NBA 2022/23

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: Pozzato Dátum szeptember 02, 2022, 21:58:07
  • Tavaly 17-13-ra végzett a Cavs a Nyugat csapataival szemben. Idén 5 csapat minden körülmények között verhető. (9-10 győzelem)
  • Keletről a 19 meccsből minimum 15 jöhet a leggyengébbek ellen, de lehet ebből még jobb mutató is.
  • Ezek alapján körülbelül 24-28 győzelem között lesznek a kicsik ellen. Maradék 21-25 sikert kell behúzni az 53 meccsből. Azt jelenti, hogy legrosszabb esetben is 47%-ot kell hozni.

Legyünk őszinték: egy ilyen csapat, ha nem képes minimum 50%-ra az elit ellen, akkor lehetséges, hogy tényleg nem valók a legjobbak közé.

Hát igen... látva ezt a felsorolást, így azért némileg valóban már más a leányzó fekvése.

Én köztudottan a számok embere vagyok, úgyhogy azt gondolom, hogy ebbe az utolsó pár sorba nem nagyon tudnék belekötni. A két főcsoport leggyengébb csapatai elleni 29 mérkőzésből szerintem is hozható 24-25. Főleg azért, mert idén a szokottnál is jobban kettészakadt mind Kelet, mind Nyugat. A gyengébb csapatok tovább gyengültek (pl. Houstonból elment Wood és Wall, Detroitból Grant, Indianából Brogdon, a Spursből Murray és még hosszasan sorolhatnánk), mintha sokan idén vágtak volna bele az újjáépítésbe. És arról se feledkezzünk meg, hogy ezeknél a csapatoknál gyakran előfordul, hogy "akarva-akaratlan" rámennek a következő évi jó draft-helyekre. Nem mondom, hogy leadják a meccseket, de az elmúlt szezonban is láthattuk, hogy nem mindig törték össze magukat a csoport hátsó alakulatai csak azért, hogy ezáltal később választhassanak az újoncok közül. Erre talán a Portland volt a legjobb példa, aki a szezon utolsó harmadában – kis túlzással – szinte végig a cseresort szerepeltette.

És ahogy írtad, a maradék 53 meccsből csukott szemmel is hozniuk kellene a hiányzó 22-23-at.

Idézetet írta: HT Dátum szeptember 02, 2022, 23:06:02mintha sokan idén vágtak volna bele az újjáépítésbe.

Igen, ez nagyon érdekes. A kisebb piacok (Utah, Sacramento, Oklahoma, San Antonio, Charlotte, Detroit, Indiana és Orlando) érezhetően elengedték a sztárokra cserélgetés módszerét. Igyekeznek mindent kisöpörni, minél rosszabbul teljesíteni, majd a draftról behúzni pár jó prospectet. A Houston és Washington valószínűleg még kivár (azért ott lehet jó befektetéseket csinálni), de ők is a draftban gondolkodnak.

Köze lehet ehhez annak is, hogy a fiatal tehetségeket évekre lekötötték: Doncic, Morant, Mitchell, Young, Adebayo, Tatum stb., ezekre esélyük sincsen. Valakit ki kell kukázni a draftról. Az ugyanis evidens: B-kategóriás "sztárral" nem lehet bajnoki címet nyerni. Érezhető, hogy ez a 8-10 csapat arra gyúr, hogy a növekedő fizetési sapka mellett (2023/24-ben 133 millió lesz a határ), úgy okoskodjanak, hogy minimum 2-3 fiatalt lekössenek 4-6 évre.

Páran már a G-League-ben pallérozódnak, néhányan Európából jönnek át komoly tapasztalattal 20-22 évesen, szinte NBA-readyként. A mostani tehetségeket már úgy nevelik, hogy szinte rögtön a mélyvízbe lehet őket dobni. Doncic, Morant vagy Young is szinte 1-2. szezonjában robbantott. Ezért is lesz egyre nehezebb dolga a régi sztároknak. Régebben sorban álltak volna a KD, Harden és hasonló kaliberű klasszisokért, most már problémásnak ítélik meg őket.

Nem akarnak primadonnának, munkás mentalitású játékosokat akarnak, akikkel 4-6 (vagy több) évre el van rendezve a franchise dolga. Ha ilyenből begyűjtesz 3-4 játékost, szinte garantált, hogy 1-2 beválik, utána már köré lehet építkezni. Érdekes volt látni, hogy Doncic, Young vagy Morant is dönthetett volna úgy, hogy oké, beállok valami bajnokaspiránshoz, ehelyett felépítik a saját dinasztiájukat. Egyre több az ilyen fiatal, ettől lehet újra nagyon érdekes az NBA.

Idézetet írta: Pozzato Dátum szeptember 03, 2022, 10:57:52A mostani tehetségeket már úgy nevelik, hogy szinte rögtön a mélyvízbe lehet őket dobni. Doncic, Morant vagy Young is szinte 1-2. szezonjában robbantott...

...munkás mentalitású játékosokat akarnak, akikkel 4-6 (vagy több) évre el van rendezve a franchise dolga. Ha ilyenből begyűjtesz 3-4 játékost, szinte garantált, hogy 1-2 beválik, utána már köré lehet építkezni.


Érdekes dolog ez draft. Hiába követem több mint 30 éve az NBA-t, valahogy soha nem tulajdonítottam ennek a dolognak különösebb jelentőséget. Mindig letudtam annyival a témát, hogy persze-persze, jönnek fiatal játékosok, de biztos kell nekik 4-5 év, mire letesznek majd valamit az asztalra. Aztán valahogy az utóbbi években mintha valami megváltozott volna, amit az általad írtak is megerősítettek.

Régen szerintem azért annyira nem volt divat az a tendencia az NBA-ben, ami mostanában, vagyis hogy egyes csapatok már-már szándékosan rámennek a legrosszabb helyezésekre, csak azért, hogy az elsők között választhassanak. Ami egyébként teljesen érthető, mert ha megnézzük, akkor mostanában már olyan srácok jönnek az egyetemekről, akik szinte már az első-második évükben dominánsak tudnak lenni. Vegyük például a Minnesotát. 2015-ben kiválasztották első helyen Karl-Anthony Towns-t, akit azóta is sikerült megtartaniuk, majd 5 évvel később – szintén 1/1-esként – lecsaptak Anthony Edwardsra, és ennek a két játékosnak a vezetésével tavaly már hoztak egy 7. helyet az alapszakaszban, nem kis csapatokat utasítva maguk mögé (és nem mellesleg az egyik legtöbb pontot dobó csapattá tették a Timberwolvest). Ezzel csak azt akarom mondani, hogy az utóbbi években olyan kaliberű játékosok kerülnek be a ligába, akikből ha kettőt sikerül bezsebelned (plusz esetleg – a MIN esetében – veszel hozzájuk egy Gobert-szintű játékost), akkor máris úgy állhatsz neki a szezonnak, hogy bármi megtörténhet.

Mondok néhány nevet (évszámokkal):
2018: Ayton 1/1, Doncic 1/3, Young 1/5
2019: Zion Williamson 1/1, Morant 1/2, Garland 1/5
2020: Edwards 1/1

Kapásból hét olyan ember, akik az utóbbi pár évben lettek draftolva, és szinte mindegyikükről elmondható, hogy kettő (max. három) év elteltével a csapatuk legjobbjának mondhatók (és itt rájátszásbeli csapatokról van szó).

És látva ezeket a neveket, többször eltöprengtem azon, hogy – amellett, hogy mindig mondogatják, hogy a kosárlabda évről évre fejlődik és egyre jobb lesz – vajon én látom csak úgy, hogy az utóbbi években valóban egyre több jobb és jobb játékos kerül a ligába? Vagy csak az NBA draft-marketingje jobb a korábbi éveknél és ezért tűnik úgy? De a fent idézett első mondatoddal tulajdonképpen meg is adtad erre a választ. És ha tényleg elfogadjuk, hogy ez így van, akkor teljesen érthető, ha egy csapat felad azért egy szezont, hogy utána hosszú évekre magához tudjon kötni egyet a jövő sztárjai közül. És tovább megyek: ha egy csapat 2-3-4 éven belül kétszer is megcsinálja ezt, és mindkétszer sikerül egy-egy minőségi játékosra lecsapnia, akkor szerencsés esetben ott egy-két éven belül csodákat láthatunk. Ezért is említettem példának a MIN-t, mert ők olyan szerencsés kézzel nyúltak bele 5 éven belül az első választási opciókba, hogy jelenleg máris két all-stars szintű játékosuk van. Márpedig két ilyen játékos mellé elég néhány kiegészítő ember, és máris kezdődhet az álmodozás.

Minden évtizedben voltak korszakos tehetséges, de kétségtelen, hogy most sokkal inkább készek az NBA-re a fiatalok, mint akkor. Az se felejtsük, hogy sokáig Európából sem mehettek játékosok a draftra (keleti blokkból), szóval egy Arvydas Sabonis 31 évesen került az NBA-be úgy, hogy addigra mindent megnyert, amit európai játékos megnyerhetett (és akkor még azt nem is mondtuk, hogy ott már tele volt sérülésekkel, ráadásul Sabonis már 20-21 évesen domináns volt Európában is). Bele se merek gondolni, hogy egy ilyen képzett játékos mire ment volna abban az NBA-ben csúcsformában.

Valószínűleg teljesen máshogy alakult volna a liga, de az is igaz, hogy mikor '89-ben Volkov, Divac, Paspalj, Marciulionis és Petrovic átkerültek, nem váltottak meg rögtön a világot. Talán Divac tudott először "robbantani", utána Petrovic találta meg önmagát - amihez kellett az elcserelése is -, szóval furcsa időszak volt az. Én még azt se mondanám, hogy most az NCAA edzők jobban lennének, mint akkor, mert a '80-as és '90-es években is igazi legendák fejlesztették a fiatalokat, olyanok, akik All-Time top10 NCAA szakvezetők (Bob Knight, Dean Smith, Jim Calhoun stb.).

És ahogyan írtad, most tényleg szerencsések vagyunk, mert az elmúlt 5-7 év "termése" nagyon erős, de ha jobban megnézzük, akkor ez már a tudatos fiatalkori fejlesztés eredménye is. Elég megnézni egy Doncic footage-t 10-12 éves korából, hogyan edzették, brutális. Az ilyen tehetségekért tényleg érdemes feladni egy komplett csapatot, hiszen itt már nem olyan egyetemi "erőgépek" jönnek ki, mint Westbrook, hanem tényleg gondolkodó és tudatosan kosárlabdázó fiatalok, akik mentálisan is rendben vannak.

Ez utóbbi meg szerintem a legfontosabb. Emlékezhetünk LeBron esetére, akinél ha nincsen Riley és Wade, akkor még mindig kergetné az első bajnoki címet. Ott van Westbrook, Harden, Anthony és még lehetne sorolni, akik kiváló játékosok, de fejben nullák. Hozzájuk képest most olyan mentálisan erős fiatalok kerülnek a ligába, mint Doncic, Morant vagy Edwards. Teljesen más szint.

https://www.sport1tv.hu/sztori/109228/nba-sztarok-akiknek-csuszott-a-debutalasuk/?fbclid=IwAR3ZtMPsp-iPso3_gRFYI2MTR8NXIrPisKObG5ZvYYzRBKX6cmTtL_p6z1c

Azért arra nagy összeget mertem volna tenni, hogy ennek előbb-utóbb komoly sérülés lesz a vége. Hát sajna, előbb.

Idézetet írta: oakland23 Dátum szeptember 07, 2022, 14:17:33https://www.sport1tv.hu/sztori/109228/nba-sztarok-akiknek-csuszott-a-debutalasuk/?fbclid=IwAR3ZtMPsp-iPso3_gRFYI2MTR8NXIrPisKObG5ZvYYzRBKX6cmTtL_p6z1c

Azért arra nagy összeget mertem volna tenni, hogy ennek előbb-utóbb komoly sérülés lesz a vége. Hát sajna, előbb.

Természetesen jó látni, hogy vannak pozitív statisztikák az ilyen elsőéves kimaradásokra, de valószínűleg sajnos ugyanennyi példát lehetne felsorakoztatni a másik oldalon is. A draft első három kiválasztottja közül az első pillanatoktól kezdve Holmgren volt a legszimpatikusabb, ami valószínűleg a visszafogottabb stílusának köszönhető. Jabari Smith Jr. is egy fantasztikus képességekkel megáldott játékos (elképesztően mozgékony és mindent tud a labdával), de nála már most láthatók néha olyan sztárallűrök a pályán, amiket én sokszor egy all-stars játékostól sem nagyon szeretek.

Sajnos az ilyen "ropi" testalkatúaknál tényleg sokszor csak idő kérdése, hogy mikor jön valami sérülés (bár például Shawn Bradleynél sem gondoltam volna, hogy 16 éves NBA pályafutása alatt mindössze három olyan évet tud felmutatni, amikor 49 mérkőzésnél kevesebbszer lépett pályára).

És persze jó ilyen neveket látni (pozitív példaként), mint Griffin vagy Embiid, de az, hogy valaki hogyan tér vissza egy komoly sérülésből, az nagyon sok mindentől függ, például attól is, hogy mentálisan mennyire erős, és mennyire sikerül maga mögött hagyni a történteket. Nekem korábban csak egy bokaszalag-szakadásom volt, de utána évekig bennem volt az eset, és onnantól sokkal óvatosabban mozogtam és játszottam. Ráadásul én csak hobbiszintem űztem a játékot, nem úgy, mint a cikkben szereplők. Ezért is vagyok mindig kíváncsi, hogy egy-egy sztár hogyan tér vissza egy hosszú kihagyást követően. Emlékezzünk csak Paul George brutális lábtörésére 2014-ben (amit még ma is bánok, hogy annak idején megnéztem az egyik hírportálon). Nem gondoltam volna, hogy valaha is lesz ebből folytatás, aztán a 2015-16-os szezonban már 81 meccsen lépett pályára, és 23 pont feletti átlaggal zárt, mintha nem történt volna semmi. Most pedig itt lesz majd a Denvernél Murray és – a cikkben is említett – Michael Porter Jr., és megtippelni nem tudom, hogy milyen játékkal fognak előrukkolni.

Végül pedig visszatérve Holmgrenre, reméljük, hogy tényleg az történik majd vele, amiről itt a fórumban is beszélgettünk korábban, és amit a Sport1tv-s írás is ír, vagyis hogy legalább lesz most egy éve arra, hogy izmokat pakoljon magára, és ennek köszönhetően talán így hosszú távon is jobban jár majd. Ki tudja...

Hangolódás az NBA következő szezonjára. Szerencsére MJ nem vette személyesnek  ;D


Mire menne most MJ az NBA-ben? Legendák válaszolják meg a kérdést.



Szerintem ez reális, mármint, hogy nincs benne a top5-ben. Hiába a magas pontátlag, inkább ezek már csak azért történnek, hogy rekordokat állítson be, mintsem jelentős hatása legyen egy mérkőzésre vagy párharcra. Én listámon első Doncic, utána Giannis, majd Curry vagy Jokic, ötödik Morant vagy Embiid, majd Durant, utána LeBron. Az, hogy Tatum miért top10, nem igazán értem, de nálam Booker sem az. Egy egészséges Butler nálam inkább top10, mint ők. Az utolsó helyre meg a Towns - Mitchell duóból választanék.

Jövőre mindenki sorban fog állni Victor Wembanyamáért. Ő lehet az újabb draft szupersztár, már egy rakat cikk van róla a neten, lehet videókat is nézni, lábon olyan, mint egy guard, irányítókat megszégyenítő tehetsége van, palánk alatt meg mint egy center, blokkol, nehéz mellette feltenni a labdát. Nekem csak egyetlen kérdésem van: pontosan milyen magas?

Igen, vannak erről statok, hogy 219 vagy 220 centiméter, de itt egy kép:



Ezek a hivatalos adatok:
Zach Edey (7'4"): 224 centiméter
Victor Wembanyama (7'3"): 220 centiméter
Chet Holmgren (7'0"): 213 centiméter

És a vicc: Jaden Ivey köztük a "kisember", aki 193 centiméter...  ;D 

Holmgren valószínűleg stimmel, őt tudtommal NBA-ben is mérték, és Jaden Ivey adatai is biztosak, Detroitnál volt felmérés.

Edey vagy Wembanyama adatait írták el. Én hajlok arra, hogy a franciáét. A viszonyítás itt inkább Ivey (ő egzakt közöttük), ha "centizünk", akkor kijön, hogy Wembanyama valahol 227-229 környékén lehet... (Iveyhoz viszonyítva Holmgren adatai stimmelnek a kép alapján). Nem lennék meglepve, ha jönne a felmérő jövőre, kiderülne, hogy Wembanyama 229 centiméter.

Idézetet írta: Pozzato Dátum szeptember 29, 2022, 11:55:26Szerintem ez reális, mármint, hogy nincs benne a top5-ben. Hiába a magas pontátlag, inkább ezek már csak azért történnek, hogy rekordokat állítson be, mintsem jelentős hatása legyen egy mérkőzésre vagy párharcra. Én listámon első Doncic, utána Giannis, majd Curry vagy Jokic, ötödik Morant vagy Embiid, majd Durant, utána LeBron. Az, hogy Tatum miért top10, nem igazán értem, de nálam Booker sem az. Egy egészséges Butler nálam inkább top10, mint ők. Az utolsó helyre meg a Towns - Mitchell duóból választanék.

Nagyon várom már a szezonkezdetet, úgyhogy szinte minden ilyen cikkre azonnal ugrok.  :D

Egyébként ezek azok az írások az NSO-n, ahol szinte mindig elolvasom a hozzászólásokat is. Jelen esetben azért, mert kíváncsi voltam, hogy hány olyan elfogult James-fan van, aki még mindig a legjobbak közé sorolja a kedvencét. És bár meglepődve, de örömmel láttam, hogy ezúttal egyetlen hozzászóló sem volt, aki megkérdőjelezte volna annak jogosságát, hogy James már nem Top 5-ös. Személy szerint én azt érzem, hogy még ez a 6. hely is inkább a "munkásságának" szól, mint a valós pozíciónak. Kövezzetek meg, de nálam ő már nincs benne a legjobb 10-ben. És ez nem szimpátia-vélemény, hanem azt gondolom, hogy ha egy "giga-sztár" még a rájátszásba se tudja bevinni a csapatát, akkor ott baj van. Csak összehasonlításképpen: szerintem az előző szezonban egy Doncic nélküli Dallas vagy egy Jokic nélküli Denver semmivel sem volt különb, mint egy James nélküli Lakers. Az előző kettő mégis ott volt a legjobbak között.

Nekem az első 5 hely egyébként tetszik. A sorrenden lehet vitatkozni (nálam pl. Adetokunbo biztos nem az első), de nem nagyon tudnék bárkit is behozni helyettük a Top 5-be.

A 6-10. helyen – Pozzatohoz hasonlóan – nálam sincs ott Booker és Tatum (inkább a második 10-esben lenne a helyük), viszont Morant és Durant helye megkérdőjelezhetetlen. Vagyis nálam maradt három hely, ahova két embert biztosan betennék, ez pedig Donovan Mitchell és – talán egy kicsit meglepetésre – Anthony Edwards. A 10. hely viszont nagyon nehéz. Towns nagyon jó ötletnek tűnik, ez tény. De szívem szerint akár még Garlandot is el tudnám ott képzelni (de ha most nem, akkor majd jövőre, amikor bajnoki címhez segíti a Cleveland-et).  ;D
Sőt, szerintem a tudása alapján Irving-nek is a legjobbak között lenne a helye, de vannak emberek, akiken nem lehet segíteni...

Idézetet írta: Pozzato Dátum október 01, 2022, 20:31:26Jövőre mindenki sorban fog állni Victor Wembanyamáért. Ő lehet az újabb draft szupersztár, már egy rakat cikk van róla a neten, lehet videókat is nézni, lábon olyan, mint egy guard, irányítókat megszégyenítő tehetsége van, palánk alatt meg mint egy center, blokkol, nehéz mellette feltenni a labdát.

Megnéztem róla egy-két videót és tényleg jó a srác. És még csak 18 éves... elképesztő.
Viszont – Holmgrenhez hasonlóan – ő is olyan átkozottul vékony. Semmi izom.

Idézetet írta: HT Dátum október 01, 2022, 23:09:27Személy szerint én azt érzem, hogy még ez a 6. hely is inkább a "munkásságának" szól, mint a valós pozíciónak. Kövezzetek meg, de nálam ő már nincs benne a legjobb 10-ben. És ez nem szimpátia-vélemény, hanem azt gondolom, hogy ha egy "giga-sztár" még a rájátszásba se tudja bevinni a csapatát, akkor ott baj van.


Jogos, ebbe így nem gondoltam bele, de ha mondjuk egy top10-es sztárról beszélünk, akkor alap, hogy PO-ban vagy a csapatoddal, főleg egy másik top20-as sztár mellett. Szóval innen tézve még lehet a top10 is hízelgő a Királynak.

Ez az Adetokunbo borzasztó leírva, oké tudom, így kéne elvileg (cikkben is így írták), de én képtelen vagyok rá.  ;D

Érdekes ez a top10, mert amúgy átgondolva, nálam azért egy egészséges Kawhi Leonard is ott van a top10-ben, ha meg prime formában van, akkor top5-ben. A kérdés csak az, lesz-e újból ilyen állapotban?

Igen, nem egy Shaq alkat a francia tini, mondjuk, ha emlékszünk rá, Shaq is vékonyabb volt, mikor a ligába került, ott lett bazinagy. Én amit nem igazán értettem vele kapcsolatban, miért ment el az ASVEL-től?

Blake Griffin közben Bostonban, Bojan Bogdanovic Detroiban, Durant meg maradt a Twitteren.  ;D Ime Udoka közben távozott - teszem hozzá, hogy joggal -, így azért érdekes lesz a Boston szezonja. Forintot nem tennék rájuk, hogy újból döntőben lesznek.

Csak egy-egy rövid megjegyzéssel reagálnék a fent leírtakhoz.

1. Soha a büdös életben nem írtam még úgy le Antetokounmpo nevét, mint az előző hozzászólásomban. Pusztán csak lusta voltam utánanézni a másik írásmódjának, ezért másoltam le a listáról.  ;D

2. Leonardot esküszöm, hogy én is írni akartam, de aztán rájöttem, hogy az ESPN listáján a jelenlegi rangsor van, márpedig Leonardot az elmúlt egy-másfél évben alig láttuk játszani.

3. Annyira régen történt már valami mozgás az NBA-ben, hogy az utóbbi 1-2 hétben már nem is néztem a híreket, mert azt gondoltam, hogy már mindenhol kialakultak a végleges keretek. Griffin Bostonba szerződésével kapcsolatban rögtön azon kezdtem el tanakodni, hogy vajon jól járt-e ezzel a Boston, és elsőre az a véleményem, hogy talán igen. Az nem vitás, hogy Griffin már túl van a fénykorán, de láttam tavaly többször is a Nets meccsein, és egyáltalán nem lógott ki lefelé. Mivel Bostonban eléggé le vannak osztva a lapok (az 1. számú játékos Tatum, a 2. Brown, a többiek pedig csak utánuk jöhetnek), így azt gondolom, hogy Griffin tökéletesen beleillik majd ebbe a "többiek" kategóriába. Nem törekszik majd vezérszerepre, tudja, hogy kiegészítő emberként számítanak rá, de arra szerintem jó lesz. Maximálisan egyetértek azzal, hogy a Boston elég nagy valószínűséggel nem fog jövőre a döntőig eljutni, de mindenképpen egy "stabil" rájátszásba jutó csapat lesz belőle. A Tatum-Brown-Smart hármas mellé érkezett Brogdon, akivel szerintem mindenképpen nő a variációs lehetőségek száma, Robert Williams úgy-ahogy megoldja majd a centerkérdést, és kiegészítő embernek ott lesz majd Griffin, Pritchard vagy éppen Derrick White. Ha nem lesznek nagyobb sérülések a csapatban, akkor kb. a rájátszás első vagy második köréig juthatnak.

4. Udoka távozása borítékolható volt, amikor kiderült, hogy egész évre el fogják tiltani. Mindenesetre az új edzőnek (nem tudom, hogy ki lesz, talán az eddigi másodedző?) nem lesz könnyű dolga ilyen közel a szezonkezdethez.

5. Bogdanovic. Hm... érdekes. Egy pár hete – már Gobert elcserélése után – amikor szóba jött Mitchell eladása, akkor említettem az egyik hozzászólásomban, hogy valamelyik csapatnak Mitchell mellett Bogdanovicot is felajánlották (úgymond: csomagban). Aztán amikor Mitchell végül elkerült a csapattól, akkor azt gondoltam, hogy ezzel be is fejeződött a kiárusítás Utahban, de úgy tűnik, hogy komolyan gondolták a vezetők (vagy az új edző), hogy nincs szükség a horvát játékosra. Nem akarok kampányolni Bogdanovic mellett, de hiába vagyok sokszor elfogult Gobert-tel is és Mitchell-lel is, nálam az előző szezon legjobb Utah-játékosa egyértelműen a horvát volt. Tudom, hogy nem fiatal, és 33 évesen már nem lehet új csapatot építeni rá, de azért sajnálom, hogy így alakultak a dolgok.

6. És végül a "Durant meg maradt a Twitteren." mondat mindenképpen bekerül majd az év végi "Best of" válogatásba.  ;D