Football Frenzy verseny

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sziasztok!

Gondoltam szólok időben (max. játékosok száma 500 fő), hátha rajtam kívül is érdekel még valakit ez a verseny:


Kicsit hosszú volt idén a nyári szünet, de a szezonkezdet a nyakunkon lassan egész európában!

Az Angol Premier League augusztus 13-án kezdődik és ennek alakalmából egy ajánlatunk van az Ön számára! Nincs befizetés, mindössze 10 FPP kell a részvételhez!


Vegyen részt a Football Frenzy versenyen augusztus 12-én pénteken 8pm-től (CET) (a péntek, melőtt a Premier League kezdődik) és fordítsa figyelmét az angol pontvadászat kezdete felé.

A Football Frenzy első 10 helyezettje - a nyereményét összemixeljük a 10 mérkőzésen elért gólokkal. Szurkoljon a gólokért, mert azok extra pénzt jelentenek! Már akár 10 frequent player ponttal beléphet a játékba . készpénzbefizetés nem szükséges!


Helyezés    Készpénzes kifizetés
1.                 $25.00
2.                 $16.00
3.                  $9.00
4.                  $6.40
5.                  $5.20
6.                  $4.40
7.                  $4.00
8.                  $3.60
9.                  $3.20
10.                $2.80


Például, a nyertes 25 $-t nyer minden Premier League-ben esett gól után. Így tehát ha 30 gól születik, akkor nyereménye: 30 x $25 = $750!

A kifizetés nincs minimum összeghez kötve. A kifizetés 2011. augusztus 16-án történik meg, miután mind a 10 meccset lejátszották. (beleértve a hétfői találkozókat)

Kérjük lépj velünk kapcsolatba a következő e-mail címen [email protected] a promocióval kapcsolatos további kérdéseiddel.

GL!  :cya:

Az előbb jártam a teremben, még van 275 hely.
Nem akarom én itt különösebben a reklámot csinálni nekik (mert kezdésre az 500 fő így is úgy is meg lesz), csak megfrissítem a hozzászólást, hátha valakinek elkerülte a figyelmét és szívesen indulna rajta.
Egyébként nem ígérkezik ez rossz lehetőségnek: 2000-s kezdőzseton, 10 perces vakszintek, szóval a szokásos free-kel szemben akár normális verseny is kialakulhat belőle.

Végül 52. helyezést értem el ezen a versenyen. Volt sanszom jobbra is, de ez most így alakult.

Viszont a verseny szervezői valamit nagyon "tudhattak". Bár még két mérkőzés hátravan a fordulóból, nagyon úgy tűnik az utóbbi öt év leggólszegényebb nyitófordulójáról beszélhetünk a PL-ben.  ;D

Nem véletlenül az első fordulóra írták ki a versenyt.  :D