Darts fogadások

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában


Na visszatértem egy kis pihenés után, de a meccseket követtem végig, így megalapozott tippek jönnek  :D :great:

Lewis - Norris 15.5 feletti 180 1.83

Mindketten jó formában, jó újra látni Lewist jól játszani, melyhez hozzátartoznak a 180-ai is. Norris is tudta azért tartani a szintet Chizzy ellen is a 180-akban, most sem várok mást, jó meccs, szép kiszállók, végig szoros játék, sok 180.

MvG - Taylor Taylor +5,5 1.75

Remélem előjön a Taylor Town dolog és nem kap ki nagyon az öreg. Nem szeretem igazán egyiküket sem, de az tény, hogy mindketten óriási játékosok. Bár itt benne lehet egy sima Gerwen mosás is, de remélem nem ez lesz a helyzet.

Halkan megjegyzem, hogy undorító, amit a közönség művel az MVG - Taylor meccsen...nem kicsit befolyásolták az eredményt Gerwen basztatásával. Mondom ezt úgy, hogy nem komálom a kopaszt, de így most neki szurkolok, bár 8-1-es hátrányból aligha áll fel a holland...

Lewisék meccse azért elég színvonalon alulian indult és folytatódott, a végére kicsit elkapták, de így pont nem jött a 180 over...

Idézetet írta: robmiller Dátum július 28, 2017, 22:27:26
Halkan megjegyzem, hogy undorító, amit a közönség művel az MVG - Taylor meccsen...nem kicsit befolyásolták az eredményt Gerwen basztatásával. Mondom ezt úgy, hogy nem komálom a kopaszt, de így most neki szurkolok, bár 8-1-es hátrányból aligha áll fel a holland...

Nem kirívó eset ez, Skóciában is szoktak csúnya dolgokat művelni, a németek is tudnak elég komoly "hazai" hangulatot teremteni, Taylort is tudják sok helyen rendesen fújolni, de nem ezen múlt ez a meccs.

Idézetet írta: peshark Dátum július 29, 2017, 11:22:51
nem ezen múlt ez a meccs.

Ebben nem értek egyet. Lehet, hogy alapból is Taylor nyert volna, de igenis múlott rajta a szorossága legalább, mert Gerwennek már az elején elszállt minden önbizalma, magabiztossága, ahogy nem jöttek a duplák. És a koncentrációban biztos vagyok benne, hogy zavarta, hogy a háta mögött több ezren fújjolnak, meg fütyülik ki.

Szerintem ez a fújolás bőven belefér. Jó mondjuk nálam már az is elég fura hogy leültetik az embereket. Aki nem ül le azt kivezetik vagy mi?   :redchug:   :bash:

Egyetértek routerrel, akkor elővenné a füldugaszt (Klaasen barátját megkérdezheti melyik a legjobb.. :redchug: ;D), ha annyira zavarná a dolog. Őt szerintem ez pont feltüzeli, ugyanúgy ahogy az is általában ha rosszul játszik, vagy nagyon elmegy az ellenfél. Taylor ellen Shanghaiban ugyanez volt, ott is elment Taylor, ezen felhúzta magát kopasz aztán dühből megverte..

De igazából mindegy is miért nyert, de tegnap nagyon megérdemelte Taylor. Egyikőjükkel sem szimpatizálok, de mindkettőt elismerem mint játékos. Ahogy tegnap dobált az öreg, az világklasszis játék volt, hozzá illően. Gerwennek meg egyszerűen nem jött most, főleg a kiszálló volt nagyon gyatra.

Ma izgalmas meccsek lesznek, dobálok egy kicsit magam is, aztán átnézem mire lenne érdemes rakni :)

Na nézzük  :beerchug:

Daryl Gurney - Peter Wright

A kommentátorok szerint a legnagyobb meglepetés már a 8-ban is Gurney, amivel egyáltalán nem értek egyet, ez az éve zseniális, lassan átveszi Chizzytől a 180-as király címet, és ami tavaly-tavalyelőtt még kevésbé volt rá jellemző, fejben is nagyon rendben van, és nem igazán hagy nyomot benne semmi, lazán odadob bármit bármilyen helyzetben. Wright az első meccsén megszenvedett, azóta viszont elég jó teljesítményt nyújt amit a számok is mutatnak. Szerintem Gurneynek ez nagy lehetőség egy nagy torna döntőjéhez, nagyon szurkolok neki, hogy sikerüljön. 180-ak potyoghatnak a meccsen, illetve egy kiélezett meccset várok ami a leg overben fog megnyilvánulni. Az egyik legjobb opció erre a meccsre szerintem az, hogy Gurney dobja az első 180-at.

Gurney nyer 2,75
180-ak 19.5 felett 1,83
Legek 29.5 felett 1,83
Első 180: Gurney 1,66

Adrian Lewis - Phil Taylor

Taylor tegnap zseniálisat tolt, azzal a játékkal ma is simán nyerhet, de Lewisról ezzel a tegnapi Taylor meccsel lekerült a teher, így nyugodtan dobálhatja a 180-ait, nem lefutott meccs ez koránt sem.. Nálam biztos, hogy szorosabb meccs lesz, mint MvG ellen.

Taylor 180-ai 7.5 felett 1,80

Na Peter, itt az alkalom, hogy a UK Open után ezt is behúzzad! Bele sem merek gondolni, hogy milyen durván jó éve lenne, pláne ha Premier League döntőjét nyert helyzetből nem bukja el...rendesen tolja idén az abszolút kedvenc  :great:

Abszolút tudatlanként kérdezem, hogy miért írják angol és magyar szurkolók is, hogy ezt még nyerd meg Taylor Papa? Mindamellett, hogy az elmúlt 20 évben szinte mindig ő nyerte ezt a versenyt, nem ez az utolsó nagyobb tornája nem?

Idézetet írta: TiB Dátum július 29, 2017, 23:52:54
Abszolút tudatlanként kérdezem, hogy miért írják angol és magyar szurkolók is, hogy ezt még nyerd meg Taylor Papa? Mindamellett, hogy az elmúlt 20 évben szinte mindig ő nyerte ezt a versenyt, nem ez az utolsó nagyobb tornája nem?
Nem ez az utolsó, azonban ha vetünk egy pillantást a közelmúlt tendenciájára, akkor láthatjuk, hogy Taylor egyre kevesebbszer jut el egy verseny közvetlen végelszámolásához (gondolok ezalatt elsősorban a finálékra), így könnyen lehet, hogy most utoljára látjuk őt egy nagyobb presztízzsel bíró torna megnyerésének a kapujában

Ja, utolsó World Matchplay-e Taylornak, a decemberi vb után visszavonul, és az idén már nem a sok tornára járásról szólt neki, nagyobb tornákat is kihagyott, éppen ezért mondják azt, hogy ezt jó lenne megnyernie.. :) De ha ilyen formában érkezne decemberre, a vb-t is behúzhatja potom 17. alkalomra...

Mára Wright nem fogja bírni Taylor 4 köröseit szerintem, szoros csata lesz, az eddigi legszorosabb Taylornak, de végén ő örülhet majd.

Taylor -2,5 1.83

(Érdekes, hogy Wright nyilat cserélt tegnap meccs közben, nem tudom miért erőlteti ezt a sok más nyilat, egyértelműen az Euro 11 Element az ő nyila, furcsa módon tegnap arra váltva megszaladt neki a szekér.. Remélem ma már nem fogja ezt csinálni, kezdésnek a rendes rég megszokott nyilaival jön ki és tol egy jó meccset papával..)

#687 augusztus 12, 2017, 10:02:50, peshark
Holnap reggelre egy napindito tipp:

Wade - Gurney

Gurney -2.5 2,20

10nyertig megy, Gurney nagy formaban van, Wade meg semmilyenben, ez jo lesz.

Szerk:

Wady nagyott játszott (fogadásilag sajnos), jó látni, hogy újra formában van, egy jó Wadere szükségünk van, a PL-be is, meg a nagy versenyekre is :)

Az évek alatt rájöttem, hogy ezekre a World Series versenyekre totál értelmetlen fogadni, mert ahogy esik úgy puffan eredmények jönnek. Okés, hogy Gerwen ezeket is komolyan veszi - bár ő most nincs is itt -, de arra jutottam, hogy még a normál tétre menő meccsek is sokszor lutrik, nemhogy ezek.

Nálam mostanában mindenre lutri szinte fogadni, amit rakok az pirossá változik, észre sem veszem ha valami kiszámíthatatlanabb mint alapból.. ;D