobb napján simán lett volna ebből 5-6 180-as. Winstanley-t viszont a mai napi teljesítménye után úgy érzem, túlértékeltem. Bunting jól tolta, Winstanley szenvedni fog ellene.

#397 november 09, 2014, 18:11:35, iLogic
A tegnapi nap egész jól sült el, meg is kellett veregetnem a vállamat. Nézzük a mai első adagot:

Waites - R. Huybrechts: Waites tegnapi játéka kiábrándító volt, Ronny viszont túl is teljesítette azt, amit vártam Tőle. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy Waites összekapja magát. A szorzókat viszont nem nagyon értem, 1,66-ot fizetnek Waites sikerére, és 1,72-ot arra, hogy Ő száll ki magasabbról. Ha Waitesnek nem sikerül jó játékkal előrukkolnia, kikap. Ha meg jó játékkal áll elő, simán benne van egy 130-as kiszálló is. Waites fog magasabbról kiszállni @1,72. 3/10. Eredmény: Waites-nek volt egy 126-os kiszállója, Ronny-nak talán 40-es volt a legmagasabb. A 9. legben pedig mindketten kiszálltak: Ronny a meccsből, Waites a versenyről.

Dekker - Webster: a holland sem azt nyújtotta, amit vártam Tőle, ennek ellenére meglepő számomra az, hogy Őt tartják esélytelenebbnek. Az eredmények alapján tűnhet úgy, hogy Webster szorongatta MVG-t, de aki látta a meccset, az jól tudja, hogy MVG volt ott egy Lada a téli hónapokban.  Nem vagyok bátor, ezért csak azt rakom, hogy Dekker +1,5 leggel nyer @1,72. 3/10. Eredmény: 5:2

Lewis - Brown: Lewis-nak ezt a meccset meg kell oldania, de 1,28-ért nekem nem kell. Brown Chizzy ellen is jó játékkal rukkolt elő, megbízhatóan dob, csak tele lett a gatya. Lewis -2,5-es hendijében érték van, de Lewis még mindig hullámvasút. Itt nem is arra fogadnánk, hogy Brown tud-e nyerni minimum 3 leget, hanem arra, hogy Lewis le fog-e adni ennyit. Nekem ez se kell. Viszont reális esély van a magas kiszállóra, Lewis az utóbbi pár hétben gyakran próbált meg 170-ről is kiszállni, utolsó nyilas hibákkal, és Brown-ban is ez benne lehet. A legmagasabb kiszálló 103,5 felett lesz @1,83. 5/10. Eredmény: Brown utolsó legre tartogatott egy 121-est, pedig már lemondtam a tippről.

Thornton - Green: sokszor írtam már, hogy szerintem Ronny a leggyengébb láncszem a mezőnyben. Most javítanék: Green-nel együtt. Thornton-nak győznie kell, ez nem vitás. Jól játszott Voort ellen is, arról nem tehetett, hogy a holland megtalálta a gép üzemmódot, és sorra vitte a legeket. Thornton nyer @1,4. 8/10. Eredmény: 5:2 Green-nek. 4 db 180-as! Ezzel a játékkal van keresnivalója Voort ellen, és úgy akár tovább is juthat.

Norris - Jenkins: ezen a meccsen bármit el tudok képzelni, viszont 180-as lesz, az biztos. Magasra tették viszont a határt, így én inkább arra megyek, hogy Jenkins dobja az első 180-ast @1,83. 2/10. Eredmény: Jenkins még csak 180-asat sem dobott.

MVG - K. Huybrechts: ezen a meccsen nagyon adja magát az a tipp, hogy MVG fog magasabbról kiszállni (@1,5). De! A tegnapi T20-as szenvedése miatt a 180-asait szerintem túlárazták. Elmehet a tipp persze, de egy ilyen tömeg-királynál nehezen hiszem, hogy két nap alatt kétszer is szenvedjen. MVG több, mint 2,5 180-assal jelentkezik @2,1. 3/10. Eredmény: 1 db. 140-esből volt vagy fél tucat.

Barneveld - Voort: Barney magabiztosabbnak tűnt, mint az ezt megelőző versenyeken, így a meccsgyőztes pia valódi kérdése az, hogy Voort előállhat-e megint a gépesített játékával. Mivel Barney 16 meccset nyert eddig ellene, 1 döntetlen és 2 vereség mellett, ráadásul 3 éve nem nyert az ex-világbajnok ellen, így úgy gondolom, az első rosszabb leg után Voort temetni fogja a meccset és inkább a Green elleni meccsre fog koncentrálni. Barneveld nyer @1,5. 6/10. Eredmény: horror, de 5:4.

Chisnall - Rodriguez: azzal, hogy az osztrák megverte Lewis-t, Chizzy-nek kötelező lett Rodriguez megverése. Ráadásul az irodák is túlárazták Chisnall győzelmét. Ez az 1,36 nagyon szép. Viszont jól dobált Chizzy, érezte a T20-akat, épp ezért nagyobb értéket látok abban, hogy Chisnall dobja a több 180-ast @1,66. 4/10. Eredmény: 2:3.

Idézetet írta: iLogic Dátum november 09, 2014, 12:52:13

Waites - R. Huybrechts: Waites tegnapi játéka kiábrándító volt, Ronny viszont túl is teljesítette azt, amit vártam Tőle. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy Waites összekapja magát. A szorzókat viszont nem nagyon értem, 1,66-ot fizetnek Waites sikerére, és 1,72-ot arra, hogy Ő száll ki magasabbról. Ha Waitesnek nem sikerül jó játékkal előrukkolnia, kikap. Ha meg jó játékkal áll elő, simán benne van egy 130-as kiszálló is. Waites fog magasabbról kiszállni @1,72. 3/10.


Bet365 is reagált, és 1,72-ra vitték fel Waites szorzóját is. Így már reális a két szorzó, jelenleg már inkább Waites sikerével lennék.

Azért az elég hihetetlen, hogy Lewis lesz a csoportutolsó :o

Szumos, ha tervezed meccsek visszanézést, a Barney - Voort-ot ne hagyd ki! Úgy kompletten a teljes meccs egyszerre volt amatőr és világklasszis.

Idézetet írta: iLogic Dátum november 08, 2014, 15:56:33
Eddig 4 meccs ment le, mindegyik 5:2-re végződött. Most jön Brown, remélem elmozdítja ezt az eredménysort, és nem azért, mert Ő két leget se fog tudni nyerni :D
Már most látszódik azért pár dolog: K. Huybrechts-nek volt egy 143-as kiszállója, vezetett 4:0-ra, zsebben érezte a meccset már, és jött a szokásos elalvása. Addig Dekker-nek egy esélye volt kiszállóra, azt elrontotta. Ahogy mellényeskedett a belga, lett 2 esélye Dekker-nek, mindkettőt kihasználta. Nem írnám le még Dekkert, de Huybi se jutott még tovább. Thorntonnak volt egy 161-es kiszállója, szinte mindegyik nyilat a célterület közepébe küldte. Meseszép volt. Ennek ellenére zakózott, Voort elkapta a fonalat. A hollandnál mindig ez volt a legnagyobb veszély, bármilyen helyzetből képes felállni. Norris meg nem nyűgözött le. Nagyon gyenge meccsen verte csak Ronny-t, ez a játék meg semmire se lesz elég a folytatásban. Ronny-ról tartom, hogy a leggyengébb a csoportban, de talán a teljes mezőnyben is.
Szeva, szép elemzések, köszi. Látom, hogy nézed a meccseket, ha nem nagy kérés, be tudnád írni a 180-as arányokat azoknál a meccseknél, amiket végignéztél? (csak ha nem nagy munka)
Köszi előre is

Idézetet írta: georgeboyd Dátum november 09, 2014, 18:11:12
Szeva, szép elemzések, köszi. Látom, hogy nézed a meccseket, ha nem nagy kérés, be tudnád írni a 180-as arányokat azoknál a meccseknél, amiket végignéztél? (csak ha nem nagy munka)
Köszi előre is

Szia! Amiket végignézek, azokról be tudom írni, nem nagy munka.

Idézetet írta: iLogic Dátum november 09, 2014, 17:48:47
Szumos, ha tervezed meccsek visszanézést, a Barney - Voort-ot ne hagyd ki! Úgy kompletten a teljes meccs egyszerre volt amatőr és világklasszis.

Azt pont megnéztem. :)
Hát elég érdekes volt... Főleg ezek a kiszállók. Van der Voort viszonylag szenvtelen fickó, de vakargatta a fejét rendesen. :)
Arra minden esetre jó ez, hogy Barni így is nyerni tud, hogy később magas oddsokat kapjunk az ellenfeleire. Egy stabilabb ellenfél és ki is esik.

Itt meg tudjátok nézni a részletes statisztikákat:
https://www.facebook.com/pdchungarianfanclub

De ha esetleg nincs Facebook.....