Darts fogadások

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Premier League: Megfogyatkozott a mezőny

Csütörtök este kerül sor a Premier League első áprilisi fordulójára, amikor már csak nyolc játékos maradt talpon a szezonban. A múlt hét folyamán Jelle Klaasen, illetve az édesanyja halála miatt a játéknapot kihagyó Kim Huybrechts búcsúzott az idei PL-től. Annak ellenére, hogy két játékossal kevesebben vannak a srácok, ugyanúgy öt mérkőzésnek lehetünk továbbra is szemtanúi, mivel ketten a mezőnyből minden további fordulóban duplán állnak a tábla elé. Tovább ITT!




Kilenc nyilast dobott Adrian Lewis a Premier League liverpooli állomásán Raymond van Barneveld ellen! Videó ITT!

European Tour: Fókuszban a szombati nap

Idei harmadik állomásához érkezett az European Tour sorozat. A German Darts Open névre keresztelt saarbrückeni torna pénteki elõselejtezõjén már túl vagyunk, így szombatra kialakult a harminckettes fõtábla! Mostani posztunkban ezen nap mérkõzéseit vesszük górcsõ alá néhány gondolat erejéig. Olvasd tovább ITT!

Tipp: J. Klaasen - C. Kist (Klaasen nyer) @ 1.40


Premier League: Csütörtök este döntő!

A hét folyamán véget ér a PDC Premier League idei szezonja! A darts-világ tíz top-játékosa 16 héten át szórakoztatta a sportág szerelmeseit, s nem maradt más hátra, mint a londoni O2-Arénában fény derüljön a győztes kilétére! A döntő előtt azonban lebonyolításra kerül a két elődöntő. Előzetes ITT!


Szerintem mindket meccsen az idozitesrol fog szolni minden. Meg marciusban Wright vegso gyozelmet raktam 7.5es oddson. Viszont most az elodontok elott valamiert azt erzem, Taylor papa megnyeri az egeszet. Egyreszt mert az utolso sansza, masreszt mert az a bizonyos idozites neki nagyon jol megy. Wright is kiemelkedo ebben, amikor kell odadob egy 100+ kiszallot, de Taylor ugyanezt tudja termeszetesen. Es Taylor kepes egy 96os atlaggal meg egy 30%os kiszalloval megnyerni egy meccset. A legfontosabb pillanatokra fokuszal es ez eldontheti szerintem. Termeszetesen orulnek Wrightnak (egyreszt mert fogadtam is ra), masreszt mert teljesen megerdemelne az idei szezon alapjan. Gibraltaron azert voltak bajok, de a PLben tuti mas lesz a koncentracios szintje. Remelem lesz egy jo meccs sok 100+os kiszalloval es nyerjen a jobbik. Masik oldalon en Garyt sajnos most nem erzem arra kepesnek, hogy 10nyertig meno meccsen verje Shrek baratunkat. A legvaloszinubb, hogy a vegso gyoztes is MvG lesz de remelem ez nem jon be. Wright megmutatta, hogy o is tud ellene jatszani es rendesen megmosni a kopaszt. Taylor ha kell es akarja szerintem 5/3 megveri Gerwent. Lassunk 3 kituno meccset es senkinek nem lesz egy szava sem :)

Na egy jo kis meccsen tul vagyunk :)
Nagyon nagy jatek volt mind2 reszrol, amikor kellett Ogre emelt a jatekon es break es termeszetesen behuzta..

Idézetet írta: peshark Dátum május 18, 2017, 20:54:32
Na egy jo kis meccsen tul vagyunk :)
Nagyon nagy jatek volt mind2 reszrol, amikor kellett Ogre emelt a jatekon es break es termeszetesen behuzta..

Én is azt kaptam, amit vártam! Kis híján bejött a 10:6-os pontos eredmény tippem. Gary azért élesebb volt, mint számítottam rá! Jó meccs volt, és szép volt a 160-as high checkout  ;)

Nem tudom miért, de Garynél vagy meccs elején van egy megingás, és akkor fel tud állni és nyer, vagy meccs vége felé és akkor veszít. Képtelen konstans jól játszani, de lehet rosszul látom. Vajon Wright elfogja-e idegeskedni?

Idézetet írta: Pozzato Dátum május 18, 2017, 21:13:37
Nem tudom miért, de Garynél vagy meccs elején van egy megingás, és akkor fel tud állni és nyer, vagy meccs vége felé és akkor veszít. Képtelen konstans jól játszani, de lehet rosszul látom. Vajon Wright elfogja-e idegeskedni?

3:0 eddig a skótnak. Eddig úgy tűnik sima lesz. Csak jöhetnének nála a 180-ak is  ;D

Örülök, hogy behúzta Wright, de az igazat megvallva bármennyire is kedvelem a skótot, itt Taylor érdemelt volna inkább továbbjutást...és az végképp nem tetszett, hogy 8-9-nél Wright mutogatott a közönségnek..picit kiábrándító volt. Bezzeg az angolok tűrjék, ha Skóciában őket fújjolják ki... >:(

Idézetet írta: Kampós Dátum május 18, 2017, 22:45:57
Nagy volt a tét és a feszültség, így sikerült lereagálnia, valahol érthető. Taylornak szurkoltam amúgy, miután a skót totál reménytelenné tette a 180-as fogadásomat...

Ja, azzal én is befürödtem ma este. Most Gerwen ellen meg több van neki... ;D

Hat meccsnyíl....hat... :wall: sanszos h az év döntője volt, és most ez csúnyán bebaszott Wrightnak. Kérdés, megbomlik-e ezekután az idei jó teljesítménye..? Ezt nem a holland nyerte meg, a skót bukta el..

Csóri Wright, nagyon sajnálom. Amikor a 3. nyíl előtt még meg is állt, aztán ahogy a döntő leg előtt kvázi térdrerogyott, ilyen érzelmes pillanatokért is imádom a sportot.

Pedig elhittem, hogy fejben áttörte azt a bizonyos gátat a UK Openen. Hát mégsem. Sajnos mikor elhibázta a második meccsnyilat, akkor sejtettem, hogy itt nem lesz győzelem. Nagy kár, mert megérdemelte volna.

Én szentül abba voltam, hogy idén Wright megnyeri a PL-t és ez akkora lökést ad majd neki, hogy év végén a VB-t is. Nem tudom, hogy ebből hogyan fog kimászni.

Á ez hihetetlen volt..  :(

Ilyen gyönyörű kerekítéssel lerakod magad 32-re és 6 nyílból nincs meg a meccs. Óriási játékot tolt pedig a skót, ahogy megfogta MvG feljövetelét ott 8-8-nál, ott azt hittem hogy megnyeri. Nyáron lesz egy éve hogy én is játszok komolyabban, járok versenyekre stb. Na hát, egy egyszerű debreceni kisversenyen is beremeg az ember keze még egy elődöntőbe jutásért is, nem hogy egy PL győzelemért.. Természetesen ők ezért profik, mert ezt le tudják gyűrni. Sajnos tegnap Peter nem tudta.. És miután meglett a 10-10 a világ összes pénze mehetett Gerwenre hátsó pályáról is, onnan egyszerűen nem lehet felállni. Nincs ennél rosszabb érzés, amikor elhibázod a duplát sorozatban a meccsért és utána látod hogy az ellenfél elkapja a fonalat és képtelen hibázni, fossa a triplát. Mondjuk ezt a fajta viselkedést annyira nem szeretem amit Gerwen ilyenkor szokott hozni, az idióta üvöltéstől kezdve a végén vigyorogva megyek oda a veszteshez dologig... Egyértelmű hogy a legjobb most, de azért meg lehetett volna fogni bőven... 80-ra 2x próbálta a két duplát, mindkétszer első nyíl tábla föle.. utána ugyanez 92nél 20, és rámegy a 2x d18-ra ott is fölé az első nyíl. Plusz amikor 84-re talán (ez nem tuti) a tripla 8/16 környékére kezdett azt nem nagyon tudtam hovatenni.. Nagyon sajnálom Wrightot, ennél nincs rosszabb érzés. Nem tudom hogy fog ebből kijönni, remélem sikerül neki, mert nem sok kedvem van a következő 3-4-5-10-15? évben a kopasz győzelmét látni minden egyes tornán.