SPF Klub, a hűségprogramunk

Indította Admin, július 03, 2020, 09:18:17

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Latzka

****** Veterán
Idézetet írta: mityuka Dátum december 12, 2021, 11:24:10

Ha szabadna valamit mondanom ha lehet.Amikor leülök a sz.géphez és végig zongorázom a fórumot s ahol nekem tetszik ott hozzászólok és ha ez perceken belül történik akkor úgy látom baj,de sajnos Én ilyen ember vagyok,régi Módi Ki öregedet ezekben a témákba.S ha netalán egy pár krajcállal akarná ki egészíteni azt a nyomorúságos nyugdíját, akkor ahol lehet tegyünk keresztbe neki.Köszönöm a megértésüket már aki megértett.Még egyszer BOLDOG ÜNNEPEKET kivánok.mityuka
P.S.Csak hozzáteszem ettől természetesbb ember már nem lehetek.

Ez a hozzászólás csak megerősített abban, amit gondoltam, de egyértelmű, hogy az oldal üzemeltetőinek szava szent! Remélem valamelyik játékban sikerült valamit 'fognod'! :beerchug:

LosGabos

****** Veterán
Remélem egyik oldal sem sértődik meg, de ez jutott eszembe.  :angel:

https://www.youtube.com/watch?v=wdPqLvzsCeM

TiB

****** Veterán
Na már Pelikán is lett mityuka, @Admin meg a gonosz rendszer ;D

Piszi világ van Admin meg szivárványos megértés :D

Admin

***** Veterán senki
Ez a "hozzászólunk mindenhez ha van mondanivalónk, ha nincs, ez nem csak, hogy a hűségprogramban nem kedvelt tevékenység, hanem a fórum alapszabályzatában is említve van (1.2. Hozzászólások a fórumon részleg):

https://www.sportfogadas.org/forum/index.php/topic,3492.0.html

Ha valamihez tudsz értéket tenni, akkor tegyél, ha nem, akkor nem.

@mityuka (!) biztos vagyok benne, hogy vagy annyira tehetséges, hogy ezt a kieső bevételt pótolni tudod a játékainkban való szerepléseiddel. Többször is láttam a neved az élen.  ;)


Admin

***** Veterán senki
Idézetet írta: mityuka Dátum december 12, 2021, 11:24:10
S ha netalán egy pár krajcállal akarná ki egészíteni azt a nyomorúságos nyugdíját, akkor ahol lehet tegyünk keresztbe neki.

A nyomorúságos nyugdíjért nem mi vagyunk a felelősek (bárcsak tehetnénk valamit ellene...).

Alapjáraton ez egy sportfogadással foglalkozó fórum, s kijelentem: nem a legjobb környezet azoknak akik anyagi gondokkal küzdenek! Ne a sportfogadásban, vagy akár a szerencsejáték bármely ágazatában próbáld az extrát megkeresni, mert kőkeményen megégetheted kezeid.

mityuka

**** Tősgyökeres
Idézetet írta: Admin Dátum december 12, 2021, 17:14:59
A nyomorúságos nyugdíjért nem mi vagyunk a felelősek (bárcsak tehetnénk valamit ellene...).

Alapjáraton ez egy sportfogadással foglalkozó fórum, s kijelentem: nem a legjobb környezet azoknak akik anyagi gondokkal küzdenek! Ne a sportfogadásban, vagy akár a szerencsejáték bármely ágazatában próbáld az extrát megkeresni, mert kőkeményen megégetheted kezeid.
Tisztelt ADMIN itt tét nélkül játszom, és Isten segedelmével néha még valós pénzt is kapok.Ennyi az én szerencse j-
átékom.

mityuka

**** Tősgyökeres
Idézetet írta: Admin Dátum december 10, 2021, 15:12:10A döntés az végleges.


Az év utolsó napjaiban elgondolkodtam  azon hogy miért is zártak ki az Spf klubból.AZÉRT MERT HALANDZSÁZOK talán vagy hülye kommenteket irtam,talán rasszista kifejezéseket használtam? Megbántottam a z ADMIN VEZETŐSÉGET,vagy netalán azért mert Ukrajnában születtem de máig is magyarnak maradtam.Valaki csak tud valami indokot,de konkrétat hogy tudjak a legközzelebb mihez tartsam magam.Vagy talán az is vagyok mint a naplóm cime"Ugyi faszi te csak egy füté vagy?"

MessiÁs

**** Tősgyökeres
Van 2000hozzászólásod a fórumban, a nagy többségük a játékokban való komment. Ez rendben is van. A maradék viszont többnyire offolás. Az offolás a témán kívüli hozzászólás vagy épp egy teljesen haszontalan komment. Pl ha én most ide azt írtam volna be hogy de jó, éjjel esett a hó nálunk, az offolás. A fórumók világában az offolás komoly szabályszegésnek minősül, a moderátorok, adminok nem szeretik. Tehát a kézilabda topikban nem szabad az olasz fociról beszélni és vica versa. Sajnos te többször elkövetted azt a hibát hogy különböző topikokban olyat írtál be aminek semmi köze a témához ami felveti azt hogy csak hszt gyűjtesz vagyis spf pontokat.

Biztos lehetsz benne, hogy nem azért lettél átmenetelig kitiltva mert Ukrajnában születtél és biztos hogy nem voltál rasszista sem. Ez nem a személyed ellen irányul, biztos az Adminéknak nincs veled semmi baja, mindössze arra kérnek, tartsd be a fórum szabályait. A játék topikokban csak tippek, a saját naplódban saját tippek a többi tematikus topikban a témához illő kommentek.

Ha ezt betartodés játszasz a totóban, tippjátékban és a többi játékban biztos hogy lesz elég pontot egy kis nyugdíj kiegészítéshez.

Szép napot,boldog újévet.

curpy82

**** Tősgyökeres
Messiás elég korrektül leírta, de még én hozzátennék egy-két dolgot. A saját naplódban is ha van egy tipp, itt nem idézni kell, hogy plusz hozzászólás legyen, hanem szerkeszted és beírod mi történt. A maradj talponban se tűnt fel neked soha, hogy ott nem írjuk be, hogy nyertes, hanem csak szimplán tovább tippelünk. A napi tippben is nem egyszer láttam, hogy vesztesre értékelsz, holott ott meg csak a nyertes tippet kell 48 órán belül kiértékelni. A főoldali cikkeket meg már nem tudom, de ott is sok mindenhez láttalak hozzászólni.

Admin

***** Veterán senki
december 27, 2021, 17:39:24 #384 december 27, 2021, 17:48:35, Admin
IdézetAz év utolsó napjaiban elgondolkodtam  azon hogy miért is zártak ki az Spf klubból.AZÉRT MERT HALANDZSÁZOK talán vagy hülye kommenteket irtam,talán rasszista kifejezéseket használtam? Megbántottam a z ADMIN VEZETŐSÉGET,vagy netalán azért mert Ukrajnában születtem de máig is magyarnak maradtam.Valaki csak tud valami indokot,de konkrétat hogy tudjak a legközzelebb mihez tartsam magam.Vagy talán az is vagyok mint a naplóm cime"Ugyi faszi te csak egy füté vagy?"

Az SPF Klubból való kizárás (előzetesen három hónap) oka benne van a hűségprogram szabályzatában:

"A Sportfogadas.org üzemeltetői, mint szervezők, fenntartják a jogot, hogy töröljék, semmisként tekintsenek olyan aktivitásokra ami csupán extra pontszerzési célból születtek, és nincs közük egy adott témához (akár a fórumon, akár a weboldalon). A hasonló tevékenységek szigorúan tilosak, és a hűségprogramból való kizáráshoz vezethetnek."

November közepén külön kiemeltük ezt a részt a fórumon, csak eléggé nem ért célba:

IdézetTovábbra is felhívnám figyelmeteket, hogy a hűségprogram keretén belül értékeljük (legalábbis probáljuk) a természetességet.

A "mindenhova hozzzászólok csak hogy gyűljenek a pontjaim" az nem a természetesség része.

Köszönjük!  :cya:


A továbbiakban szeretnénk jutalmazni a közösség azon tagjait, akik aktívak a fórumon, vagy akár a weboldalon, de aktivitásukat nem az extra pénzszerzési lehetőség vezérli. Ők azok a személyek pl. akik akkor szólnak hozzá egy témához, amikor van valódi, akár értékes információjuk.

Admin

***** Veterán senki
Decemberi SPF Klub jutalékok jóváírva (nem kifizetve!).  :ok:

Admin

***** Veterán senki
Januári SPF Klub jutalékok jóváírva (nem kifizetve!).   :cya:

LosGabos

****** Veterán
@Admin

Nem tudom észrevettétek-e, de nem működik a pontok automatikus jóváírása rendesen. Nekem a 14.-e és 15.-e teljesen hiányzik, és van ez másnál is.
Valakinek csak a 15.-e van , van akinek hiányos a két nap közül valamelyik.

Köszönöm ha megnézitek.

vmlinuz

***** Tősgyökeres senki
Javitjuk hamarosan.

Admin

***** Veterán senki
Februári hónap lezárva.  :cya: