Darts fogadások

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Na ma indul a menet :D

Gorogok egyertelmuen eselyesebbek, viszont nalam ma ket meglepi benne van a pakliban. Lengyelek verik ireket, annyira meglepi nem is lenne, Ratajski most amugy is formaban van. Masik meg hogy a japok megfogjak Reyeseket, se Cristo se Alcinas nincs most nagy formaban, a japanok meg lehet erre keszulnek az elmult egy evben..  3 feletto oddsert nalam boven meger egy probat. Amugy a nagyoknak ezen kivul hoznia kellene, a belga - uj-zeland lehet meg egy kicsit izgalmas ha Szaboek hoznak egy szintet, de Huybrechtsek ezt behuzzak azert.

Na de mit csinált Paul Lim???  :D :D :D :D

Idézetet írta: peshark Dátum június 02, 2017, 11:12:09
Na de mit csinált Paul Lim???  :D :D :D :D

Hát ebből kell merítenie minden kiscsapatnak. Fosik is a seggem, mert meglőttem egy osztrák-angol-holland kombit a fogadás kedvéért, de ki tudja ezekután...bár fordítva is elsülhet a dolog. Ha van eszük a favoritoknak, akkor odafigyelnek, hogy ők ne essenek áldozatul ekkora blamának!

Remélem a magyar srácok is megmutatják, mire képesek! El kell kapni Kanadát!

Azert Paul Limrol tudtuk, hogy hozhatja ezt a szintet is, a masik harom felsorolt ellenfelrol ez nem igazan mondhato el. :)
Bar igaz ami igaz, a paros rettentoen mas foleg egy MvG-nek akinek 5s kell a 3nyilhoz, utana meg varhat egy percet mire ujra dob.. :D
Nem lattad veletlen amit Medard kirakott videot a magyarokrol tegnap? Elo adas volt, Vegso cigivel a kezeben szerintem kisse berugva beszelt a kameraba hogy o nagyon szomjas, a tobbiek meg nevettek.. En nem mondom hogy nem erdemelte meg, de hany olyan alazatos jatekos van (Nandi, Taki, Penge) akik tudnak a kotelezettseguket es nem ezt csinalnak.. Azt se mondom,hogy ezek utan nem fogok nekik szurkolni, de szomoru volt azert szamomra azt latni.

Piás banda én is azt hallottam. Állítólag az ET selejtezőkön is ez megy, de szerintem nem megy majd a teljesítmény rovására. Eleve nem ihatnak meccsnapon a doppingvizsgálat miatt, s lehet, hogy tegnap este még jót is tett nekik kis feszültségoldásként. Nem akarom védeni, mert tény, hogy Bezzeg Nándi jobban odaillene mindkettőnél, de sajna nem tudta magát kvalifikálni, így remélem hogy "butyokék" behúzzák  ;D

Szegeny Part is szegyelli hogy ilyen emberrel jatszik, tapasztalat hogy egy ilyen idiota ellen mint ez a Norman szornyen nehez osszpontositani es rendesen jatszani...

Idézetet írta: peshark Dátum június 02, 2017, 20:40:35
Szegeny Part is szegyelli hogy ilyen emberrel jatszik, tapasztalat hogy egy ilyen idiota ellen mint ez a Norman szornyen nehez osszpontositani es rendesen jatszani...

Már kerestem a Facebook oldalát, hogy elküldjem a kva anyjába, de nem találtam..antipatikus nyomorult pöcs, akit Végsőék helyében a kulisszák mögött kétszer szájbab.sznék...már elnézést, de ritka irritáló nyomorult ez az ember.

Es Zolin erzodik is, ezt kezelni a legnehezebb nem a triplakat dobni, hanem egy ilyen embert elviselni. Kovetkezo korben Suljovic majd megmutatja helyettunk is..

#608 június 02, 2017, 20:52:12, robmiller
Idézetet írta: peshark Dátum június 02, 2017, 20:47:42
Es Zolin erzodik is, ezt kezelni a legnehezebb nem a triplakat dobni, hanem egy ilyen embert elviselni. Kovetkezo korben Suljovic majd megmutatja helyettunk is..

Csak ne mossanak le bennünket egy 5:0-lal... :-\ Kéne ide egy Bezzeg-rutin. Neki a tapasztalatával a háta mögött bérelt helye kéne ezeken lennie. Csak hát a Sport DC meg a hústorony Medárd mindent igyekszik kisajátítani...

Az mar megvan a becsulet leg.. De hat igy jatszani. Es ratetozve mindre majdnem dobott egy Garyt a mi Janink, de a 3 triplabol legalabb 1 benne maradt...

Kinn van a mai nap előzetese a főoldalon! Elég nehéz rendes kínálat hiányában értéket találni. Szerintetek mi lesz a mai forgatókönyv? Minden megérzéssel egyetértetek, vagy van, amiben eltér a véleményetek? Kíváncsi vagyok, ti mit vártok a mai naptól!

https://www.sportfogadas.org/elozetesek/csapat-vb-szombattol-valtozik-a-lebonyolitas

Az teny, hogy ilyen oddsokon nem erdemes ezt rakni, a belgaknak szerintem kellesz a paros meccs, ahogy az ireknel is johet mert Webster boven el tud aludni 4 jatekot.. Ausztralok huzzak 2-ben, viszont nalam Szingapur meguti a spanyolokat. Mar a japanok verhettek volna kicsit tobb figyelemmel a vegen, Limeknek ez nem lesz gond, ott nagy ertek van a 3.4es szingapuri oddsban legalabbis nekem... Esti etaprol majd elotte irok mar az oddsok tudataban :)

Nekem is tele van a tököm, mert a holnap reggeli főoldali poszthoz kéne látnom az esti meccseket, ugyanakkor a barátoknál meg közös BL-döntőnézés van. Szóval szerintem az lesz, hogy haverokkal BL a tévén, streamen laptopon a darts és fél szemmel figyelem, hogy mi a rossebb történik ma, amiből holnapra ki tudok indulni ötletelés terén. :)

Ha mindenkepp sport2-t akarsz nezni, akkor nem tudom igazabol, beirod sport2 live stream, valamit kiad, en ezt a modszert annyira nem szeretem. Skysports mar lenyegesen tobb helyrol elerheto, cricfree, stream2watch, de az en special kedvencem a goldenarrowschannel. Igaz hogy kesleltetve megy kb egy fel perccel az eredetihez kepest, de nalam 1x nem szaggatott meg, minosegben is tuti meg full screen is nyomhato, szoval azt javaslom mindenkepp ha nem muszaj a magyar kommentar :D

Egyébként vicc, hogy fogadási szinten mennyire nincs érték eddig ebben a csapat VB-ben...ma is kb. kihányta szó szerint a bet365 a kimeneteles oddsokat azt csá. Azok is szó szerint nevetségesek. Semmi bővített kínálat. Nevetséges az egész ezen a téren. Szerintem jövőre erre a tornára már nem is fogok előzetest írni, mert semmi értelme.

Tényleg egyedül a szingapúri bandában lehet fantázia.