Bajnokok Ligája 2021/22

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Ki nyeri a 2021-22-es BL-döntőt?

Liverpool
5 (55.6%)
Real Madrid
4 (44.4%)

Összes szavazó: 9

Szavazás lezárva: május 28, 2022, 13:41:03

Idézetet írta: peshark Dátum április 23, 2022, 22:06:42Gólszerzőkkel együtt ki mit jósol a két elődöntőre?

Részemről:

Man City - Real Madrid
2:2
B. Silva, De Bruyne v Benzema (2)



Liverpool - Villarreal
2:0
Salah, Diaz


Hozzá akartam szólni ehhez még amikor láttam, de elmaradt.

Te a jövőből jöttél vagy mi?!? Ha raktad a gólszerzőket tegnap, 1000-es tétre is kb. qrva nagy nyereményt fizetnek ki. Csak a Benzema 2 vagy több gól volt 29-es vagy milyen odds.

Idézetet írta: Sound Dátum április 27, 2022, 16:08:03Szerintem egyébként innen megint képes lesz megcsinálni a Real.
Alapban jobban reagál a változásokra Ancelotti, fel van készítve a csapata arra, hogy mit és hogyan csináljon, ha nem alakulnak kedvezően a dolgok.

Első meccs alapján szerintem totál sansztalan. Persze a visszavágó más lehet. Annyira nem volt benne a játékban a Real, hogy hihetetlen, nagyon örülhetnek. Persze felforgatott kezdő volt, innen nézve az 1 gólos vereség ajándék nekik. Plusz a szokásos kamu 11-es is... Ezt varral megadni?!?!?!?!?!? Érthetetlen, senki se ugrik fel fejelni leszorított karokkal, de tudom, hogy a Realnak MEG KELL ADNI!
Nem szurkoltam egyik csapatnak se, egyiket se kedvelem. Atleti ellen nyilván nem "juttatom tovább a City-t pontozással", de most lefocizták a Realt és csupán 1 góllal nyertek. Ha a Realnak megint elég lesz 2 meccsből 1 félidőt jól játszani, az szégyen lenne.

Ez ugyanolyan meccs volt, mint a PSG v Real odavago, csak golokkal. A PsG-nek mar ott ki kellett volna vegeznie a Realt, erre a hosszabbitasban lott gollal nyertek. Most a City is tobbszor ment a 3 golos kulonbsegert, de a Real meccsben maradt. En bizom abban, h a visszavagon is City dominancia lesz,s kettos gyozelemmel dontobe jutnak.

A mai meccsen legalabb 2 golos Liverpool sikert varok, de mivel a spanyolok a kedvenc csapatomat vertek ki, legyen inkabb 3-4 golos hazai siker.

Idézetet írta: lazanyja Dátum április 27, 2022, 17:38:51Első meccs alapján szerintem totál sansztalan. Persze a visszavágó más lehet. Annyira nem volt benne a játékban a Real, hogy hihetetlen, nagyon örülhetnek. Persze felforgatott kezdő volt, innen nézve az 1 gólos vereség ajándék nekik. Plusz a szokásos kamu 11-es is... Ezt varral megadni?!?!?!?!?!? Érthetetlen, senki se ugrik fel fejelni leszorított karokkal, de tudom, hogy a Realnak MEG KELL ADNI!

Valószínűleg a Realnak nem kell megszakadnia a továbbjutásért, mondom ezt úgy, hogy nem rajongok értük. Guardiola majdnem eltaktikázta a harmatgyenge Tico ellen is, Madridban ott is tele volt a gatya a City játékosoknak. Most? Valószínűleg megint túlgondolja (és rendkívűl óvatos lesz). Ancelotti? Felküldi Casemirót, akivel jóval stabilabb lesz a középpálya, hétvégi bajnokit elengedik az Espanyol ellen (bajnoki cím zsebben), míg a City a bajnoki címért is küzd... Minden azon múlik, hogy hisztizős Kroos megint kierőszakolja-e magának a kezdő pozíciót vagy végre egy használható játékost küld helyette pályára Ancsa (Valverde vagy Camavinga). Ha Kroos nem kezd, akkor ez sima win a Madridnak, mivel ő leggyengébb láncszem az odavágón is, ilyen dinamikus és gyors csapat ellen nem tartható fent egy körülményes és nagyon lassú reakcióidővel rendelkező játékos, aki még védekezni is alig tud és pocsékul helyezkedik.

Idézetet írta: lazanyja Dátum április 27, 2022, 17:24:59Hozzá akartam szólni ehhez még amikor láttam, de elmaradt.

Te a jövőből jöttél vagy mi?!? Ha raktad a gólszerzőket tegnap, 1000-es tétre is kb. qrva nagy nyereményt fizetnek ki. Csak a Benzema 2 vagy több gól volt 29-es vagy milyen odds.

Pedig meg 1500as ingyen fogadas is volt, de konkretan semmi nem ugy alakult a tegnapi napban ahogy kellett volna es a 40.percben kapcsolodtam be a meccsbe, onnan meg nem tudtam belepni betre, pedig onnantol is lett volna meg par jo dolog... :)

Nekem is a PSG meccs jutott eszembe.
Ott is Párizsban lehetett volna 4:0 is.
Ez a 4:3 tök jó a Reálnak, ha hoznak egy erős 35-40 percet. Érdekes volt, hogy 3-szor volt kétgólos hátrányban  Reál, és meccs közben mindig volt válaszuk, mindig tudtak váltani, megújulni a semmiből. Egyéni villanás, kierőszakolt pontrúgás-11-es stb...

Nem is tudom, melyik lenne a jobb BL döntő!? A Pool-City vs. a Pool-Real? Ha előbbi hozna egy 4-5 gólos meccset, akkor arra szavazok, utóbbi meg nagy talány lenne.


Villarreal - Liverpool (kedd, május 3., 21:00CET) - Megnövelt oddsok az Unibeten
 
Sadio Mané szerzi az első gólt 7.00 

Arnaut Danjuma gólt szerez  3.75

Fogadj te is megnövelt nyereményszorzón

Real Madrid - Manchester City (szerda, május 4., 21:00CET) - Megnövelt oddsok az Unibeten

Kevin de Bruyne szerzi az első gólt 9.50
 
Karim Benzema szerzi az elsõ gólt  6.25

Kevin De Bruyne legalább 2 gólpasszt ad  16.50

Karim Benzema gólt szerez: 1,5 gól felett  9.50

Fogadj te is megnövelt nyereményszorzón

Sosem fogom megerteni, hanyszor lehet meg elkovetni ezt a hibat, hogy elonyben nem akarunk focizni? ;D Remelem holnap a City is igy folytatja...

Zseniális, lenyűgöző, fantasztikus első félidőt produkált a Villareal!  :great:

Liverpool szurkolók most kérdezik, hogy mi a tosz?

Jól játszott az 1. félidőben a spanyol csapat, majd utána 12 perc alatt 3 gólt lőtt a Liverpool, s gyorsan megmutatta, hogy merre hány méter.
A Liverpool az elmúlt öt szezonban harmadszor jutott be a Bajnokok Ligája-döntőbe.

Liverpoolban most imádkoznak, hogy a City jusson döntőbe.  ;D