Sportfogadas.org

Ha már unod a sportfogadást => Póker => A témát indította: csacsa44 Dátum március 25, 2010, 09:24:10

Cím: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum március 25, 2010, 09:24:10
Sziasztok!

Elkezdem én is / a napló vezetést /..

Sok sikert mindenkinek!  :beerchug:
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: th3PR0j3ct0r Dátum március 25, 2010, 10:10:13
GLGL!  :beerchug:
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: gigazo Dátum március 25, 2010, 16:36:55
Sok sikert!  :beerchug:
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum március 26, 2010, 07:09:05
Idézetet írta: th3PR0j3ct0r Dátum március 25, 2010, 10:10:13
GLGL!  :beerchug:

Idézetet írta: gigazo Dátum március 25, 2010, 16:36:55
Sok sikert!  :beerchug:

Köszönöm és Nektek is sok sikert!  :beerchug:
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum március 26, 2010, 14:51:46
Sziasztok!

Röviden lekarmolok pár sort, hogy mi is a pite. Kb. 1,5-2 éve kezdtem az online pókert természetesen freeroll versenyekkel. Előtte valamennyire ismertem már ezt a játékot, hiszen "sráckoromban" sokat jártunk a haverokkal kocsmázni, ott pedig nagy barát volt a játékgép, a gyümölcsöstől az "amerikai pókerig", minden. Jó sokat lehetett bukni, aztán azt a pitiáner néhányszori nyereményt meg eltapsikolni az éjszaka alatt. De jó is volt! ;D Szóval freeroll versenyeken indultam, mit ne mondjak meg kellett szokni azt a sok szaros all in-t, amiket ott nyomtak. Na mindegy, nem is ez a lényeg, hanem az, hogy x hónap után rendszeresen ott tudtam lenni a 10-20-30 környékén, amiről azt gondoltam, hogy elég jó egy olyan versenyen, ahol több száz, több ezer induló van. Közben olvasgattam itt az org-on történő dolgokat, pl. Várda eredményeit, a chat-es beszélgetéseket, és pókeres topikokat, mindent, ami volt. Szóval, úgy döntöttem, hogy freeroll kuka, go SNG, abból is a 6 fős 10-20-50 centes, majd lett belőle duplázós, 1-2 dolláros beugróval. Pár hónapot játszottam ezt a játékot, és nem buktam semmit, nyereményem volt úgy 8-10000 ft.-. Az is inkább a duplázós játékkal jött. Most azt mondhatom, hogy nullán vagyok, amit én pozítiv dolognak tartok, mert nem buktam szét az agyam, bár azzal anélkül is gondok vannak állítólag..  ;D Szóval, megy az SNG, én meg mondom magamnak, hogy fejleszteni kéne a dolgokat, mer csak az idő megy, aszt 0 forinttal megőszülök zsugával a kezemben, az meg nem lenne jó, mert Csenge lányom kitagadna. Elkezdtem könyveket olvasgatni, tanulgatni. Mindenkinek köszi, aki közbenjárt, hogy könyveket olvasgathassak!  ;)  ;D Na, azóta többször előfordult velem, hogy befizettem a pókeres számlámra, persze nem kell itt nagy összegekre gondolni, fél és 1 millió között volt. Csak vicceltem, pár ezer forint. Ettől függetlenül is azt mondhatom, hogy úgy összeségében kb. nullán vagyok, de megmondom a frankót, hogy a könyvek rendesen bezavartak. Próbálom helyretenni a gondolataim, és nagyon abba az irányba megyek, hogy ugyanazt a játékot kell játszanom, mint a kezdetekkor, és azt a játékot fejleszteni, de csak azt. Ez az én véleményem, ha esetleg valaki másként látja, akkor legyen oly kedves és írja meg a véleményét, hogy ne kelljen odamennem na, egy sörrel.. ;)

Nem is tudom, hogy mikor játszottam utoljára freerollt, talán még az .org szervezte játékban, de az elmúlt 2-3 napban több helyen is indultam, hát SNG után marha nehéz volt visszamenni, ill. az könnyű volt, csak játszani volt nehéz a sok gyíkarcú között. Pl. volt egy magyar gyerek, neve: Geci17. Az a játék során nem derült ki, hogy ő most egy kis ge.i vagy nagy ge.i, de hogy az, az biztos. ;D

Most azon gondolkozom, hogy mitévő legyek. Játszak továbbra is SNG-t, abból is melyiket, a duplázósat, vagy nem azt, vagy esetleg induljak 2-3 dolcsis versenyeken, fogalmam sincs.

Most itt tartok, remélem, hogy hamarosan tovább léphetek egy picit, majd meglátjuk, hogy mi lesz a helyes út. Vagy mondjátok ki az igazat, hogy "öregem, hokizni menjél te, ne pókerezni"! ;D

Írjatok nyugodtan, szívesen várom a véleményeket!

Sok szerencsét kívánok Mindenkinek!

csacsa

U.i.: ezt tényleg rövid lett, mehetek fodrászhoz, lenőtt a melír..  :D
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: gyurma79 Dátum március 26, 2010, 16:29:19
Szia!

Ha úgy érzed, hogy az SNG vagy a DoN megy, akkor azt kell erőltetni. Legalábbis szerintem.
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: gigazo Dátum március 26, 2010, 21:12:19
Melyik könyvet olvastad ami összezavart?

Mindenképp azt a játékot kell erőltetni amiben jobbnak érzed magad.

A freerollokra nem szabad sok időt pazarolni....

Próbáltad már a heads-up játékot? Én mostanában ezt játszom elég jó mutatóval, kopp,kopp,kopp  ;)
Ja és persze kis nevezési díjú versenyeket 2-3 naponta egyet.
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum március 26, 2010, 22:19:48
Idézetet írta: gigazo Dátum március 26, 2010, 21:12:19
Melyik könyvet olvastad ami összezavart?

Mindenképp azt a játékot kell erőltetni amiben jobbnak érzed magad.

A freerollokra nem szabad sok időt pazarolni....

Próbáltad már a heads-up játékot? Én mostanában ezt játszom elég jó mutatóval, kopp,kopp,kopp  ;)
Ja és persze kis nevezési díjú versenyeket 2-3 naponta egyet.

Pl. David Sklansky és Dan Harrington könyveiből is olvastam, de egyiket se tudtam betűről betűre végigolvasni. Talán azért, mert kevésbé tudom megemészteni, feldolgozni az ott leírtakat. Nem tudom. De mondjuk hiába olvasok egy versenystratégiát, mikor SNG-t játszok..
A freerollt én sem szeretném erőltetni, viszont tervezem, hogy beülök egy 2-3 dolláros versenyre, és gondoltam a freeroll jó lesz egy kis edzésnek a rengeteg 6 fős SNG után. Heads-up játékot még nem játszottam, de ami késik nem múlik.


Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: Dris Dátum március 26, 2010, 23:37:14
Sok szerencsét csacsa:)

Könyvekhez annyit szólnék, hogy kell idő, mire az ember megemészti, és aki elsőre felfog MINDENT, az zseni, vagy űrlény:D
Én pl mai napig félévente átolvasom a könyveimet, biztos ami biztos alapon. Ez általában sűrű lapozgatással telik, "Tudom, tudom, tudom, ezt is tudom" alapon, de azért mégis csak számít. Úgy gondolom mindig sorba kell haladni, ha egy új dolgot tanulunk. Amikor elkezdtem olvasgatni a póker könyveket (Óóóó azok a régi szép idők:D), mindig úgy tanultam meg, hogy először a legfontosabbnak tartott dolgokat véstem bele az agyamba, ilyen pl a banki oddshoz mért move-ok, aztán mentem mindig egy-két lépcsőfokot feljebb, pl, hogy mire figyeljek az asztalnál. Rögös, de izgalmas út a póker kitanulása, és a legszebb az egészben, hogy sosincs vége:)

Amelyik könyvet mindenképp ajánlanék neked, az a Gus Hansen: Nyílt lapokkal. Leírja egyik nagyversenyének összes leosztását, amiben részt vett, kielemezve, mit miért tett. Két dolog miatt jó.
1, Nagyon izgalmas, leginkább regénynek nevezném. Nagyon sokszor olvastam el, mert jól ír, és tetszik a játéka. Ugyanígy voltak vele a haverjaim is, akiknek kölcsönadtam. Reggel mikor találkoztunk, táskás szemmel néznek rám, és csak ennyit mondtak: "Hajnali kettőkor még a könyvet olvastam. Bazdmeg, nem mondtad, hogy ennyire jó".
2, Akármennyire őrűlt játékot játszik Hansen, mégis minden lépése mögött ott van a logikus gondolkodás. Ha tévében néztem volna a versenyt, azt mondtam volna, hogy egy szerencsés őrűlt, de már látom a logikát. Ez volt életem első pókerkönyve amit olvastam, és kb 150%-al javította a játékomat.

Nah befejezem én is az esti írást, mert holnaptól vizsgaidőszakom van, és rá kéne pihenni:)
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum március 29, 2010, 18:57:41
Fiúk!

Köszönöm szépen a véleményeket, van mit csipegetnem belőlük!  ;)  :beerchug:

Még nem döntöttem el, hogy hogyan tovább, de mindenképpen ki fogok próbálni mindent, hogy legyen viszonyítási alapom.

Játszottam ma egyet, ez amolyan próbajáték volt, mielőtt beülnék 2-3 dolláros versenyekre. Jól éreztem magam, bár nem sikerült FT-re kerülnöm, de azért a fizetős hely meglett.  :)

Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: th3PR0j3ct0r Dátum március 29, 2010, 20:29:49
Szép volt, grat.  :beerchug:

Én a kis fieldű versenyeket ajánlanám, olyan túl sok időt sem vesz igénybe, kicsi a szórás, több sikerélmény. Ha a starson akarsz indulni, akkor sztem 2-4$-os 18-27-36-45-90-180 playeres siteket érdemes tolni. DoN-okat én annyira nem javasolnám, főleg nem starson. 1$-osokból az életben nem lesz BR, felette pedig csak 5$-os van, ahol azért már van 1-2 reg is. Mondjuk ezt csak az mondatja velem, hogy én nagyon nem tudok DoN-ozni  ;D . Ettől függetlenül persze vannak nagoyn jó DoN játékosok, tehát el lehet jutni egy magasabb szintre, de sokan azt hiszik, hogy ez egyszerűbb játék/sokkal kevesebb tanulást igényel, pedig nem. Nagyon sok időt kell befektetni ahhoz, hogy valaki jó DoN játékos legyen. Én, ha választani kéne, akkor kb így rangsorolnám a lehetőségeket: MTT max 180 player>SNG>DoN>CG> nagy fieldű MTT-k.

Ha esetleg érdekelnek ezek a 90/180 playeres sitek, akkor itt egy jó leírás, Shaun Deeb készítette, aki az elmúlt pár évben az egyik legjobb online játékos:
http://forumserver.twoplustwo.com/23/mtt-strategy/shauns-beginners-guide-180s-827/ (http://forumserver.twoplustwo.com/23/mtt-strategy/shauns-beginners-guide-180s-827/)

GL
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum március 30, 2010, 19:39:27
Idézetet írta: th3PR0j3ct0r Dátum március 29, 2010, 20:29:49
Szép volt, grat.  :beerchug:

Én a kis fieldű versenyeket ajánlanám, olyan túl sok időt sem vesz igénybe, kicsi a szórás, több sikerélmény. Ha a starson akarsz indulni, akkor sztem 2-4$-os 18-27-36-45-90-180 playeres siteket érdemes tolni. DoN-okat én annyira nem javasolnám, főleg nem starson. 1$-osokból az életben nem lesz BR, felette pedig csak 5$-os van, ahol azért már van 1-2 reg is. Mondjuk ezt csak az mondatja velem, hogy én nagyon nem tudok DoN-ozni  ;D . Ettől függetlenül persze vannak nagoyn jó DoN játékosok, tehát el lehet jutni egy magasabb szintre, de sokan azt hiszik, hogy ez egyszerűbb játék/sokkal kevesebb tanulást igényel, pedig nem. Nagyon sok időt kell befektetni ahhoz, hogy valaki jó DoN játékos legyen. Én, ha választani kéne, akkor kb így rangsorolnám a lehetőségeket: MTT max 180 player>SNG>DoN>CG> nagy fieldű MTT-k.

Ha esetleg érdekelnek ezek a 90/180 playeres sitek, akkor itt egy jó leírás, Shaun Deeb készítette, aki az elmúlt pár évben az egyik legjobb online játékos:
http://forumserver.twoplustwo.com/23/mtt-strategy/shauns-beginners-guide-180s-827/ (http://forumserver.twoplustwo.com/23/mtt-strategy/shauns-beginners-guide-180s-827/)

GL

Köszönöm szépen a véleményed és a linket!  :beerchug:

A hozzászólások és a saját érzéseim alapján az általad felvázolt lehetőségek szerint fogok játszani, azaz: MTT max 180 player>SNG, stop. Ki fogom próbálni a heads-up és CG játékot is, hogy legyen fogalmam róluk, de elsősorban a kisebb MTT versenyekbe fektetek több energiát. Az elkövetkező napokban lesz időm játszani, meglátjuk mire megyek, de természetesen tudom, hogy marha sok játék kell ahhoz, hogy napról napra eredményesebb legyek.

Mégegyszer köszönöm Nektek a javaslatokat, véleményeket!  :beerchug:
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum március 31, 2010, 14:42:45
Ez egy kicsit "hosszabb" létszámú verseny volt, de azért játszottam egyet, és jól is esett. Sokat kell még melózni ahhoz, hogy valaki rendszeresen FT-re kerüljön...
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: gyurma79 Dátum március 31, 2010, 14:45:24
Meglesz az az FT előbb vagy utóbb, de inkább előbb legyen. Csak így tovább!
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum március 31, 2010, 15:22:19
Idézetet írta: gyurma79 Dátum március 31, 2010, 14:45:24
Meglesz az az FT előbb vagy utóbb, de inkább előbb legyen. Csak így tovább!

Köszi gyurma!  :beerchug:
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum március 31, 2010, 16:14:16
Egy újabb fizetős helyezés, de nem vagyok vele kibékülve..
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum április 01, 2010, 17:44:38
Alakul, mint púpos gyerek a prés alatt...  ;)
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: th3PR0j3ct0r Dátum április 01, 2010, 18:23:31
Egyre jobb, lassan meglesz a win is. Egyébként nem érné meg kevesebb játékossal, picit magasabb téten? 1-2$-ra gondolok.

Grat és csak így tovább!  :great:
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum április 01, 2010, 19:01:20
Idézetet írta: th3PR0j3ct0r Dátum április 01, 2010, 18:23:31
Egyre jobb, lassan meglesz a win is. Egyébként nem érné meg kevesebb játékossal, picit magasabb téten? 1-2$-ra gondolok.

Grat és csak így tovább!  :great:

Köszi th3PR0j3ct0r!!

Kérdésedre a válaszom igen, megérné, de most még egy picit szokom a légkört. Előtte szinte csak 6 fős SNG-t játszottam elég sokáig, szoknom kell az új helyzetet. Jövőhét közepétől tervezek max. 180-as, de inkább 90-es MTT-t 1-2 dolláros beülővel. És még el kell döntenem, hogy hol fogok játszani, még ez is képlékeny...

Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: th3PR0j3ct0r Dátum április 01, 2010, 21:34:36
Ha nem vagyok indiszkrét, akkor mennyi lenne a kezdő BR? Kb mennyi időd lenne játszani, (az sem elhanyagolandó bónusz szempontjából) ?
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum április 02, 2010, 06:30:15
Idézetet írta: th3PR0j3ct0r Dátum április 01, 2010, 21:34:36
Ha nem vagyok indiszkrét, akkor mennyi lenne a kezdő BR? Kb mennyi időd lenne játszani, (az sem elhanyagolandó bónusz szempontjából) ?

5-10.000 forint körüli befizetésre gondoltam, és viszonylag sok időm lenne játszani, kb. heti 4-5 nap nyitott arra, hogy pókerezzek. Az, hogy éppen mikor van igazán kedvem hozzá, az más kérdés..  ;)
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: th3PR0j3ct0r Dátum április 02, 2010, 18:32:48
Az nagyon jó, hogy lesz időd játszani! Viszont a kiszámíthatatlanságból fakadóan én valami nagyobb termet keresnék, ahol mindig van játék. Ha 50$-al kezdessz, akkor az elején nagyon figyelj a játékodra, mert 1-2$-os MT Siteken az a 25BI nem olyan meggyőző, az 50 már sokkal jobb. Na jólvan, többet nem offolok, GL az asztaloknál, aztán várjuk a beszámolókat!  :great:  :cya:
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum április 03, 2010, 08:10:08
Idézetet írta: th3PR0j3ct0r Dátum április 02, 2010, 18:32:48
Az nagyon jó, hogy lesz időd játszani! Viszont a kiszámíthatatlanságból fakadóan én valami nagyobb termet keresnék, ahol mindig van játék. Ha 50$-al kezdessz, akkor az elején nagyon figyelj a játékodra, mert 1-2$-os MT Siteken az a 25BI nem olyan meggyőző, az 50 már sokkal jobb. Na jólvan, többet nem offolok, GL az asztaloknál, aztán várjuk a beszámolókat!  :great:  :cya:

Áá, ebben a naplómban nincs off, kimondottan örülök, hogy elmondod, elmondjátok a véleményeteket. Legyen ez mindig így!  ;)

GL!  :beerchug:
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum június 20, 2010, 13:48:46
Sziasztok!

Sajnos még nem tudtam elkezdeni a tervezett versenyeimet, és úgy tűnik, hogy szeptemberig nem is fogom. Szeptembertől viszont tutira beindul a gépezet. Természetesen a játékkal nem álltam le, játszok rendszeresen, főként 6 fős SNG-t 20, 50 centes téten. Nagy ritkán beülök 1-1 freerollra, ahol volt is egy szép eredményem:  Unibet 14h freerollon 8859-ből lettem 22-ik.  De, ma életem legnagyobb nyereményét nyertem pókeren! Expekten kaptam egy 1,30 dollár értékű tokent egy 6 fős SNG-re, aminek a nyereménye egy 6,50 dolláros beülő egy 6 fős SNG-re. Szóval, sikerült megnyernem a tokent, majd a 6,50 dollcsis SNG-t is, így ezzel 25.20 dollárt nyertem. Még sosem volt ekkora nyereményem, úgyhogy most nagy a boldogság!  :redchug:
Egyébként azt tapasztaltam, hogy kb. 100-szor normálisabb a játék nagyobb téten, mint mikrón.

Gondoltam megosztom veletek ezt a "nagy hírt"!  :beerchug:


Minden jót kívánok Nektek Mesterek!  :beerchug:
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: gomes66 Dátum június 20, 2010, 13:57:08
 :great: :beerchug:
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: Jóember Dátum június 20, 2010, 15:57:12
Gratulálok Csacsa, szép volt!  :ok: :beerchug:
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum június 21, 2010, 07:08:18
Köszönöm Fiúk!   :beerchug:
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: Várda64 Dátum június 21, 2010, 07:43:27
Bravo csacsa!  :great: :great: Egyébként most is figyellek, a 10-es pókered csúnyán kifizette a fazon.  ;D ;D
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum június 21, 2010, 08:18:11
Idézetet írta: Várda64 Dátum június 21, 2010, 07:43:27
Bravo csacsa!  :great: :great: Egyébként most is figyellek, a 10-es pókered csúnyán kifizette a fazon.  ;D ;D

Ki bizony!  ;D Köszi a gratulációt Várda és sok sikert a reggeli versenyedhez! Elmegyek vásárolni, aztán benézek rád, ott kell még lenned!  ;)  :beerchug:
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: Várda64 Dátum június 21, 2010, 09:12:31
Idézetet írta: csacsa44 Dátum június 21, 2010, 08:18:11
Ki bizony!  ;D Köszi a gratulációt Várda és sok sikert a reggeli versenyedhez! Elmegyek vásárolni, aztán benézek rád, ott kell még lenned!  ;)  :beerchug:

Közöm nincs a versenyhez.... :( Úgy haladok előre, hogy mellőllem hullanak a páciensek. Második szünetnél járunk 14/15 a pozicióm az átlag hatodával, szóval itt nem sok keresnivalóm van. Röpködnek itt az ászpárok, királypárok, ászkirályok, én meg kapom a jó kis 63, 52-es kombinációkat... :(
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum augusztus 25, 2010, 13:23:44
Sziasztok!

Játszottam egy kis CG-t, totál nincs tapasztalatom róla, életemben eddig talán egyszer játszottam kb. 5-10 percet, oszt annyi. Tegnap eldöntöttem, hogy ma újra próbálkozom. Mindjárt egy vélemény kéréssel kezdenék, hogy a mellékelt leosztásban jó utat jártam-e, vagy sem? Az ellenfelemről semmi nem derült ki azalatt a néhány leosztás alatt, míg az asztalnál voltunk. Expekt, 10 fős asztal, 8 játékos. Várom a mesterek véleményét!  ;) 
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: th3PR0j3ct0r Dátum augusztus 25, 2010, 13:54:44
Szia!

Nem vagyok nagy cg-s, de nem bonyolult a leosztás:

Openlimp mindenképp nagy hiba, emelni kell, ha szerencséd van, akkor visszaemel valaki, amire ismét emelhetsz. Ezen a limiten AK az teljesen nuts zsuga (nálam legalábbis) annyira lazán fognak all-in menni/callolni, hogy szerintem mindenképp +EV-s, míg amgasabb limiteken azért erősen szituációfüggő. Mindenesetre jelen esetben mindegy volt mit csinálsz, flopon úgyis bekerül, szerintem nincs ember a fórumon, aki ezt eldobta volna. Inkább  hosszútávon van jelentősége a dolognak, hiszen emelt kasszában sokkal hamarabb fognak tönkremenni az ellenfeleid. Légy aggró, és SOHA NE limpelj unopened kasszába.

GL

EDIT: Ja, és a flop overbet is felejtős, inkább a kassza 1/2 - 2/3 - 3/4 részével szokás emelni első beszélőként.
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: Várda64 Dátum augusztus 25, 2010, 14:43:40
Szia csacsa!

CG nekem sem műfajom, de flop előtt én biztosan többet emeltem volna. Flop után CG-s asztalokon nem tudom mi a szokás emelés szempontjából, de a potot elég ilyenkor beemelni szerintem. Mondjuk a végeredmény szempontjából nincs jelentősége, mert ahogy Projector is mondta, ezt nem dobta volna közülünk senki. Max. 1-2 ember elgondolkodott volna rajta, hogy ugyan mire tolt all int a fickó(?), de biztos vagyok benne, hogy 100 főből 101 ezt simán megadta volna velem együtt.
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: Ghastly Dátum augusztus 25, 2010, 14:48:10
Én mint Chaten is mondottam,nem dobtam volna el :)
Többit meg leírták a kollegák :)
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: sotetutas Dátum augusztus 25, 2010, 14:57:42
Hello csacsa, értem, hogy korai volt a pozíciód de AK-val csak megadni a vakot hiba, utána ugye emelt a srác 8centig amire mondjuk a 3szorosát visszaemelhetted volna, erre a reraisre dobnia kellett volna, ha pedig nem dobta volna el az nagyon nagy butaság lett volna tőle. Aztán lejött a flop ami persze kedvezett az arcnak és így már bármit csinálhattál volna vele nem dobta volna be. Viszont mindig úgyse fog neki leesni a két pár úgyhogy, máskor játszd meg agresszívabban.  :)
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum augusztus 25, 2010, 15:28:34
Köszönöm Srácok a véleményeket!
Tényleg orbitális alaphibát követtem el azzal, hogy nem emeltem. Nagy esély van rá, hogy a játék kimenetele ugyanez lett volna, bár soteutas esélyt látott volna arra is, hogy emelés után preflop dobja az AJ-t az ellen. Mindegy, tanulság megvolt, legközelebb jobban figyelek. Köszönöm a véleményeket és sok sikert Mindannyiotoknak! És igyekszem aggró lenni, ezen a téren mindenképpen javulnom kell!  ;)
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: söprű Dátum augusztus 25, 2010, 15:32:51
Én nem vagyok egy "mester", de egy ilyen reraise cashgame-ben vagy azt jelenti, hogy verve vagy (két pár, esetleg szett, bár ez utóbbit 10-ből kilenc lassan játszaná), vagy nagyon erős húzója van a faszinak (nut flöss adott esetben). Semmiképpen sem megadós, én  dobtam volna.
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum augusztus 25, 2010, 15:54:46
Köszi a választ söprű, nagyon hasznos információt adtál!  :beerchug: "Mester" itt nekem mindenki...   ;)  :D
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: frostling Dátum augusztus 25, 2010, 16:35:18
Idézetet írta: TiB Dátum augusztus 25, 2010, 16:30:52
Csak játsszák az eszüket, ne dőlj be nekik! Ha olyan jók lennének, már Mallorcán nyaralnának a pókeres pénzükből :)

Flopon rendesen eldurrant az agyad, bár sanszos hogy akármennyit emelsz rádtolja az all-int. Remélem linkelsz még handet, sokat lehet tanulni az ilyen megbeszélésekből.

Miért jó nekik, h. eljátszák a NAGY SZTÁRT?  Sajnos itt több ember is NAGYARCÚ,mire jó ez???

Igen, ha olyan nagyok, mint ah. előadják, akkor miért vannak ITT??

TOTÁL IGAZAD van ;D
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: gigazo Dátum augusztus 25, 2010, 16:41:28
Itt eddig nem voltak nagy arcok. 

A leosztással kapcsolatban, sejteni lehetett az over card-ot, de a játékosok 90-95%-a nem dobta volna el ezen a téten.
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: Latzka Dátum augusztus 25, 2010, 17:04:47
Off:

Vazz, meg van a pókeres csimav; hiányzott mint üveges tótnak a hanyattesés. :redchug:
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum augusztus 25, 2010, 19:02:58
Idézetet írta: Latzka Dátum augusztus 25, 2010, 17:04:47
Off:

Vazz, meg van a pókeres csimav; hiányzott mint üveges tótnak a hanyattesés. :redchug:

;D  :great:
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: kompresszor Dátum augusztus 25, 2010, 19:53:30
Azt írod, hogy semmi nem derült ki az ellenről amióta beültél.
Én viszont azt látom, hogy 2,5- szeres beülő pénzzel rendelkezik. Ebből arra következtetek, hogy türelmes és LAPRA vár.
Flop előtt a 4* vak emelése is korrekt.
Flopnál a 2-es drillt kizárnám, de a J drillt valószínűsítettem volna, de mivel kis pénz volt a potban én is mindent betettem volna.
További sok sikert.
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: demi Dátum augusztus 25, 2010, 20:28:00
Idézetet írta: gigazo Dátum augusztus 25, 2010, 16:41:28
Itt eddig nem voltak nagy arcok. 

Ez akkora szólás volt,hogy le a kalappal előtted! :) :ok: ;D ;D

UI:Bocsi az offért!
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum szeptember 15, 2010, 16:41:13
Sziasztok!

Na, ilyen se volt még, "hatalmas" élményben volt részem ma! Igaz, hogy többen mondtátok, hogy a freeroll versenyeket lehetőleg kerüljem, de mivel / mostanában / nem akarok sehová feltölteni, ezért úgy döntöttem, hogy játszogatok egy kicsit. Everesten összegyűjtöttem pár summit pontot, azokból még egy-egy nevezésre is futja. Szóval ma részt vettem egy Bankroll Builder satellite versenyen, ahol simán sikerült egy beugrót nyernem egy 2500$-os freerollra. Itt 300 alatt már 2$, 100 alatt 5$, szóval egész jó kis freenek tűnik. Az első 10 helyezett között kb. 1000$ lesz szétosztva, az azért már elég szép összeg. De nem is ez a lényeg, hanem hogy délután indultam egy 175 fős freerollon 25 summit pontért. Mondjuk így nem egészen free, de mindegy. Sikerült FT-re kerülnöm, majd HU-ra is és végül a második helyen fejeztem be a versenyt. Eddigi legjobb eredményem, ha nem az összeget veszem alapul, mert azért ennél a 4,25 dollárnál már nyertem többet is. Tudom, a freeroll egy más világ, de ezt az eredményt én akkor is megpróbálom a kellemes élményeim között megtartani, mert szerintem, ha minimálisan is, de hasznomra vált ez a mai játék.
Ez a hónap még így fog leketyegni, aztán ahogy korábban is írtam, októbertől élesben is megpróbálok valamit alkotni. Illetve úgy volt, hogy szeptembertől kezdem, de a kislányom még csak most van a bölcsibe szoktatás alatt, úgyhogy csúszik minden 1 hónapot.

Mindenkinek sok sikert és szerencsét kívánok az asztaloknál! GL 
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: hangyás Dátum szeptember 15, 2010, 17:20:03
Idézetet írta: csacsa44 Dátum szeptember 15, 2010, 16:41:13
Sziasztok!

Na, ilyen se volt még, "hatalmas" élményben volt részem ma! Igaz, hogy többen mondtátok, hogy a freeroll versenyeket lehetőleg kerüljem, de mivel / mostanában / nem akarok sehová feltölteni, ezért úgy döntöttem, hogy játszogatok egy kicsit. Everesten összegyűjtöttem pár summit pontot, azokból még egy-egy nevezésre is futja. Szóval ma részt vettem egy Bankroll Builder satellite versenyen, ahol simán sikerült egy beugrót nyernem egy 2500$-os freerollra. Itt 300 alatt már 2$, 100 alatt 5$, szóval egész jó kis freenek tűnik. Az első 10 helyezett között kb. 1000$ lesz szétosztva, az azért már elég szép összeg. De nem is ez a lényeg, hanem hogy délután indultam egy 175 fős freerollon 25 summit pontért. Mondjuk így nem egészen free, de mindegy. Sikerült FT-re kerülnöm, majd HU-ra is és végül a második helyen fejeztem be a versenyt. Eddigi legjobb eredményem, ha nem az összeget veszem alapul, mert azért ennél a 4,25 dollárnál már nyertem többet is. Tudom, a freeroll egy más világ, de ezt az eredményt én akkor is megpróbálom a kellemes élményeim között megtartani, mert szerintem, ha minimálisan is, de hasznomra vált ez a mai játék.
Ez a hónap még így fog leketyegni, aztán ahogy korábban is írtam, októbertől élesben is megpróbálok valamit alkotni. Illetve úgy volt, hogy szeptembertől kezdem, de a kislányom még csak most van a bölcsibe szoktatás alatt, úgyhogy csúszik minden 1 hónapot.

Mindenkinek sok sikert és szerencsét kívánok az asztaloknál! GL 


Gratulálok! :ok:
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: demi Dátum szeptember 15, 2010, 20:07:47
Csak így tovább!
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: frostling Dátum szeptember 15, 2010, 22:47:08
Idézetet írta: csacsa44 Dátum szeptember 15, 2010, 16:41:13
Sziasztok!

Na, ilyen se volt még, "hatalmas" élményben volt részem ma! Igaz, hogy többen mondtátok, hogy a freeroll versenyeket lehetőleg kerüljem, de mivel / mostanában / nem akarok sehová feltölteni, ezért úgy döntöttem, hogy játszogatok egy kicsit. Everesten összegyűjtöttem pár summit pontot, azokból még egy-egy nevezésre is futja. Szóval ma részt vettem egy Bankroll Builder satellite versenyen, ahol simán sikerült egy beugrót nyernem egy 2500$-os freerollra. Itt 300 alatt már 2$, 100 alatt 5$, szóval egész jó kis freenek tűnik. Az első 10 helyezett között kb. 1000$ lesz szétosztva, az azért már elég szép összeg. De nem is ez a lényeg, hanem hogy délután indultam egy 175 fős freerollon 25 summit pontért. Mondjuk így nem egészen free, de mindegy. Sikerült FT-re kerülnöm, majd HU-ra is és végül a második helyen fejeztem be a versenyt. Eddigi legjobb eredményem, ha nem az összeget veszem alapul, mert azért ennél a 4,25 dollárnál már nyertem többet is. Tudom, a freeroll egy más világ, de ezt az eredményt én akkor is megpróbálom a kellemes élményeim között megtartani, mert szerintem, ha minimálisan is, de hasznomra vált ez a mai játék.
Ez a hónap még így fog leketyegni, aztán ahogy korábban is írtam, októbertől élesben is megpróbálok valamit alkotni. Illetve úgy volt, hogy szeptembertől kezdem, de a kislányom még csak most van a bölcsibe szoktatás alatt, úgyhogy csúszik minden 1 hónapot.

Mindenkinek sok sikert és szerencsét kívánok az asztaloknál! GL 


Szia Csacsa!

Ez IGEN, GRATULÁLOK! Szép eredmény, egész jól feljöttél 0-ról, ez dícséretes!

Remélem összefutunk 1 párszor Everest-en ;)

Továbbra is sok - sok $$$$ mindenkinek! :D
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum szeptember 16, 2010, 07:10:42
Köszönöm srácok és nektek is sok sikert kívánok!!  :beerchug:
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: Várda64 Dátum szeptember 16, 2010, 07:30:23
Szép volt csacsa, gratulálok!  :great:

A verseny az verseny, beülőtől függetlenül és az ott elért 2.hely az siker!  :beerchug:
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum szeptember 16, 2010, 07:43:20
Idézetet írta: Várda64 Dátum szeptember 16, 2010, 07:30:23
Szép volt csacsa, gratulálok!  :great:

A verseny az verseny, beülőtől függetlenül és az ott elért 2.hely az siker!  :beerchug:

Mester, ez jólesett, köszönöm!  :)  :beerchug:
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: gigazo Dátum szeptember 17, 2010, 08:56:42
Egy kicsit megkésve de én is szeretnék Gratulálni!   :beerchug:   :great:
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum szeptember 17, 2010, 09:44:11
Idézetet írta: gigazo Dátum szeptember 17, 2010, 08:56:42
Egy kicsit megkésve de én is szeretnék Gratulálni!   :beerchug:   :great:

Köszi gigazo! Nekem ez tényleg nagy élmény volt, legalább van fogalmam róla, hogy milyen érzés is végig versenyben maradni.  :beerchug:
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: th3PR0j3ct0r Dátum szeptember 17, 2010, 10:43:30
Gratulálok! Sok ilyet a továbbiakban! Egyébként érdemes időt szánni a versenyekre, majd meglátod  ;) .  :beerchug:
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum szeptember 17, 2010, 11:11:59
Idézetet írta: th3PR0j3ct0r Dátum szeptember 17, 2010, 10:43:30
Gratulálok! Sok ilyet a továbbiakban! Egyébként érdemes időt szánni a versenyekre, majd meglátod  ;) .  :beerchug:

Köszönöm szépen th3PR0j3ct0r! Úgy legyen, ahogy mondod!  :beerchug:
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum szeptember 29, 2010, 18:33:36
Újra itt, újra egy számomra fontos és kedves eredmény. Kemény 25 SP-t fizettem, hogy ezen a  versenyen induljak. Ez ugyanaz a verseny, ahol 15-én második lettem. Most nem sikerült ez a "bravúr", de az FT-t sikerült elérnem és végül a 7-ik helyen zártam. Hétfőn szintén indultam ezen a versenyen, akkor 13-ik lettem. Aztán múlthéten volt egy másik verseny, ahol summit pontokért ment a harc, ott 852 indulóból sikerült FT-re érnem, jól is álltam, de nem tudtam befejezni, várt a kislányom a bölcsibe, hogy hozzam haza. Na, tekertem is ezerrel, mert nincs messze a bölcsi, de nem sikerült 10 perc alatt megjárnom, így kizártak. Persze hazafelé a gyerekkel már óvatosabb voltam, azért annyit nem ért semmilyen helyezés, hogy... Na, szóval úgy tűnik, hogy jó úton járok, de ez még nagyon az eleje, tisztában vagyok vele. Ahogy van időm, próbálom gyűrni és gyűrni. Úgy tervezem, hogy 1-2 héten belül megcélzom az 1-2 dolláros versenyeket, már ami a beülőt illeti.  

Köszönöm a szót!  ;)

Sok sikert fiúk! GL!

 

Ja igen, utólag gyorsan megkérdem, hátha tud valaki segíteni, hogy Everesten hogy tudom a lejátszott handeket visszanézni? Mert az utolsót be akartam másolni ide. A gépem everest mappájában van ugyan egy history rész, de ami oda van mentve, az követhetetlen.
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: söprű Dátum szeptember 30, 2010, 06:35:33
Gratulálok, Csacsa!


Megfontoltan, türelmesen játszol, ez a terem ideális az ilyen stílushoz, további sok sikert!  :great:   :great:   :great:



A hand historyt wordben nyisd meg nyugat-európai kódolással, úgy ki lehet bogarászni, de még így is macerás.
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: Várda64 Dátum szeptember 30, 2010, 06:37:35
Bravó csacsa, csak így tovább!  :great:
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: gigazo Dátum szeptember 30, 2010, 09:08:51
Gratulálok Csacsa! Csak így tovább.  :great:
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum szeptember 30, 2010, 11:03:09
Idézetet írta: söprű Dátum szeptember 30, 2010, 06:35:33
Gratulálok, Csacsa!


Megfontoltan, türelmesen játszol, ez a terem ideális az ilyen stílushoz, további sok sikert!  :great:   :great:   :great:



A hand historyt wordben nyisd meg nyugat-európai kódolással, úgy ki lehet bogarászni, de még így is macerás.

Idézetet írta: Várda64 Dátum szeptember 30, 2010, 06:37:35
Bravó csacsa, csak így tovább!  :great:

Idézetet írta: gigazo Dátum szeptember 30, 2010, 09:08:51
Gratulálok Csacsa! Csak így tovább.  :great:

Köszönöm szépen srácok! Söprű, ha otthon leszek kipróbálom a hand history tanácsod! Köszi!
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum október 14, 2010, 13:08:34
Játékba vagyok, csak gyorsan betettem ezt az érdekességet. AK preflop allin, 49 megad... ;D

(http://kepfeltoltes.hu/101014/_j_k_p_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum október 14, 2010, 13:21:53
Everesten summit pontokért szálltam harcba, sikerült FT-re kerülnöm és végül a 9-ik helyen zártam.

Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: gigazo Dátum október 14, 2010, 13:27:51
Idézetet írta: csacsa44 Dátum október 14, 2010, 13:08:34
Játékba vagyok, csak gyorsan betettem ezt az érdekességet. AK preflop allin, 49 megad... ;D

(http://kepfeltoltes.hu/101014/_j_k_p_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)

úgy látom mindenütt léteznek jövőbe látók  ;)
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: gigazo Dátum október 14, 2010, 13:29:53
Idézetet írta: csacsa44 Dátum október 14, 2010, 13:21:53
Everesten summit pontokért szálltam harcba, sikerült FT-re kerülnöm és végül a 9-ik helyen zártam.



Gratulálok!  :beerchug:
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum október 14, 2010, 14:47:20
Na fiúk, határtalanul boldog vagyok!  ;D Everest versenyemmel párhuzamosan indultam a Bet365-ön a $500 GP Rebuy versenyen, ahol életem eddigi legjobb pókeres eredményét sikerült elérnem, 3-ik lettem. Hatalmas élmény volt! Holnap újra belecsapok a lecsóba, és azt hiszem mostanában elég sokszor. Ahogy korábban is írtam már elkezdem ezeket a versenyek tolni. Remélem, hogy hamarosan jelentkezni fogok a naplómmal...  :D Ja, igen, itt kivételesen más a becenevem, elég pupák név, igaz?  ;D

(http://kepfeltoltes.hu/101014/Bet365_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: Várda64 Dátum október 14, 2010, 15:00:41
Bravo csacsa! Gratulálok!  :great: :beerchug: :great:

Meg tudod csinálni? Meg!!! Rebuyos? Na és akkor mi van? Legalább több a zsé! Ráérzel az ízére fog ez menni, csak így tovább!  :ok: ;) :ok:

Csak visszajövök egy sor erejéig! Hát kibaszottul örülök ennek az eredményednek! Az se rossz ha én nyerek, de esküszöm Neked ennek most nagyon örülök! Feldobtad a napom "Apa"!  :beerchug: Egy laza fröccsöt most legúrítanék veled!  ;D
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum október 14, 2010, 15:59:19
Idézetet írta: Várda64 Dátum október 14, 2010, 15:00:41
Bravo csacsa! Gratulálok!  :great: :beerchug: :great:

Meg tudod csinálni? Meg!!! Rebuyos? Na és akkor mi van? Legalább több a zsé! Ráérzel az ízére fog ez menni, csak így tovább!  :ok: ;) :ok:

Csak visszajövök egy sor erejéig! Hát kibaszottul örülök ennek az eredményednek! Az se rossz ha én nyerek, de esküszöm Neked ennek most nagyon örülök! Feldobtad a napom "Apa"!  :beerchug: Egy laza fröccsöt most legúrítanék veled!  ;D

Asszem, nem nagyon kellene erőltetned azt fröccsöt bele a torkomba.. ;D Köszi Várda, hogy így átérzed mennyire fontos volt nekem ez az eredmény. Még két ilyen, és megyek hozzád fröccsözni!  ;D  :beerchug:
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: hangyás Dátum október 14, 2010, 16:27:48


  Gratulálok csacsa!(http://www.tiptopglobe.com/skin/smile/s8968.gif) (http://www.tiptopglobe.com/free-smiles-smileys-emoticons-blog-forum-email)

Azt hiszem nem kell rettegned már Sportfogadás.org.Buy-ines versenytől.
Remélem elég önbizalmat ad,ez a szép eredmény!!
(http://www.tiptopglobe.com/skin/smile/s11332.gif) (http://www.tiptopglobe.com/free-smiles-smileys-emoticons-blog-forum-email)


                             
(http://www.tiptopglobe.com/skin/smile/s2905.gif) (http://www.tiptopglobe.com/free-smiles-smileys-emoticons-blog-forum-email)
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: th3PR0j3ct0r Dátum október 14, 2010, 18:38:16
Szééééééép! Gratulálok, első komolyabb eredménynek teljesen jó.  Ha ráérez az ember a versenyekre, neadjisten még az eredmények is jönnek, akkor azért nehéz abbahagyni. Csak így tovább!  :beerchug: :beerchug: :beerchug:
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: Salvio Dátum október 14, 2010, 18:41:01
Gratulálok! :ok: Szép eredmény!
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: Latzka Dátum október 14, 2010, 19:30:57
Bravo pupesz, gratulálok! :great: :beerchug:
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum október 15, 2010, 07:53:08
Köszönöm szépen mindenkinek a szép szavakat!   :beerchug: hangyás, igyekszem odatenni magam a versenyen, már várom, de az eredményemtől függetlenül megpróbálom helyén kezelni a dolgokat.. TiB, azért én szívesen olvasnám azt a szürke CG-s naplódat, gondolom nem véletlen, hogy titok övezi az eredményeidet..  ;D th3PR0j3ct0r mindig csak az igazat mondod!  ;) Salvio, köszi!  :beerchug: Latzka, a pupesz név mindig szép lesz...  :D
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum október 15, 2010, 14:35:27
A mai nap nem sikerült olyan fényesre, mint a tegnapi, de panaszra okom így sem lehet, sikerült az első 20 helyre / 16. / bekerülnöm Várda szurkolásának és segítségének köszönhetően! Köszi Várda!  :beerchug: És Ghastly is betért!  :beerchug: Nagyon passzív volt a játékom, a jövőben itt / is / fejlődnöm kell mindenképpen.  Mondjuk a lapok se úgy jöttek, ahogy az ember szeretné, de hát jó lappal könnyű játszani, ez nem kívánságműsor. Asszem, már a 20-ban voltam, amikor káró AJ került a kezembe, kisvak voltam, mindenki dobott, csak a nagyvak volt hátra, all-in...lett volna, ha az ablakot nem viszem véletlenül a tálcára.. Vazze, mire visszajöttem lejárt az időm. Ha akkor duplázok, lett volna esélyem sokkal jobb eredményre is. Ezt úgy hívják nyomiság.  :D Mindegy, a lényeg, hogy bubi megvolt, játszottam egy jót, és még némi haszon is került a zsebbe. Megyünk tovább!  ;)
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: Salvio Dátum október 15, 2010, 15:09:56
Gratulálok! Sok sikert továbbra is! :beerchug:
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: Várda64 Dátum október 15, 2010, 16:00:50
Szép volt csacsa, gratulálok!  :great: :great:
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: söprű Dátum október 15, 2010, 16:20:42
Szia Csacsa!

Mindkét versenyedhez gratulálok! Csak most szereztem róla tudomást, mert a böngészőm (Chrome) két napja a mobi-verziót hozza be, ha az orgra megyek. Explorerrel úgy tűnik jó.

Mindegy, a lényeg hogy Király vagy, csak így tovább!    :great:  :great:  :great:
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum október 15, 2010, 17:44:36
Köszi srácok, és Nektek is sok sikert kívánok!!!! GL!! :beerchug:
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: Jaaas Dátum október 15, 2010, 18:10:40
Bocs csacsa, ég a pofámról a bőr, h így elmaradtam a gratulációval :bash:

Nagyon szép eredmény gratulálok :ok: Remélem azért a sikerek hatására nem szándékozol teljes mértékben átlovagolni a póker világába ;)
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum október 15, 2010, 19:09:51
Idézetet írta: jaaas Dátum október 15, 2010, 18:10:40
Bocs csacsa, ég a pofámról a bőr, h így elmaradtam a gratulációval :bash:

Nagyon szép eredmény gratulálok :ok: Remélem azért a sikerek hatására nem szándékozol teljes mértékben átlovagolni a póker világába ;)

"Ég a pofámról a bőr.."  jaaas, PANTHENOL!!!!!!!!!! ;D Köszönöm a gratulációt!  :beerchug: Ami az átlovaglást illeti, azt hiszem örülnék, ha így lenne, de csak hiszem, tudni nem tudom..  ;)  :D
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: gigazo Dátum október 17, 2010, 16:57:07
Elutazok egy hétvégére, kirándulni és amikor visszatérek mit látok az egyik fórumtársamnak gratulálnom kell, hát ezt teszem.

GRATULÁLOK!  :beerchug:   :great:   :beerchug:
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum október 17, 2010, 17:06:18
Idézetet írta: gigazo Dátum október 17, 2010, 16:57:07
Elutazok egy hétvégére, kirándulni és amikor visszatérek mit látok az egyik fórumtársamnak gratulálnom kell, hát ezt teszem.

GRATULÁLOK!  :beerchug:   :great:   :beerchug:

Köszi gigazo!  :beerchug: Legyen ez mindig így, és akkor sokat fogtok kirándulni!  ;) :great:
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum október 18, 2010, 10:07:43
Elkezdtem a "szokásos" versenyem, mindjárt egy kis érdekesség!   
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: th3PR0j3ct0r Dátum október 18, 2010, 10:24:00
Rebuy. Teljesen standard, cooler, AA helyében sztem Te is bepakoltad volna.
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum október 18, 2010, 10:30:09
Idézetet írta: th3PR0j3ct0r Dátum október 18, 2010, 10:24:00
Rebuy. Teljesen standard, cooler, AA helyében sztem Te is bepakoltad volna.

Naná, hogy be!  :D
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: söprű Dátum október 18, 2010, 12:34:35
Bocs az offért Csacsa, csak gondoltam leírom, hogy ez a hand is egy példa, hogy mindenből lehet tanulni, ha az ember veszi a fáradtságot, hogy megnézze. Neked is tanulságos, hogy két hetessel megadj-e egy késői emelést, amikor az overcard elég sanszos  flopon és flop után mindenkinek pozíciója lesz rajtad. Aztán olyan tanulság is akad, amit valaki le is írt a póker alapigazságok fórumban (talán éppen te), hogy hiába építed fel a csapdát, hiába sétálnak bele, még nem biztos, hogy te söpröd be a zsetonokat.  

De engem most mégis Rob1111stb játéka gondolkodtatott el...

Persze nehéz eltekinteni attól, hogy ekkora vakot ilyen handdel nem védenék, de ha már benne maradt:
Flopon csapdázol, ő a flössdróval megörül az esetleges freecardnak, a két ász potot emel. Eddig szerintem korrekt játék mindenki részéről. Na most amikor  all-in mész, akkor Robnak olyan implied oddsa keletkezik (elég jó esély van rá, hogy Porkalot nem vonul vissza), ami (szerintem) korrekt játékká teszi a megadást.

Egyrészt  (ha nem bánod, hogy széttúrjuk a naplódat), kérdezném a közösséget, hogy egyetértenek-e ezzel az érveléssel, számomra ugyanis ez a hand nagyon jól szemlélteti a különbséget a rebuy és a freezeout versenyek között, utóbbiban ugyanis a versenybeli létedet kockáztatva jórészt félreteszed ilyenkor a matekot, nemde?

Másfelől pedig azt is szeretném tudni, hogy amennyiben  csak megadod a potnyi emelést, ami a csapdázás miatt ugyancsak egy lehetőség, szóval ilyenkor mi a korrekt lépés Rob részéről? Itt a pot már nem kínál olyan jó oddsot, viszont feltételezhető, hogy még kerül bele, főleg ha  teszem azt Rob all-in megy. Viszont az én értelmemmel nehezen fogható fel, hogy Rob számára ebben az esetben helyes játék lehet az emelés. Mit gondoltok erről?

(A gondolatmenetben feltételeztem, hogy Rob egy olyan játékos aki tisztában van a pókerben az implied odds fogalmával. Jó eséllyel ez nem így van, egyszerűen csak megörült a majdnem nut flösshúzójának és betolta, de tételezzük fel mégis...)

Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum október 25, 2010, 15:18:38
El vagyok keseredve, még egy ilyen hülyét, mint én nem hordott a hátán a föld. Indultam a szokásos versenyen, szépen felépítettem magam, aztán belenyúltam két olyan játékba, amibe nem kellett volna....
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: gigazo Dátum október 25, 2010, 18:14:22
Ezek nem olyan nagy hibák, inkább bosszantóak  ;)
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: th3PR0j3ct0r Dátum október 25, 2010, 18:24:40
Az a flop overbet nekem kicsit erős. Nem tudom mitől ijedtél meg ennyire  :) ? Egyébként meg gigazo+1
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum október 26, 2010, 10:02:25
Köszönöm a véleményeket srácok!  :ok:  

Tegnap, egy kicsit mérges voltam magamra / is /, ezért nem nagyon volt kedvem leírni, hogy én mit gondolok. Szóval..

TiB!

Az első leosztásnál, igen, igazad van, flop előtt emelnem kellett volna. És úgy ahogy írtad, a csávó az életbe nem dobta volna el a lapjait, a játék során pontosan megmutatta a foga fehérjét. Floppon szűrni akartam, ezért volt az irreálisan magas emelés, nem akartam esélyt adni, hogy linkre bejöjjenek, bár ehhez valószínű, hogy elég lett volna mondjuk 3-4 nagyvak emelés. Mindegy, nem ezen van a hangsúly, mert a célom akkor elértem, dobott akinek nem volt lapja. Aztán újra emeltem, emelnem is kellett, a gyerek rámtolta én meg megadtam... Nem rajtam múlt, illetve dobhattam volna, de asszem ebben a helyzetben kevesen dobtak volna....

A másik leosztásnál nagy gyík voltam, ezen nincs mit szépíteni, ilyet asszem még soha nem csináltam. Jól megbeszéltem magammal, hogy a csávóknál nincs 7-es, mondom betolom. Erre Q7-el nézek szembe. Megfizettem a tanulópénzt...

Írjatok, ha valamit rosszul látok!  ;)
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: Várda64 Dátum október 26, 2010, 10:55:42
Szia csacsa!

Bár megbeszéltük chaten, de fontosnak tartom leírni, hogyha visszalapozgatsz a naplódba mindig eszedbe jusson.
Az első leosztáshoz különösebben nem tudok mit hozzátenni, TiB jól mondja egy visszaemelést megért volna a dolog, de azt mondod a fickó így is úgy is elkisért volna, tehát a végeredmény mindenféleképpen ez lett volna.

A második leosztás itt a lényeg. Ilyen esetben ha floppolsz egy top párt magas kisérővel, feltétlenül ajánlok egy ugynevezett felderítő hívást. Mértéke 4-5BB. Az arra történő reakciókból sok minden kiderülhet és nem szaladsz bele a hülyeségbe. Ilyenkor nem szabad spórolni a zsetonnal, mert többet megtakaríthatsz egy ilyen jellegű hívással, mint amennyít elbukhatsz!
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum október 26, 2010, 12:10:34
Idézetet írta: Várda64 Dátum október 26, 2010, 10:55:42
Szia csacsa!

Bár megbeszéltük chaten, de fontosnak tartom leírni, hogyha visszalapozgatsz a naplódba mindig eszedbe jusson.
Az első leosztáshoz különösebben nem tudok mit hozzátenni, TiB jól mondja egy visszaemelést megért volna a dolog, de azt mondod a fickó így is úgy is elkisért volna, tehát a végeredmény mindenféleképpen ez lett volna.

A második leosztás itt a lényeg. Ilyen esetben ha floppolsz egy top párt magas kisérővel, feltétlenül ajánlok egy ugynevezett felderítő hívást. Mértéke 4-5BB. Az arra történő reakciókból sok minden kiderülhet és nem szaladsz bele a hülyeségbe. Ilyenkor nem szabad spórolni a zsetonnal, mert többet megtakaríthatsz egy ilyen jellegű hívással, mint amennyít elbukhatsz!

Köszi Várda, tanultam az esetből!  ;) Azóta se térek napirendre, a mai versenyemen is csak néztem ki a fejemből, értetlenkedtem, semmi se volt jó. Egy kicsit pihentetnem kellene a játékot, legalábbis a versenyeket. Játszanék, játszanék, de amikor beülök, akkor nem érzem magamon azt a tüzet, hogy akkor most gyerünk, csináljuk, hajrá! Lehet, hogy ez egy pici csömör?  ;D Na, mindegy, holnap még lehet indulok, aztán, ha ugyanígy érzek, akkor pár nap pihenés.

További sok sikert Neked Mester!
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: söprű Dátum október 26, 2010, 12:20:01
Bocs Csacsa,  még egy utolsót ha megengeded... Én személy szerint rühellem a KQ-t, magas vakon pusholni is utálok vele (megteszem, mert kell persze), de én ebben a szituban  max egy minraise-t vállalok vele. Így ha kapok egy visszaemelést, akkor könnyen el tudom dobni, ha pedig sikerül alacsonyan tartani a potot és mégis kiszűrni a gagyit, az csak jó. Emelt potban már nem számítanék hetesre flop után, szóba jöhet viszont viszont egy AK, AQ,  illetve talán még valami középmagas pocket pár. Egy "Várdányi" hívással ez tényleg mérhető. Amennyiben eldobja rá, jó, ha nem akkor részemről ennyi pénz ment a potba, megpróbálom végigcsekkolni a hátralévő két utcát. Alacsonyabb pocket párral valszeg nem emberkedik, ha pedig olyan lapja van ami veri a KQ-t akkor úgyis jönni fog egy value bet.
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum október 26, 2010, 13:40:28
Idézetet írta: söprű Dátum október 26, 2010, 12:20:01
Bocs Csacsa,  még egy utolsót ha megengeded... Én személy szerint rühellem a KQ-t, magas vakon pusholni is utálok vele (megteszem, mert kell persze), de én ebben a szituban  max egy minraise-t vállalok vele. Így ha kapok egy visszaemelést, akkor könnyen el tudom dobni, ha pedig sikerül alacsonyan tartani a potot és mégis kiszűrni a gagyit, az csak jó. Emelt potban már nem számítanék hetesre flop után, szóba jöhet viszont viszont egy AK, AQ,  illetve talán még valami középmagas pocket pár. Egy "Várdányi" hívással ez tényleg mérhető. Amennyiben eldobja rá, jó, ha nem akkor részemről ennyi pénz ment a potba, megpróbálom végigcsekkolni a hátralévő két utcát. Alacsonyabb pocket párral valszeg nem emberkedik, ha pedig olyan lapja van ami veri a KQ-t akkor úgyis jönni fog egy value bet.

Köszi söprű, hogy elmondtad a véleményed, főként ezért van a napló. Mindenképpen az lett volna a helyes, ha éppen csak annyit emelek, amennyi szükséges ahhoz, hogy lássam hányadán állunk. Jó, hogy elmondtátok a véleményeteket, kell az ilyen "benyomás" az embernek. Amit említettél a chaten az everestes játékommal kapcsolatban, úgy döntöttem, hogy vezetni fogom a naplómban az eredményeket. Mindent. Nem fogom cifrázni, csak szép sorjában minden eredményről tolok egy fotót, ha van szólni valóm, akkor azt le fogom írni. Amit még tudni kell, hogy everestre kaptam 50 dollár bónuszt, még valamikor nyár elején, amit sikerült sikeresen eltapsikolnom. Olyannyira, hogy maradt kb. 0,06 centem. Most ezt lóvét próbálom feltornázni 10 fős duplázós játékkal. Jelenleg 1,45 / jav. / az egyenlegem.
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum október 27, 2010, 09:05:59
Everest


$0,10+$0,01 NL duplázó eredmények

1/1


$0,25+$0,02 NL duplázó eredmények

2/2

Induló bank: $1,45
Jelenlegi bank: $2,00
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: gigazo Dátum október 27, 2010, 09:58:01
Én is játszom néha DON-t  jövedelmező tud lenni ha jól csinálod.
Számomra kicsit unalmas műfaj : fold,fold,fold,fold,all-in,fold,fold,fold,all-in,fold,all-in,fold,fold......

Sok sikert hozzá.  :beerchug:
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum október 27, 2010, 10:03:38
Idézetet írta: gigazo Dátum október 27, 2010, 09:58:01
Én is játszom néha DON-t  jövedelmező tud lenni ha jól csinálod.
Számomra kicsit unalmas műfaj : fold,fold,fold,fold,all-in,fold,fold,fold,all-in,fold,all-in,fold,fold......

Sok sikert hozzá.  :beerchug:

söprű is ezen a véleményen van, és én is csak azért játszom, hogy a bankom építsem egy picit. Remélem sikerül!  ;)  :D
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: söprű Dátum október 27, 2010, 10:17:43
Higgadtan behúztad a második 25 centest is, gratulálok!    :ok:

Feldobnád a záró handet ha lesz időd? Vagy ha csak elmondod az is elég. Én csak turnnél kezdtem figyelni és kíváncsi lennék, hogy a játék alapján kellett-e színsortól tartani a végén. Láttam, hogy te is hosszasan mérlegelted...
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum október 27, 2010, 10:30:11
Idézetet írta: söprű Dátum október 27, 2010, 10:17:43
Higgadtan behúztad a második 25 centest is, gratulálok!    :ok:

Feldobnád a záró handet ha lesz időd? Vagy ha csak elmondod az is elég. Én csak turnnél kezdtem figyelni és kíváncsi lennék, hogy a játék alapján kellett-e színsortól tartani a végén. Láttam, hogy te is hosszasan mérlegelted...

Köszi!  :beerchug: Riveren kész volt az Ász flush-öm, a srác emelt, én kivártam egy kicsit, nem toltam rá egyből / ezt láthattad / , akkor lehet, hogy dob, és még játékban marad. Nem így volt, megadta, kiesett.. Ez a everestes history nagyon kemény, én semmit nem tudok kiszedni belőle, mondjuk nem is erőszakoltam meg magam...
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: söprű Dátum október 27, 2010, 10:35:14
Én csak azt láttam, hogy a kőr király színsorrá emelte volna a handet. Azt hittem azért vacillálsz, hogy nála lehet-e... Mindegy, a lényeg hogy pénz a számlán!!!   :ok:
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum október 27, 2010, 13:12:22
Everest


$0,10+$0,01 NL duplázó eredmények

1/1


$0,25+$0,02 NL duplázó eredmények

4/4

Induló bank: $1,45
Jelenlegi bank: $2,46
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: frostling Dátum október 27, 2010, 17:24:22
Idézetet írta: csacsa44 Dátum október 27, 2010, 13:12:22
Everest


$0,10+$0,01 NL duplázó eredmények

1/1


$0,25+$0,02 NL duplázó eredmények

4/4

Induló bank: $1,45
Jelenlegi bank: $2,46

Szép volt csacsa, GRATULÁLOK!! Szépen feljöttél EVERESTen , csak így tovább!
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum október 27, 2010, 18:38:57
Idézetet írta: frostling Dátum október 27, 2010, 17:24:22
Szép volt csacsa, GRATULÁLOK!! Szépen feljöttél EVERESTen , csak így tovább!

Köszi, gyűrjük az ipart!   :D  ;)
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: Latzka Dátum október 27, 2010, 19:46:37
Idézetet írta: gigazo Dátum október 27, 2010, 09:58:01
Számomra kicsit unalmas műfaj : fold,fold,fold,fold,all-in,fold,fold,fold,all-in,fold,all-in,fold,fold......

9-12 asztalon azért már nem unalmas :) Egy ideig gyűrtem, de egyszer csak elegem lett a PS-ből...
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: frostling Dátum október 28, 2010, 00:27:24
Idézetet írta: Latzka Dátum október 27, 2010, 19:46:37
9-12 asztalon azért már nem unalmas :) Egy ideig gyűrtem, de egyszer csak elegem lett a PS-ből...

Csatlakozok Latzka - hoz, részemről 1xerre 4 asztalon ment az $5.50 DON az EVERESTen és szerintem sem volt annyira unalmas ;)
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: söprű Dátum október 28, 2010, 07:12:25
Attól még a játék unalmas. 9-12 asztalon te sem tudsz minden handet kellő alapossággal elemezni, ami még inkább beszűkíti a lehetőségeidet.

Ha a gyárban a soron egy csavart kell csak betolnod, az attól nem lesz érdekesebb, hogy tíz másodpercenként kell elvégezni a műveletet. A hasonlat persze túlzó, de talán érzékelteti a véleményemet.

Csacsával megbeszéltük ezt, könnyű pénzt lát benne, a pénznek pedig kiváló a monotóniatűrése...  :ok:
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: Latzka Dátum október 28, 2010, 07:54:15
Idézetet írta: söprű Dátum október 28, 2010, 07:12:25
9-12 asztalon te sem tudsz minden handet kellő alapossággal elemezni, ami még inkább beszűkíti a lehetőségeidet.

A DON nem is arról szól, hogy minden handet agyon elemezz; inkább egy sablonos játéknak mondanám, ahol valóban szinte csak fold-ról és all-in-ről beszélhetünk. De a TOP5-be való bejutásért folytatott harc (pláne egyszerre több asztalon) kimondottan élvezetes számomra.
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum október 28, 2010, 08:17:29
Érdekes, amit írtok itt a DoN-nal kapcsolatban. Szinte csak allin-fold játék lenne az egész? Gondolom ez csak egy alapfelállás, vagy ilyesmi, amit ebben a játékban játszani kell. Én sose így játszom. Valahogy úgy próbálok játszani, mintha csak az első 3 helyezettet fizetnék a 10-ből. A másik, hogy olyan egyszerű beérni az ötbe, hogy én pl. hajlamos vagyok nem komolyan venni az aktuális játékot, és bizony ezekben az esetekben nem is érek célba. De mivel elkezdtem itt a naplózását az eredményeimnek, talán ez majd arra ösztönöz, hogy minden egyes beülésem komolyan vegyem és szépen építsem a bankom.. ;D


söprű, azt a leosztást, amit tegnap betettél a naplódba, az everest historyból másoltad ki? Mert nálam egészen másképp jeleníti meg ezeket az adatokat, amiért bosszús vagyok, mert én is szívesen másolnék be  néhány leosztást..

 
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: Latzka Dátum október 28, 2010, 09:00:21
Én mondjuk turbo-t nyomtam és első pár vakszintet leszámítva tényleg all-in/fold. Normálnál már persze jóval nagyobb a játéktér és sokkal jobban hasonlít egy "hagyományos" top3 fizet sit@go-ra.
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: söprű Dátum október 28, 2010, 09:16:25
Idézetet írta: csacsa44 Dátum október 28, 2010, 08:17:29
Érdekes, amit írtok itt a DoN-nal kapcsolatban. Szinte csak allin-fold játék lenne az egész? Gondolom ez csak egy alapfelállás, vagy ilyesmi, amit ebben a játékban játszani kell. Én sose így játszom. Valahogy úgy próbálok játszani, mintha csak az első 3 helyezettet fizetnék a 10-ből. A másik, hogy olyan egyszerű beérni az ötbe, hogy én pl. hajlamos vagyok nem komolyan venni az aktuális játékot, és bizony ezekben az esetekben nem is érek célba. De mivel elkezdtem itt a naplózását az eredményeimnek, talán ez majd arra ösztönöz, hogy minden egyes beülésem komolyan vegyem és szépen építsem a bankom.. ;D


söprű, azt a leosztást, amit tegnap betettél a naplódba, az everest historyból másoltad ki? Mert nálam egészen másképp jeleníti meg ezeket az adatokat, amiért bosszús vagyok, mert én is szívesen másolnék be  néhány leosztást..

 


Az everestes DON-t nehéz összehasonlítani a többi teremmel, Csacsa. Itt ugyanaz a játék van, mint rendes SNG-ban, lassan emelkedő hosszú szintek, a többi terem igyekszik ezt átugrani meredekebb vakokkal, hogy ne legyen pöcsölés, és az érjen pénzbe aki jobban használja ki a magas vakon a lehetőségeit.

Az biztos, hogy ott a bubble az adrenalinbomba, és sokszor dönt a szerencse, és ezekben a helyzetekben nem is olyan könnyű becsúszni az ötbe.
Az Everesten inkább hasonlít egy normál SNG-ra a játék, de nagyon sok eleme kimarad a túlzott óvatosság miatt.

Én erre értettem, természetesen Latzka, ízlések és pofonok...  :ok:


Ami pedig a handhistory illeti, a minap leírtam az everestes topicban, hogy hol találod meg. Ha megvan a hand, akkor van egy olyan opció, hogy 'copy to clipboard', ott szépen átalakítja ilyenné és csak be kell illeszteni. Meglepően intelligens a kliens többi jellemzőjéhez képest.
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum október 28, 2010, 09:28:04
Idézetet írta: söprű Dátum október 28, 2010, 09:16:25

Ami pedig a handhistory illeti, a minap leírtam az everestes topicban, hogy hol találod meg. Ha megvan a hand, akkor van egy olyan opció, hogy 'copy to clipboard', ott szépen átalakítja ilyenné és csak be kell illeszteni. Meglepően intelligens a kliens többi jellemzőjéhez képest.

Jajajj, bocsi, nem láttam!  :uglystupid2: Köszi söprű!!!!  :beerchug:
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum október 29, 2010, 10:12:37
Nagy okosság volt a reggeli három játék..  ;D

Everest


$0,10+$0,01 NL duplázó eredmények

3/1


$0,25+$0,02 NL duplázó eredmények

5/5

Induló bank: $1,45
Jelenlegi bank: $2,47
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: söprű Dátum október 29, 2010, 10:23:08
Ha valaki, én tudom, mennyit ér egy cent! A 'profit' pedig egy csodálatosan csengő szó, akármekkora legyen is!      :beerchug:
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum október 29, 2010, 13:03:47
Idézetet írta: söprű Dátum október 29, 2010, 10:23:08
Ha valaki, én tudom, mennyit ér egy cent! A 'profit' pedig egy csodálatosan csengő szó, akármekkora legyen is!      :beerchug:

Ohh, ismerős a történet az 1,02-es szorzós meccsek fogadásaiból..  :D Nem az egy centtel van nekem a bajom, sokkal inkább a fejemmel, mert a két 10 centeshez úgy ültem oda, mint valami idióta. Mindegy, többek között ezért is jó, hogy vezetem az eredményeimet..
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum október 29, 2010, 15:12:24
Everest


$0,10+$0,01 NL duplázó eredmények

3/1


$0,25+$0,02 NL duplázó eredmények

8/7

Induló bank: $1,45
Jelenlegi bank: $2,66
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: zsivany20 Dátum október 29, 2010, 15:35:29
Bravo!  ;)    :beerchug:
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum október 29, 2010, 17:54:34
Köszi zsivany20!  ;)

Everest


$0,10+$0,01 NL duplázó eredmények

3/1


$0,25+$0,02 NL duplázó eredmények

9/8

Induló bank: $1,45
Jelenlegi bank: $2,89
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: Dris Dátum október 29, 2010, 18:16:03
Jó lesz ez csacsa, csak így tovább, és ki ne maradjon..: Gratulálok:)))
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: Várda64 Dátum október 30, 2010, 08:42:47
Idézetet írta: csacsa44 Dátum október 29, 2010, 17:54:34
Köszi zsivany20!  ;)

Everest


$0,10+$0,01 NL duplázó eredmények

3/1


$0,25+$0,02 NL duplázó eredmények

9/8

Induló bank: $1,45
Jelenlegi bank: $2,89

Tudod, hogy fél szemem rajtad, a másikkal meg úgysem látok.  ;D Szépen, okosan, tiszta fejjel csináld és még lehet, hogy én is kedvet kapok valami hasonlóhoz. Gratulálok az eddigi eredményekhez és sok sikert kívánok az elkövetkezendőkhöz!  :great:

bet365-öt se hanyagold! Hétfőn verseny és iccaka azt álmodtam Te nyered!  :beerchug:
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum október 30, 2010, 09:05:40
Köszi Dris és Várda!  :beerchug: Megpróbálok minden egyes partit komolyan venni, akkor talán az eredmények sem maradnak el. Várda, ami a hétfői versenyt illeti, sajnos nem tudok részt venni, nem leszek itthon. De úgy veszem, hogy ez az "álom" a november 8-i hétfőre vonatkozik!  ;) Bet365 most pihen, ill. én pihenek, de kedd, szerda környékén folytatom a "bulit".

Sok sikert kívánok Nektek is!  :beerchug:
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum október 30, 2010, 09:45:51
Két játékra ültem be eddig, jól álltam, erre jött egy telefon, gyorsan el kellett mennem pár percre. Addig a feleségem tartotta a frontot, ügyesen húzta az időt, így végül sikerült a játékok végére hazaérnem, amiből ez egyiket megmentettem a másikról kiestem..  :D Ma nem nagyon lesz időm játszani, vár a bográcshely, ma is nagyon szép idő lesz, kihasználom.  :beerchug: GL mindenkinek!  ;)

Everest


$0,10+$0,01 NL duplázó eredmények

3/1


$0,25+$0,02 NL duplázó eredmények

11/9

Induló bank: $1,45
Jelenlegi bank: $2,85
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum október 31, 2010, 10:47:44
Everest


$0,10+$0,01 NL duplázó eredmények

3/1


$0,25+$0,02 NL duplázó eredmények

14/11

Induló bank: $1,45
Jelenlegi bank: $3,13
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: zsivany20 Dátum október 31, 2010, 11:52:36
 :ok:  :beerchug:
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum október 31, 2010, 16:13:57
Köszi zsivány, de ma  :bash:...  ;) Tegnap  :redchug: volt, ilyenkor nem szabad játszani...  ;D
Everest


$0,10+$0,01 NL duplázó eredmények

3/1


$0,25+$0,02 NL duplázó eredmények

16/11

Induló bank: $1,45
Jelenlegi bank: $2,59
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: zsivany20 Dátum október 31, 2010, 20:12:06
Ne is mondd....  :redchug: :redchug: :crazy: :crazy: Itt is nagyon kemény másnap van...  :D Volt tegnap egy jó kolbászfesztiválos piázás, aztán meg buli...  :beerchug: :great:
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum november 02, 2010, 09:07:54

Everest


$0,10+$0,01 NL duplázó eredmények

5/2


$0,25+$0,02 NL duplázó eredmények

18/13

Induló bank: $1,45
Jelenlegi bank: $3,03

Játék kezdete: Október 27.
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum november 02, 2010, 14:46:46
Everest


$0,50+$0,05 NL duplázó eredmények 6 fős

1/1

$0,10+$0,01 NL duplázó eredmények 10 fős

7/4


$0,25+$0,02 NL duplázó eredmények 10 fős

25/18

Induló bank: $1,45
Jelenlegi bank: $4,52

Játék kezdete: Október 27.
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum november 03, 2010, 13:01:20
Summit pontgyűjtő útra indultam ma, és igen sikeresnek mondható ez a kis túra, 3-ik lettem a 695-ből, valamivel több, mint 400 summit pontot gyűjtve. Megyünk tovább, bár a héten még lehet, hogy pihentettem a szokásos Bet365-ös versenyt, de addig sincs leállás, próbálom feltornázni az everestes bankomat a duplázókkal.

GL mindenkinek!  :beerchug:

U.i.: Volt még egy freeroll ahol fizetősre értem / 196/15 /, 0,25 dollár volt a jutalmam, ezt hozzácsapom a meglévő bankomhoz..
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum november 03, 2010, 20:30:56
Everest


$0,50+$0,05 NL duplázó eredmények 6 fős

1/1

$0,10+$0,01 NL duplázó eredmények 10 fős

9/4


$0,25+$0,02 NL duplázó eredmények 10 fős

27/19

Induló bank: $1,45
Jelenlegi bank: $4,31
Játék kezdete: Október 27.
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum november 05, 2010, 06:44:35
Tetszett TiB hozzászólása, amit a sok igénytelen naplóról írt, amiből egy kicsit magamra ismertem, mert igazából nincs semmi a naplómban, csak pitiáner stat, ill. néhány versenyen elért eredményem, ha azokat lehet annak nevezni / nekem az /. Nyilván a tudásban sokkal előrébb járó pókeresek megmosolyogják ezeket a pöcsöléseket, amiket én ide firkantok, ezért amíg nem tudok mélyebb írásokat közölni a naplómban, addig nem kívánom tovább vezetni. Ahhoz elég egy excel tábla is. Próbálok tanulni, tanulgatni, mert van mit, aztán majd az idő eldönti, hogy jutok-e valamire.

GL fiúk!  :beerchug:
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: gigazo Dátum november 05, 2010, 07:50:08
Azért mert nem 10-szer 100-szor nagyobb téten játszol még nem kell azt gondolnod, hogy nem megy a játék. Az biztos, hogy nagyobb téten kicsit másképp kell játszani de nem feltétlenül nehezebb mint micro limiten. A naplód vezetését pedig szerintem a tét nagysága miatt ne hagyd abba.  :beerchug:  :beerchug:

Viszont én tényleg elgondolkodtam rajta minek is írom a naplómat? Mikor szinte csak az eredmények vannak benne?
De legalább így itt egyben megvan öreg koromban lesz mire emlékezni, akinek pedig nem tetszik hát nem olvassa.

:cya:
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: Latzka Dátum november 05, 2010, 08:46:57
Szerintem félreértitek Tib-et. Mivel használta a "sok" jelzőt (pókeresből alig van pár) így valószínűleg inkább a fogadói naplókra gondolhatott. (talán ezért is lettek elkülönítve a haladó és a kezdő naplók, mert aki azért régebben itt van az ad a formára is) Szóval folytassa csacsa!
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: th3PR0j3ct0r Dátum november 05, 2010, 11:24:41
Idézetet írta: TiB Dátum november 05, 2010, 09:08:23
De a te pókeres naplód is ilyen, jól átlátható, még dátumozol is. Az meg hogy kicsi téten játszol miért lenne baj? Most komolyan, erre aztán tényleg semmi utalást nem tettem. Kicsi téten is ugyanúgy két kártyát kapsz, mint a magasabb téteken. Valahol el kell kezdeni, és még szurkolni is szoktam neked, hogy juss tovább és tovább a bankrollod építésében. Ugyanígy szurkolok söprűnek is, ő is hasonló elszántsággal és alázattal nyomja, mint te.

Ez a két dolog a legfontosabb, nélkülük semmit nem ér az egész, tényleg jó látni az ilyen naplókat.
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: frostling Dátum november 06, 2010, 08:11:36
CSACSA, h. állsz EVERESTen??!

Kíváncsian várjuk a FOLYTATÁSt és GRATULÁLok az eddigi szép eredményekhez!
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum november 07, 2010, 09:16:43
Köszi fiúk a véleményeket, hozzászólásokat!  :beerchug:
Frostling, 5 dollár felett vagyok és köszi a gratulációt!  ;)

GL mindenkinek! :beerchug:
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: frostling Dátum november 08, 2010, 11:42:27
Kiru vagy csacsa, BR $5, az nagyon szép :D

Írj nekünk részletesebben bátran, m. kíváncsiak vagyunk a mondanivalódra, legalábbis én biztosan és szurkolok Neked, h. még tovább építsd a BR - od!
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum november 08, 2010, 18:26:05
Köszi frostling, jelenleg $6,5 körül járok...  ;) Az építkezés nem áll le!  :beerchug:

Srácok!

Ismeritek ezt a programot: Poker Tournament Manager? Mi a véleményetek róla?
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum november 08, 2010, 18:57:27
Van egy pár könyv a mellékelt listán, ha kell valakinek valamelyik akkor írjon, megoldjuk.
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum november 28, 2010, 11:35:31
Felébresztem egy picit a naplóm, hogy érezze a törődést. Továbbra is Everesten játszok. Már bánom, hogy nem becsültem meg jobban azt az 50 dollár ajándékot, amit kaptam. Arról nem is beszélve, hogy a statisztikáimat is ugyanúgy rontja, mintha saját pénzt játszottam volna el, pedig még egy árva kanyit se fizettem be a terembe. Nem is szándékozom, határozott célom, hogy én innen csak kivenni fogok. És ezt úgy képzelem el, hogy megpróbálok felépíteni magamnak egy bizonyos bankot, hogy aztán az 5 dolláros duplázókat nyomhassam. Ehhez kellene ugyebár egy 250 dolláros bank. Az lenne a kérdésem, hogy ti hogy látjátok, előbb is kezdhetem, vagy várjam meg mindenképp, míg a megfelelő bank a rendelkezésemre áll? Ahogy a statban is látható, azért néha-néha becsosszan egy-egy 5 dolláros "meccs". Pedig tudom, nem kellene erőltetnem, míg nincs meg hozzá a bankom.. 

Everest


$0,50+$0,05 NL duplázó eredmények 6 fős

1/1

$0,10+$0,01 NL duplázó eredmények 10 fős

16/9

$0,25+$0,02 NL duplázó eredmények 10 fős

105/75

$1,00+$0,10 NL duplázó eredmények 10 fős

78/49

$5,00+$0,50 NL duplázó eredmények 10 fős

7/5
Induló bank: $1,45
Jelenlegi bank: $37,96
Játék kezdete: Október 27.

(http://kepfeltoltes.hu/101128/_j_k_p_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: demi Dátum november 28, 2010, 13:56:25
Szia!
Én már 100$tól be-bedobnék napi egy 5$os DON-t. 250től pedig csak azt. :)
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: frostling Dátum november 28, 2010, 19:48:14
Először is GRATULA, az eredményeid nagyon szépek!!

Másodszor, szerintem is mehet rendszeresen a DON $5.50, kb. $250 - től.

Persze már $50 - től is kóstolgathatod néha az ízét.
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum november 29, 2010, 07:07:48
Köszönöm a véleményeket!  :beerchug: Akkor nincs más hátra, mint előre, december végéig mindenképpen 100 dollár fölé szeretnék kerülni, de remélem, hogy sikerül meglepnem magam, és jócskán fölé megyek.. :D Jelenleg $42 a bankom.

Sok sikert kívánok Nektek is, száznál újra jelentkezem / kopp, kopp, kopp /!  :beerchug:

GL!
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum május 06, 2011, 11:53:12
Figyelem: ebbe a témába legalább 120 napja nem írtak.
Ha mégis válaszolni akarsz, kérlek fontold meg egy új téma indítását.

Megfontoltam, köszönöm a figyelmeztetést, de nem áll szándékomban új naplót nyitni. A mai világban kinek van erre pénze? Örülök, hogy ezt az egy naplót is kipengettem valahogy.


Na, TiB, itt a kép:

(http://kepfeltoltes.hu/110506/970789346_j_k_p_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)

SNG-nél / DoN / nincsenek adatok, ez normális?
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum május 07, 2011, 16:30:29
Idézetet írta: TiB Dátum május 06, 2011, 19:54:25
Azt nem tudom, hogy az sngnél miért nem megy. Viszont a felületet tudod rendezni, a jobb egérgombbal tudod a pici téglalapokat helyezni.

Köszi a segítséget TiB! Sng-nél talán azért nem megy, mert próbaverzió, legalábbis én erre gondolok.
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: frostling Dátum május 20, 2011, 08:36:22
Mi van Veled csacsa, írhatnál, h. állsz, merre, mennyire haladsz a Haladási Naplódba?! :beerchug:

Hol játszol most, még mindig Everest és még esetleg más termek és mi a helyzet a BR -al ? :)

Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum május 20, 2011, 16:34:37
Idézetet írta: frostling Dátum május 20, 2011, 08:36:22
Mi van Veled csacsa, írhatnál, h. állsz, merre, mennyire haladsz a Haladási Naplódba?! :beerchug:

Hol játszol most, még mindig Everest és még esetleg más termek és mi a helyzet a BR -al ? :)


Szia frostling!

Köszi az érdeklődést, de nem történt semmi extra a pókeres életemben. Továbbra is azon vagyok, hogy olyan br-t építsek, amivel nyomni tudom a 10 fős 5 dolláros DoN-kat. Ugye ehhez elvileg 250 dollár kellene, azt pedig az everesten elég lassan lehet összegyűjteni 1 dollárosokkal, bár ha nem linkeskedek, akkor talán már a közelében járnék. Szóval ez az első terv, de nem fogok 250 dollárig várni, 150-től elkezdem játszani. Ha valakinek van véleménye erről, azt kérem, hogy ossza meg velem. A második tervem, hogy egy másik br-t építsek a versenyekre, amit itt a srácok javasoltak. Az már könnyebben össze fog jönni. Az a baj, hogy everestet nagyon kedvelem, viszont nincs nyüzsgés, pörgés, van hogy 1 órát kell várni arra / napközben /, hogy egy 10 fős asztal összejöjjön. Már írtam valahol, hogy lehet jót tenne egy váltás, nem tudom, biztosan nézek valamit, ha mást nem párhuzamosan tolom. A legnagyobb gondom az, hogy én éjjel képtelen vagyok játszani, pedig akkor van élet igazán. Na mindegy, ez van kb. A lényeg, hogy játszom, ha lehet!  ;) 

Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: gigazo Dátum május 20, 2011, 17:23:15
Jól olvastam 1 órát kell várni egy DON asztalra everesten? Nem írtad el?
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum május 20, 2011, 17:42:55
Idézetet írta: gigazo Dátum május 20, 2011, 17:23:15
Jól olvastam 1 órát kell várni egy DON asztalra everesten? Nem írtad el?

Reggel 7-8 körül már többször előfordult, de délelőtt is volt már rá példa...  :o  ;D
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: umekumek Dátum május 20, 2011, 18:35:52
Ezért kell inkább a Starson DON-ozni, és Everesten CG-zni  :)
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: frostling Dátum május 20, 2011, 21:35:43
Igen Everest - en előfordul délelőtt, h. nagyon sokat, akár 1 órát is várni kell a mezőnyre és ez tényleg kínosan hosszú soxor. A PS - on is vagyok újabban, h. ellensúlyozzam az Everest gyengébb kínálatát, de ennek ellenére szeretem az Everest - et és nálam is a favorit terem abszolút.
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: gigazo Dátum május 20, 2011, 21:50:23
Tényleg nagyon elkötelezettek és elszántak lehettek everestel kapcsolatban ha 1 órát képesek vagytok várni egy DON indulásra.
Akkor ott a 4-6 asztalos DON-ozás  teljességgel kizárt még csúcsidőben is gondolom.

Az elszántságotokhoz pedig minden elismerésem  :beerchug:  :great:
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum május 24, 2011, 09:34:18
Idézetet írta: gigazo Dátum május 20, 2011, 21:50:23
Tényleg nagyon elkötelezettek és elszántak lehettek everestel kapcsolatban ha 1 órát képesek vagytok várni egy DON indulásra.
Akkor ott a 4-6 asztalos DON-ozás  teljességgel kizárt még csúcsidőben is gondolom.

Az elszántságotokhoz pedig minden elismerésem  :beerchug:  :great:

Azért délután / 17h-18h / lehet már több asztalon is játszani, meg is őrülnék, ha mindig 1 órát kellene várni..  ;D
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum június 07, 2011, 09:52:38
Elkezdtem CG-t játszani, kb., 1 hete..  ;D Úgyhogy várom a CG mesterek hasznos tanácsait, ha nem vagyok pofátlan. Mindjárt az első észrevételem, hogy nem nagyon érdemes egyszerre CG-t, SNG-t játszani, ez ilyen játék, az olyan, elég nehéz figyelni több asztalon. Aztán lehet, hogy csak meg kell szokni. Itt egy fasza leosztás, hogy basz.dna meg:


yonkero a 0-es széken $2,83 értékű zsetonnal.
ChrisWinkler a 1-es széken $0,91 értékű zsetonnal.
firstnote a 2-es széken $1,90 értékű zsetonnal.
csacsa44 a 3-es széken $3,17 értékű zsetonnal.
IMC-CO a 4-es széken $1,68 értékű zsetonnal.
zero-percent a 5-es széken $3,87 értékű zsetonnal.

A(z) 4. széken ülő játékos az osztó.

zero-percent megteszi a vakot $0,01 értékben.
yonkero megteszi a vakot $0,02 értékben.

(2p Ap osztva csacsa44 játékosnak.)

Preflop:
ChrisWinkler emel $0,04 értékben.
firstnote bedobja lapjait.
csacsa44 tartja a licitet $0,06 értékben.
IMC-CO bedobja lapjait.
zero-percent tartja a licitet $0,05 értékben.
yonkero tartja a licitet $0,04 értékben.

A flop következik:
   9p 4p 3kő.

zero-percent hív $0,24 értékben.
yonkero bedobja lapjait.
ChrisWinkler bedobja lapjait.
csacsa44 tartja a licitet $0,24 értékben.

A turn következik: 9t.

zero-percent passzol.
csacsa44 passzol.

A river következik: Jp.

zero-percent hív $0,72 értékben.
csacsa44 emel $0,72 értékben.
zero-percent feltesz mindent (all-in) $2,85 értékben.
csacsa44 feltesz mindent (all-in) $1,43 értékben.
$0,70 vissza zero-percent játékosnak.

Showdown:

[BOLDON]zero-percent megmutatja lapjait.: 4kő 4kó[BOLDOFF]
[BOLDON]   4p 4kő 4kó 9p 9t[BOLDOFF]
[BOLDON]   Full House: három Négyes és két Kilences[BOLDOFF]

csacsa44 megmutatja lapjait.: 2p Ap
   Ap Jp 9p 4p 2p
   Flush: Ász, magas lappal

[BOLDON]zero-percent megnyeri a potot ($6,04).[BOLDOFF]

Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: Latzka Dátum június 07, 2011, 10:02:53
Idézetet írta: csacsa44 Dátum június 07, 2011, 09:52:38
Mindjárt az első észrevételem, hogy nem nagyon érdemes egyszerre CG-t, SNG-t játszani, ez ilyen játék, az olyan, elég nehéz figyelni több asztalon.

Ez egy nagyon jó észrevétel; tényleg nem érdemes; sőt szvsz nem szabad egyszerre a kettőt játszani. SNG alatt kell bennünk lennie egyfajta vágynak; a győzelem, a nyerni akarás iránt, míg CG alatt inkább a higgadtságnak kell dominálnia, hogy ne menjünk bele mindenféle faxságba. E kettő nem fér meg egyszerre.

Sok sikert! :beerchug:
Cím: Re: csacsa44 naplója
Írta: umekumek Dátum június 07, 2011, 11:44:22
A műfajokat ne keverd, kavard ;D

SNG mellett esetleg Tourozni lehet, de ha CG-zel akkor csak CG-zz, mint rájöttél nem tanácsos mellette mást elindítani (esetleg még több CG asztalt ;) )

A handhez meg annyit hogy cumi, de amúgy jó volt.
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum szeptember 02, 2011, 07:30:50
Kezdődik a(z) 7035170604. játék.

csacsa44 a 0-es széken $2,28 értékű zsetonnal.
saru_ a 2-es széken $4,89 értékű zsetonnal.
davidestopi a 3-es széken $1,89 értékű zsetonnal.
koko7945 a 4-es széken $5,69 értékű zsetonnal.
DOBERMANN_75 a 5-es széken $3,78 értékű zsetonnal.

A(z) 5. széken ülő játékos az osztó.

csacsa44 megteszi a vakot $0,03 értékben.
saru_ megteszi a vakot $0,05 értékben.

(Ap Kkó osztva csacsa44 játékosnak.)

Preflop:
davidestopi feltesz mindent (all-in) $1,89 értékben.
koko7945 bedobja lapjait.
DOBERMANN_75 bedobja lapjait.
csacsa44 feltesz mindent (all-in) $2,25 értékben.
saru_ bedobja lapjait.
$0,39 vissza csacsa44 játékosnak.

Showdown:

   csacsa44 megmutatja lapjait.: Ap Kkó

[BOLDON]   davidestopi megmutatja lapjait.: 8kó 4p[BOLDOFF]

A flop következik:
   5t 8p 7t.
A turn következik: 5kó.
A river következik: 7kó.

[BOLDON]davidestopi megmutatja lapjait.: 8kó 4p[BOLDOFF]
[BOLDON]   8p 8kó 7t 7kó 5t[BOLDOFF]
[BOLDON]   Két pár: Nyolcas és Hetes[BOLDOFF]

csacsa44 megmutatja lapjait.: Ap Kkó
   7t 7kó 5t 5kó Ap
   Két pár: Hetes és Ötös

[BOLDON]davidestopi megnyeri a potot ($3,59).[BOLDOFF]

:(
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum november 07, 2011, 10:49:04
Beköszönt hozzám is Mamitusz, jöhetne sűrűbben is..  ;D

(http://kepfeltoltes.hu/111107/_j_k_p_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: Józsi bátyó Dátum november 07, 2011, 10:53:11
Nagyon szép Csacsa, nem csak hogy nagysor, de még egy színből is!  :ok:
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum november 07, 2011, 11:02:17
Idézetet írta: Józsi bátyó Dátum november 07, 2011, 10:53:11
Nagyon szép Csacsa, nem csak hogy nagysor, de még egy színből is!  :ok:

Köszi Józsi bátyó! :beerchug:  :redchug:
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: Milán Dátum november 07, 2011, 11:23:07
Idézetet írta: csacsa44 Dátum november 07, 2011, 10:49:04
Beköszönt hozzám is Mamitusz, jöhetne sűrűbben is..  ;D

(http://kepfeltoltes.hu/111107/_j_k_p_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)

Gratulálok!  :beerchug:
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: gigazo Dátum november 07, 2011, 16:47:48
Idézetet írta: csacsa44 Dátum november 07, 2011, 10:49:04
Beköszönt hozzám is Mamitusz, jöhetne sűrűbben is..  ;D

(http://kepfeltoltes.hu/111107/_j_k_p_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)

Szép!  :beerchug:
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: misk@ Dátum november 07, 2011, 20:45:29
Szép volt Csacsa! Végre kijött a tudás!  ;) Remélem ezt a versenyt azért behúztad!
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum november 08, 2011, 06:50:20
Köszi srácok! Misk@, igen, kijött a tudás!  ;D Amúgy a 20. hely környékén kiestem, AK-al középről allin mentem, ez lett a vesztem..  :( Holnaptól újra elkezdem vezetni a naplómat, 1 és 5 dolláros 10 fős DoN és 2,20$ MTT amiket játszok. Jelenleg 130 dollár a bankom, november végéig min. 180 dollár a cél. 
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: frostling Dátum november 10, 2011, 18:46:14
Hajrá csacsa!! :beerchug:

Azt kívánom, h. legyünk pókermilliomosok!

GL mindenkinek az asztaloknál ;)
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum november 11, 2011, 07:28:41
Köszi frostling, úgy legyen!  :D

És akkor a tegnapi mérleg:

DoN 5,50$  4/4
DoN 1,10$  7/10
MTT 2,20$  0/2

Egyenleg: 145$


Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum november 11, 2011, 17:41:04
Ma:

DoN 5,50$  3/3
DoN 1,10$  3/5
MTT 2,20$  0/3

Egyenleg: 153$
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum november 15, 2011, 17:05:40
Nem részletezem most a beüléseimet, a lényeg, hogy 1 hét alatt sikerült elérnem a november végéig kitűzött célt, részben köszönhetően annak, hogy a mai 2,20$ versenyen sikerült FT-re kerülnöm, ahol végül 7-ik lettem.
Megyünk tovább, remélem november végéig sikerül átlépnem a 220$-t.

Egyenleg: 189$
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: gigazo Dátum november 15, 2011, 21:42:46
Hajrá !  :ok:
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: demi Dátum november 16, 2011, 06:37:23
Gratulalok! :beerchug: Most kituzol egy kovetkezo celt,amit  november vegeig kell teljesitened,vagy pihenot tartasz?
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum november 16, 2011, 07:03:15
Idézetet írta: demi Dátum november 16, 2011, 06:37:23
Gratulalok! :beerchug: Most kituzol egy kovetkezo celt,amit  november vegeig kell teljesitened,vagy pihenot tartasz?

Köszi gigazo és demi! :beerchug:

demi, megyek tovább, nem tartok pihenőt, a következő cél november végig 220$. Ha idő előtt sikerül elérnem, akkor újabb cél következik.  ;) Pihenőt akkor tartok, ha jelentkezik egy rosszabb sorozat. Bár, a versenyeimről rendre KK, AA lapokkal estem ki, de ez sajnos benne van. A tegnapi versenyen már csak 7-en voltunk a 98-ból, 99-el allin mentem, A9 tartotta, flopon jött az ász..   >:(

Üdv,

csacsa
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum november 19, 2011, 07:37:13
Sziasztok!

Továbbra sem álltam le, ahogy azt írtam is, és hanem is látványos, de folyamatos a fejlődés, legalábbis ami a bankomat illeti. Igaz, a versenyekkel hadilábon állok, elég ritkán sikerül fizetős helyre kerülnöm, hiába állok szinte mindig pár lépéssel előtte. Tegnap 17. helyen zúgtam ki, 13-tól fizetett. Minimális stackem volt, úgy 4000 körül, középről toltam be QK-t, előttem mindenki dobott, utánam csak a CL adta, 99-be néztem bele, ami floppon még erősödött is. Amit látok, hogy a versenyek középső és végső szakaszában kell változtatnom a játékomon, hiszen sokszor van, hogy "elfogyok".. Mostantól az összes olyan leosztást naplózni fogom, amivel kiesek, és itt kérem majd, hogy mondjátok el véleményeteket, hogy Ti, mit hogyan csináltatok volna, mi lett volna a helyes játék. Jaa, a tisztánlátás végett írom, hogy az első verseny 10h, míg a másik 12h-kor kezdődik, az utóbbiról írtam fent. A 10h-kor kezdődő versenyen középső szakaszában átlag stackkel nagyvakként úgy estem ki, hogy mindenki fold, kis vak emelt, én QQ-val visszatoltam allin, JJ-t mutat, flop erősítette..  :( Na, ez van, nincs ezzel gond, legközelebb is így tennék, szerintem. Egyébként egy elég laza játékos volt, ezért sem volt egy percig sem kétséges, hogy betoljam-e vagy sem. Te mit tettél volna?  ;D

GL! :beerchug:

Egyenleg: 202$
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum november 26, 2011, 06:49:07
Túl nagy változás nem történt az elmúlt 1 hétben, hacsak az nem, hogy sikerült elérnem a kitűzött rövidtávú célt. Versenyeken nem nagyon indultam, többnyire a DoN-ok mentek. Az új cél december 16-ig: minimum 350 $. Utána egy kicsit "lenyúlom" a számlát, hiszen lassan közeledik az év vége, jönnek az új törvények, ki tudja mi lesz itt.
Addig is GL mindenkinek!  :beerchug:

Egyenleg: 231$
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum január 23, 2012, 17:24:27
Nem voltam valami buzgómócsing a naplóvezetéssel, bár nem is nagyon volt miről írni. A kitűzött célom nem sikerült teljesítenem. Volt egy rosszabb periódusom, és úgy ítéltem meg, hogy jobb ha pihenőt tartok, ami kapóra is jött az ünnepek miatt. Szóval decemberben a novemberhez képest nagyon keveset játszottam. Aztán itt az újév, január csupa rohangálás, de már többet tudtam játszani, mint december ezen szakaszában. Célom, hogy 450-500 dollár körül szintet tudjak váltani, és az eddig megszokott 5 dolláros 10 fős DoN-okat 10 dollárossal váltsam fel. Ahogy Dris naplójában is írtam, ehhez valószínűleg termet kell váltanom, mert én főleg a nap délelőtti, kora délutáni szakaszában érek rá, az meg Everesten halál. Vagyis "más", sokkal előbb lesz tele, mint egy asztal...  ;D söprű kolléga nemrég egy közös asztalnál említette és Dris is írt a 6 fős DoN-ról, hogy ott van pörgés, de nekem az valahogy nem akar szimpatikus lenni. Lehet, mert keveset játszottam, vagy sokat a 10 fős DoN-okat, nem tudom, vagy csak egyszerűen többet kellene foglalkozni vele, tanulni róla, ahogy söprű is írta. Mert akkor termet sem biztos, hogy kellene váltanom, maradhatnék a jól megszokott és kedvenc Everesten. Merthogy a 6 fős asztalok gyorsan betelnek, még 8 és 15 dolláron is. Mindegy, ezen ráérek még vakarózni, először a szintet szeretném hozni, ami már nincs is olyan távol..

Egyenleg: 310$   
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum február 10, 2012, 07:27:38
Lassan, de eddig még biztosan haladok. Pedig volt egy olyan napom komám, hogy ha azt elmesélném...  ;D Mindennel buktam! Preflop többször is buktam AA, KK-al, nem volt egyszerű érzés, mikor hat-hét alkalommal is leverik a "mindenható" lapjaimat. Gondoltam is, hogy nyitok egy csaló pókertermek 2. topikot, de végül inkább abbahagytam a játékot és tudomásul vettem, hogy semmi keresnivalóm aznap az asztaloknál. Így is buktam 15 dollárt elég volt az. Na, szóval az a helyzet, hogy továbbra is keveset játszom, ettől függetlenül haladok, haladok, és ez a legfontosabb. Frostling kollégának kívánok kitartást, szép lassan vissza fog az jönni!  ;)

Egyenleg: 340$
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: frostling Dátum február 12, 2012, 18:59:00
Szia csacsa,

Megszólítottál, így először is gratula és be kell ismernem, ha én is így tettem volna, most együtt zúzhatnánk az első kis pénzünk kivételéért, ami remélem Neked hamarosan sikerülni is fog. Egyet ígérj meg, ha eléred az áhított célt, azonnal kiveszed a PÉNZt, ne szarakodj, m. nekem is volt már több mint $200 az Everest BR om és nézd meg mivé lettem :bash: Természetesen én 'akartam', az én hibám, a fulltilt az fulltilt, még ma is kísért rendesen. Egyenlőre csak nyalogatom a sebeimet, remélem, h. - most még csak álmaimban, méghozzá meredek álmaimban! - 1xer én is visszatérek a már bejárt és élvezett útamra :'(

Rólad pedig annyit, h. nagyon ügyes vagy és jól játszol, hozzám képest 1 klasszissal jobban!Legalábbis, ami a leglényegesebbet, a BR menedzelésed illeti az kimondottan profi hozzám képest! A versenyeket NE erőltesd és óvatosan bánj a DON SnG lvl emelésekkel, én ebbe döglöttem bele pár napja :crazy: Kezd azt a bizonyos 6os asztalt a $0.55 el, legalábbis 1 pár meccs erejéig, h. hozzászokj az ízéhez, én is így kezdtem, aztán csak amikor már belejössz utána lépj a $3.30 ra, majd $8.80 ra stb, de mit oktatlak én Téged, hiszen tudod TE, sokkal jobban, mint én! :)

Kívánom, h. minél előbb elérd a célod és ígérd meg, h. azonnal lecsapolod a BR od, velem ellentétben!!! ;)


GL mindenkinek az asztaloknál!!! :cya:

Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum február 15, 2012, 09:08:19
Idézetet írta: frostling Dátum február 12, 2012, 18:59:00
Szia csacsa,

Megszólítottál, így először is gratula és be kell ismernem, ha én is így tettem volna, most együtt zúzhatnánk az első kis pénzünk kivételéért, ami remélem Neked hamarosan sikerülni is fog. Egyet ígérj meg, ha eléred az áhított célt, azonnal kiveszed a PÉNZt, ne szarakodj, m. nekem is volt már több mint $200 az Everest BR om és nézd meg mivé lettem :bash: Természetesen én 'akartam', az én hibám, a fulltilt az fulltilt, még ma is kísért rendesen. Egyenlőre csak nyalogatom a sebeimet, remélem, h. - most még csak álmaimban, méghozzá meredek álmaimban! - 1xer én is visszatérek a már bejárt és élvezett útamra :'(

Rólad pedig annyit, h. nagyon ügyes vagy és jól játszol, hozzám képest 1 klasszissal jobban!Legalábbis, ami a leglényegesebbet, a BR menedzelésed illeti az kimondottan profi hozzám képest! A versenyeket NE erőltesd és óvatosan bánj a DON SnG lvl emelésekkel, én ebbe döglöttem bele pár napja :crazy: Kezd azt a bizonyos 6os asztalt a $0.55 el, legalábbis 1 pár meccs erejéig, h. hozzászokj az ízéhez, én is így kezdtem, aztán csak amikor már belejössz utána lépj a $3.30 ra, majd $8.80 ra stb, de mit oktatlak én Téged, hiszen tudod TE, sokkal jobban, mint én! :)

Kívánom, h. minél előbb elérd a célod és ígérd meg, h. azonnal lecsapolod a BR od, velem ellentétben!!! ;)


GL mindenkinek az asztaloknál!!! :cya:

Köszi frostling a "hozzámszólást" és a jókívánságokat!  :beerchug:

Ami a 6-os asztalokat illeti, rá kell jönnöm, hogy nem szabad erőltetnem, valahogy nem akar se nem tetszeni, se nem eredményes lenni. Ennek ellenére csak-csak beülök játszani, amit nem kellene, mert amit a 10fős DoN hoz, azt a 6-os részben elviszi. A bankom emiatt nincs veszélyben, csak sokkal lassabban haladok.  :bash:
Az, hogy vegyem ki a pénzt, hát nem tudom. Nem igazán szeretném. A cél egyértelműen a szintlépés, 5-ről a 10 dollárra, ehhez kell még 100-150 dollár. Viszont az teremváltással járna, amit nem szívesen teszek. Aztán volt/van egy olyan elgondolás is, hogy maradok, és minden hónapban az 500 dollár feletti részt lehívom. És az utolsó verzió, hogy maradok, nem hívok le semmit, hanem 5 dolláron nyomom végig az évet, aztán majd akkor döntök a továbbiakról.De kérném, hogy akinek van véleménye, javaslata a három verzióról, az ossza meg legyen kedves velem, hogy Ti mit választanátok.

frostling, köszönöm a véleményed, és szorítok, hogy mielőbb visszatérj az utadra!  :beerchug:
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum február 16, 2012, 06:43:16
Sziasztok!

Ahogy már többször írtam, kíváncsi vagyok a véleményetekre, ezért kiírtam egy szavazást, hogy egyszerűbb legyen a véleményezés.
Amit játszok: 10 fős DoN $5+$0,50
Cél: hosszútávon szeretnék egyre magasabb szintre jutni a fent említett játékban.
Jelenlegi egyenleg: $360
November 08-án $130 volt a bankom, tehát cirka 3 hónap alatt $230-al sikerült növelnem a bankom. Úgy gondolom, hogy március végig $500 közelébe kerülhetek, amivel már talán el lehetne kezdeni a 10 fős DoN $10-ost, de ehhez termet kellene váltanom, mert Everest sajnos alkalmatlan arra, hogy normális ütemben tudjak haladni. Úgy gondolom, hogy ez a szintváltás nagyobb lépés lenne a pókeres "karrieremben", ezért egy picit tartok tőle, már csak azért is, mert úgy látom, hogy Everesten egy viszonylag jól járható utat járok ezen a szinten. Szóval, most még "döntésképtelen" vagyok, ezért is érdekelne, hogy Ti mit tennétek a helyemben. Örülnék, ha írott formában is érkezne véleményezés, azt külön megköszönöm! :beerchug: 
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: demi Dátum február 16, 2012, 18:26:32
Hali!
Nehez kerdes.(En az utolsora szavaztam)
Hajra!
UI:Mikor zarod a szavazast?
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum február 16, 2012, 19:06:23
Idézetet írta: demi Dátum február 16, 2012, 18:26:32
Hali!
Nehez kerdes.(En az utolsora szavaztam)
Hajra!
UI:Mikor zarod a szavazast?

Köszi a szavazatot demi, és mindenkinek, aki eddig szavazott!  :beerchug: 6-7 napig tervezem a szavazás futtatását.
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: demi Dátum február 16, 2012, 22:06:12
Igazan nincs mit. Mondjuk neked kell szamot vetned az idöddel,hogy lesz e eleg ket irodaban nyomatni. Az a kis tapasztalatom ami van,az azt mondatja velem,hogy 10 dollartol kezdödik az igazi gondolkozos poker. 5dollar az meg atmenet,alatta meg kaszalas,ha helyen van az agyad.
Amugy en annak is örülnek,ha csak az 500dollar feletti reszt hivogatnad le.Felteve,hogy minden honapban vagy 200 dollart jelent ez neked.Legalabb ingyen nyaralnal.  ;)
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum február 17, 2012, 07:20:57
Idézetet írta: demi Dátum február 16, 2012, 22:06:12
Igazan nincs mit. Mondjuk neked kell szamot vetned az idöddel,hogy lesz e eleg ket irodaban nyomatni. Az a kis tapasztalatom ami van,az azt mondatja velem,hogy 10 dollartol kezdödik az igazi gondolkozos poker. 5dollar az meg atmenet,alatta meg kaszalas,ha helyen van az agyad.
Amugy en annak is örülnek,ha csak az 500dollar feletti reszt hivogatnad le.Felteve,hogy minden honapban vagy 200 dollart jelent ez neked.Legalabb ingyen nyaralnal.  ;)

Úgy tűnik a szavazás eddig a Te szavaidat igazolja! :D :beerchug:
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: viktor206 Dátum február 17, 2012, 15:14:53
Szia Csacsa!

Új vagyok itt az oldalon, a sportfogadással még csak most kezdtem el foglalkozni, de a pókerrel már több éve foglalkozom. Leírom, hogy a helyedben mit tennék. Mindenképpen befizetnék egy olyan terembe, ahol jó befizetési bónuszt kapsz, és ha ebbe a terembe egy pókerrel foglakozó oldalon keresztül regisztrálsz akkor még külön ún. cash race versenyen is elindulhatsz, ami plusz pénzt is eredményez. Én a Betfair-t javaslom, mivel ott lehet választani, hogy hány dollláros befizetési bónuszt szeretnél (50$-250$-500$-1000$-2500$) és erre 60 napod van kijátszani és a játékosállomány is gyenge. Azt javaslom, hogy maradj az 5,5$-os sng-nál és ha 60 nap alatt le tudsz játszani 1000 db-ot, akkor 250$ kapsz meg bónuszként plusz, ha részt veszel a cash race az is havonta körülbelül 50$ és még a Player pontokat is be lehet váltani dollára. Tehát 60 nap alatt csak a bónuszból kb 400-450$ el lehet érni, de ha többet is le tudsz játszani akkor többet is, és még hozzájön amit nyersz. Remélem érthető volt amit irtam, ha bármilyen kérdésed van akkor nyugodtam ird meg.
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum február 17, 2012, 17:20:37
Idézetet írta: viktor206 Dátum február 17, 2012, 15:14:53
Szia Csacsa!

Új vagyok itt az oldalon, a sportfogadással még csak most kezdtem el foglalkozni, de a pókerrel már több éve foglalkozom. Leírom, hogy a helyedben mit tennék. Mindenképpen befizetnék egy olyan terembe, ahol jó befizetési bónuszt kapsz, és ha ebbe a terembe egy pókerrel foglakozó oldalon keresztül regisztrálsz akkor még külön ún. cash race versenyen is elindulhatsz, ami plusz pénzt is eredményez. Én a Betfair-t javaslom, mivel ott lehet választani, hogy hány dollláros befizetési bónuszt szeretnél (50$-250$-500$-1000$-2500$) és erre 60 napod van kijátszani és a játékosállomány is gyenge. Azt javaslom, hogy maradj az 5,5$-os sng-nál és ha 60 nap alatt le tudsz játszani 1000 db-ot, akkor 250$ kapsz meg bónuszként plusz, ha részt veszel a cash race az is havonta körülbelül 50$ és még a Player pontokat is be lehet váltani dollára. Tehát 60 nap alatt csak a bónuszból kb 400-450$ el lehet érni, de ha többet is le tudsz játszani akkor többet is, és még hozzájön amit nyersz. Remélem érthető volt amit irtam, ha bármilyen kérdésed van akkor nyugodtam ird meg.

Szia Viktor!

Nagyon jó ötlet, ha lezárul a szavazás visszatérünk rá, keresni foglak!  :beerchug:

Üdv,

csacsa
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: frostling Dátum február 18, 2012, 14:59:12
Hajrá csacsa!

Magam ellen beszélek, de ha a helyedben lennék a 4. verziót választanám, én arra tettem le a voksomat!

Gl és így tovább, nemsokára meglesz a $500 :angel: 1 kicsit rólam, OFF , srry még nincs kedvem visszatérni igazán a padlófogás óta :crazy:
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum február 20, 2012, 16:46:55
Idézetet írta: frostling Dátum február 18, 2012, 14:59:12
Hajrá csacsa!

Magam ellen beszélek, de ha a helyedben lennék a 4. verziót választanám, én arra tettem le a voksomat!

Gl és így tovább, nemsokára meglesz a $500 :angel: 1 kicsit rólam, OFF , srry még nincs kedvem visszatérni igazán a padlófogás óta :crazy:

Köszi frostling! Most én is visszafelé melózok Everesten, nem nő, hanem csökken a bankom. Azt megfigyeltem, hogy úgy másfél havonta jelentkezik és kb. 1 hétig tart ez a leszívós időszak. Ilyenkor csak nagyon keveset játszok, de így is repkednek mínuszba az 5 dollárok. És bármit tehetek, bármilyen jó lapom lehet, mindig bukta. Nincs ezzel gond, ilyenkor csak minimálisat játszok. Illetve, újabban bet365-ön szoktam játszogatni, ott is megpróbálom kicsit felhúzni a bankot. Kb. 5 dollár indulom volt, most van majd 20. Azt meg meg tudom érteni, hogy nincs kedved játszani, nekem se lenne. De majd, "ha eljön Joe Black.."  ;)  :beerchug:

Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: söprű Dátum február 22, 2012, 11:28:05
Szia csacsa!

Pár hétig külföldön melóztam és nem olvastam a fórumot, így lemaradtam (eddig) a szavazásodról, most viszont szavaztam - volna, ha találtam volna köztük szerintem neked való opciót.

Mostmár jónéhányszor ültünk egy asztalnál, szurkoltam neked különböző versenyeken, rendszeresen követem a teljesítményedet scope-on, van képem arról, ahogyan játszol.

Ez alapján azt kell, hogy mondjam, hogy momentán ott vagy, ahol a helyed van. Az Everest 10 kezes duplázóit neked találták ki, végletekig koncentrált és türelmes vagy, ki tudod várni a te pillanataidat, jól gazdálkodsz velük, így  tudsz tartósan nyereséges lenni. Ehhez azonban kell az Everest póker struktúrája és játékosanyaga, amit sajnos sehol máshol nem fogsz megtalálni. Akárhová mész mindenütt gyorsabbak lesznek a partik, aggresszívabbak az ellenfelek. Így ha termet akarsz váltani, készülj rá, hogy stílust is kell majd. A te 10% alatti VPIP-d kevés lesz más termekeben, ki kell bővíteni a rangedet, aggresszívabban játszani a pozíciót, stb.

Ha kész vagy erre, akkor válts, ha nem, akkor inkább maradj.

Viszont azt is tudom, hogy szeretnél több játéklehetőséget, hogy gyorsabban haladj. Erre a javaslatom az, hogy tarts meg négy kilót az everesten és a többi 100-zal menj át 888-ra (ott viszonylag hamar összeáll a tízdolláros dupi is). Adj neki egy hónapot és csak egydolláros duplázókat játssz. Ezalatt rá fogsz állni az új játékstílusra anélkül, hogy kockáztatnád a bankod és ha megdupláztad a pénzed, akkor folytathatod ötdolláros alapon. Amikor már itt is stabilan gyarapszol, akkor vidd át a többi zsét oda és lépj szintet (én annó nem láttam különbséget ott az öt és a tízdolláros között, 90 százalékban ugyanazok a regek tolták mindkettőt).

Viszont ha az első hónap végére nem sikerül átállni az aggresszívabb játékra,  400 dollárral vidáman folytathatod Everesten, amit félbehagytál.

Fontos, hogy soha ne játssz párhuzamosan az új teremben és az Everesten, mert óhatatlan, hogy összemixeled a két stílust és akkor hamar bukó leszel Everesten is.

Tudom, hogy egy stabil vesztő játékos véleménye nem mérvadó a kérdésben, de sok termet kipróbáltam már, így mindenképpen óvnálak, attól, hogy teremváltás után azonnal tízdolláros alapon kezdj játszani.

Mindenesetre én továbbra is nagy szurkolód leszek, bárhová mész!

Üdv!    :cya:

Söprű
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum február 22, 2012, 12:09:25
Idézetet írta: söprű Dátum február 22, 2012, 11:28:05
Szia csacsa!

Pár hétig külföldön melóztam és nem olvastam a fórumot, így lemaradtam (eddig) a szavazásodról, most viszont szavaztam - volna, ha találtam volna köztük szerintem neked való opciót.

Mostmár jónéhányszor ültünk egy asztalnál, szurkoltam neked különböző versenyeken, rendszeresen követem a teljesítményedet scope-on, van képem arról, ahogyan játszol.

Ez alapján azt kell, hogy mondjam, hogy momentán ott vagy, ahol a helyed van. Az Everest 10 kezes duplázóit neked találták ki, végletekig koncentrált és türelmes vagy, ki tudod várni a te pillanataidat, jól gazdálkodsz velük, így  tudsz tartósan nyereséges lenni. Ehhez azonban kell az Everest póker struktúrája és játékosanyaga, amit sajnos sehol máshol nem fogsz megtalálni. Akárhová mész mindenütt gyorsabbak lesznek a partik, aggresszívabbak az ellenfelek. Így ha termet akarsz váltani, készülj rá, hogy stílust is kell majd. A te 10% alatti VPIP-d kevés lesz más termekeben, ki kell bővíteni a rangedet, aggresszívabban játszani a pozíciót, stb.

Ha kész vagy erre, akkor válts, ha nem, akkor inkább maradj.

Viszont azt is tudom, hogy szeretnél több játéklehetőséget, hogy gyorsabban haladj. Erre a javaslatom az, hogy tarts meg négy kilót az everesten és a többi 100-zal menj át 888-ra (ott viszonylag hamar összeáll a tízdolláros dupi is). Adj neki egy hónapot és csak egydolláros duplázókat játssz. Ezalatt rá fogsz állni az új játékstílusra anélkül, hogy kockáztatnád a bankod és ha megdupláztad a pénzed, akkor folytathatod ötdolláros alapon. Amikor már itt is stabilan gyarapszol, akkor vidd át a többi zsét oda és lépj szintet (én annó nem láttam különbséget ott az öt és a tízdolláros között, 90 százalékban ugyanazok a regek tolták mindkettőt).

Viszont ha az első hónap végére nem sikerül átállni az aggresszívabb játékra,  400 dollárral vidáman folytathatod Everesten, amit félbehagytál.

Fontos, hogy soha ne játssz párhuzamosan az új teremben és az Everesten, mert óhatatlan, hogy összemixeled a két stílust és akkor hamar bukó leszel Everesten is.

Tudom, hogy egy stabil vesztő játékos véleménye nem mérvadó a kérdésben, de sok termet kipróbáltam már, így mindenképpen óvnálak, attól, hogy teremváltás után azonnal tízdolláros alapon kezdj játszani.

Mindenesetre én továbbra is nagy szurkolód leszek, bárhová mész!

Üdv!    :cya:

Söprű

Szia Söprű!

Köszönöm szépen a kimerítő választ Söprű, nagyon örülök, hogy írtál!  :beerchug: Alaposan meg fogom fontolni, hogy merre tovább, nem szeretnék felelőtlen döntés hozni. Nem mintha milliókról lenne szó, de úgy látom, hogy elég szép kis "zsebpénzt" ki lehet hozni ebből a játékból. Ezen "melózok" úgy, hogy meghallgatok mindenféle tanácsot, az olyan tapasztalt rókáktól, mint Te, Söprű. Tetszik a javaslatod, mindenképpen szem előtt fogom tartani a döntésem előtt, ami szerencsére még odébb van, hiszen el kell érnem az $500-as bankot.

Sok sikert kívánok Neked is az asztaloknál / is /!  :beerchug:

Üdv,

csacsa






Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum február 24, 2012, 12:06:31
Szintet váltanál, ha a bankod engedné?

$500-nál termet és szintet váltanék
    6 (16.7%)
Év végéig építeném a bankom ezen a szinten és utána váltanék
    3 (8.3%)
Maradnék a szinten, és minden hónapban lehívnám az $500 feletti részt
    15 (41.7%)

$1000-nál megfelezném a bankot, felével megkezdeném a szintváltást, másik felével folytatnám Everesten
    12 (33.3%)


Összes szavazó: 36

Minden szavazónak köszönöm szépen a részvételt!  :beerchug:
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: frostling Dátum március 21, 2012, 17:04:47
Mi van Veled?! Hogy állsz mostanában?! BR?
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum március 21, 2012, 19:20:19
Idézetet írta: frostling Dátum március 21, 2012, 17:04:47
Mi van Veled?! Hogy állsz mostanában?! BR?

Szia frostling!

Lapítok, mint szar a fűben!  ;D Elkapott egy rossz széria, ami után behúztam a kéziféket, majd időnként visszatértem egy-egy játékra megnézni, hogy mi a helyzet, de sokáig nem változott. Ez durván 1 hónap volt. Ilyenkor az történik, hogy játszhatok bármivel, bárhogy, tuti, hogy lejavulnak. Verik az ász, király párjaimat mindent. Na, ha ilyen van, akkor jön a fék, mert tudom, hogy felesleges erőltetni. Most viszont úgy látom, hogy kezd helyreállni a rend, úgyhogy visszatérek a sűrűbb játékhoz, megyünk tovább. A bankom megcsappant, de úgy gondolom, hogy csak annyira, amennyi még simán belefér. Nem sürgetem a dolgot, a lényeg, hogy biztonságosan haladjak előre, mégha időnként be is fut egy-egy rosszabb széria, ez benne van.

Bank: $327
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: frostling Dátum március 22, 2012, 20:26:12
Szia csacsa!

Minden ok ezek szerint, ügyesen óvód a BR od, érdemes, m. Neked gyönyörű még mindig. Gratula! :beerchug:
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum július 20, 2012, 13:40:24
csacsa eltűnt, most viszont feltűnt, következő héttől folyt. köv. ill. kezdem majdnem elölről, mert ahogy Frostling kolléga is mondta, nagyon ügyesen óvtam a bankomat, méghozzá úgy , hogy közel 80.000 forintot lehívtam, aztán következett a szünet, ami idáig tartott. Az elmúlt pár napban, azért megkezdődött a visszaszoktatás, de élesben következő héten indul a buli. Célom, nem más mint év végéig minimum 500 dollárt elérni.

GL Mindenkinek!

   
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: Pozzato Dátum július 20, 2012, 13:43:10
Idézetet írta: csacsa44 Dátum július 20, 2012, 13:40:24
csacsa eltűnt, most viszont feltűnt, következő héttől folyt. köv. ill. kezdem majdnem elölről, mert ahogy Frostling kolléga is mondta, nagyon ügyesen óvtam a bankomat, méghozzá úgy , hogy közel 80.000 forintot lehívtam, aztán következett a szünet, ami idáig tartott. Az elmúlt pár napban, azért megkezdődött a visszaszoktatás, de élesben következő héten indul a buli. Célom, nem más mint év végéig minimum 500 dollárt elérni.

GL Mindenkinek!


Sok sikert ! Melyik teremben próbálkozol? cg vagy sng?
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: Zara Dátum július 20, 2012, 13:45:44
Idézetet írta: csacsa44 Dátum július 20, 2012, 13:40:24
csacsa eltűnt, most viszont feltűnt, következő héttől folyt. köv. ill. kezdem majdnem elölről, mert ahogy Frostling kolléga is mondta, nagyon ügyesen óvtam a bankomat, méghozzá úgy , hogy közel 80.000 forintot lehívtam, aztán következett a szünet, ami idáig tartott. Az elmúlt pár napban, azért megkezdődött a visszaszoktatás, de élesben következő héten indul a buli. Célom, nem más mint év végéig minimum 500 dollárt elérni.

GL Mindenkinek!

Sok szerencsét és kitartást a célod eléréséhez!GL! :great:
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum július 20, 2012, 13:48:42
Idézetet írta: Pozzato Dátum július 20, 2012, 13:43:10
Sok sikert ! Melyik teremben próbálkozol? cg vagy sng?

Köszi!

Everest, DoN 5,50$, DoN 1,10$, MTT 2,20$, MTT 5,50$. 
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum július 20, 2012, 13:50:08
"Sok szerencsét és kitartást a célod eléréséhez!GL!"


Köszi, viszont kívánom Dara! :beerchug: 
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: Pozzato Dátum július 20, 2012, 13:53:27
Idézetet írta: csacsa44 Dátum július 20, 2012, 13:48:42
Köszi!

Everest, DoN 5,50$, DoN 1,10$, MTT 2,20$, MTT 5,50$.
Sok sikert hozzá! :ok:  Don ennyire megéri?
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: Zara Dátum július 20, 2012, 14:05:30
Idézetet írta: csacsa44 Dátum július 20, 2012, 13:50:08
"Sok szerencsét és kitartást a célod eléréséhez!GL!"


Köszi, viszont kívánom Dara! :beerchug:

Fúúúúú! :twak_125: :D :D
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum július 20, 2012, 14:20:01
Idézetet írta: Pozzato Dátum július 20, 2012, 13:53:27
Sok sikert hozzá! :ok:  Don ennyire megéri?

Az én ultrafeszes és türelmes játékomhoz tökéletesen illik ez a játéktípus. Az 5 dolláros versenyek, melyek késői regesek 40 körül szokott összejönni, általában az 1-6 hely fizet, könnyű FT-re érni, ott kell igazán résen lenni. Az első hely 180 dollár körül szokott lenni, szeretem ezeket a kis versenyeket.
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum július 20, 2012, 14:21:08
Idézetet írta: Zara Dátum július 20, 2012, 14:05:30
Fúúúúú! :twak_125: :D :D

Elnézést, most látom, hogy Zara! Bocs!!!  ;)
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: Zara Dátum július 20, 2012, 14:25:12
Idézetet írta: csacsa44 Dátum július 20, 2012, 14:21:08
Elnézést, most látom, hogy Zara! Bocs!!!  ;)
Most az egyszer elnézem neked! :D ;)
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum július 24, 2012, 12:22:19
Sziasztok!

Na, játszogattam össze-vissza, mint valami gyíkarcú, de mostantól vége a pöcsölésnek, belövőm magam az 1 és 5 dolláros DoN-ra, valamint ketyegnek majd az SP100-as asztalok is, és időnként beülök egy-egy 5 dolláros versenyre is, csak előtte egy picit erősítenem kell a bankomat.

40 dollárral indulok, a célomat már írtam, 2-3-4 naponta fogom bevésni a statomat, búúúmat, bánatomat, örömömet, vagy éppen a hétvégi bogrács csülkös-pacalról készült fotót.  :D

GL Mindenkinek!  :beerchug: 
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: söprű Dátum július 24, 2012, 12:36:43
Hajrá!
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: demi Dátum július 24, 2012, 18:55:08
Inkabb küldjel egy tallal! :)
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum július 24, 2012, 19:05:10
Idézetet írta: demi Dátum július 24, 2012, 18:55:08
Inkabb küldjel egy tallal! :)

;D
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum július 27, 2012, 12:51:19
Nagyon jól sikerült az indulás, kitűnő lapok, jó taktika és stratégia, a játékos állomány szuper, semmi okom a panaszra.

Számlaegyenleg: $31,81  ;D



Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: Royal332 Dátum július 27, 2012, 14:36:37
Idézetet írta: csacsa44 Dátum július 27, 2012, 12:51:19
Nagyon jól sikerült az indulás, kitűnő lapok, jó taktika és stratégia, a játékos állomány szuper, semmi okom a panaszra.

Számlaegyenleg: $31,81  ;D


"40 dollárral indulok"
Hmm?
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum július 27, 2012, 14:55:14
Idézetet írta: Royal332 Dátum július 27, 2012, 14:36:37

"40 dollárral indulok"
Hmm?

?? 40 dollárral indultam, most van $31,81. Kicsit ironizáltam magammal.. "Az indulás nem sikerült jól, a lapok szarok voltak, rossz volt a taktika és stratégia, a játékos állomány szar / ami, amúgy jó /, és minden okom megvan a panaszra.."  ;D ;D
De nem panaszkodunk, megyünk tovább.
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum július 27, 2012, 21:20:58
Na, beindultam..  ;D Pánikra semmi ok, ez csak a kezdet!  :D

Számlaegyenleg: $19 dollár
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: Pikaa Dátum július 28, 2012, 00:37:36
Idézetet írta: csacsa44 Dátum július 27, 2012, 21:20:58
Na, beindultam..  ;D Pánikra semmi ok, ez csak a kezdet!  :D

Számlaegyenleg: $19 dollár

Mi a szöszt csináltál?  ???
Cím: Re:(Nincs tárgy)
Írta: csacsa44 Dátum július 28, 2012, 04:22:59
Csapkodtam. Megnyitok 3-4 asztalt, közben minden mást csinálok, csak éppen a játékra nem figyelek. Így nem lehet játszani, kiérdemeltem ezt az eredményt. Nehéz lesz innen felállni..


Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: frostling Dátum augusztus 02, 2012, 15:06:55
Hajrá csacsa!! ;)

Szurkolok Neked, h. elérd a komoly CÉLOD!

Sajna nekem nem megy a póker, de nem is igazán köt le a játék, csak néha - néha beülök, de így nem az igazi.

Viszont TE már elértél valamit, ami nekem csak álom 1enlőre, szóval GRATULA a pénzkivételedhez és GL az asztaloknál!
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum augusztus 02, 2012, 15:21:51
Idézetet írta: frostling Dátum augusztus 02, 2012, 15:06:55
Hajrá csacsa!! ;)

Szurkolok Neked, h. elérd a komoly CÉLOD!

Sajna nekem nem megy a póker, de nem is igazán köt le a játék, csak néha - néha beülök, de így nem az igazi.

Viszont TE már elértél valamit, ami nekem csak álom 1enlőre, szóval GRATULA a pénzkivételedhez és GL az asztaloknál!

Köszönöm frostling!

Nem megy a játék mostanában, épp ezért úgy döntöttem, hogy nem erőltetem, csak akkor ülök be játszani, ha igazán kedvem van. Arra jöttem rá, hogy "lehúz" a bank látványa, fáj.. ;D  ;D De sebaj, minden kezdet nehéz, majd csak lesz valahogy. Neked pedig kedvet a játékhoz, majd szép visszatérést kívánok!!  :beerchug: 
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: frostling Dátum augusztus 02, 2012, 15:49:28
Köszönöm csacsa!

A kedv hiánya komoly gond, nálam is ez dominál, így inkább az Olimpia - t választom, az nekem most sokkal értelmesebb program. Most éppen Magyaro. -- Horváto. kézimeccs megy, remélem NYERÜNK! Hajrá magyarok!!

Persze alakul majd a póker is valamikor a jövőben.
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum augusztus 28, 2012, 14:50:28
Számlaegyenleg: $0  ;)
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: söprű Dátum augusztus 28, 2012, 15:11:03
Kurva turbók...  :noway:
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum augusztus 28, 2012, 15:32:39
Idézetet írta: söprű Dátum augusztus 28, 2012, 15:11:03
Kurva turbók...  :noway:

Ennyi, ott a pont!  ;D Mondjuk ki, fasz voltam, minek erőltetem azt ami nem megy? Megmondom minek. Mert a tököm tele van azzal, hogy tapsikolnom kell, ha pl. 08h-12h között egy 10 fős $5DoN-ra való kis genya összejön / velem együtt/... Azért ennyire hadd ne érjek már rá. Sosem panaszkodok, mindig pozitívan próbálom nézni a dolgokat, ezután is így lesz, csak most egy kicsit felbasztam az agyam.. 
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: Zara Dátum augusztus 30, 2012, 18:56:25
Idézetet írta: csacsa44 Dátum augusztus 28, 2012, 14:50:28
Számlaegyenleg: $0  ;)

Veszteség nélkül nincs nyereség! ;)Fel a fejjel :)
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum augusztus 31, 2012, 13:28:07
Idézetet írta: Zara Dátum augusztus 30, 2012, 18:56:25
Veszteség nélkül nincs nyereség! ;)Fel a fejjel :)

Köszönöm szépen, nem csüggedünk, kis pihenés után megyünk tovább!  ;)
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum január 11, 2013, 12:07:34
Rég játszottam, épp itt az ideje, hogy elkezdjem. :D
Induló: 15$
"Terem": Everest
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: frostling Dátum január 26, 2013, 13:06:24
Hogy alakult a játék Everest en, remélem nem úgy, mint nekem?! ;)
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum január 28, 2013, 16:01:42
Idézetet írta: frostling Dátum január 26, 2013, 13:06:24
Hogy alakult a játék Everest en, remélem nem úgy, mint nekem?! ;)

Ez úgy szar, ahogy van, sajnos búcsút kell intenem nekik..
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: ncis88 Dátum január 28, 2013, 16:18:35
akkor úgy tűnik hármunknak van ki a faszunk az ipokerrel..
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum január 28, 2013, 16:21:25
Idézetet írta: ncis88 Dátum január 28, 2013, 16:18:35
akkor úgy tűnik hármunknak van ki a faszunk az ipokerrel..

Hova menjünk? 
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: söprű Dátum január 28, 2013, 16:24:20
Szerintem a régi everesthez stílusban a 888 áll legközelebb.

De örömmel látlak a PKR-en is.  ;)
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum január 28, 2013, 16:47:34
Idézetet írta: söprű Dátum január 28, 2013, 16:24:20
Szerintem a régi everesthez stílusban a 888 áll legközelebb.

De örömmel látlak a PKR-en is.  ;)

Köszi söprű, első körben 888-ra nézek rá..  :D
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: misk@ Dátum január 28, 2013, 17:15:22
Idézetet írta: TiB Dátum január 28, 2013, 16:59:58
A 888 halastó, én is ott lógatom most. :beerchug:

Így van, én most az 5 dolláros 6 fős sng-ken tolom az ipart ott, ennyi halacska egy helyen ritkán van (a 2,5 dollároson még több!). Viszont a mákfaktor is hatalmas a halacskáknak, nem egy alkalommal húzták be a 2 outot riverre, vagy esett be a backdoor sor vagy flush turn-riverre. Viszont ha kellőképpen agresszív az ember, akkor engedelmesen dobnak! Ha tartanak vagy visszaemelnek, akkor csak monsterrel csatába menni (és ilyenkor szokott jönni az ellennek a backdoor  >:()
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum január 28, 2013, 17:30:46
Köszi az infókat! Gyorsan beültem egy 1$ DoN-ra, csak hogy ránézzek mi a pite, aztán majd talán csütörtökön lesz időm kicsit közelebbről is megismerkedni a cuccal.  :D
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum július 30, 2013, 08:06:31
Hosszú idő után újra elkezdem, mostanra sikerült megemésztenem, hogy megszűnt az Everest korábbi felülete..  ;D
0-ról indulok és természetesen Shastával építkezek. Időnként közlöm majd, hogy hol tartok. Spforg néven találkozhattok velem az asztaloknál.

GL!  :beerchug:
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: davixxx Dátum július 30, 2013, 08:15:01
Idézetet írta: csacsa44 Dátum július 30, 2013, 08:06:31
Hosszú idő után újra elkezdem, mostanra sikerült megemésztenem, hogy megszűnt az Everest korábbi felülete..  ;D
0-ról indulok és természetesen Shastával építkezek. Időnként közlöm majd, hogy hol tartok. Spforg néven találkozhattok velem az asztaloknál.

GL!  :beerchug:

Jösz most játszani ? dAVixx néven vagyok everesten asszem.:) GL! :beerchug:
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum július 30, 2013, 08:24:06
Idézetet írta: davixxx Dátum július 30, 2013, 08:15:01
Jösz most játszani ? dAVixx néven vagyok everesten asszem.:) GL! :beerchug:

Folyamatosan nyomom két asztalon, bár most valamiért nem engedi megnyitni a másodikat. Hogy is van, óránként mennyit lehet játszani?
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: davixxx Dátum július 30, 2013, 08:33:10
Idézetet írta: csacsa44 Dátum július 30, 2013, 08:24:06
Folyamatosan nyomom két asztalon, bár most valamiért nem engedi megnyitni a másodikat. Hogy is van, óránként mennyit lehet játszani?

Nem tudom, ezt akartam én is kérdezni..:D
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum július 30, 2013, 09:05:02
Idézetet írta: davixxx Dátum július 30, 2013, 08:33:10
Nem tudom, ezt akartam én is kérdezni..:D

"Egy játékos maximum három Shasta versenyre regisztrálhat 60 perces időtartamon belül. Az időtartam kezdetét az első regisztráció idejétől számítjuk."
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: davixxx Dátum július 30, 2013, 09:05:59
Idézetet írta: csacsa44 Dátum július 30, 2013, 09:05:02
"Egy játékos maximum három Shasta versenyre regisztrálhat 60 perces időtartamon belül. Az időtartam kezdetét az első regisztráció idejétől számítjuk."

Köszi! Végeztem is a három versennyel. Egy kiesés, egy 2. és egy 1. hely:)
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum július 30, 2013, 09:16:36
Idézetet írta: davixxx Dátum július 30, 2013, 09:05:59
Köszi! Végeztem is a három versennyel. Egy kiesés, egy 2. és egy 1. hely:)

Szuper!  :beerchug: Nekem egy első.  :D
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: söprű Dátum július 30, 2013, 11:20:57
Gyerünk, csacsa, nyomjátok!!!
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum július 30, 2013, 11:31:07
Idézetet írta: söprű Dátum július 30, 2013, 11:20:57
Gyerünk, csacsa, nyomjátok!!!

Úgy lesz!  ;) Már Helsinkiben vagyunk!  ;D
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum július 30, 2013, 15:59:42
0,21-nél járok, Jakartában lebombáztak, pedig akár 0,70 fölé is kerülhettem volna..  :P
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum augusztus 02, 2013, 12:46:33
 :D

(http://kepfeltoltes.hu/130802/_j_k_p_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum augusztus 02, 2013, 12:51:07
Pár perc múlva..

(http://kepfeltoltes.hu/130802/696616097_j_k_p_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum augusztus 07, 2013, 16:29:27
1,20-nál egy Santiagóban elért győzelemnek köszönhetően.  :D
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum november 08, 2013, 08:14:28
Megpróbáljuk.

PokerStars, többnyire Fifty50

Induló: 10$
Kezdés: 11.08.
Úgy gondolom, ha 30-40 dollárig eljutok, akkor második körben kitűzhetem a 150-200 dolláros célt, ahol szintlépés is várható, addig 1,50-es beülők.




Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: davixxx Dátum november 08, 2013, 08:30:08
Idézetet írta: csacsa44 Dátum november 08, 2013, 08:14:28
Megpróbáljuk.

PokerStars, többnyire Fifty50

Induló: 10$
Kezdés: 11.08.
Úgy gondolom, ha 30-40 dollárig eljutok, akkor második körben kitűzhetem a 150-200 dolláros célt, ahol szintlépés is várható, addig 1,50-es beülők.

Sok sikert! :beerchug: Én 1 hete 20$-t elbasztam lazán itt, szóval csak okosan ;D
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum november 08, 2013, 08:38:55
Idézetet írta: davixxx Dátum november 08, 2013, 08:30:08
Sok sikert! :beerchug: Én 1 hete 20$-t elbasztam lazán itt, szóval csak okosan ;D

Köszi! Kapásból rossz helyre ültem be, nem fiftyre, szokni kell a felületet..  :D ;D
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum november 08, 2013, 09:54:57
3 asztal, 2 pénz, szünet.

Egyenleg: 12,40$
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum november 18, 2013, 11:58:24
Úgy tűnik, nincs meg már az a birka türelmem, mint volt egy-két évvel ezelőtt, de azért nem adom fel, hamarosan újrakezdem, nulláról. :D
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum november 17, 2014, 13:00:17
PokerStars Fifty50   :D

Induló: 10.83$
Kezdés: 11.17.

Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum november 21, 2014, 14:37:15
Alakul, alakul..  ;D

Induló: 10.83$
Kezdés: 11.17.
Egyenleg: 6.39$
Cím: Re:csacsa44 naplója
Írta: csacsa44 Dátum január 13, 2015, 13:34:14
Hogy valami szép is legyen a naplóban. :ok:

(http://kepfeltoltes.hu/150113/492041048K_pkiv_g_s_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)