Darts fogadások

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: peshark Dátum december 05, 2017, 15:27:04
9 nyil blogjan jonnek a jatekosbemutatok folyamatosan, erdemes ranezni  ;)

Ma megjelent a Darts Magazin 2018. Ott is van rendesen anyag ;) Én már túl vagyok pár cikken :)

Idézetet írta: robmiller Dátum december 05, 2017, 18:40:04
Ma megjelent a Darts Magazin 2018. Ott is van rendesen anyag ;) Én már túl vagyok pár cikken :)

Durva amugy, reggel baratnom megvette, most este meg mar nem volt az Inmedioban pedig Debrecenben a Forumban azert szoktak szamitani az ilyen rohamokra, de ezt most durvan elkapkodtak  :D

Lesz tippjáték a VB-re?

Idézetet írta: prigioni1 Dátum december 11, 2017, 21:26:51
Lesz tippjáték a VB-re?

Bízzunk benne, de szerintem lesz :)

Valószínűleg ma/holnap este leírom az első fordulós tippeket  :great:

Idézetet írta: peshark Dátum december 12, 2017, 09:07:48
Bízzunk benne, de szerintem lesz :)

Valószínűleg ma/holnap este leírom az első fordulós tippeket  :great:

Köszönöm szépen, én már vártam a gondolataid.  :)

Igazából nagy indoklásokat nem fogok írni, inkább csak az erősebbnek gondolt tippeknél. Külön csoportokba rakom szerintem erősorrend szerint, aztán majd meglátjuk... ;)

I.kalap

Beaton - O'Connor 3.5 over 1,36 (igaz, hogy elsőbálozó az ír, de 6 csapat vb-n részt vett már, és nem szokott megilletődötten játszani, azért Beaton nem sebezhetetlen koránt sem, még akár nyerheti is az ír a meccset, ez az over ilyen bebiztosított tipp)
Dimitri van den Bergh +1.5 1,57 (nagy formában az ifjú belga, nagy csata lesz Buntinggal, de bőven lehet sansza, nálam kissé esélyesebb is)
Joe Cullen nyer 1,40 (ez kötelező győzelem Cullennek, a tudása meg is van hozzá, nem lesz kellemes ellenfele, de megoldja)
Klaasen 1,44 (ugyanez mint Cullennél, azért Jan Dekkernek még van hova fejlődnie, igaz hogy nem volt nagy szezonja Klaasennek, de ezt húznia kellene)
Chizzy - Vd Voort 3.5 over 1,44 (egyikőjük sincs csúcsformában, főleg Chizzy, de még ha jól is játszik az angol, a nagy melák bőven nyerhet 1 szettet, sőt megkockáztatom a 2-t is, vagy azt is, hogy akár nyerhet is.. mindegy, ez azért lutri, az, hogy a vesztes nyer 1 szettet ezen a meccsen, azért bevállalható)
Smith - Lennon 3.5 over 1,44 (láthattuk mostanában Lennont, hogy nem egy gyenge játékos, Bully Boynak meg mindig vannak üresjáratai, szerintem ez a meccs is bőven kétesélyes lehet, ha Smithne nem úgy jön ki a lépés, itt is a vesztes minimum nyer leget opcióval játszunk)
Barney 3-0 2,25 (felhoztam a kettes kalapból, azért aki az utolsó 5 vb-jén elődöntőzik, abban lehet bízni, az elejétől komolyan veszi majd Barney, úgyhogy lehet szépen fogadgatni rá)

És az első kalap nehézbombázója:
Benito - Steve West 4.5 over 2,62 (ez nálam tipikusan egy 3-2-es akár hirtelen halálos meccs, nüanszok fognak dönteni ide vagy oda, ami persze megmutatkozhat akár egy 3-0-ban is, ha a megfelelő pillanatban hiányoznak azok a duplák, de ezt nehezen tudnám elképzelni, az odds nagyságához képest szerintem megfelelően erős tipp ez)


II. kalap
Kicsivel neccesebb, de még mindig esélyes meccsek:
Price -1,5 (bár nem szereti annyira a vb-ket az ex-rögbis, de most majd megszereti..)
Dimitri van den Bergh nyeri az első szettet 2,10
Mervyn King -1.5 1,61
Joe Cullen -1.5 1,83

Úgy nagyjából ennyi lenne az első kör, raktam még egy ilyen 10-es fogatot csak győztesekre, csak a játék kedvéért, íme: Price, Taylor, Cullen, Klaasen, Wade, Paul Lim, Suljo, Gurney, Barney, K.Huybrechts. 8-as körüli összodds :great:

VB: Hagyomány már, akárcsak a karácsonyi bejgli

A darts-rajongóknak nem pusztán december 25-26.-a pirosbetűs ünnep, hanem évről évre a hónap teljes második fele, ugyanis hagyományosan ebben az időszakban rendezik meg a versenyek versenyét, a PDC World Championshipet, azaz a világbajnokságot! Olvasd tovább ITT!



És akkor a végére, amit a főoldaliba nem szerettem volna beírni, de kikívánkozik belőlem: APUUUUUUUUUUU KEZZZDŐŐŐŐŐŐŐDIIIIIIIIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  ;D

long term tippekből melyik irodánál legbővebb a kínálat azok közül, ahol mi magyarok is tudunk játszani? Ilyenekre gondolok hogy 170-es kiszállók a tornán over/under, kilenc nyilasok, esetleg a vb 180-as dobásai over/under, ilyet tudtok mondani?

Idézetet írta: oakland23 Dátum december 12, 2017, 20:22:04
long term tippekből melyik irodánál legbővebb a kínálat azok közül, ahol mi magyarok is tudunk játszani? Ilyenekre gondolok hogy 170-es kiszállók a tornán over/under, kilenc nyilasok, esetleg a vb 180-as dobásai over/under, ilyet tudtok mondani?

Szerintem egyértelműen a bet365! Ott még arra is tudsz, hogy valaki dob-e 9 nyilast a tornán stb. Negyed nyertese, döntőbe jut stb. Új a piacon érdekességként a nap 180-jai. Érdemes végignézni, mely napon jönnek a nagy tömegelők, aztán ki tudja :)

Nekem is van 1-2 ötletem, a selejtezőkre tippelgettem, gondolom ezekkel amúgy sem sokan foglalkoznak majd.

Seigo Asada v Gordon Mathers - Total Sets X
felett (2.5) @ 1.91
Asada a legutóbbi BDO vb-ken rendre 90 felett vagy épphogycsak alatta átlagolt. Mathersről még nem hallottam, de ha Cadby előtt meg tudta nyerni az ausztrál tourt, az jelenthet valamit. Két nagyjából hasonló tudású játékos meccsén szoros meccset várok.

Brendan Dolan v Alan Ljubic - Mérkőzés fogadás X
Brendan Dolan @ 1.22
Ezen nincs mit ragozni.

Jeff Smith v Luke Humphries - Mérkőzés fogadás X
Jeff Smith @ 1.53
Smith az utóbbi 3 évben volt BDO vb-n előbb elődöntős, majd döntős is, tavaly a Grand Slam of Dartson sem vallott szégyent. Általában ő is simán hozza a 90 feletti átlagokat. Továbbá hatalmas tv-s tapasztalattal bír, míg Humphries most fog debütálni egy ilyen versenyen, ami már rögtön a PDC vb. Ő egyébként a Development Tourt nyerte meg nagy fölénnyel, de a Challenge Touron is 3. helyen végzett, tapasztalt, jó játékosok előtt. Mégis ennek ellenére azt mondom, hogy Smith tapasztalata most döntő lesz.

Kenny Neyens v Jamie Lewis - Mérkőzés fogadás X
Jamie Lewis @ 1.36
Neyens nagyjából Humphries kategória, valamivel azért kevesebb eredménnyel. Lewis már ott van a PDC-ben pár éve, folyamatosan képes megtartani a Tour Cardját, jobb napjain a nagyágyúkat is megszorongatja.


Willard Bruguier v Cody Harris - Mérkőzés fogadás X
Cody Harris @ 1.44
Bruguiert eddig életemben egyszer láttam játszani, igaz akkor az US Mastersen eléggé megszoron gatta Gerwyn Price-t. Harris rendre feltűnik a World Cup of Dartson Új-Zéland színeiben, ahol csak ámulok a folyamatosan megdobott magas kiszállóin és a szintén konstans magas átlagain. Nem érzem, hogy nyerhetne itt a rendőr (Bruguier).

Kai Fan Leung v Paul Lim - Mérkőzés fogadás X
Paul Lim @ 1.40
Óvatosan ezzel a meccsel. Fogadni erre nem fogadnék. Mindkettőjüket láthattuk idén a World Cup of Dartson, ahol Lim élete formájában játszott, Szingapúr színeiben kiejtették óriási meglepetésre előbb a skótokat, majd utána a spanyolokat is. Utóbbi meccsen az egyéniben lemosta a szintén idei vb résztvevő Alcinast is. Mégis azért nem fogadnék minden áron Limre, mert már bőven elmúlt 60 éves és ki tudja, hogyan bírja a tempót. Igaz egy meccsen olyan nagy gondja még nem nagyon lehet. Leungot nem becsülném le, az idei évtől már ő is a PDC-ben edződik, kijutott pl az UK Openre is a selejtezők során, ahol pl ez nem sikerült többek között Max Hoppnak sem.

Aleksandr Oreshkin v Kevin Munch - Total Sets X
felett (2.5) @ 1.83
Ezzel a meccsel nem nagyon tudtam mit kezdeni. Tipikusan "bármi lehet" összecsapás. Oreshkin finoman szólva is szokatlan stílusa talán megzavarhatja a németek egyik legjobbját.

#910 december 13, 2017, 13:09:32, SPF Admin
PDC Világbajnokság 2017


Helyszín: London, Alexandra Palace
Időpont: December 14. - Január 1.
Címvédő: Michael van Gerwen
Hivatalos weboldal
Menetrend



Végső nyertes szorzók:

Michael Van Gerwen
1.73
Gary Anderson
7.00
Peter Wright
12.00
Phil Taylor
13.00
Rob Cross
15.00
Adrian Lewis
29.00
Daryl Gurney
41.00
Raymond van Barneveld
51.00
Dave Chisnall
126.00
James Wade
126.00
Michael Smith
151.00
Robert Thornton
301.00


Tippek, vélemények?

PDC Világbajnokság 2018 Tippverseny


Tippelj a darts világbajnokság összecsapásaira. A legjobb tippelők pénznyereményben részesülnek.

1.hely: 20€ Skrillen keresztül
2.hely: 10€ Skrillen keresztül
3.hely: 5€ Skrillen keresztül

A nyeremény átvételéhez szükségetek van egy Skrilles elektronikus pénztárcára.


Darts-VB: Eljött az utolsó menetelés ideje


Azt hiszem Phil Taylor utolsó világbajnokságának minden mozzanata különleges lesz a darts követőinek számára! A torna második napján Chris Dobey ellenében kezdi meg szereplését a 16-szoros győztes az Alexandra Palace színpadán! Olvasd tovább ITT!


Este végre elindul a cirkusz!!! A tavalyi kedvencem az első fordulóból, akinek a walk-onja tökéletesen magába foglalja, hogy ez egy b.szott nagy házibuli így decemberben!!!!!  ;D

https://www.youtube.com/watch?v=SmVd08UzXyk

#914 december 14, 2017, 19:02:47, robmiller
Darts VB: Szombati nagyüzem

Megszokott dolog, hogy a munkaszüneti napokat a PDC igyekszik teljes mértékben kihasználni, így hétvégente két turnusban, délután és esti szakaszban négy-négy meccset bonyolítanak le! Olvasd tovább ITT!



Lehet többen meglepődtök, és privát üzenetben kérdeztétek is, hogy miért  jönnek futószalagon a posztok, s már a szombatot tárgyaljuk, amikor 1 óra múlva kezdődik csak a torna nyitónapja? A koncepciónk az, hogy az egyes napokról lehetőleg jó előre szolgáljunk a fogadók számára kiindulási alappal. Így van idő átgondolni a tippeket, illetve nem az utolsó pillanatokban jönnek ki a posztok, ezáltal egy érdeklődő sem marad le róluk!  :beerchug: