Jeason WTA Tippjei

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Üdv!
Nem akarok senkit semmire sem rávenni. Ezt a naplót azért indítom, hogy bárkinek aki követni akar jó tippeket próbáljak meg adni. Nem foglalkozom mással csak a Női tenisszel (WTA). Ez a kedvencem nagyon rég óta. A játékosokról is készülök elemzést írni, összehasonlításokat és a nagyobb tornák előtt, alatt és után is érdemes ide benézni.
Első Tippjeimet rögtön közlöm is a Dubai-i és a Rio-i torna kapcsán. Ha kérdés kérés van csak nyugodtan tegyétek meg itt!

#1 február 19, 2014, 21:05:03, Jeason
Véleményem szerint ők jutnak tovább a következő körből Dubai-ban!
Radwanska Penetta eddig csak egyszer tudta legyőzni őt
Wozniacki mérlegük Beck-el előbbi győzelmét sejteti
Williams itt várom a legnagyobb csatát 3 szettel és minimum 21 játékkal
Jankovic egyértelmű favorit és mellette az egyik kedvencem  :great:
Flipkens Cornet csak visszalépéssel jutott tovább
Errani itt kérdésesebb a kimenetel mert Cirstea nagyon jó játékos
Suarez Navarro Kvitova ellenében győzhet, de ez rizikósabb tipp!

#2 február 21, 2014, 10:47:12, Jeason
Üdv!
Íme a Riói esélyesek leírása, avagy kik nyernek ma!
Ormaechea Jobb salakon mint a mostani ellenfele, és szinte otthon van
Pfizenmaier ellenfele eredményesebb ilyen talajon, de ő már kétszer nyert
Friedsam eddig ugyan csak keményen játszottak, de már 3X legyőzte ellenfelét
Hsieh nálam és a bukiknál is favorit 3 találka 3 győzelem
Burnett a nap kakukktojása. Burnett győzelmét várom
Zakopalova salak orientált játékos míg ellenfeléről ez nem mondható el
Sok sikert mindenkinek a tippeléshez!

Eddig egészen jól állnak a tippjeim, remélem volt aki megtette ezeket! Hajrá a továbbiakban is!

Üdv!
A mai napot inkább pihenésre szántam, semmint tippelésre. Amúgy sem szeretek a kedvenceim ellen fogadni. Elnézve a Dubai tornát ha minden kötél szakad akár még egy testvérdöntő is összejöhet, amire biztosan nem tennék igazi pénzt.
Azért a Wozniacki Williams V. érdekes elődöntő lesz és várom már, hogy ki nyer. Az eddig remeklő Penetta-nak ajtót mutató Williams tesó a kiváló formában játszó Wozniacki ellen is lesz legalább olyan erős mint eddig, vagy az "underdog"-nak számító Dán ezúttal nyertesként távozik? Akárhogy is lesz a győztes vagy a másik Wliiams-el vagy az egyik meglepetésemberrel fog találkozni. Jelesül Suarez Navarro vagy Cornet lesz a befutó. Én azt gondolom Cornet meglepi a világot. Egy ideig...

#5 február 21, 2014, 20:12:13, Jeason
Üdv!
Nos akkor lássuk, mit hoz nekünk a mai nap! Dubai-ban dübörögnek a gyorsvonatok és szemmel láthatóan a Williams-ek lőgyakorlatnak tekintik a tornát. Kis koncentrációval mindketten ott lehetnek a döntőben, ami valljuk meg nagyon jót tenne a sportnak.
Az első elődöntőn Venus harcol Wozniacki-val, ami valljuk be a múltat tekintve eléggé egyoldalúnak ígérkezik. Természetesen a mai női tenisz sem a régi már. Nincsenek előre lefutott mérkőzések és Wozniacki nagyon jó formában van mostanság. Kemény pályán nem lesz egyszerű dolga és a győzelem is legfeljebb 3 szettben jöhet össze neki.
Serena Williams pedig Cornet-val néz farkasszemet. Ez inkább ígérkezik számomra élvezetes mérkőzésnek, mivel én inkább a franciának szurkolok. Bárhogy is eléggé nagy skalp volna a hölgynek a Williams tesó.
Williams eddig mindig nyert Wozniacki ellen, most se lehet ez másként
Williams Cornet párharc a legérdekesebb, de mégis Serena győzelmét várom

#6 február 21, 2014, 20:13:00, Jeason
Üdv!
A mai páros Dubai mérkőzésekre hívnám fel a figyelmet!
A Hlavackova A. / Safarova L.-Kudryavtseva A. / Rodionova A. 1.83/1.83-as odss-a figyelemfelkeltésnek kiváló és a múltban megesett egy mérkőzés is jó előjele egy kiélezett mérkőzésnek. Akkor a Kudryavtseva A. / Rodionova A. győzedelmeskedett 6-4/6-1-re, így most is ezen páros az esélyesebb.
A másik párosítás Kops-Jones R. / Spears A.-Pennetta F. / Stosur S. még sohasem találkozott, de itt számomra érzelmi okokból is a Penetta/Stosur tűnik erősebbnek. Mindketten kiestek, ám a párosban elfoglalhatják a trónt. Én nagyon szorítok nekik és persze Nektek is a sikeres tippeléshez!

Üdv!
Holnap minden teniszrajongó figyelmébe ajánlom a Dubai torna döntőjének tét nélküli megtekintését. Azért mondom, hogy tét nélküli, mert maximum egy nagyon komoly fagyás vezethet odáig, hogy ezt ne a bent maradt Williams tesó nyerje. Cornet-re kisebb tét pakolását javallanám, ha valaki utazik az "underdog"-okra, de szerintem elég lesz leülni és végigszórakozni a meccset! Mindenkinek jó szórakozást és eredményes tippelést hozzá!

Üdv!
Jelen állás szerint mára egy kis könnyű pénzkereseti lehetőséget ajánlottak nekünk, méghozzá a Goncalves P. / Pigossi L.-Babos T. / Gajdosova J. páros mérkőzés képében. A szorzó relatíve alacsony, de az 1.30 körüli odds nagyon baráti. Közepes összeggel pakolható a magyar lány javára. Párosban nagyon erősek és remélem most már valami komoly eredményt is el tudnak majd érni. Mindenkinek sikeres tippelést!

#9 február 26, 2014, 19:52:03, Jeason
Üdv!
Mára, vagyis szerintem inkább holnapra virradóra van egy nagyon érdekes csata. Dominika Cibulkova vs Ursula Radwanska. Cibulkova eddig négyszer nyert és csak kétszer vesztett, ám ennek ellenére lehetséges egy fordított kimenetel 4-es szorzó felett! Mindezek ellenére én inkább Cibulkova-ra tenném a pénzemet. Remélhetőleg jól okoskodok és bejön ez a tippem is és neketek is zöld lesz a napotok!

#10 február 26, 2014, 19:52:34, Jeason
Üdv!
A szerdai nap sem telhet el egy kis hölgytenisz nélkül, így lássuk most mire fogadhatunk! Hajnali 3-órakor az Izraeli Peer ütközik meg a Kanadai Genie Bouchard-al, ami valljuk be nem ígérkezik éppen az év mérkőzésének, ám a kanadai 1.14-es szorzója gyakorlásnak vagy levezetésnek egy sikeres naphoz jónak tűnik. Nagy téttel nem viszont közepessel ajánlott, hiszen száz forintra 14 érkezik zöld eredmény után. Aki meri azért online is teheti a téteket, mert szerintem a szettek száma és a játékok száma is jól fog fizetni! Mindenkinek sikeres tippelést!

#11 február 27, 2014, 01:29:53, Jeason
Üdv!
Az elmúlt két tipp is zöldbe ért, ám a nap folyamán talán még jelentkezem egy újabb fogadási ajánlattal! Ilyen például a Cibulkova D.-Wickmayer Y., ahol Cibulkova győzelmét majdnem csak ingyen adják, így érdemes erre tenni. Persze akinek túl sok a pénze tehet az ellenfélre is, hiszen fordított eredmény után egész jó kis pénz markolható fel! Akárhogy is, mindenkinek sikeres tippelést!

#12 február 28, 2014, 18:04:23, Jeason
Üdv!
Éjjel mint már megszokhattuk az elmúlt napokban újból hölgytenisz, méghozzá Cibulkova vs Erakovic aspektusban! Természetesen mint eddig a tornán, most is Dominika Cibulkova az esélyes méghozzá magasan, hiszen a bukik 1,16-ra tették! Ellenfele 5-ös szorzója is megér egy misét hiszen ha meglepetésre nyerne akkor 200 ft-ra 1000 lehetne a válasz! Ajánlom a mérkőzés élőbeni megtekintését és a fogadását is! Én speciel sima Cibulkova sikert várok két szettben. A játékok számára soha többé nem teszek! Sikeres tippelést mindenkinek!

Üdv!
Mivel tegnap is zöldben jöttünk ki a fogadásunkból mára ismét Cibulkovát ajánlom mindenki figyelmébe. Valahogy csak olyanokat tud most kifogni, akiket már korábban is vert. A helyzet most is ez, jelenlegi ellenfele a kínai Zhang akit eddigi három találkozójukon legyőzött, így az eddigi nyereményeket nyugodt szívvel pakolhatjuk hősnőnkre. Szerintem két szett lesz és a végén Cibulkova jön ki nyertesként. Mindenkinek sikeres tippelést!

Üdv!
A Cibulkova mérkőzés csak félsikernek bizonyult, miután kínai ellenfele vesztes állásban az első szettben feladta a küzdelmet. :-X Remélem a következő tippjeim nem ily módon érnek véget. Igaz ami igaz, hogy a pénz visszajár, de azért inkább a nyeremény legyen.