Bundabotrány

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


EZ A NEM SEMMI !!! 2006.05.

Collinát hat és fél órát faggatták   :shockwhore_125:
   

Hat és fél órán át hallgatták ki az olasz futballbotrány ügyében a csendőrség római központjában Pierluigi Collina volt FIFA-játékvezetőt, a 2002-es világbajnoki döntő bíróját. Mint arról a szerdai olasz lapok internetes kiadásai beszámolnak, Collina kihallgatása volt a leghosszabb. Őt tovább faggatták, mint Luciano Moggit, a Juventus leköszönt főigazgatóját, akit a hatóságok azzal gyanúsítanak, hogy ő az olasz futballvilágot behálózó bűnszövetkezet feje.


Collinát, mint "az eseményekről tájékozott személyt" idézték be, és főleg arra voltak kíváncsiak, hogy miként működött a játékvezető-küldés mechanizmusa, amelynek eredményét Moggi állítólag előre, rendszerint már csütörtökön ismerte. Továbbá azt is tudni akarták, hogy mit jelentett az a Leonardo Meanival, az AC Milan egyik vezetőjével folytatott - és lehallgatott - telefonbeszélgetés, amelyre utalások történtek az 1999-2000-es bajnokságban lejátszott Juventus-Perugia találkozó után.

A népszerű, külföldön is nagy tekintélyű játékvezető tavaly vonult vissza, mert bár 45. életévének betöltése ellenére egy évig még engedték volna vezetni a Serie A-ban, de az AC Milant szponzoráló Opellel kötött reklámszerződése miatt kizárták a bírói keretből.

Ugyancsak kedden hallgatták ki Adriano Gallianit, a AC Milan igazgatóját, aki egyben az Olasz Labdarúgó Liga elnöke, Carlo Ancelottit, a milánói gárda vezetőedzőjét, valamint Roberto Mancinit, az Internazionale trénerét, a Lazio egykori játékosát is. Galliani egyelőre megerősítette, hogy nem kíván lemondani ligaelnöki tisztségéről. Ugyanakkor napvilágra kerültek olyan telefonbeszélgetések, amelyek arról tanúskodtak, hogy Moggiék nyomást gyakoroltak a liga vezetőire Galliani megválasztása érdekében.

A perugiai ügyészség megkezdte a vizsgálatot a Gaucci-család kezében lévő Perugia futballklub csődje ügyében is. Szerdán idézték be ez ügyben Franco Carrarót, az Olasz Labdarúgó Szövetség volt elnökét, aki másfél héttel ezelőtt, a futballbotrány kirobbanásakor mondott le.

Közben árnyékot vetett Giuseppe Pisanu leköszönő olasz belügyminiszter utolsó munkanapjára, hogy a szerdai lapok közölték azoknak a lehallgatott telefonbeszélgetéseknek a tartalmát, amelyeket Moggival folytatott. Az egyik beszélgetésben a politikus éppen a bíráskodásra panaszkodott. Pisanu és környezete szerint "összeesküvés" folyik a távozó miniszter ellen.

Szerdán ismét kivonták a Juventus részvényeit a tőzsdéről, miután a reggeli nyitáskor több mint 11 százalékos zuhanást mutattak a torinói klub értékpapírjai.


EZ A NEM SEMMI!!!

Elvehetik a Juventus aranyérmét    :twak_125:

A római rendőrség hat órán át hallgatta ki Luciano Moggit, a Juventus labdarúgóklub mérkőzések manipulálásával vádolt korábbi főigazgatóját. Olasz sajtóértesülések szerint a hatóságok már nemcsak a 2004/2005-ös, hanem a vasárnap befejeződött bajnokság kapcsán is nyomoznak, minek következtében elképzelhető, hogy torinói klubot megfosztják utóbbi  két bajnoki címétől és valamelyik alsóbb osztályba száműzik.

"Nagyon fáradt vagyok, megpróbáltam mindent részletesen elmagyarázni" - mondta a rá váró újságíróknak a maratoni kihalgatás után  Moggi. "A világ futballjában nem léteznek olyan szervezetek, melyekről a napokban írtak, mindenki a saját érdekeivel törődik." Fulvio Gianaria, Moggi ügyvédje annyit mondott, hogy a kihallgatás nyugodt légkörben zajlott, és várhatóan a napokban a nápolyi ügyészség is beidézi védencét.

Moggit azzal vádolják, hogy a 2004/2005-ös szezonban játékvezetők segítségével manipulálta a torinóiak mérkőzéseinek eredményét, fenyegetéssel próbált futballistákat arra rávenni, hogy a Juventushoz szerződjenek, és nyomást gyakorolt Marcello Lippi szövetségi kapitányra a válogatott keretek kialakításakor. Ez utóbbi vádpontra az érintett felháborodottan reagált: "Napi kapcsolatban álltam a klubok vezetőivel, de ez teljesen természetes. Arról is érdeklődtem, hogy melyik játékos hogyan dolgozott az edzéseken, vagy éppen kinek vannak olyan gondjai, amelyek befolyásolhatják a teljesítményét. Edzőként korábban én is elmondtam a szövetségi kapitánynak, hogy csapatomból kit lehet esetleg kipróbálni a válogatottnál és ki az, akinek véleményem szerint jól jönne egy kis pihenő. Fenyegetésről és nyomásgyakorlásról azonban szó sem volt, a Juventustól senki sem akart játékosokat rám erőltetni" - jelentette ki Lippi.

A kapitány nyilatkozata azonban vélhetően már nem húzza ki a csávából Moggit, és könnyen lehet, hogy a Juventus utóbbi két bajnoki címe is rámegy az botrányra. Az olasz hatóságok ugyanis immár az idei Juventus-Siena találkozó manipulálása ügyében is nyomoznak, vagyis a zebramezeseknek összesen hét bajnokiját lengi körül a bundagyanú.

Ha a csalásokat bebizonyítják, a La Gazzetta dello Sport prognózisa szerint a Juventust a B vagy a  C ligába sorolják vissza, valamint megfosztják mindkét scudettótól. Ebben az esetben Serie A idei bajnoka a második helyen végzett Milan lehetne, ám mivel a piros-feketék is érintettek a bundaügyben (a játékvezetőkért felelős klubvezető keveredett gyanúba), az olasz sportnapilap azt jósolja, hogy a harmadik helyen zárt Interhez kerül majd a bajnoki a trófea, míg a 2004/2005-ös pontvadászat első helyezett nélkül kerül majd be a jövőbeli évkönyvekbe.

A következő szezonban a Juventus mellett a Fiorentina és a Lazio is  számíthat a kizárásra, illetve arra, hogy az ősszel nem vehetnek részt a nemzetközi kupasorozatokban. Jelenlegi állás szerint a firenzeiek a Bajnokok Ligájában, a rómaiak pedig az UEFA-kupában indulhatnának.

EZ A NEM SEMMI!!! 2006.05.

Három csapatnál vizsgálódnak a holland botrányban!    :knuppel2:

Az ADO Den Haag, az FC Utrecht és a Willem II csapatánál vizsgálódtak elsőként Hollandiában a bűnügyi hatóságok annak az eljárásnak a keretében, amelyben azt elemzik, igaz-e, hogy az élvonalbeli és másodosztályú labdarúgó-bajnokságban mérkőzések végeredményét manipulálták - állította a holland sajtó pénteken.

Az élvonalban játszó, de nem a legjobbak közé tartozó klubok közül az ADO megerősítette, a másik kettő viszont tagadta, hogy az ügyészségről megkeresték volna őket. Közleményében a hágai csapat azt is jelezte: nem az egész klubot, csupán egy játékost érint a vizsgálat, amelyben a vezetés teljes körűen együttműködik. Tanúként mindazonáltal az ADO több alkalmazottját meghallgatták - írta Robert Langenbach igazgató a De Telegraaf című napilap honlapján (www.telegraaf.nl) is idézett közleményben.

A vizsgálat előző napi bejelentésekor az ügyészségi szóvivő nem közölte, hogy kiket, illetve mely csapatokat gyanúsítanak bundázással. A nemzetközi sajtóban akkor megjelent kommentárja szerint Susanne Staals csupán annyit mondott, hogy az állami jogi szervek vizsgálják, történt-e bűncselekmény, azaz csalás a bajnokságokban.

Pénteken egy szóvivő azt hangoztatta, hogy a hatóság még mindig korainak tartja részletek közlését. Sajtóértesülés szerint az ügyészség azért szűkszavú, mert szeretné elejét venni, hogy az esetleges bűnösök a részletek kiszivárgásával elkerüljék a felelősségre vonást. A kezdeti sajtóhírek szerint egy labdarúgó-fogadásokkal is foglalkozó kínai szerencsejáték-hálózat állhat az ügy hátterében.

Az elmúlt hetekben Olaszországban, korábban Belgiumban és Németországban is bundabotrány tört ki. Belgiumban - ahol játékosokat és edzőket már el is távolítottak klubjaiktól - szintén kínaiakat gyanúsítanak, és hasonlóság a holland híresztelésekhez az is, hogy élvonalbeli, de nem a legjobbak közé tartozó csapatok meccseiről van szó.

EZ A NEM SEMMI !!!

Nem indulhatnak olaszok az Intertotó-kupában!    :help:

Az olaszországi bundabotrány miatt az ország labdarúgócsapatai nem vesznek részt az Intertotó-kupa 2006/2007-es kiírásában - jelentette be kedden késő este Guido Rossi, az itáliai futballszövetséget (FIGC) ideiglenesen irányító kormánybiztos. Rossi kedden találkozott Joseph Blatterrel, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnökével.

"A FIGC minden lehetőséget mérlegelve úgy döntött, hogy nem sietteti fölöslegesen a vizsgálatokat, ezért az olasz klubok kihagyják az Intertotó-kupát, Joseph Blatter pedig ígéretet tett arra, hogy amennyiben július 31-ig lezárjuk ezt az ügyet, úgy a Bajnokok Ligájában és az UEFA-kupában is elfogadják a nevezéseinket." A következő szezonban a Palermo és a Livorno lett volna Intertotó-kupa-résztvevő.

Az olasz labdarúgás történetének legnagyobb botránya május 5-én robbant ki. A kulcsfigura Luciano Moggi, a Juventus leköszönt igazgatója, akit azzal vádolnak, hogy a 2004/2005-ös szezonban játékvezetők segítségével manipulálta a csapat mérkőzéseinek eredményét, fenyegetéssel próbált futballistákat arra rávenni, hogy a klubhoz szerződjenek, továbbá nyomást gyakorolt Marcello Lippi szövetségi kapitányra a válogatott keretek kialakításakor.

A botrány következtében távozott a Juventus teljes vezérkara, lemondott Franco Carraro, a szövetség elnöke, és nem működhet közre a németországi vb-n Massimo de Santis FIFA-játékvezető.

A tágabb értelemben vett bundaügyben a Juventus, a Fiorentina és a Lazio mellett érintett az AC Milan és az Internazionale, illetve több tucat játékos és bíró is. A hatóságok mérkőzések végeredményének befolyásolása mellett hamis könyvelés, valamint tiltott szerencsejátékban való részvétel miatt vizsgálódnak

EZ A NEM SEMMI !!! 2006.06.

Beismerő vallomás az olasz bundabotrányban!!!  :o:

Manfredi Martino, az Olasz Labdarúgó Szövetség (FIGC) játékvezetői bizottságának titkára kedden beismerő vallomást tett és kijelentette, hogy manipulálták a bíróküldést.

Martino: Manipulálták a bíróküldést

"A mérkőzések játékvezetőit sorsolással kellett kijelölni, de a ceremónia előtt kis jelekkel látták el a neveket tartalmazó golyókat, így mindenki pontosan tudta, melyik meccsre, melyiket kell kihúzni" - mondta Martino. "A jelekkel a bizottság két vezetője, Paolo Bergamo és Pierluigi Pairetto látták el a golyókat. Moggi jelezte, hogy kiket szeretne aJuventus mérkőzéseire, ennek megfelelően készült a sorsolás."

Guido Rossi, a FIGC-et ideiglenesen vezető kormánybiztos kijelentette: a jövőben a bíróküldő testületet is "külső személyek", várhatóan ideiglenesen kinevezett kormánybiztosok irányítják majd.

Az olasz labdarúgás történetének legnagyobb botránya május 5-én robbant ki. A kulcsfigura Luciano Moggi, a Juventus leköszönt igazgatója, akit azzal vádolnak, hogy a 2004/2005-ös szezonban játékvezetők segítségével manipulálta a csapat mérkőzéseinek eredményét, fenyegetéssel próbált futballistákat arra rávenni, hogy a klubhoz szerződjenek, továbbá nyomást gyakorolt Marcello Lippi szövetségi kapitányra a válogatott keretek kialakításakor.

A botrány következtében távozott a Juventus teljes vezérkara, lemondott Franco Carraro, a szövetség elnöke, és nem működhet közre a németországi vb-n Massimo de Santis FIFA-játékvezető.

A tágabb értelemben vett bundaügyben a Juventus, a Fiorentina és a Lazio mellett érintett az AC Milan és az Internazionale, illetve több tucat játékos és bíró is. A hatóságok mérkőzések végeredményének befolyásolása mellett hamis könyvelés, valamint tiltott szerencsejátékban való részvétel miatt vizsgálódnak.

EZ A NEM SEMMI !!! 2006.06.

Másodosztályú lehet a Juventus!!!   :wall:

Lars-Christer Olsson, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) főigazgatója csütörtökön kijelentette: az olasz klubok nem vehetnek részt az európai klubtornákon, ha a július 27-28-i sorsolásokig nem zárják le az országban a fogadási botrány kapcsán elindított vizsgálatokat, és a vétkesek nem kapják meg büntetésüket.

"Természetesen senki sem szeretné olasz klubok nélkül megrendezni a kupasorozatokat, de ha a sorsolás időpontjáig nem rendeződik a helyzet, akkor nem marad más választásunk" - mondta Olsson.

Guido Rossi, az olasz szövetség (FIGC) élére ideiglenesen kinevezett kormánybiztos ígéretet tett arra, hogy az UEFA által megadott határidőig helyreáll a rend az olasz futballban. "Nem gondoltam volna, hogy ennyire súlyos a helyzet, de meg fogjuk oldani, nincs más választásunk - jelentette ki Rossi. - Az ügyészségtől úgy tájékoztattak, hogy három héten belül elkészülnek a vádiratok."

"Ha rajtam múlik, akkor a Juventus a következő szezonban a másodosztályban szerepel, legutóbbi két bajnoki címét pedig nem tarthatja meg" - hangoztatta Mario Stagliano, a FIGC ügyeivel foglalkozó vizsgálóbíró.

Lapértesülések szerint a torinói klub írásos garanciát kért Fabio Capello vezetőedzőtől arra, hogy a másodosztályban is vállalja a gárda irányítását, a tréner azonban nem írta alá az erről szóló nyilatkozatot. Több lap úgy véli, hogy a Juventus kizárása esetén a tréner a Real Madrid irányítását veszi át.

Az olasz labdarúgás történetének legnagyobb botránya május 5-én robbant ki. A kulcsfigura Luciano Moggi, a Juventus leköszönt igazgatója, akit azzal vádolnak, hogy a 2004/2005-ös szezonban játékvezetők segítségével manipulálta a csapat mérkőzéseinek eredményét, fenyegetéssel próbált futballistákat arra rávenni, hogy a klubhoz szerződjenek, továbbá nyomást gyakorolt Marcello Lippi szövetségi kapitányra a válogatott keretek kialakításakor.

A botrány következtében távozott a Juventus teljes vezérkara, lemondott Franco Carraro, a szövetség elnöke, és nem működhet közre a németországi vb-n Massimo de Santis FIFA-játékvezető.

A sportfogadasok iden mar csak a bunda botranyokrol hiresek!!!

Aki meg nem hallotta vagy olvasta akkor csak megemlitenem, hogy a tegnapi intertoto merkozes egyik eredmenye korul is bunda gyanu van kilatasban.
A norveg internetes oldal a Bettingadvice.com oldalan mar egy jo par napja tudva levo volt,meg a merkozes elotti napokban,hogy a Pobeda  -   Farul merkozes vegerdemenye 2-2 lesz es ugy is tortent.A mai sportlapokban ez megszelloztetesre is kerult a cimoldalakon.

NAGY UZLET A SPORT, hat meg a SPORTFOGADAS!!!
En mar egy jo ideje ugy itelem meg hogy biztos merkozesek nincsennek a sportfogadasban, csak ha nem tudjuk elore a kimenetet. :ok:

:redchug:

Udv:Suvi



Isztambul, július 24., Sajtóhírek szerint a bennmaradásról döntő meccs eredményéről egyezkedtek.   :kiss2:

A Hürriyet című török napilap értesülése szerint előre megbeszélt eredmény született a bajnokság utolsó fordulójában a Denizli és a Malatya találkozóján, amelynek köszönhetően előbbi csapat bennmaradt az élvonalban.
Az újság arról számol be, hogy három - név szerint nem említett - Malatya-játékos fejenként 100-100 ezer dollárt kapott azért, hogy győzelemhez segítse ellenfelét, és mindhárman igent mondtak a felkérésre. A cikk nyomán a török ügyészség vizsgálatot indított, a parlament sportbizottságán belül pedig külön testület alakult az ügy részleteinek feltárására.
A Denizli tagadja az ellene felhozott vádakat, és közleményt adott ki, melyben minden segítséget megígér a hatóságoknak a nyomozáshoz. Ha bűnösnek találják az egyesületet, akkor kizárják az élvonalból, a kenőpénzt elfogadó futballistákra pedig többéves eltiltás vár.
(MTI)


Bunda van, néző nincs az olasz bajnokságban !   :redchug:

Hiába lett Németországban világbajnok a válogatott, az olasz klubfutball egyre népszerűtlenebb a hazájában. Az eddigi adatok alapján ebben a szezonban átlagosan 19 511 szurkoló látogat ki a stadionokba a Serie A-ban. A La Gazzetta dello Sport tanulmánya alapján az elmúlt kilenc szezonban folyamatosan csökken a nézőszám, 1997–1998-ban még átlag 31 161 drukker jutott egy meccsre.

A mostani csökkenést azzal is magyarázzák, hogy Olaszország legsikeresebb és egyik legnépszerűbb klubját, a Juventust a bundabotrány miatt a B ligába száműzték. Ezt támasztja alá az a tény is, hogy ebben a szezonban a Serie B átlagos nézőszáma a tavalyihoz képest 20,3 százalékkal nőtt.


Bár a mostani csökkenést lehet ezzel magyarázni, az elmúlt mintegy egy évtizedet nem. A sportnapilap szerint az elmúlt évekre jellemző szurkolói erőszak, a dráguló belépőjegyek, a bundabotrányok, a televíziós közvetítések, a stadionok rossz állapota mind oka a negatív tendenciának.

De a Serie A-ban szereplő klubok bázisa is fontos. Az olyan nagy városok csapatai, mint Genova, Nápoly, Verona és Bologna nem állandó szereplői – nemhogy meghatározói – az első osztálynak, ellenben több, kisebb szurkolótáborral rendelkező klub is felkerül. Az Empolira például tavaly átlagosan csupán 6725-en voltak kíváncsiak, míg a Chievo és a Siena meccseire 8589, illetve 9874 néző ment ki.

Az újság azt is hozzáteszi, hogy hasonló nézőszámcsökkenés nem figyelhető meg a többi európai elit ligában, sőt Spanyolországban és Angliában növekedés tapasztalható.

EZ A NEM SEMMI !!

Szentpétervári képviselők egy csoportja feljelentést tett Jurij Csajka főügyésznél, mivel véleményük szerint az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban több esetben részrehajlók a bírók, a meccsek végeredményét pedig előre egyeztetik.    :beerchug:    :kiss2:

A Csajkához elküldött levélben többek között az áll, hogy néhány játékvezető rendre orbitális hibákat követ el az egyik vagy másik csapat kárára, illetve javára, s ebből előre megbeszélt eredményekre lehet következtetni.

A feljelentésben példaként szerepel a CSZKA Moszkva-Zenit Szankt Petyerszburg összecsapás, amelyen a képviselők szerint világosan látszott, hogy a játékvezetői trió érdekelt volt a az 1-0-s végeredmény kialakulásában. A meccsen Vlagyimir Pettaj bíró egy erősen vitatott tizenegyest ítélt meg a moszkvaiak javára és a Zenit két szabályos gólját is érvénytelenítette.

Pettaj bírót a játékvezetői bizottság az említett találkozón elkövetett hibái miatt a szezon végéig eltiltotta.

 :P

A tel-avivi bíróság első fokon három éves letöltendő börtönbüntetésre ítélte Yohanan Cibutaru labdarúgó játékvezetőt, mert bizonyítottnak látta, hogy a bíró több mérkőzés eredményét is szándékosan manipulálta.

Az ítélet indoklása szerint a sípmester 1997 és 2000 között összesen hat másod- és harmadosztályú találkozót fújt "megrendelésre". Súlyosbító körülményként értékelte a bíróság, hogy a Cubitaru végig ártatlanságát hangsúlyozta és a 25 tárgyalási napon minden lehetséges módon igyekezett lassítani az eljárást.

Az elítélt játékvezető és védői egyelőre nem döntöttek arról, hogy fellebbeznek-e a határozat ellen. A bíró felhívta figyelmüket, hogy amennyiben nem tudják bizonyítani Cubitaru ártatlanságát, a másodfokon eljáró bíróság meg is duplázhatja a büntetést.

A hatóságok 2002-ben kezdték el vizsgálni a fogadási csalásokat az izraeli meccseken, eddig 13 ember ellen indult bűnvádi eljárás, a vádlottak között Cubitarun kívül még két játékvezető található, őket már elítélték, mindketten eg

EZ A NEM SEMMI !!

Letöltendő börtönt kapott a német bundabíró   :angel:

A lipcsei bíróság másodfokon, jogerősen két év öt hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte a fogadási botrányba keveredett Robert Hoyzert, korábbi labdarúgó-játékvezetőt.

Az indoklás szerint minden kétséget kizáróan bebizonyosodott, hogy a bíró a fogadási maffia megbízásából másod- és harmadosztályú mérkőzések eredményeit manipulálta.

"A játékvezető és társai nagyon komoly erkölcsi kárt okoztak a német társadalomnak, miattuk az emberek kételkedni kezdtek a labdarúgás tisztaságában, külföldön megkérdőjelezték a németek szavahihetőségét és a botrány kirobbanása után számottevően csökkent a fogadási kedv is az országban" - hangzott el többek között az ítélet indoklásában.

A fogadási maffia tagjai közül a horvát Ante Sapinára tíz mérkőzés eredményének alakítását bizonyították rá, ezért két év, tizenegy hónapot kell rács mögött töltenie. Egy másik korábbi játékvezető, Dominik Marks, illetve az egykori játékos, Steffen Karl felfüggesztett börtönbüntetést kapott.   

"Ez az ítélet egyértelművé tette, hogy a manipuláció a futballban nem fegyelmi vétség, hanem bűncselekmény" - reagált az ítéletre Theo Zwanziger, a német szövetség elnöke. "A német labdarúgásban újra rend és fegyelem uralkodik, melynek megőrzése legalább olyan nehéz feladat, mint a visszaállítása volt." 

Az olasz labdarúgó-szövetség nyolc hónapra eltiltotta Giuseppe Scullit, a Genoa játékosát, miután kiderült, hogy bundázott a Serie B 2002-es idényében.

A 25 éves támadó négy éve még a Crotone futballistájaként keveredett bundagyanúba a Messina elleni másodosztályú találkozón, s a szövetség utólag bizonyítottnak látta, hogy Sculli megpróbálta befolyásolni a mérkőzés végeredményét.

A Juventusban nevelkedett labdarúgó a 2006/07-es idény további részében már nem léphet pályára.

Idézetet írta: joko Dátum január 13, 2007, 06:03:39
Az olasz labdarúgó-szövetség nyolc hónapra eltiltotta Giuseppe Scullit, a Genoa játékosát, miután kiderült, hogy bundázott a Serie B 2002-es idényében.

A 25 éves támadó négy éve még a Crotone futballistájaként keveredett bundagyanúba a Messina elleni másodosztályú találkozón, s a szövetség utólag bizonyítottnak látta, hogy Sculli megpróbálta befolyásolni a mérkőzés végeredményét.

A Juventusban nevelkedett labdarúgó a 2006/07-es idény további részében már nem léphet pályára.

Még ifi korában megtanulta a Juve-tól, hogy mi az a bunda... ;D

Lehet nem ebbe a témakörbe illik, amit most írok, bár valamilyen köze akár lehet is hozzá. Szóval:

Böngészgetem a mai futball meccseket, és a skót másodosztályban találtam egy Stirling Albion - Raith Rovers mérkőzést.
Íme az oddsok a hazai győzelemre fogadóirodánként:

- sportingbet: 1.6
- bwin: 1.55
- william hill: 1.53

eddig ugye minden oké, semmi gyanús, na de most figyeljetek...

- expekt: 1.85 !

Valami infó birtokában lehet az expekt, én erre tudok gondolni, ilyen lényeges különbséget oddsok közt még sosem láttam.
Lehet, hogy hinni kéne nekik, és odavágni döntetlenre ezt a meccset! Szerintetek?