Darts fogadások

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában


Épp beakartam linkelni én is.  :D
A twitteren is kinn vannak ( https://twitter.com/OfficialPDC ), plusz a játékosok főbb statisztikáját láthatjuk a livescore oldalon is.
http://live.dartsdata.com/PlayerList.aspx

#406 november 10, 2014, 01:29:32, iLogic
Nem lett valami szép az első szakasz, nagyjából 5 egységet vitt el. Mindegy, ilyen is van, nem csüggedek.

A második etap:

Winstanley - Harms: egyikőjük játéka sem győzött meg. A T20-ban szenvednek, és ha még valamelyikőjük hisz a továbbjutásban, annak ez a meccs kötelező lesz. Épp emiatt a nyomás miatt úgy gondolom, hogy eleinte még dadogni fog a nyíl, így az első legben nem lesz 180-as @1,4. 5/10.

Hamilton - George: George olyan, mint egy marék lepkefing. Andy-nek kötelező itt nyernie, és miután Kist nagy csúnyán elverte, itt csak a nagy arányú győzelem jöhet szóba. Ha szorossá teszi George, azt sem zárom ki, hogy megnyeri a mérkőzést, engem ez az 1,16 teljes mértékben hidegen hagy. Hamilton -2,5 leggel is nyer @1,72. 5/10.

O'Shea - Caven: izmosabb szorzó mellett Caven győzelmével lennék, de ez a -1,5 sem olyan rossz. Wade nagyon megpakolta, de James manapság nagy formában van. Ha Caven tovább akar jutni, O'Shea ellen nem hibázhat, és kell a nagy arányú győzelem is. O'Shea-nek véleményem szerint véget is ért a torna, ez az 5:4-es vereség egy morálisan bajban lévő King ellen több, mint ronda. Caven -1,5 leggel is nyer @2. 3/10.

Whitlock - Dolan: az Aussie teljesen padlón van, Dolan-től meg sokan sokat vártak. Egyikőjük sincsen szerintem jól időzítve, így egy nyögvenyelős meccset várok, minimum 8 leggel @1,72. 4/10.

Wright - Smith: első ránézésre rögtön azt mondtam, hogy a 180-asok határa 4,5 lesz. Erre 3,5! Nem azt mondom, hogy nem mehet el, de hogy ebben nagy érték van, az biztos. Hosszú meccs lesz, ráadásul mindketten nehezen váltanak le T20-ról. Mindkét versenyzőben megvan lazán 2-3 db 180-as, és még egy rosszabb napon is kidobnak ebből egyet. Ha nem fognak ki mindketten pocsék napot, lesz minimum 4 180-as a meccsen @1,72. 8/10.

Taylor - Kist: ne induljunk ki PT meccséből George ellen. Az nem meccs volt. Kist hajtani fog itt, lényeges lesz számára az, hogy ne kapjon ki nagyon Taylor-tól, így bele lesz kényszerítve a magas kiszállókra, ha lopni akar. A legmagasabb kiszálló 101,5 felett lesz @1,83. 3/10.

Bunting - Anderson: a nap meccse. Annyira adja magát viszont ezen a meccsen a 180-as fogadások, hogy inkább kihagyom. Tippem azért van, szerintem 3:3 lesz. Az viszont biztos, hogy ezen a meccsen senki se fogja max 2 legen tartani az ellenfelét, így több, mint 7,5 leg lesz a mérkőzésen @1,66. 9/10.

Wade - King: King ma biztosan nem aludt :D. Ezen a meccsen annyira szélsőséges eredmények jöhetnek ki, hogy inkább csak játékból játszottam rá pontos végeredményeket: Wade 5:2 @5, Wade 5:4 @5,5, King 5:3 @8 és King 5:4 @7. 1/10.

Little Johnnak hány évet adtok, hogy elérje a tipikus dartsos testalkatot? ;D

Idézetet írta: Jenci84 Dátum november 09, 2014, 19:01:23
Little Johnnak hány évet adtok, hogy elérje a tipikus dartsos testalkatot? ;D

1 disznótorosnyi telet :D

sziasztok!most totál elvonatkoztatva a versenytől az lenne a kérdésem:nem tudjátok hogy a sporttv közvetíti e idén a pdc vb-t?  :)

Idézetet írta: penzeszsak Dátum november 09, 2014, 21:05:30
sziasztok!most totál elvonatkoztatva a versenytől az lenne a kérdésem:nem tudjátok hogy a sporttv közvetíti e idén a pdc vb-t?  :)

Nem tudom, de valamiért úgy emlékszem, mintha elhangzott volna tavaly, hogy hosszú távban gondolkodnak a darts vb közvetítéséről.

Tud valaki adni egy linket, ahol megnézhetem a Bunting - Anderson meccset? Nem fér a fejembe, hogyan nyerhetett ott olyan nagy különbséggel Bunting... :bash:

Idézetet írta: iLogic Dátum november 10, 2014, 01:35:55
Tud valaki adni egy linket, ahol megnézhetem a Bunting - Anderson meccset? Nem fér a fejembe, hogyan nyerhetett ott olyan nagy különbséggel Bunting... :bash:

PDC Grand Slam of Darts 2014 - Group H - Bunting vs Anderson

Köszönöm!
Nem kellett volna megnéznem ;D

#414 november 10, 2014, 23:47:59, iLogic
Norris - Waites: ez a meccs már csak Norris-nak fontos, aki vagy első helyen jut tovább, vagy másodikon. Ha másodikon, a kieséses szakaszban rögtön MVG-t fogja neki dobni a gép. Azt meg nem akarja. Itt ha nyer 2 leget minimum, már csoportelső, Waites meg nem annyira takony, mint ahogyan ezt eddig láthattuk tőle. Mindketten BDO-sok, a H2H-ben Waites vezet (4 győzelem, 1 döntetlen, 3 vereség), legutóbbi találkozójukat viszont Norris nyerte (3:0-ra a BDO VB-n). Én egyáltalán nem érzem ezt a meccset, Waites lehet, hogy már otthon van fejben, de az is lehet, hogy egy nagy dobásra készül. Norris két nyert leg után gondolhatja azt, hogy vége a meccsnek, megvan az első hely, ez pedig a nyilak pontosságára is hatással lehet. Alapjáraton viszont szimpatizálnék Norris több 180-asával @2, Ő biztosabban dobálja azokat.

Barney - Thornton: a holland rettentően hullámzó játékot mutatott eddig, ráadásul Ő már továbbjutott, Thornton meg kiesett. Az elmúlt két meccsükön az volt a tendencia, hogy valamelyikőjük nagyon nyer, de azelőtt meg inkább szoros meccseket játszottak. Ha nem félnék itt is a már kieső játékos lelkiállapotától, a több, mint 7,5 leg adná magát @1,72.

Lewis - Chisnall: az eddig megszokottakhoz hasonlóan itt sem fogadok. Az érvek ugyanazok. Mindenesetre nem értem azt, miért ilyen alacsony a legmagasabb kiszálló értéke (104,5), nagyon ritkán fordul elő olyan kettőjük közös meccsén, hogy ennél alacsonyabb lenne. Az igaz, hogy Lewis legmagasabb kiszállója ezen a tornán 80-as volt, míg Chizzy-é 103-as, de egymást bele szokták kergetni magas kiszállókba.

Gerwen - Dekker: Gerwen rettentően gyengén dobálta eddig a 180-asokat, de az az érzésem, hogy csak annyit ad ki magából, amennyit kell. Dekker-nek meg élete játékára lesz szüksége, ha tovább akar lépni a csoportból. Megrázhatja a pofonfát, és akkor potyoghat a 180. Ha viszont feltett kézzel érkezik, egy baromira gyors meccs lesz, kevés 180-assal, de Gerwen-nek a kiesés szakasz előtt meg kell érezni a T20-akat, itt pedig próbálkozhat valós tét nélkül. Gerwen szerzi a több 180-ast @1,5. 5/10. Eredmény: 1:0

K. Huybrechts - Webster: az egymás elleni 4:0, a belgának a biztos továbbjutáshoz meg győzelemre van szüksége. Az a legnagyobb baj ezzel a meccsel, hogy már tudni fogják Dekker eredményét. Ha ott Dekker valami kisebb csoda folytán nyerne, nem lesz kérdéses, hogy Huybrechts -1,5-ről is nyer. Viszont az is biztosnak tűnik, hogy Huybrechts fog magasabbról kiszállni @1,57 a félprofival szemben. 6/10. Eredmény: 126-os volt Huybié, talán 40-es Websteré.

Brown - Rodriguez: itt a lét a tét :D. Aki nyer, továbbjut. Az U21-es VB-döntő visszavágója lesz számomra a nap meccse. Brown meggyőzőbb, Chizzy ellen is jól dobált, Lewis-t meg már le is dobta. Több ajándéknak tűnő fogadási lehetőség is van itt, leginkább Rodri 180-asaiban (több, mint 1,5 @1,8 és Ő szerez többet @2,25 illetve emiatt a több, mint 3,5 180-as is ülhet a mérkőzésen @2,1). Ráadásul olyan dobóforma mellett, amit láthattunk Tőlük, az sem lehet kérdés, hogy több, mint 7,5 leg lesz a meccsen @1,72. Brown-nak viszont nagyobb szurkolói bázisa lesz és a lelki előny is Nála van. Most nem fog úgy bebarnázni, mint Chizzy ellen, és szerintem ennek köszönhetően Brown nyeri a meccset @1,66. 6/10. Eredmény: 5:3

Voort - Green: az egyik kiesik, másik továbbjut. Voort könnyen megoldhatja ezt, de könnyen ki is csúszhat a kezéből a meccs. Ebben az 1,66-ban nem látok értéket. Gyors játékra számítok, és arra, hogy kénytelenek lesznek magas kiszállókról próbálkozni, mert nem lesz itt nagy különbség. A legmagasabb kiszálló több lesz, mint 102,5 @1,72. 5/10. Eredmény: 170-es kiszálló Green-től!

Jenkins - R. Huybrechts: itt is ez a helyzet. Nem hittem volna, hogy Huybrechts-nek még lesz esélye a továbbjutásra, de így van. Az egymás ellenijük 2:2, ami szintén nem azt mutatja, hogy érdemes lenne Jenkins győzelmére fogadni. Viszont a mutatott játék alapján úgy gondolom, Jenkins fog magasabbról kiszállni @1,61. 5/10. Eredmény: Jenkins 90 környékéről, Huybi 80 környékéről szállt ki.

 

Szép volt iLogic!

Hááááát, a mai meccseket már mind megnéztem. Idény végén idény eleji forma. Kell majd ez a bő hónap kicsit feltöltődni. Ha nem sikerül, a vb-re egy-két sztárjátékos feleslegesen is megy... Mondjuk ez már most is borítékolható.  ;D
A wolverhamptoni közönségtől sem vagyok hasra esve. Mondjuk a Civic Hall sem egy Alexandra Palace!  ::)
Talán csak a két "ifistát" emelném ki. A szép magas kiszállók miatt. Green 170-es kiszállója sem lett volna rossz, ha nem buktam volna egy zsák pénzt azon, hogy 4-2-nél nem tudta lezárni a meccset "Isten tudja" mennyi nyílból...
Meglátjuk mi lesz a folytatásban. Kicsit olyan furcsa, mert igazából a statisztikák nem tragikusak. Sőt zöme teljesen elfogadható. Mégis ez az "ideg gyenge" hektikus játék olyan más nyomot hagy az emberben.
Ebben szerepe van annak is, hogy nem igen tudják felvenni a ritmust a játékosok. Nem értem, hogy egy ilyen komoly tornán miért az 5 leges verziót erőltetik... Mire elmúlnának a kézremegések, már azon parázhatnak, hogy oda a meccs. Kevés ez az 5 leg, na! Még egy ET-on is 6-ig játszanak, de inkább 2 szettig kellene legalább. Akkor talán jobb teljesítményeket is láthatnánk. Végül is ez a csoportküzdelmek után megoldódik. Emelik 19-re majd utána 31-re.

Már ki is jöttek az oddsok az egyenes kiesésre közben. Meglepően leértékelik Norrist, Brownt és Greent is. Nyílván az oddsmesterek nem nézték a meccseket...

#416 november 11, 2014, 04:05:38, iLogic
Szeretem az ilyen napokat. Kezdem belátni azt, hogy nem kell mindenre lőnöm, ami a puskám elé kerül.
A három kihagyott meccsemből is bukott volna kettő, így megint vállon veregethetem magamat.

A napi statisztika:
















#417 november 11, 2014, 00:19:38, iLogic
Idézetet írta: szumos Dátum november 10, 2014, 23:59:00
Szép volt iLogic!

Hááááát, a mai meccseket már mind megnéztem. Idény végén idény eleji forma. Kell majd ez a bő hónap kicsit feltöltődni. Ha nem sikerül, a vb-re egy-két sztárjátékos feleslegesen is megy... Mondjuk ez már most is borítékolható.  ;D
A wolverhamptoni közönségtől sem vagyok hasra esve. Mondjuk a Civic Hall sem egy Alexandra Palace!  ::)
Talán csak a két "ifistát" emelném ki. A szép magas kiszállók miatt. Green 170-es kiszállója sem lett volna rossz, ha nem buktam volna egy zsák pénzt azon, hogy 4-2-nél nem tudta lezárni a meccset "Isten tudja" mennyi nyílból...
Meglátjuk mi lesz a folytatásban. Kicsit olyan furcsa, mert igazából a statisztikák nem tragikusak. Sőt zöme teljesen elfogadható. Mégis ez az "ideg gyenge" hektikus játék olyan más nyomot hagy az emberben.
Ebben szerepe van annak is, hogy nem igen tudják felvenni a ritmust a játékosok. Nem értem, hogy egy ilyen komoly tornán miért az 5 leges verziót erőltetik... Mire elmúlnának a kézremegések, már azon parázhatnak, hogy oda a meccs. Kevés ez az 5 leg, na! Még egy ET-on is 6-ig játszanak, de inkább 2 szettig kellene legalább. Akkor talán jobb teljesítményeket is láthatnánk. Végül is ez a csoportküzdelmek után megoldódik. Emelik 19-re majd utána 31-re.

Már ki is jöttek az oddsok az egyenes kiesésre közben. Meglepően leértékelik Norrist, Brownt és Greent is. Nyílván az oddsmesterek nem nézték a meccseket...

Köszönöm ;)

Igazából a kevés leget a csoportmeccsekkel kompenzálják. Így legalább a nézők kicsit belekóstolhatnak abba, hogy mit várhatnak a kiesés szakaszban kedvenceiktől. A 6 leges meccseket meg hagyjuk, agybajt kapok a döntetlenektől :D. Én személy szerint a szettes meccseket szeretem, ott nagyon könnyen javulhat egy tipp, kevésbé szerencsejáték, mint itt. Ha (volt) versenyzői szemmel nézem, akkor is azt mondanám, hogy egy leges mérkőzésen bármi megtörténhet, főleg ilyen kevés leg esetében. Soha nem fogom azokat megérteni, akik pakolják még ilyenkor is a favoritot 1,1-1,2-es szorzón. Mindenesetre már baromira várom a VB-t, az se érdekel, hogy barátnőm az én pénzemen fog wellness "nyaralást" tartani azalatt ;D

Szerintem viszont Norris szorzója rendben van, csúcsra volt pörögve, és Kim bárkire veszélyes lehet jobb napján. Amit viszont én sem értek, az a Barney - Brown. Az való igaz, hogy Barney most tette oda az eddigi legjobbját, és egyértelműen javuló tendenciát mutat, mint ahogyan az is, hogy Brown csúnyán megijedt Chizzy-től, aki még csak nem is PDC világbajnok. De ha elvonatkoztatunk az ijedtségtől, Brown-nak simán megvan a játéka arra, hogy Barney-t hazaküldje. Én úgy érzem, Barney nyerni fog, ennek ellenére viszont biztosan fogok fogadni Brown-ra, mert ezen a szorzón ezt kell tenni.

#418 november 11, 2014, 23:38:32, iLogic
Smith - Dolan: a meccs győztesére nagyon adja magát Smith győzelme, hiszen ha első lesz, elkerüli Taylor-t. Szerencsére az Ő meccsük lesz az első, így Smith nem is nagyon számolgathat. Ha veszít, és Wright nyer, akkor második lesz (egyedül akkor nem igaz ez, ha mindkét meccsen 5:4-es eredmény születik). Nagyon adja magát az, hogy Smith dob több 180-ast, de a mérkőzés tétje miatt én inkább azt rakom, hogy Smith nyeri a meccset @1,57. 5/10. Eredmény: 5:1.

Bunting - Winstanley: Bunting továbbjutott, Winstanley kiesett. Ráadásul azt sem lehet tudni, hogy a G-csoportból ki lesz az első, és ki a második. Ha valódi tétmeccs lenne, biztosan rámennék a Bunting -2,5-re @2,25, vagy ha arra nem is, 180-asokban nyeretném @1,8. Így viszont inkább nem foglalkozok ezzel a meccsel.

King - Caven: itt ugyanez a helyzet, annyi eltéréssel, hogy itt még reális esélyt látok Wade első helyére, így drukkolok Caven-nek, de a meccsre nem kötök fogadást. Nagyon tetszene az, hogy a legnagyobb kiszálló 104,5 alatt lesz @1,83, de nem érzem a meccset, ráadásul egyik játékost sem szeretem.

Kist - George: Kist páholyban is érezheti magát, de ha feltételezi azt, hogy Hamilton megverheti Taylor-t ( ;D), akkor rá kell mennie a nagy győzelemre. Erre pedig George ideális ellenfél, hiszen az egész torna legalacsonyabb átlagával rendelkezik, ráadásul 23%-os kiszállóval rendelkezik. Kist -2,5 leggel is nyer @1,72. 6/10. Eredmény: 5:1.

Taylor - Hamilton: Hamiltonnak nyernie kell. Erre egy normális napon esély sincsen. A szorzókat viszont jól meghatározták, abban bíztam, hogy Taylor magasabb kiszállójára nagyobb szorzót fognak adni, de ez az 1,33 engem nem visz bele a fogadásba.

Wright - Whitlock: Aki nyer, továbbjut. A torna elején Wright csoportgyőzelmét fogadtam meg (ahhoz Smith veresége és az Ő győzelme kell), de az Aussie meg a kedvencem. Whitlock egyébként is havuló tendenciát mutat, nekem meggyőzőbb most, mint Wright, de ez tipikusan fej vagy írás játék lesz minden téren, így csak reménykedek egy magas színvonalú meccsben, de a fogadást kihagyom.

Wade - O'Shea: itt van egy Wade csoportgyőztes fogadásom, épp ezért nem szállok bele a meccsbe. Ráadásul itt még reális esélyt is látok arra, hogy bejön (nem úgy, mint az Anderson - Wright kettősnél). Nem várok viszont mészárlást, hiszen még O'Shea is küzd a továbbjutásért, és annyira nem rossz játékos, mint ahogyan a szorzók mutatják. Ha fogadnék, biztosan O'Shea +2,5-es hendijével lennék.

Anderson - Harms: Ők is a továbbjutásért játszanak. Ha esetleg Bunting kikapna Winstanley-től, Anderson-nak még a csoport első helye is elérhető lenne, de nagyon meg kell vernie ehhez Harms-t, és Bunting-nak nagyon kikapnia. Szóval ez szinte lehetetlen. Harms se rendelkezik kimondottan jó átlaggal, viszont kiszállóknál figyelemreméltó a teljesítménye. Mindkettejükben benne van a magas kiszálló, így a tippem az, hogy a legmagasabb kiszálló több lesz, mint 102,5 @1,83. 4/10. Eredmény: esélytelen volt.



Idézetet írta: iLogic Dátum november 11, 2014, 19:30:10
Bunting - Winstanley: Bunting továbbjutott, Winstanley kiesett. Ráadásul azt sem lehet tudni, hogy a G-csoportból ki lesz az első, és ki a második. Ha valódi tétmeccs lenne, biztosan rámennék a Bunting -2,5-re @2,25, vagy ha arra nem is, 180-asokban nyeretném @1,8. Így viszont inkább nem foglalkozok ezzel a meccsel.

Én bevállaltam Buntingot -2.5 leggel. Winstanley nagyon szétszórt. Tegnapelőtt azt sem tudta milyen rendezvényen van...