Foci-vb 2022

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Ki nyeri meg a 2022-es foci-vb-t?

Brazília
36 (40.9%)
Franciaország
16 (18.2%)
Argentína
13 (14.8%)
Portugália
2 (2.3%)
Anglia
9 (10.2%)
Hollandia
3 (3.4%)
Horvátország
2 (2.3%)
Marokkó
7 (8%)

Összes szavazó: 86

Szavazás lezárva: december 09, 2022, 10:13:31

Továbbra is a brazilok az élen, jönnek a nyolcaddöntők

A csoportkör legnagyobb meglepetései közé a német, valamint a belga válogatott búcsúzását sorolhatjuk, a többi "nagyobb" viszont túlélte, és folytathatja foci-vb-s szereplését a kiesési szakaszban. Nincs megállás, szombaton már jönnek is az első nyolcaddöntős találkozók.

Vélemények a mai meccsekről?

Szerintetek egy argentin, angol, francia, brazil 4-es kombiból melyik lehet necces 3esélyes fogadásban?

Szerintetek egy argentin, angol, francia, brazil 4-es kombiból melyik lehet necces 3esélyes fogadásban?

Idézetet írta: lazanyja Dátum december 03, 2022, 13:03:57Szerintetek egy argentin, angol, francia, brazil 4-es kombiból melyik lehet necces 3esélyes fogadásban?
Én az angolokra egy forintot sem tennék.

Idézetet írta: LosGabos Dátum december 02, 2022, 22:16:54Egy ezrest én is tettem, a kis haszon is haszon. ;)
Én sem vittem túlzásba. Igaz, nem is tehettem volna. Megkockáztattam kemény 1 eurót, s a 9-es odds miatt jól jött az a 9 euró.  :)

Idézetet írta: lazanyja Dátum december 03, 2022, 12:58:59Szerintetek egy argentin, angol, francia, brazil 4-es kombiból melyik lehet necces 3esélyes fogadásban?

Bármelyik.

Pulisic kihagyja a 100%-os ziccert, Depay meg kihasználja az első holland helyzetet. Ennyin múlik, nekem x kéne.  ::)  :)

Hollandia - Brazília és Franciaország - Spanyolország a tippem a két elődöntőre.
Hogy onnan kik lesznek a döntősök és melyik csapat lesz a világbajnok, azt nemsokára meg fogjuk látni.
 :beerchug:

Egy bünti máris elmaradt.

Valamiért van egy olyan érzésem, hogy ma valamelyik favorit búcsúzik, de ha nem is, akkor csak hosszabbítás, esetleg büntetők után jut tovább.

Idézetet írta: Admin Dátum december 04, 2022, 10:00:55Valamiért van egy olyan érzésem, hogy ma valamelyik favorit búcsúzik, de ha nem is, akkor csak hosszabbítás, esetleg büntetők után jut tovább.

Remélem mindkettő kiesik, de ha csak egyik, akkor Szenegál meglepetést okozhat (aztán kapnak egy hatost  ;D ). Én bírom Szenegált, kár, hogy nincs Mané, sokkal többre vihették volna ezen a vb-n vele! Tegnap amúgy az ausztrálok előtt le a kalappal, közük nem volt a meccshez, de 90 percen át küzdöttek, akkor is, amikor semmi esély nem volt, mindezt összességében normális körülmények között tették, nem rugdostak szét mindenkit, mint a szerbek. Keveset vártam tőlük a vb előtt, de egy egészen szimpatikus csapat voltak. USA-ra meg kíváncsi leszek, egész jó kis csapatuk lesz a saját vb-re.

Idézetet írta: Pozzato Dátum december 04, 2022, 10:15:06Remélem mindkettő kiesik, de ha csak egyik, akkor Szenegál meglepetést okozhat (aztán kapnak egy hatost  ;D ). Én bírom Szenegált, kár, hogy nincs Mané, sokkal többre vihették volna ezen a vb-n vele! Tegnap amúgy az ausztrálok előtt le a kalappal, közük nem volt a meccshez, de 90 percen át küzdöttek, akkor is, amikor semmi esély nem volt, mindezt összességében normális körülmények között tették, nem rugdostak szét mindenkit, mint a szerbek. Keveset vártam tőlük a vb előtt, de egy egészen szimpatikus csapat voltak. USA-ra meg kíváncsi leszek, egész jó kis csapatuk lesz a saját vb-re.

És ha a végén berúgja a kenguru? Az lett volna a pofon. Még akkor sem gondolom, hogy Argentína búcsúzott volna, de azért még jött volna egy 2x15 perc.

Végén Messiék (mert így kell írni, nem?) úgy ünnepeltek mintha vb-t nyertek volna.  ;D

Úgy érzem jó lesz az az argentín - brazil elődöntő. Reméljük Pele is láthatja.

Idézetet írta: Admin Dátum december 04, 2022, 10:23:01És ha a végén berúgja a kenguru? Az lett volna a pofon. Még akkor sem gondolom, hogy Argentína búcsúzott volna, de azért még jött volna egy 2x15 perc.

Végén Messiék (mert így kell írni, nem?) úgy ünnepeltek mintha vb-t nyertek volna.  ;D

Úgy érzem jó lesz az az argentín - brazil elődöntő. Reméljük Pele is láthatja.

Akkor lehetett volna egy izgalmas hosszabbítás, mert szerintem Messiék kifutották magukat ott a végén, Martínezre meg én egy forintot nem tettem volna, hogy akár üres kapura képes lenne betalálni. Olyan bűnrossz támadó, mint Higuain volt, mintha ezek a játékosok fejben a vb-n atomjaira hullanának. Az meg amúgy Scaloni hibája, hogy olyan, mint Van Gaal, aki szintén ragaszkodó ember bizonyos tekintetben: nagyon hisz a rendszerben, ha vannak kedvencek, nekik mindig egy kis szerepet kell kapniuk. Most is simán jöhetett volna Correa a teljesen vakon lévő Martínez helyett (nem is értem, minek cserélték be, előző meccseken is gyenge volt), de mondjuk poénból megnéztem volna egy Dybala - Messi duót is itt a végén. Igaz, abszolút nem tudnak egymás mellett játszani, de tét nélkül egy próbát megért volna.

Mondjuk nem csodálom, hogy szerencsétlen Martínez is felsül, Messi mellett nem egyszerű játszani. Kapod a forintos labdákat, gyakorlatilag csak be kell gurítani, de nincs meg hozzá a fejed és a technikai tudásod. Messi amúgy ilyen szempontból sok játékost "elpuszított", nem hiába csak a legnagyobb zsugások maradtak meg mellette az évek alatt: Di María, Neymar, Suárez stb., rohadt megterhelő lehet ez egy szimpla, szerényebb képességű labdarúgónak, hogy megcsinálják helyetted a nehezét, átviszik 4-5 emberen, be kéne gurítani, te meg egy bohóc vagy.  ;D

Örvendek, hogy felhoztad az ürgét, pedig már ma reggel akartam írni róla.

Ő az a tipikus játékos akire ránézel, s látod, hogy...buta! Látod az ürességet a fejében. Ő és Lukaku tökéletesek abban a paraszt csapatban.  ;D