Sportfogadas.org

Sportfogadás tudástár => Sportfogadás naplók => Sportfogadás naplók archívuma => A témát indította: Jeason Dátum február 19, 2014, 00:12:13

Cím: Jeason WTA Tippjei
Írta: Jeason Dátum február 19, 2014, 00:12:13
Üdv!
Nem akarok senkit semmire sem rávenni. Ezt a naplót azért indítom, hogy bárkinek aki követni akar jó tippeket próbáljak meg adni. Nem foglalkozom mással csak a Női tenisszel (WTA). Ez a kedvencem nagyon rég óta. A játékosokról is készülök elemzést írni, összehasonlításokat és a nagyobb tornák előtt, alatt és után is érdemes ide benézni.
Első Tippjeimet rögtön közlöm is a Dubai-i és a Rio-i torna kapcsán. Ha kérdés kérés van csak nyugodtan tegyétek meg itt!
Cím: Re:Jeason WTA Tippjei
Írta: Jeason Dátum február 19, 2014, 00:21:36
Véleményem szerint ők jutnak tovább a következő körből Dubai-ban!
Radwanska Penetta eddig csak egyszer tudta legyőzni őt
Wozniacki mérlegük Beck-el előbbi győzelmét sejteti
Williams itt várom a legnagyobb csatát 3 szettel és minimum 21 játékkal
Jankovic egyértelmű favorit és mellette az egyik kedvencem  :great:
Flipkens Cornet csak visszalépéssel jutott tovább
Errani itt kérdésesebb a kimenetel mert Cirstea nagyon jó játékos
Suarez Navarro Kvitova ellenében győzhet, de ez rizikósabb tipp!
Cím: Re:Jeason WTA Tippjei
Írta: Jeason Dátum február 19, 2014, 02:13:54
Üdv!
Íme a Riói esélyesek leírása, avagy kik nyernek ma!
Ormaechea Jobb salakon mint a mostani ellenfele, és szinte otthon van
Pfizenmaier ellenfele eredményesebb ilyen talajon, de ő már kétszer nyert
Friedsam eddig ugyan csak keményen játszottak, de már 3X legyőzte ellenfelét
Hsieh nálam és a bukiknál is favorit 3 találka 3 győzelem
Burnett a nap kakukktojása. Burnett győzelmét várom
Zakopalova salak orientált játékos míg ellenfeléről ez nem mondható el
Sok sikert mindenkinek a tippeléshez!
Cím: Re:Jeason WTA Tippjei
Írta: Jeason Dátum február 19, 2014, 17:43:07
Eddig egészen jól állnak a tippjeim, remélem volt aki megtette ezeket! Hajrá a továbbiakban is!
Cím: Re:Jeason WTA Tippjei
Írta: Jeason Dátum február 20, 2014, 18:37:59
Üdv!
A mai napot inkább pihenésre szántam, semmint tippelésre. Amúgy sem szeretek a kedvenceim ellen fogadni. Elnézve a Dubai tornát ha minden kötél szakad akár még egy testvérdöntő is összejöhet, amire biztosan nem tennék igazi pénzt.
Azért a Wozniacki Williams V. érdekes elődöntő lesz és várom már, hogy ki nyer. Az eddig remeklő Penetta-nak ajtót mutató Williams tesó a kiváló formában játszó Wozniacki ellen is lesz legalább olyan erős mint eddig, vagy az "underdog"-nak számító Dán ezúttal nyertesként távozik? Akárhogy is lesz a győztes vagy a másik Wliiams-el vagy az egyik meglepetésemberrel fog találkozni. Jelesül Suarez Navarro vagy Cornet lesz a befutó. Én azt gondolom Cornet meglepi a világot. Egy ideig...
Cím: Re:Jeason WTA Tippjei
Írta: Jeason Dátum február 21, 2014, 00:32:05
Üdv!
Nos akkor lássuk, mit hoz nekünk a mai nap! Dubai-ban dübörögnek a gyorsvonatok és szemmel láthatóan a Williams-ek lőgyakorlatnak tekintik a tornát. Kis koncentrációval mindketten ott lehetnek a döntőben, ami valljuk meg nagyon jót tenne a sportnak.
Az első elődöntőn Venus harcol Wozniacki-val, ami valljuk be a múltat tekintve eléggé egyoldalúnak ígérkezik. Természetesen a mai női tenisz sem a régi már. Nincsenek előre lefutott mérkőzések és Wozniacki nagyon jó formában van mostanság. Kemény pályán nem lesz egyszerű dolga és a győzelem is legfeljebb 3 szettben jöhet össze neki.
Serena Williams pedig Cornet-val néz farkasszemet. Ez inkább ígérkezik számomra élvezetes mérkőzésnek, mivel én inkább a franciának szurkolok. Bárhogy is eléggé nagy skalp volna a hölgynek a Williams tesó.
Williams eddig mindig nyert Wozniacki ellen, most se lehet ez másként
Williams Cornet párharc a legérdekesebb, de mégis Serena győzelmét várom
Cím: Re:Jeason WTA Tippjei
Írta: Jeason Dátum február 21, 2014, 10:53:37
Üdv!
A mai páros Dubai mérkőzésekre hívnám fel a figyelmet!
A Hlavackova A. / Safarova L.-Kudryavtseva A. / Rodionova A. 1.83/1.83-as odss-a figyelemfelkeltésnek kiváló és a múltban megesett egy mérkőzés is jó előjele egy kiélezett mérkőzésnek. Akkor a Kudryavtseva A. / Rodionova A. győzedelmeskedett 6-4/6-1-re, így most is ezen páros az esélyesebb.
A másik párosítás Kops-Jones R. / Spears A.-Pennetta F. / Stosur S. még sohasem találkozott, de itt számomra érzelmi okokból is a Penetta/Stosur tűnik erősebbnek. Mindketten kiestek, ám a párosban elfoglalhatják a trónt. Én nagyon szorítok nekik és persze Nektek is a sikeres tippeléshez!
Cím: Re:Jeason WTA Tippjei
Írta: Jeason Dátum február 21, 2014, 20:16:39
Üdv!
Holnap minden teniszrajongó figyelmébe ajánlom a Dubai torna döntőjének tét nélküli megtekintését. Azért mondom, hogy tét nélküli, mert maximum egy nagyon komoly fagyás vezethet odáig, hogy ezt ne a bent maradt Williams tesó nyerje. Cornet-re kisebb tét pakolását javallanám, ha valaki utazik az "underdog"-okra, de szerintem elég lesz leülni és végigszórakozni a meccset! Mindenkinek jó szórakozást és eredményes tippelést hozzá!
Cím: Re:Jeason WTA Tippjei
Írta: Jeason Dátum február 23, 2014, 17:27:41
Üdv!
Jelen állás szerint mára egy kis könnyű pénzkereseti lehetőséget ajánlottak nekünk, méghozzá a Goncalves P. / Pigossi L.-Babos T. / Gajdosova J. páros mérkőzés képében. A szorzó relatíve alacsony, de az 1.30 körüli odds nagyon baráti. Közepes összeggel pakolható a magyar lány javára. Párosban nagyon erősek és remélem most már valami komoly eredményt is el tudnak majd érni. Mindenkinek sikeres tippelést!
Cím: Re:Jeason WTA Tippjei
Írta: Jeason Dátum február 25, 2014, 14:13:02
Üdv!
Mára, vagyis szerintem inkább holnapra virradóra van egy nagyon érdekes csata. Dominika Cibulkova vs Ursula Radwanska. Cibulkova eddig négyszer nyert és csak kétszer vesztett, ám ennek ellenére lehetséges egy fordított kimenetel 4-es szorzó felett! Mindezek ellenére én inkább Cibulkova-ra tenném a pénzemet. Remélhetőleg jól okoskodok és bejön ez a tippem is és neketek is zöld lesz a napotok!
Cím: Re:Jeason WTA Tippjei
Írta: Jeason Dátum február 25, 2014, 23:37:34
Üdv!
A szerdai nap sem telhet el egy kis hölgytenisz nélkül, így lássuk most mire fogadhatunk! Hajnali 3-órakor az Izraeli Peer ütközik meg a Kanadai Genie Bouchard-al, ami valljuk be nem ígérkezik éppen az év mérkőzésének, ám a kanadai 1.14-es szorzója gyakorlásnak vagy levezetésnek egy sikeres naphoz jónak tűnik. Nagy téttel nem viszont közepessel ajánlott, hiszen száz forintra 14 érkezik zöld eredmény után. Aki meri azért online is teheti a téteket, mert szerintem a szettek száma és a játékok száma is jól fog fizetni! Mindenkinek sikeres tippelést!
Cím: Re:Jeason WTA Tippjei
Írta: Jeason Dátum február 26, 2014, 19:56:10
Üdv!
Az elmúlt két tipp is zöldbe ért, ám a nap folyamán talán még jelentkezem egy újabb fogadási ajánlattal! Ilyen például a Cibulkova D.-Wickmayer Y., ahol Cibulkova győzelmét majdnem csak ingyen adják, így érdemes erre tenni. Persze akinek túl sok a pénze tehet az ellenfélre is, hiszen fordított eredmény után egész jó kis pénz markolható fel! Akárhogy is, mindenkinek sikeres tippelést!
Cím: Re:Jeason WTA Tippjei
Írta: Jeason Dátum február 27, 2014, 21:45:20
Üdv!
Éjjel mint már megszokhattuk az elmúlt napokban újból hölgytenisz, méghozzá Cibulkova vs Erakovic aspektusban! Természetesen mint eddig a tornán, most is Dominika Cibulkova az esélyes méghozzá magasan, hiszen a bukik 1,16-ra tették! Ellenfele 5-ös szorzója is megér egy misét hiszen ha meglepetésre nyerne akkor 200 ft-ra 1000 lehetne a válasz! Ajánlom a mérkőzés élőbeni megtekintését és a fogadását is! Én speciel sima Cibulkova sikert várok két szettben. A játékok számára soha többé nem teszek! Sikeres tippelést mindenkinek!
Cím: Re:Jeason WTA Tippjei
Írta: Jeason Dátum február 28, 2014, 18:39:43
Üdv!
Mivel tegnap is zöldben jöttünk ki a fogadásunkból mára ismét Cibulkovát ajánlom mindenki figyelmébe. Valahogy csak olyanokat tud most kifogni, akiket már korábban is vert. A helyzet most is ez, jelenlegi ellenfele a kínai Zhang akit eddigi három találkozójukon legyőzött, így az eddigi nyereményeket nyugodt szívvel pakolhatjuk hősnőnkre. Szerintem két szett lesz és a végén Cibulkova jön ki nyertesként. Mindenkinek sikeres tippelést!
Cím: Re:Jeason WTA Tippjei
Írta: Jeason Dátum március 01, 2014, 03:30:30
Üdv!
A Cibulkova mérkőzés csak félsikernek bizonyult, miután kínai ellenfele vesztes állásban az első szettben feladta a küzdelmet. :-X Remélem a következő tippjeim nem ily módon érnek véget. Igaz ami igaz, hogy a pénz visszajár, de azért inkább a nyeremény legyen.
Cím: Re:Jeason WTA Tippjei
Írta: Jeason Dátum március 01, 2014, 18:06:56
Üdv!
Új hónap új egyenleg! A sportfogadas.org oldalon lévő Bet365 játékban a virtuális egyenlegem terhére fogok teniszfogadásokat kötni. Ezekről képeket is kirakok majd ide és aki akar követhet is. Ugyanezeket a mérkőzéseket raknám valódi pénzzel is. Tehát tétre fel lássuk meddig tartunk ki.
Cím: Re:Jeason WTA Tippjei
Írta: Jeason Dátum március 03, 2014, 13:04:36
Üdv!
Íme a mai tippem, csak nektek! Hiába vagyok magyar lány párti szerintem a mai napon pályára lépő két magyar hölgy közül csak a későbbinek lehet esélye a második selejtezőkörbe jutásra. Czink M.-Hsieh  S-W. mérkőzés azért is érdekes, mert Czink ellenfele háromból kétszer verte a magyart és csak a legelső találkozásukkor született Czink győzelem, ezért a tippem erős Hsieh S-W. győzelem és továbbjutás! Nagy pénzzel nem ajánlom, mert Melinda szorzója több mint hívogató és ugye a pályán bármi lehet! Sikeres tippelést mindenkinek!
Cím: Re:Jeason WTA Tippjei
Írta: Jeason Dátum március 03, 2014, 13:26:35
Íme az első szelvényem innen a Bet365 virtuális egyenlegével! Sikeres tippelést Mindenkinek!
(http://kepfeltoltes.hu/140303/tippem140303_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Cím: Re:Jeason WTA Tippjei
Írta: Jeason Dátum március 04, 2014, 12:58:14
Üdv!
A tegnapi három tippből kettő zöld egy pedig piros  :'( lett így ismét bebizonyosodott, hogy nem szabad magyar sportolóra avagy ellene tenni. Ki is lépek ebből a sávból és inkább a külföldiekre teszek. Ma is küldök egy szelvényt és bocsánat, ha tegnap bárki is igazi pénzzel követett volna.
Cím: Re:Jeason WTA Tippjei
Írta: Jeason Dátum március 04, 2014, 15:44:43
Üdv!
Íme a mai szelvényem! Aki akarja teheti utánam, de lehet, hogy mostantól inkább az egyes fogadásokat fogom preferálni, mert valamiért ezek a kombik nem jönnek úgy ahogy kellene. Aki érez magában elég erőt az tehet Czink Melindára, bár lehet hogy most jön a papírforma. Sikeres tippelést Mindenkinek!
(http://kepfeltoltes.hu/140304/tippem140304_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Cím: Re:Jeason WTA Tippjei
Írta: Jeason Dátum március 05, 2014, 12:46:44
Üdv!
Tegnap sikerült zöldre hozni az összes tippem és ma megpróbálok még tovább menni! Ma 3x-os odds-ért tippelek és szerintem követhető is. Akinek kedve van tegye, de inkább csak itt. Mindenkinek sikeres tippelést!
(http://kepfeltoltes.hu/140305/tippeim140305_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Cím: Re:Jeason WTA Tippjei
Írta: Jeason Dátum március 06, 2014, 14:38:09
Üdv mindenkinek!
Eljött a mai napi tippjeim megosztása. Lássuk ilyen napi kínálatból mire-kikre érdemes tenni?!
Szerintem a mai szelvény tehető valódi téttel is, mert három mérkőzéssel relatíve kevés pénzért is szép összeget kaphatunk vissza. Sok sikert Mindenkinek!
(http://kepfeltoltes.hu/140306/tippjeim_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Cím: Re:Jeason WTA Tippjei
Írta: Jeason Dátum március 07, 2014, 20:46:36
Üdv!
Mai tippjeim kissé kamikaze szerűek, mármint ami a feltett virtuális pénzt illeti, de kockázat nélkül nincs veszteség, mármint nyeremény. Nem mind arany ami fénylik, de én most inkább "biztosra" megyek. Vagyis mennék. Aki akar akár követhet is! Mindenkinek sikeres tippelést!
(http://kepfeltoltes.hu/140307/tipeim0307_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Cím: Re:Jeason WTA Tippjei
Írta: Jeason Dátum március 09, 2014, 04:54:21
Üdv mindenki!
Mai fogadásaim is megérnek egy kissebb éljent, hiszen szokásomtól eltérően fogadok kedvenceim mérkőzéseire is. Véleményem szerint rizikós de követhető, kevesebb téttel kevesebbet bukunk, de kevesebb a nyeremény is! Aki akarja követheti! Sikeres tippelést mindenkinek!
(http://kepfeltoltes.hu/140309/tippeim0309_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Cím: Re:Jeason WTA Tippjei
Írta: Jeason Dátum március 10, 2014, 15:26:48
Üdv!
Íme a mai tippjeim. Nagyon alacsonyak az odds-ok, de szerintem ezek nem mindig tükrözik a valóságot. Remélem nem ma cáfolnak rá a játékosok a szorzókra és azok jutnak tovább akikre tippeltünk! Mindenkinek sikeres tippelést!
[img=http://www.kephost.com/thumb/2014/3/10/a1_2014_3_10_o49hrcwjii_tn.png] (http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_3_10_o49hrcwjii.png)
Cím: Re:Jeason WTA Tippjei
Írta: Jeason Dátum március 12, 2014, 13:36:04
Üdv!
Sajnos elszórakoztam a Bet 365-ös virtuális egyenlegemet így mostantól csak ide írom szerintem ki fog nyerni. Azért persze lehet akár követni is! Mindenkinek sikeres tippelést!
Cím: Re:Jeason WTA Tippjei
Írta: Jeason Dátum március 13, 2014, 14:39:31
Üdv!
Ma tippjeim! Lehet követni, bár nem ajánlom hatalmas összegekkel. Már persze, ha valaki szeret hazárdirozni, akkor mehet minden Cibulkovára Li Na ellenében. Azt hiszem én is így teszek ma. Mindenkinek sikeres tippelést!
19:00           
Li N. (Chn)-Cibulkova D. (Svk)
23:00           
Pennetta F. (Ita)-Stephens S. (Usa)
Cím: Re:Jeason WTA Tippjei
Írta: Jeason Dátum március 15, 2014, 16:59:27
Üdv!
Elérkezett hát a nagy nap és a döntőben résztvevők világossá váltak! Pennetta F. (Ita)-Radwanska A. (Pol) közül kerül majd ki a végső győztes. Jobb páros talán nem is jöhetett volna össze, hiszen mindkét játékos stabil játékkal, mondhatni ellenállást nem tűrve jutott a döntőbe. Részemről csak nézni fogom a mérkőzést, mert elvből sohasem fogadok döntőkre. Neketek sem ajánlom, ám ha valakinek mégis lennének felesleges forintjai úgy inkább Radwanska-t ajánlanám. Szerintem neki kell nyernie. Sikeres tippelést és jó hétvégét mindenkinek!
Cím: Re:Jeason WTA Tippjei
Írta: Jeason Dátum március 17, 2014, 16:30:16
Üdv!
Mára két selejtező mérkőzést néztem ki magamnak, amire lehet tenni. Első ránézésre talán egyszerünek tűnhet a "leosztás" ám a játékosok sok meglepetésre képesek, főleg ha "underdog"-ként állítják be őket. Szóval csak óvatosan a tétekkel, de részemről őket várom ma továbbjutónak!
Giorgi C. (Ita)-Diyas Z. (Kaz), Goerges J. (Ger)-Larcher de Brito M. (Por)
Cím: Re:Jeason WTA Tippjei
Írta: Jeason Dátum március 18, 2014, 19:02:48
Üdv!
Tegnap felemás napot csináltam csak az egyik fogadásom végződött zölden. Goerges Giorgi-val ellentétben hozta a "kötelezőt" és bejutott a Miami-i torna második selejtező körébe. Mára nem néztem fogadást mert őszintén szólva egyik teniszező hölgyet sem ismerem és láthatatlan követ nem dobunk el alapon inkább várok amíg elkezdődik a torna. Remélem Sam Stosur itt már tovább jut mint a második harmadik kör. Minimum egy elődöntő azért már kijárna neki is! Mindenkinek sikeres fogadásokat!
Cím: Re:Jeason WTA Tippjei
Írta: Jeason Dátum március 20, 2014, 16:26:54
Üdv!
Mára két könnyednek ígérkező mérkőzést hoztam amiket szinte kötelező megtenni! Bertens K. (Ned)-Stosur S. (Aus) / Ivanovic A. (Srb)-Davis L. (Usa). Ezekből azt gondolom már lejött mindenki számára, hogy kikre is érdemes tenni a pénzünkből egy keveset. Én mindenesetre Storur-t nagyobb míg Ivanovic-ot közepes összeggel teszem és várom a boldogító befejezést! Mindenkinek sikeres Tippelést!
Cím: Re:Jeason WTA Tippjei
Írta: Jeason Dátum március 24, 2014, 14:58:59
Üdv!
Az elmúlt napokban betegség miatt én sem néztem mérkőzéseket és még kevésbé tippeltem, de most már valamelyest készen állok tippjeim nagyérdeművel való megosztására! Szóval íme a mai termés: Williams S. (Usa)-Vandeweghe C. (Usa)-nél Williams a favorit míg a Svitolina E.-Radwanska A. nál Radwanska tűnik nekem befutónak. Mindkét hölgyet fogadhatjuk nagyobb összeggel mert az ellenfelek oddszai rendkívűl magasak ezért favoritjaink továbbjutása már majdnemcsak borítékolt! Mindenkinek sikeres tippelést!
Cím: Re:Jeason WTA Tippjei
Írta: Jeason Dátum március 25, 2014, 14:43:29
Üdv!
Mára csak a Sharapova M. (Rus)-Kvitova P. (Cze) mérkőzés maradt, ahol inkább kihagyom a perszóna fogadásokat és a játék/szett számra nézek rá egy kicsit. Bet 365-öt használva lássuk mi az amit ma elfogadhatónak tarthatunk Sarapova-val számolva. 22,5 alatt maradnak remélhetőleg az eléggé erősnek mondható 1.72-es szorzóért és bár csak félve írom ide de azért számítanék egy Sarapova győzelemre, de ez az orosznál tényleg csak remény. Mindenkinek sikeres tippelést!
Cím: Re:Jeason WTA Tippjei
Írta: Jeason Dátum március 29, 2014, 15:41:18
Üdv!
Mára csak a Williams S. (Usa)-Li N. (Chn) mérkőzés maradt, amit közepes összeggel ajánlok megtenni, hiszen akármi lehetséges. A holnapi páros döntőt, azonban jómagam a Hingis Lisicki párosára teszek, hiszen szerintem Hingis most is top formában van és a jövőben a páros királynője lehet, hacsak bele nem un a folyamatos utazgatásba. Mindenkinek zöld tippeket kívánok!
Cím: Re:Jeason WTA Tippjei
Írta: Jeason Dátum április 01, 2014, 14:08:36
Üdv!
Íme a mai tippjeim! Mix-en is rakható úgyhogy szerintem érdemes beruházni rá. A tétet a Kedves olvasóimra bízom, én mindenesetre Bouchard győzelmét kötelezőnek tartom úgyhogy rá mehetnek a nagyobb összegek. Stosur kérlek húzd be ezt, mert nem szeretnék júzernek tűnni azzal, hogy a kedvencem vagy!
(http://kepfeltoltes.hu/140401/maitipp_www.kepfeltoltes.hu_.png)
(http://kepfeltoltes.hu/140401/maitipp2_www.kepfeltoltes.hu_.png)
Cím: Re:Jeason WTA Tippjei
Írta: Jeason Dátum április 02, 2014, 15:24:45
Üdv!
Tegnap pozitív lett a mérleg, kivéve, hogy a rendszer visszadobta a Bouchard tippem, mert túlléptem a napi limitet! Mára is készültem! Íme a mai hölgytenisz tippjeim! A másodiknál annyi, hogy a tét 1000 és nem 1030 :(
(http://kepfeltoltes.hu/140402/tippem_www.kepfeltoltes.hu_.png)
(http://kepfeltoltes.hu/140402/tippem2_www.kepfeltoltes.hu_.png)
Cím: Re:Jeason WTA Tippjei
Írta: Jeason Dátum április 03, 2014, 15:17:29
Üdv!
A mai játéknapon is van fogadási lehetőség bőven. Én főként a Bouchard - Williams mérkőzést ajánlom a figyelmetekbe! De a tegnapi jó széria után jöjjenek a mai tippeim!
(http://kepfeltoltes.hu/140403/maitipp_www.kepfeltoltes.hu_.png)
(http://kepfeltoltes.hu/140403/maitipp2_www.kepfeltoltes.hu_.png)
Cím: Re:Jeason WTA Tippjei
Írta: Jeason Dátum április 04, 2014, 13:55:03
Üdv!
Tegnap ismét Fortuna kisasszony kegyeibe fogadott, és bejöttek a tippjeim. Ma kedvenceimre vagy ellenük nem viszont a játékok számára fogadok! A Bouchard - Jankovic mérkőzéstől sok játékot és még tie break-et is várnék. Íme a mai tippem!
(http://kepfeltoltes.hu/140404/maitipp_www.kepfeltoltes.hu_.png)
Cím: Re:Jeason WTA Tippjei
Írta: Jeason Dátum április 07, 2014, 13:57:38
Üdv!
Mára csak egy tippet hoztam, mert szerintem ez a levezető wta torna sok érdekességet nemigen tartogat nekünk. A legjobbak most pihennek, úgyhogy a kicsiknek van esélyük egy kis tapasztalatszerzésre és gyakorlásra.
(http://kepfeltoltes.hu/140407/maitipp_www.kepfeltoltes.hu_.png)
Mindenkinek eredményes tippeket!
Cím: Re:Jeason WTA Tippjei
Írta: Jeason Dátum április 09, 2014, 15:18:42
Üdv!
A műltkori kisiklás sajnos eléggé sokat elvitt ezért ma a "biztonság" az első. Úgy érzem és gondolom, hogy Jelena Jankovic-nak nem okozhat komolyabb fejtörést mostani ellenfele a Bogotai tornán úgyhogy a 18,5 alatti eredmény nagyon is reálisnak érzem. Mindenkinek eredményes napot!
(http://kepfeltoltes.hu/140409/maitipp_www.kepfeltoltes.hu_.png)
Cím: Re:Jeason WTA Tippjei
Írta: Jeason Dátum április 12, 2014, 23:13:25
Üdv!
Egyelőre még nem tudtam rá fogadni, de holnapra van egy nagyon jó mérkőzés! Aki teheti tegyen rá!
19:00           
Jankovic J. (Srb)-Garcia C. (Fra) A tippem pedig Jankovic három játékban győzedelmeskedik!
:great:
Cím: Re:Jeason WTA Tippjei
Írta: Jeason Dátum április 13, 2014, 11:39:18
Üdv!
Még lógtam a mai tippem képes tétjével! Tehát aki teheti 1.18-ért Jankovic-ra a Bogotai torna döntőjében! Hajrá JJ!  :great:
(http://kepfeltoltes.hu/140413/455512205K_pkiv_g_s_www.kepfeltoltes.hu_.png)
Cím: Re:Jeason WTA Tippjei
Írta: Jeason Dátum április 13, 2014, 22:06:34
Idézetet írta: Jeason Dátum április 13, 2014, 11:39:18
Üdv!
Még lógtam a mai tippem képes tétjével! Tehát aki teheti 1.18-ért Jankovic-ra a Bogotai torna döntőjében! Hajrá JJ!  :great:
(http://kepfeltoltes.hu/140413/455512205K_pkiv_g_s_www.kepfeltoltes.hu_.png)
Ez sajnos fájón egyértelmű volt. Janokvic nyilván már másra figyelt a mérkőzésen.  :'( Azért én még szorítok érte! Nektek pedig jó pihit a továbbiakban!
Cím: Re:Jeason WTA Tippjei
Írta: Jeason Dátum április 19, 2014, 16:01:02
Üdv!
Ma a személyes kedvencem mérkőzésére nézek rá egy kicsit és felrúgom az alapszabályt, hogy sose fogadjunk érzelemből. Szóval a Bouchard E. (Can)-Kucova K. (Svk) mérkőzésre tettem fel 1000 forintot természetesen Genie győzelmére és ha lehet akkor 2 szettben igyekezzen legyőzni ellenfelét!
Ha gondoljátok Ti is mert szerintem ezt most behúzza a kanadai!
Sikeres napot!
Cím: Re:Jeason WTA Tippjei
Írta: Jeason Dátum április 28, 2014, 16:53:50
Üdv tippelők!
Holnapra hoztam egy jó kis tippsort amit 888 sport-on meg is játszok! Lássuk mik is ezek a mérkőzések!
11:00           
Black C./Mirza S.-Begu I./Irigoyen M. Páros mérkőzésen a tippem egy szolíd 1.
12:00           
Kleybanova A. (Rus)-Bouchard E. (Can) itt már jóval nehezebb dolgom van és hiába húz a szívem a kanadai felé mégis azt kell mondjam, hogy véleményem szerint 1-es lesz, de azért biztos ami biztos fogadok a szettszámra is melyet többre taksálok 2,5-nél.
Legyen szép napotok!  ;D
Cím: Re:Jeason WTA Tippjei
Írta: Jeason Dátum május 01, 2014, 03:07:53
Üdv!
Holnapra hoztam egy tippet, igaz ez is a szőke kanadai lányhoz köthető. Genie Bouchard ezúttal a rutinos Kuznetsova ellen lép a salakra. Szerintem ez egy nagyon jó és pörgős mérkőzés lesz így a tippem most is a 2 szettnél több felé hajlik jobban. Genie győzelme nagyot lendítene a pályafutásán és egy nagy játékos legyőzése felettébb motiváló lehetne a torna hátralévő részére nézve. Én egy hajszállal (szőke) Genie-t látom jobbnak, de döntsön a labda!
Cím: Re:Jeason WTA Tippjei
Írta: kondorr Dátum május 16, 2014, 18:07:34
Jankovics, a kedvenced éppen izzasztja Radwanskát.
Cím: Re:Jeason WTA Tippjei
Írta: Jeason Dátum május 24, 2014, 01:44:13
Idézetet írta: kondorr Dátum május 16, 2014, 18:07:34
Jankovics, a kedvenced éppen izzasztja Radwanskát.
Más helyszínen és körülmények között nagyon tetszene!  :great:  :beerchug:
Cím: Re:Jeason WTA Tippjei
Írta: Jeason Dátum május 24, 2014, 01:48:32
Sziasztok!
Mára a bet365-ös virtuális számlámat terheltem meg Genie Bouchard-ra fogadva. 1.36-os odszot kínálnak a Karolina Pliskova v Eugenie Bouchard mérkőzésre a kanadai lány győzelmét illetően. Én speciel 13300 virtuális forintot raktam rá. A Roland Garros-on csak a főtáblás mérkőzésekről hozok majd remélhetőleg nyerő tippeket.
Hajrá!
Cím: Re:Jeason WTA Tippjei
Írta: Jeason Dátum augusztus 05, 2014, 17:54:12
Sziasztok!
Hosszú idő után itt van egy kis mix a mai tenisz mérkőzésekből! Nem csak a lányok csatáiból válogattam ezúttal. 142 forintra azért szép nyeremény érkezhet. Remélem mindenkinek zöld napja lesz ma is!
(http://www.kephost.com/images/2014/08/05/Kepkivagas1.png) (http://www.kephost.com/image/upE)
Cím: Re:Jeason WTA Tippjei
Írta: Jeason Dátum szeptember 02, 2014, 17:25:16
Sziasztok! Mára egy itteni virtuális fogadásköteggel készültem. A hölgyek egyesben már a célnál tartanak így ma inkább a frissebb lábakkal rendelkező páros küzdelmekre fókuszálnék. Mindhárom mérkőzésen az esélyesebbre tettem, de mind közül is a Hingis / Penetta páros számomra a legkedvesebb. Remélhetőleg behúzzák ezt a tornagyőzelmet is és Hingis végre indul szólóban is mondjuk egy kisebb versenyecskén. Nektek kitartás és sok zöldet!
(http://imagizer.imageshack.us/v2/280x200q90/673/ZBnZzG.png) (http://imageshack.com/f/ipZBnZzGp)
Cím: Re:Jeason WTA Tippjei
Írta: Jeason Dátum január 12, 2015, 01:16:07
Sziasztok!
Először is boldog új évet mindenkinek! Másodszor, mivel régen nem jelentkeztem, gondoltam, rögvest seggére verek 3000 virtuális "coin"-nak! Íme a tippjeim, nektek pedig rengeteg zöldet! Hajrá Sam!
(http://kepfeltoltes.hu/150112/K_pkiv_g_s_www.kepfeltoltes.hu_.png)
Cím: Re:Jeason WTA Tippjei
Írta: Jeason Dátum január 12, 2015, 14:46:16
Üdv Mindenkinek!
Ebben a csípős időben jó hírként fogadott hogy Sam Stosur lenyomta esélyesebb ellenfelét és még a 20,5 játéknál több sőt a három szett is bejött!  :beerchug: Mára akkor nézzük a következő hármast. Mindenkinek zöldeket!
(http://kepfeltoltes.hu/150112/1079706456K_pkiv_g_s_www.kepfeltoltes.hu_.png)
Cím: Re:Jeason WTA Tippjei
Írta: Jeason Dátum február 15, 2015, 16:33:18
Helló mindenkinek!
Utólagosan is remélem jól telt mindenkinek a Valentin nap. Mára egy virtuális tippet hoztam és bár mindkét játékost nagyra tartom, de Jankovic az Jankovic és szerintem Tímea inkább párosban kíván jól szerepelni. Persze akár JJ oda is adhatja neki a mérkőzést, ha éppen rossz formában van. Mindegy, hajrá JJ!
(http://kepfeltoltes.hu/150215/1195370317K_pkiv_g_s_www.kepfeltoltes.hu_.png)