Darts fogadások

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában


Bezony, este 7-től játszik Nándi, a kapható ellenfelek közül nem kapott rosszat. Nándi simán tudja hozni a 90-es átlagot (sőt egy ilyen rövid meccsen a 100 irányába is kacsingathat), és ez egy tisztes helytállásra mindenképp, de szerintem a győzelemre is jó lesz ma. Volt szerencsém Nándi ellen játszani már mind egyéniben, mind párosban, ha koncentrál és odateszi magát (amiben biztos vagyok, hogy így lesz ma), akkor nyerhet. Ajánlom a laolás streamet annak, aki nézni akarja, gyakorlatilag csúsztatás nélkül megy a meccs, nézzétek minél többen, mert igen nagy dolog ez :)

Bízom benne, hogy a görög ma este nem a jobbik formáját mutatja...azért ő is tudja tolni a tömeget, ha elkapja a fonalat. De tény, hogy abszolút verhető ellenfél, jó lenne megszerezni a magyar darts sport újabb történelmi eseményét, vagyis az első ET győzelmet!

Kár érte, sok volt a szektorhiba, de Nándi is leírta saját maga, hogy legrosszabb nagyszínpados meccse volt ez, na nem baj, ebből is lehet tanulni, következő alkalommal jobb lesz :(

Idézetet írta: peshark Dátum szeptember 23, 2017, 10:09:22
Kár érte, sok volt a szektorhiba, de Nándi is leírta saját maga, hogy legrosszabb nagyszínpados meccse volt ez, na nem baj, ebből is lehet tanulni, következő alkalommal jobb lesz :(

Pedig nagyon jól indult a breakkel. Sőt 2:2-ig totál meccsben volt. Valahol ott roggyant meg a sok rontott kiszálló után..és tény, hogy ezen a szinten tényleg nem elfogadható ennyi szektorhiba.

Rob, figyelted, hogy Meulenkamp hogy lefogyott?  :D Konkrétan alig ismertem meg  :redchug:

Idézetet írta: peshark Dátum szeptember 24, 2017, 09:35:19
Rob, figyelted, hogy Meulenkamp hogy lefogyott?  :D Konkrétan alig ismertem meg  :redchug:

Sajnos egyáltalán nincs időm most követni ezt a versenyt munka és családi programok miatt. Nem láttam Meulenkampot, de majd rákeresek :) Egyedül Nándi meccsére sikerült időt szakítanom. Azt nem hagytam volna ki.

#711 október 01, 2017, 08:44:08, peshark
Komoly kis ütközet kezdődik ma, ha átfutom a meccseket, írok pár tippet azért  :great:

Addig is itt a játéksorrend, és a lebonyolítás:

2017 Unibet World Grand Prix

Sunday October 1 (20:00)

First Round x8
Alan Norris v Justin Pipe
Joe Cullen v Darren Webster
Steve Beaton v Rob Cross
Robert Thornton v Kim Huybrechts
Raymond van Barneveld v Kyle Anderson
Adrian Lewis v Daryl Gurney
Michael van Gerwen v John Henderson
Dave Chisnall v Jelle Klaasen

Monday October 2 (20:00)

First Round x8
Benito van de Pas v Cristo Reyes
Mervyn King v Ronny Huybrechts
Steve West v James Wade
Simon Whitlock v Christian Kist
Mensur Suljovic v Ian White
Michael Smith v Gerwyn Price
Gary Anderson v Richard North
Peter Wright v Stephen Bunting

Best of three sets, best of five legs per set. All legs must begin and end with a double, meaning that a player must hit a double before he can begin scoring in each leg.

Iszonyat erős torna lesz ez  :D

#712 október 03, 2017, 11:39:02, peshark
A tegnapi nap elmaradtam a tippekkel, de mára írok néhány ötletet..

West - Wade 2.5 szett felett 2,00
Whitlock - Kist Kist 180-jai 1.5 felett 1,90
Suljovic - White legmagasabb checkout 114.5 felett 1,61
Smith - Price 2.5 szett felett 1,90 (talán ez a legjobb tipp a mai napra)


Eredmények:
West - Wade 2-0, Wade nem bírt egy szettet sem nyerni.. :bash:
Kist 2db 180  :great:
160-as kiszálló jött Whitetól, bőven pipa :great:
2-1, ahogy írtam ez jó kis tipp volt :great:


Idézetet írta: Linzer Dátum október 02, 2017, 18:28:24
Gerwen.  ;D ;D ;D

76-os atlaggal ritkan lehet MvG-t megverni, most megtortent, van ilyen, ezek szerint ő sem robot. Miota megszuletett a kislanya, vannak ilyen kihagyasai amugy :) De sokat nem buslakosott, ma elindult a csaladdal Dubaiba nyaralni.. :D

Raktam Price-t Benito ellen, hihetetlen mit tolt Big Ben, ezért nem szabad dartsban végeredményre fogadni, de mégis megraktam ezt is, jajj... :bash: ;D

#716 október 06, 2017, 12:03:25, peshark
Thornton - Gurney

8.5 feletti 180 - 1,83 később ha lesz időm, írok hozzá egy miért-et, de ezt nagyon jó tippnek gondolom.. :o

Egy híján kijátszották az összes leget, és 7db 180... :bash: :bash:

Barney Snakebite kolléga taktikáját alkalmazta, de sajnos így sem jött a fordítás :( Régóta nézem a dartsot, de nem láttam még Barneyt meccs közben nyilat cserélni, most ez is megtörtént. Whitlock, Henderson a 4 között, hát érdekes egy torna ez... ::)

#718 október 06, 2017, 19:41:13, peshark
Darts World Grand Prix 2017

Végső győztes - Mensur Suljovic 2.25

Aki ismeri és játssza is a dartsot, az tudja, hogy vannak időszakok amikor nem megy és vannak olyanok amikor nagyon megy és minden bejön. Az ember nem változik semmit, csupán hullámhegyek és hullámvölgyek jönnek folyamatosan a dartsban. Nos, láthatjuk, hogy Suljovic ahol elindul most, ott nyeri is a tornát. Megnyerte a BL-t ahol nagyon komoly ellenfelek voltak. Olyan szintű játékot hoz most az osztrák, hogy ebből a négyesből, ami maradt nincs ellenfele. A legfontosabb pillanatokban tud a legjobban játszani, mutatja ezt a meccs végén dobott 100+os nyertes körök sokasága (Barney ellen 160-nal nyert múltkor, Wrightot 141-el sokkolta tegnap). Imádja a stresszhelyzeteket, óriási forma, óriási játékkal, a közönség is imádja, ami azért nagy erőt adhat egy szoros meccs közben, nem mindegy hogy fújolnak, vagy éppen bíztatnak és szól a Mensur Suljovic.. Az egyetlen ellenfele a másik elődöntőből Gurney lehet, ha továbbmegy, viszont nem játszik úgy Daryl, hogy meg bírná fogni most Suljovicot. Egyszerűen a beszállóknál eldől már sokszor egy leg, ha Gurney elront 2-3 nyilat a duplára, akkor azt Suljo kihasználja. Ott az imádott D14-e, de szinte bármivel be tud szállni. A Grand Prix-n is dobott már 2x is dupla-duplás kiszállót, szóval nem baj neki, ha bármilyen duplát meg kell dobnia. Minden Suljovic mellett szól én azt mondom, Whitlockot egyszerűen a duplái miatt nem érzem olyan erősnek, hogy verje Mensurt, a másik ágról ha Gurney jön és elkapja a fonalat, megnehezítheti a dolgát, de akkor jön a már említett fontos pillanatos játék, amiben Suljovic messze jobb Gurney-nél, Gurney még mindig sokszor elizgulja a duplákat. Egyetlen egy hátráltató dolog van, az pedig az, hogy Mensur nyilatkozta, hogy a felesége már nagyon várja haza és nem is beszél vele már, annyi ideje van távol a versenyek miatt. De már tegnap is így volt ez, és úgy verte óriási játékkal Wrightot, behúzza még ezt a 2 napot és hazatér a családhoz egy kis összeggel..:) Ez (is) Mensur tornája lesz.

A döntőre van tipped?