Foci-vb 2022

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Ki nyeri meg a 2022-es foci-vb-t?

Brazília
36 (40.9%)
Franciaország
16 (18.2%)
Argentína
13 (14.8%)
Portugália
2 (2.3%)
Anglia
9 (10.2%)
Hollandia
3 (3.4%)
Horvátország
2 (2.3%)
Marokkó
7 (8%)

Összes szavazó: 86

Szavazás lezárva: december 09, 2022, 10:13:31

Idézetet írta: Admin Dátum december 04, 2022, 10:40:01Ő az a tipikus játékos akire ránézel, s látod, hogy...buta! Látod az ürességet a fejében. Ő és Lukaku tökéletesek abban a paraszt csapatban.  ;D

Ez abszolút így van!  ;D  El sem tudom képzelni, hogy lett bajnok az az Inter, bár valószínűleg Conte nagyon leegyszerűsítette nekik a taktikát. Mindenesetre, ha nem lenne Alvárez, akkor bajban lenne Argentína. Az a Haaland - Alvárez duó nem lesz gyenge, ha megférnek majd egymás mellett a pályán.

Egy-egy eredményt és pillanatot leszámítva, csak a negyeddöntősökre nézve, ezen a világbajnokságon nincsen meglepetéscsapat. Még esetleg ez a Japán, Dél-Korea alakíthat valamicskét, de a végső négy csupa nagy lesz.

Idézetet írta: TiB Dátum december 05, 2022, 07:53:57Egy-egy eredményt és pillanatot leszámítva, csak a negyeddöntősökre nézve, ezen a világbajnokságon nincsen meglepetéscsapat. Még esetleg ez a Japán, Dél-Korea alakíthat valamicskét, de a végső négy csupa nagy lesz.

Ha valamelyik ázsiai ma továbbjut akkor megeszem egy kiló rizset holnap. Kicsit sok lesz a CH, de ennyit megér.  ;D

Dél-Korea készen áll a Brazília elleni megmérettetésre

Dél-Korea szerint nincs amitől félniük és nincs amit veszíteniük, amikor hétfőn az ötszörös bajnok Brazília ellen lépnek pályára.

Raheem Sterling hazament, mert fegyveresek törtek családjára

Raheem Sterling elhagyta az angolok katari világbajnoki edzőtáborát, miután szombat éjszaka fegyveres betörők hatoltak be házába, miközben a családja is otthon tartózkodott.

Mbappé nem az Aranycipőért jött, hanem a világbajnokságért

Kylian Mbappé végre megszólalt miután Lengyelország ellen bravúrosan a negyeddöntőbe segítette Franciaországot. A focista ragaszkodik ahhoz, hogy Katarban az egyetlen célja, hogy újra világbajnokságot nyerjen.

Brazília – Dél-Korea: A 20 évvel ezelőtti torna sejlik fel bennünk

Nagy meglepetésre végül Brazília – Dél-Korea nyolcaddöntőt rendeznek, reménykedünk benne, hogy szimplán a játéktudás dönt majd a továbbjutásról.

Japán – Horvátország: A Freiburg támadója ezt is elrendezi?

Még mindig tart a botrány Japán továbbjutása körül, ebből kovácsolna előnyt Horvátország, amely eddig messze volt a 2018-as formájától. Az oroszországi világbajnokság ezüstérmese nehézkesen jutott tovább a csoportból, valószínűleg Japán ellen sem lesz egyszerű dolguk.

Marokkó – Spanyolország: Direkt választott ellenféllel szemben

Sokan arra gondolnak, hogy Spanyolország el akarta kerülni a brazilokat és egy könnyebbnek hitt ágat választott az egyenes kieséses rendszerben, ezért aztán hagyta nyerni a japánokat. Eközben valószínűleg szimplán örül a továbbjutásnak Marokkó!

Portugália – Svájc: Ronaldo emberhátrányt jelent

Eljutottunk vajon oda, hogy Cristiano Ronaldo már csak teher a válogatott számára is? Klubjában ez történt, ott mehetett panaszkodni a tévébe, nemzeti színekben pusztán a padon bosszankodhat. Svájc bunkerezni fog, nem ez lesz a legjobb nyolcaddöntő!

Giroud rekordot döntött

Olivier Giroud minden idők férfi góllövő rekordere lett Franciaországban, amikor nyitó találatával és Kylian Mbappé második félidei duplájával a világbajnokság címvédője 3-1-re nyert Lengyelország ellen, és ezzel bejutott a negyeddöntőbe.

A nyolcaddöntők első fele az esélyesek győzelmét hozta így én azt gondolom a másik 4 meccsen bizony lesz egy-két szorosabb vagy meglepő eredmény! Az ázsiaiaknak ideje hazahúzni (remélem a horvátok nem szórakozzák el) viszont Marokkó és Svájc okozhat meglepetést! Sztem. valamelyik továbbjut!

A franciák szerint Harry Maguire a gyenge láncszem

A francia L'Equipe című lap Harry Maguire-t Anglia gyenge láncszemének bélyegezte a szombati, Franciaország elleni világbajnoki negyeddöntő előtt.

HIVATALOS: Ronaldo eladta a lelkét a vébé alatt, nem megy Sportingba

Idézetet írta: TiB Dátum december 05, 2022, 16:32:34HIVATALOS: Ronaldo eladta a lelkét a vébé alatt, nem megy Sportingba

Imádom, ahogyan majd kampányol a szaúdi vb-rendezésért a saját országa ellen a 2024-es választáson, zseniális. Nem hiába utálják már hazájában is.  ;D