bet365 Póker

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Üdvözlő csomag

Szerezzen 365€ bónuszt és további jutalmakat miközben játszik.


Az üdvözlő csomag működése:
  • Hozzon létre egy számlát és válassza ki póker becenevét, hogy elkezdhesse a játékot az első 5€ kiváltható bónusszal.
  • Játsszon bajnokságokat vagy készpénzes játékokat, hogy megszerezze a további 360€ bónuszt.
  • Miközben játszik, a bónusza kifizethetővé válik. A részletekhez tekintse meg az alábbi táblázatot.
  • Szerezzen további jutalmakat az Üdvözlő küldetések teljesítéséért.

A 365€ bónusz kiváltása:

10 ,,Status Points" pontot szerezhet minden kifizetett 1€ vagy 1£ rake és/vagy bajnokság díj után. Ha aktív bónusza van, a ,,Status Points" pontjai alakulását a póker szoftver Bónusz részén belül követheti nyomon.

Az Üdvözlő küldetések lebontását a bet365 ajánlatának oldalán tekintheti meg.

A számlanyitást követő első hét nap mindegyikén egy extra napi Üdvözlő küldetés lesz elérhető. Ezen küldetésekkel ingyen vak jutalmakat és bajnokságjegyeket lehet szerezni. A küldetések részleteit a póker szoftver Küldetések részén találja.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek
  • A 365€ kiváltható bónuszból az első 5€ jóváírásra kerül, amikor bejelentkezik és létrehoz egy becenevet a Póker termékkel a bet365-nél. A fennmaradó 360€ jóváírásra kerül, amint 0,10€ rake-et és/vagy bajnokságdíjat generál.
  • A 365€ bónuszt 2,50€ részletekben válthatja ki, amelyhez ,,Status Points" pontokat kell gyűjtenie. Az első két 2,50€ részlet 25 és 50 ,,Status Points" pont összegyűjtésével váltható ki. A következő 24 részletet egyenként 100 ,,Status Points" pont összegyűjtésével váltható ki. A hátralévő részletek egyenként 250 ,,Status Points" pont összegyűjtésével válthatóak ki.
  • 10 ,,Status Points" pontot szerezhet minden kifizetett 1€ vagy 1£ rake és/vagy bajnokság díj után. A 365€ bónusz kiváltatlan részei 60 nap után lejárnak.
  • A Twister küldetéshez játszania kell bármelyik Twister Sit & Go bajnokságon. Az Age of the Gods Twister és Wild Twister Sit & Go bajnokságok kivételek. A Twister jegyekkel csak a megfelelő beugróval rendelkező Twister bajnokságokon vehet részt. A felhasználatlan jegyek a jóváírásuktól számított hét nap után lejárnak.
  • Az Üdvözlő díjkerék pörgetéseket jóváírjuk a számláján, amint játszott egy bármilyen beugróval rendelkező Twister bajnokságon a számla létrehozásától számított hét napon belül. A díjkereket a póker szoftver felső részén található ikonon keresztül érheti el. A díjak részletei elérhetőek az alábbi táblázatban a részvételi feltételek Díjak felhasználása részén. A díjkerék pörgetések a jóváírásukat követő hét nap után lejárnak.
  • Az Avatár küldetésnél meg kell változtatnia az avatárját a kliens kezdőoldalán vagy a póker szoftver beállítások részén. A felhasználatlan ingyen vakok a jóváírásukat követő 14 nap után lejárnak.
  • Feljogosító nyerőgépek a Tét küldetéshez: Age of the Gods, Age of the Gods: Fate Sisters, Age of the Gods: Furious 4, Age of the Gods: Goddess of Wisdom, Age of the Gods: God of Storms, Age of the Gods: King of Olympus, Age of the Gods: Prince of Olympus, Age of the Gods: Ruler of the Sky, Age of the Gods: Rulers of Olympus, AP McCoy: Sporting Legends, Ascot: Sporting Legends, Frankie Dettori: Sporting Legends és Ronnie O'Sullivan: Sporting Legends. A felhasználatlan ingyen pörgetések a jóváírásuktól számított hét nap után lejárnak.
  • Minden küldetést teljesíteni kell a számlanyitást követő hét napon belül.
  • Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése
  • Az akció 2023. január 9-én 09:59-ig (GMT) tart.
  • Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét is, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

A 365€ bónusz kiváltása
  • A 365€ kiváltható bónuszból az első 5€ jóváírásra kerül, amikor bejelentkezik és létrehoz egy becenevet a Póker termékkel a bet365-nél. A fennmaradó 360€ jóváírásra kerül, amint 0,10€ rake-et és/vagy bajnokságdíjat generál.
  • A 365€ bónuszt 2,50€ részletekben válthatja ki, amelyhez ,,Status Points" pontokat kell gyűjtenie. Az első két 2,50€ részlet 25 és 50 ,,Status Points" pont összegyűjtésével váltható ki. A következő 24 részletet egyenként 100 ,,Status Points" pont összegyűjtésével váltható ki. A hátralévő részletek egyenként 250 ,,Status Points" pont összegyűjtésével válthatóak ki.
  • 10 ,,Status Points" pontot szerezhet minden kifizetett 1€ vagy 1£ rake és/vagy bajnokság díj után.
  • A 365€ bónuszra nem vonatkozik fogadási követelmény, és amint kiváltotta, azt tetszés szerint kiveheti. A 365€ bónusz kiváltatlan részei 60 nap után lejárnak.
  • Minden készpénzes játék és bajnokság variáció beleszámít a 365€ bónusz kiváltásába.

Küldetései teljesítése
  • Az Avatár küldetésnél meg kell változtatnia az avatárját a kliens kezdőoldalán vagy a póker szoftver beállítások részén.
  • A Twister küldetéshez játszania kell bármelyik Twister Sit & Go bajnokságon. Az Age of the Gods Twister és Wild Twister Sit & Go bajnokságok kivételek.
  • A Tét küldetésnél csak a Póker kliensben indított nyerőgépeken megtett tétek számítanak; az összes egyéb tét - beleértve a Sport, Kaszinó, Élő Kaszinó, Bingó vagy Játékok oldalon keresztül indított játékokon megtett tétetek - nem számít.
  • Feljogosító nyerőgépek a Tét küldetéshez: Age of the Gods, Age of the Gods: Fate Sisters, Age of the Gods: Furious 4, Age of the Gods: Goddess of Wisdom, Age of the Gods: God of Storms, Age of the Gods: King of Olympus, Age of the Gods: Prince of Olympus, Age of the Gods: Ruler of the Sky, Age of the Gods: Rulers of Olympus, AP McCoy: Sporting Legends, Ascot: Sporting Legends, Frankie Dettori: Sporting Legends és Ronnie O'Sullivan: Sporting Legends.
  • Minden küldetést teljesíteni kell a számlanyitást követő hét napon belül.

Díjak felhasználása
  • Az Üdvözlő díjkerék pörgetéseket jóváírjuk a számláján, amint játszott egy bármilyen beugróval rendelkező Twister bajnokságon a számla létrehozásától számított hét napon belül. A díjkereket a póker szoftver felső részén található ikonon keresztül érheti el.
  • Az Üdvözlő díjkerék elérhető díjainak részleteit az alábbi táblázatban találja.

Üdvözlő díjkerék lebontás

Díj   Valószínűség
5€ Twister jegy   2,198%
50 x 0,10€ ingyen vak   2,198%
20 ingyen pörgetés   2,198%
10 ingyen pörgetés   5,495%
2€ Twister jegy   5,495%
20 x 0,10€ ingyen vak   5,495%
5 ingyen pörgetés   10,989%
10 x 0,10€ ingyen vak   10,989%
1€ Twister jegy   10,989%
0,10€ készpénz   43,956%

  • A felhasználatlan díjkerék pörgetések a jóváírásukat követő hét napon belül lejárnak.
  • Az Üdvözlő csomaggal szerzett Twister jegyeket automatikusan jóváírjuk a számláján és a vonatkozó buy-in összeggel rendelkező Twister bajnokságokon vehet részt velük. A felhasználatlan jegyek a jóváírásuktól számított hét nap után lejárnak.
  • A napi Üdvözlő küldetés teljesítésével szerzett MTT jegyeket automatikusan jóváírjuk a számláján és a vonatkozó buy-in összeggel rendelkező bajnokságokon vehet részt velük. A felhasználatlan jegyek a jóváírásuktól számított hét nap után lejárnak.
  • Az ingyen vakokat olyan bet365 Póker asztalnál kell felhasználni, ahol azonos értékű vakok vannak. Az ingyen vakok automatikusan készpénzben kerülnek beváltásra a játékos fő egyenlegén, amikor a játékos ilyen típusú vakot tesz be. Az ingyen vakok a póker szoftver Ticketek részén találhatók. Az ingyen vakok beváltásához legalább három játékosnak kell az asztalnál lennie. A felhasználatlan ingyen vakok a jóváírásukat követő 14 nap után lejárnak.
  • Az Üdvözlő csomaggal nyert ingyen pörgetések csak a következő nyerőgépeken használhatóak fel a póker szoftveren belül: Age of the Gods, Age of the Gods: Fate Sisters, Age of the Gods: Furious 4, Age of the Gods: God of Storms, Age of the Gods: Goddess of Wisdom, Age of the Gods: King of Olympus, Age of the Gods: Prince of Olympus, Age of the Gods: Rulers of Olympus, AP McCoy: Sporting Legends, Ascot: Sporting Legends, Frankie Dettori: Sporting Legends és Ronnie O'Sullivan: Sporting Legends. A felhasználatlan ingyen pörgetések a jóváírásuktól számított hét nap után lejárnak.
  • Az ingyen pörgetésekre vonatkozó tétet minden jogosult játéknál a minimális tétegységre állítjuk be, maximális számú nyerővonalakkal. Például, ha egy játéknál a minimális tétegység 0,01€ és 20 nyerővonal a maximális, úgy az ingyen pörgetés értéke 0,20€ lenne ingyen pörgetésenként.

Általános információ
  • Ausztriában élő ügyfelek nem vehetnek részt ebben az akcióban.
  • Nem garantáljuk, hogy minden asztal vagy nyerőgép elérhető lesz az összes platformon a promóciós időszakban.
  • A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási árfolyamot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg.
  • A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
  • A bet365 fenntartja a jogot, hogy visszautasítsa a fizetést olyan játékosoknak, akik összejátszanak (colluding) vagy egymás kezére játszanak (soft play). Továbbá, ha egy játékos számlája be van fagyasztva, vagy a játékos bármilyen okból kifolyólag ki van zárva a pókerszobából, a játékost ki fogjuk zárni a promócióból.
  • Ez az ajánlat nem használható együtt más számlanyitási ajánlattal.
  • Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
  • A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
  • Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
  • A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Tippeljen és játsszon

Tegye meg tippjeit a világbajnoki mérkőzésekre, hogy Twister jegyeket és pénzdíjakat szerezhessen.
November 18. - december 18.


Így működik:
  • Jelentkezzen a póker szoftver Küldetések részén az egyes feljogosító időszakokban.
  • Tippelje meg a világbajnoki mérkőzések eredményét, és generáljon 5€-t rake-ben és/vagy bajnokságdíjakban.
  • Szerezzen egy díjkerék pörgetést a helyes tippjei számától függően, és nyerjen akár 1.000€ készpénzt.

A tippeket a kiemelt mérkőzések kezdete előtt kell leadni. A küldetését a tippje leadása előtt vagy után is teljesítheti, amennyiben jelentkezett az adott feljogosító időszakra.
Egy díjkerék pörgetést kap a feljogosító időszak során megtett helyes tippjei számától függően. További részleteket a póker szoftver Küldetések részén találhat.

A Csoportkör díjkerék és a Kieséses szakasz díjkerék lebontásait a bet365 ajánlatának oldalán tekintheti meg.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek
  • A Tippeljen és játsszon 2022. november 18-án 10:00-tól (GMT) 2022. december 18-án 23:59-ig (GMT) tart.
  • A feljogosító időszakok naponta 00:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) tartanak az első napot kivéve, amely november 18-án 10:00-tól (GMT) november 21-én 23:59-ig (GMT) tart. A napi feljogosító időszakok nem futnak olyan napokon, amikor nem rendeznek világbajnoki mérkőzéseket. Ezek a dátumok a következők: 2022. december 7., 8., 11., 12., 15. és 16. A feljogosító időszakokról a póker szoftver Küldetések részén olvashat bővebben.
  • Jelentkeznie kell az egyes feljogosító időszakok kezdetekor, amelyhez meg kell nyomnia a ,,Jelentkezés" gombot a póker szoftver Küldetések részén.
  • 5€ rake-et és/vagy bajnokságdíjat is generálnia kell, hogy a tippjeit regisztrálja. A küldetések feltételeiről, azok teljesítéséről, valamint a mérkőzésekről a póker szoftver Küldetések részén találhat információt.
  • A 2022-es világbajnokság csoportkörében, feltéve hogy a küldetést teljesítette, két helyes tippért egy pörgetést kap a Bronz tippelő keréken. Három helyes tippért egy pörgetés jár az Ezüst tippelő keréken, míg négy helyes tippért egy pörgetést jár az Arany tippelő keréken. Feljogosító időszakonként legfeljebb egy díjkerék pörgetéshez juthat.
  • A 2022-es világbajnokság kieséses szakaszában, feltéve hogy a küldetést teljesítette, két helyes tippért egy pörgetést kap a KO tippelő keréken.
  • A 2022-es világbajnoki elődöntő és rájátszás esetén, feltéve hogy a küldetést teljesítette, egy helyes tippért egy pörgetést kap az Elődöntő KO tippelő keréken.
  • A 2022-es világbajnoki döntő esetén, feltéve hogy a küldetést teljesítette, egy helyes tippért egy pörgetést kap a Döntő tippelő keréken.
  • A küldetés teljesítéséből származó összes díjkerék pörgetést automatikusan jóváírjuk a számláján a következő napon 12:00-ig (GMT). Az elérhető díjkerék pörgetések megtekintéséhez kattintson a díjkerék ikonra a póker szoftver Küldetések részén. A felhasználatlan díjkerék pörgetések a jóváírásukat követő hét nap után lejárnak.
  • A díjkeréken nyert összes díjat automatikusan jóváírjuk a számláján. A Twister jegyek a megegyező nevezési díjú (buy-in) Twister versenyeken való részvételhez használhatóak fel. A felhasználatlan jegyek a jóváírásuktól számított 14 nap után lejárnak.
  • Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése
  • A Tippeljen és játsszon 2022. november 18-án 10:00-tól (GMT) 2022. december 18-án 23:59-ig (GMT) tart.
  • A feljogosító időszakok naponta 00:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) tartanak az első napot kivéve, amely november 18-án 10:00-tól (GMT) november 21-én 23:59-ig (GMT) tart. A napi feljogosító időszakok nem futnak olyan napokon, amikor nem rendeznek világbajnoki mérkőzéseket. Ezek a dátumok a következők: 2022. december 7., 8., 11., 12., 15. és 16. A feljogosító időszakokról a póker szoftver Küldetések részén olvashat bővebben.
  • Jelentkeznie kell az egyes feljogosító időszakok kezdetekor, amelyhez meg kell nyomnia a ,,Jelentkezés" gombot a póker szoftver Küldetések részén.
  • Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be, és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Küldetése teljesítése
  • A tippjét a póker szoftver Küldetések részén kell leadnia a kiemelt mérkőzés kezdete előtt. A már leadott mérkőzéstippek megváltoztatása nem lehetséges.
  • 5€ rake-et és/vagy bajnokságdíjat is generálnia kell, hogy a tippjeit regisztrálja. A küldetések feltételeiről, azok teljesítéséről, valamint a mérkőzésekről a póker szoftver Küldetések részén találhat információt.
  • A készpénzes asztalokon megjátszott handek akkor számítanak bele a küldetés teljesítésébe, ha a potot megnyerik a feljogosító időszak alatt. A bajnokságok a küldetés teljesítésébe akkor számítanak bele, amikor a verseny elkezdődik, és az adott feljogosító időszakhoz lesznek hozzárendelve. A heads up játék nem számít bele a küldetések teljesítésébe.

Díj megszerzése
  • A 2022-es világbajnokság csoportkörében, feltéve hogy a küldetést teljesítette, két helyes tippért egy pörgetést kap a Bronz tippelő keréken. Három helyes tippért egy pörgetés jár az Ezüst tippelő keréken, míg négy helyes tippért egy pörgetést jár az Arany tippelő keréken. Feljogosító időszakonként legfeljebb egy díjkerék pörgetéshez juthat.
  • A 2022-es világbajnokság kieséses szakaszában, feltéve hogy a küldetést teljesítette, két helyes tippért egy pörgetést kap a KO tippelő keréken.
  • A 2022-es világbajnoki elődöntő és rájátszás esetén, feltéve hogy a küldetést teljesítette, egy helyes tippért egy pörgetést kap az Elődöntő KO tippelő keréken.
  • A 2022-es világbajnoki döntő esetén, feltéve hogy a küldetést teljesítette, egy helyes tippért egy pörgetést kap a Döntő tippelő keréken.
  • A küldetés teljesítéséből származó összes díjkerék pörgetést automatikusan jóváírjuk a számláján a következő napon 12:00-ig (GMT). Az elérhető díjkerék pörgetések megtekintéséhez kattintson a díjkerék ikonra a póker szoftver Küldetések részén. A felhasználatlan díjkerék pörgetések a jóváírásukat követő hét nap után lejárnak.

Díj felhasználása
  • A díjkerekeken szerzett Twister jegyeket automatikusan jóváírjuk a számláján és a vonatkozó buy-in összeggel rendelkező Twister bajnokságokon vehet részt velük. A felhasználatlan jegyek a jóváírásuktól számított 14 nap után lejárnak.
  • A díjkeréken nyert összes pénzdíjat automatikusan jóváírjuk a számláján.

Általános információ
  • Nem garantáljuk, hogy minden asztal elérhető lesz az összes platformon a promóciós időszakban.
  • Nem tudjuk garantálni, hogy a díjkerék minden díjat kiad a promóciós időszak során. Minden díj látható lesz a díjkeréken, függetlenül attól, hogy azok még elérhetőek vagy sem.
  • Az akcióban résztvevő mérkőzések dátumai és kezdőrúgási időpontjai megváltozhatnak az utolsó pillanatban.
  • Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
  • A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
  • Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
  • A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
  • A bet365 fenntartja a jogot, hogy visszautasítsa a fizetést olyan játékosoknak, akik összejátszanak (colluding) vagy egymás kezére játszanak (soft play). Továbbá, ha egy játékos számlája be van fagyasztva, vagy a játékos bármilyen okból kifolyólag ki van zárva a pókerszobából, a játékost ki fogjuk zárni a promócióból.
  • A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Hóember gyűjtő

Kerüljön fel a napi ranglistákra és nyerjen díjakat, amikor nyolcasokat osztanak le Önnek.
2022. november 28. - 2023. január 1.


Így működik:
  • Játsszon jogosult asztalokon a napi feljogosító időszakokban.
  • Gyűjtsön ranglistapontokat, amikor nyolcasokat tartalmazó handeket szerez, az első 88 leosztásakor.
  • Nyerjen részesedést a 888€ értékű Twister jegyekből vagy 888€ értékű pénzdíjakból, amikor az első nyolc között végez egy napi ranglistán.

A fő részvételi feltételeket alább tekintheti meg.

No Limit Hold'em Premium Cash asztalokon (minimum 0,05€/0,10€ vakok) vagy Twister Sit & Go asztalokon (minimum 5€ buy-in) kell játszania a napi feljogosító időszakokban. 88 handje lesz egy ranglistában, amelyben gyűjti a ranglistapontokat az egyes napokon, és bármikor újra kezdheti nulláról. Nem szükséges mind a 88 handet lejátszania ahhoz, hogy az összegyűjtött pontok számítsanak.

Pontok járnak minden olyan leosztásért, ahol kettő, három vagy négy nyolcas szerepel a legjobb ötlapos handjében. A handjében szereplő nyolcasok száma határozza meg a kapott pontok számát - egy pont jár minden nyolcasért, plusz két bónuszpont jár, ha két nyolcast kap kezdőlapokként. A pontok a vak tétek szintje vagy a Twister buy-in összege szerint szorzódnak.

A pontok gyűjtésével és a konkrét asztalkövetelményekkel kapcsolatos részleteket megtalálja a feltételekben alább, valamint a póker szoftver Küldetések részén.

Az Alacsony tétes Premium Cash ranglista díjakat (vakok: 0,05€/0,10€, 0,10€/0,20€, 0,25€/0,50€), Magas tétes Premium Cash ranglistadíjakat (vakok: 0,50€/1€, 1€/2€, 2€/4€), Alacsony tétes Twister ranglistadíjakat (buy-in: 5€ - 20€) és a Magas tétes Twister ranglista díjakat (buy-in: 50€ vagy több) a bet365 ajánlatának oldalán tekintheti meg.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek
  • A Hóember gyűjtő 2022. november 28-án 10:00-tól (GMT) 2023. január 1-jén 23:59-ig (GMT) tart.
  • A feljogosító időszakok naponta 00:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) tartanak a promóció ideje alatt, kivéve az elsőt, amely november 28-án 10:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) tart.
  • Ahhoz, hogy pontokat gyűjtsön az Alacsony tétes Premium Cash ranglistához, 0,05€/0,10€, 0,10€/0,20€ vagy 0,25€/0,50€ összegű vakokkal rendelkező asztalokon kell játszania. Ahhoz, hogy pontokat gyűjtsön a Magas tétes Premium Cash ranglistához, 0,50€/1,00€, 1,00€/2,00€ vagy 2,00€/4,00€ összegű vakokkal rendelkező asztalokon kell játszania.
  • Ahhoz, hogy pontokat gyűjtsön az Alacsony tétes Twister ranglistához, 5€, 10€ vagy 20€ beugróval rendelkező Twister bajnokságokon kell játszania. Ahhoz, hogy pontokat gyűjtsön a Magas tétes Twister ranglistához, 50€ vagy nagyobb beugróval rendelkező Twister bajnokságokon kell játszania.
  • A napi feljogosító időszakban mind a négy ranglistához szerezhet pontokat, feltéve, hogy a fenti fogadási feltételek teljesülnek mindegyik ranglistánál.
  • Az első 88 handjénél a megítélt pontok száma attól függ, hogy hány nyolcas (legalább kettő) szerepel a legjobb ötlapos póker leosztásában. 88 handje lesz egy ranglistában naponta, amelyben gyűjti a ranglistapontokat. Két ranglistapontot kap egy nyolcas párért, három ranglistapont jár három nyolcasért, és négy ranglistapontot kap négy nyolcasért.
  • 0,10€/0,20€ vagy 1€/2€ értékű vakok, illetve 10€ vagy 100€ összegű buy-in esetén a jogosult leosztással megnyert hand után járó pontokat 1,25-tel szorozzuk. 0,25€/0,50€ vagy 2€/4€ értékű vakok, illetve 20€ vagy 200€ összegű buy-in esetén a pontokat 1,5-tel szorozzuk.
  • Továbbá plusz két bónuszpontot kap, ha nyolcasokat osztanak le Önnek kezdőlapokként. A bónuszpontok nem szorzódnak.
  • Ranglistapontokat csak akkor gyűjt, amíg a handje aktív. Például, ha bedobja a nem kézben lévő nyolcas párját, amelyből később nyolcas drill lenne, Ön csak két pontot fog kapni.
  • A ranglista automatikusan frissül a hand teljesítését követően. A napi ranglistán szerezett helyezésért járó díjakat automatikusan jóváírjuk a számláján a napi feljogosító időszakok végén. Ranglistával kapcsolatos információt a póker szoftveren belül találhat.
  • Az első 88 handjét bármikor újraindíthatja bármelyik ranglistán. Ez minden addigi összegyűjtött pontot töröl az adott ranglistán, és Ön ismét nulla pontról indul. Az újraindító gomb a póker szoftver ranglista részén található.
  • Az első nyolc közötti ranglistahelyezéséért járó Twister jegyekkel a vonatkozó buy-in összeggel rendelkező Twister bajnokságokon vehet részt. A felhasználatlan jegyek a jóváírásuktól számított 14 nap után lejárnak.
  • Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése
  • A Hóember gyűjtő 2022. november 28-án 10:00-tól (GMT) 2023. január 1-jén 23:59-ig (GMT) tart.
  • A feljogosító időszakok naponta 00:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) tartanak a promóció ideje alatt, kivéve az elsőt, amely november 28-án 10:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) tart.
  • Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét is, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Pontok gyűjtése
  • Ahhoz, hogy pontokat gyűjtsön az Alacsony tétes Premium Cash ranglistához, 0,05€/0,10€, 0,10€/0,20€ vagy 0,25€/0,50€ összegű vakokkal rendelkező asztalokon kell játszania. Ahhoz, hogy pontokat gyűjtsön a Magas tétes Premium Cash ranglistához, 0,50€/1,00€, 1,00€/2,00€ vagy 2,00€/4,00€ összegű vakokkal rendelkező asztalokon kell játszania.
  • Ahhoz, hogy pontokat gyűjtsön az Alacsony tétes Twister ranglistához, 5€, 10€ vagy 20€ beugróval rendelkező Twister bajnokságokon kell játszania. Ahhoz, hogy pontokat gyűjtsön a Magas tétes Twister ranglistához, 50€ vagy nagyobb beugróval rendelkező Twister bajnokságokon kell játszania.
  • A napi feljogosító időszakban mind a négy ranglistához szerezhet pontokat, feltéve, hogy a fenti fogadási feltételek teljesülnek mindegyik ranglistánál.
  • Az első 88 handjénél a megítélt pontok száma attól függ, hogy hány nyolcas (legalább kettő) szerepel a legjobb ötlapos póker leosztásában. 88 handje lesz egy ranglistában naponta, amelyben gyűjti a ranglistapontokat. Két ranglistapontot kap egy nyolcas párért, három ranglistapont jár három nyolcasért, és négy ranglistapontot kap négy nyolcasért.
  • 0,10€/0,20€ vagy 1€/2€ értékű vakok, illetve 10€ vagy 100€ összegű buy-in esetén a jogosult leosztással megnyert hand után járó pontokat 1,25-tel szorozzuk. 0,25€/0,50€ vagy 2€/4€ értékű vakok, illetve 20€ vagy 200€ összegű buy-in esetén a pontokat 1,5-tel szorozzuk. Például, ha egy Twister bajnokságon játszik 200€ beugróval és nyolcas drillel nyer handet, akkor 4,5 pontot kap 3 helyett. Két további pont jár, ha kézben van két nyolcas.
  • Továbbá plusz két bónuszpontot kap, ha nyolcasokat osztanak le Önnek kezdőlapokként. A bónuszpontok nem szorzódnak.
  • A ranglista automatikusan frissül a hand teljesítését követően. A napi ranglistán szerezett helyezésért járó díjakat automatikusan jóváírjuk a számláján a napi feljogosító időszakok végén. Ranglistával kapcsolatos információt a póker szoftveren belül találhat.
  • Ranglistapontokat csak akkor gyűjt, amíg a handje aktív. Például, ha bedobja a nem kézben lévő nyolcas párját, amelyből később nyolcas drill lenne, Ön csak két pontot fog kapni. Azonban, ha nyolcasokat kap kezdőlapként, két pontot kapni fog függetlenül attól, hogy mi a következő lépése.
  • A Premium Cash asztalokon megjátszott handek akkor számítanak bele a ranglistapontok gyűjtésébe, ha a potot megnyerik a feljogosító időszak alatt. A Twister bajnokságok akkor számítanak bele a ranglistapontok gyűjtésébe, amikor a verseny elkezdődik, és az adott feljogosító időszakhoz lesznek hozzárendelve. A Heads up asztalokon való játék nem számít a ranglistapontok gyűjtésénél.
  • Az első 88 handjét bármikor újraindíthatja bármelyik ranglistán. Ez minden addigi összegyűjtött pontot töröl az adott ranglistán, és Ön ismét nulla pontról indul. Az újraindító gomb a póker szoftver ranglista részén található.

Díj megszerzése
  • A napi ranglistán szerezett helyezésért járó díjakat automatikusan jóváírjuk a számláján a napi feljogosító időszakok végén.

Döntetlen esetén
  • Napi ranglista: a ranglistahelyezése az összegyűjtött ranglistapontjain alapul. Amennyiben ugyanannyi pontja van, mint más játékos(ok)nak, akkor az a játékos, aki elsőként gyűjtötte össze az adott pontszámot, kerül a vonatkozó ranglista első helyére. Például, ha két játékosnak is 50 pontja van az 1. helyen, de Ön 15:00-kor (GMT) gyűjtötte össze a pontjait, míg a másik játékos csak 19:00-kor (GMT) gyűjtötte össze azokat, Ön végez az 1. helyen.

Díj felhasználása
  • Az első nyolc közötti ranglistahelyezéséért járó Twister jegyekkel a vonatkozó buy-in összeggel rendelkező Twister bajnokságokon vehet részt. A felhasználatlan jegyek a jóváírásuktól számított 14 nap után lejárnak.

Általános információ
  • Nem garantáljuk, hogy minden asztal elérhető lesz az összes platformon a promóciós időszakban.
  • Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
  • A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
  • Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
  • A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
  • A bet365 fenntartja a jogot, hogy visszautasítsa a fizetést olyan játékosoknak, akik összejátszanak (colluding) vagy egymás kezére játszanak (soft play). Továbbá, ha egy játékos számlája be van fagyasztva, vagy a játékos bármilyen okból kifolyólag ki van zárva a pókerszobából, a játékost ki fogjuk zárni a promócióból.
  • A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Üdvözlő csomag

Szerezzen 365€ bónuszt és további jutalmakat miközben játszik.


Az üdvözlő csomag működése:
  • Hozzon létre egy számlát és válassza ki póker becenevét, hogy elkezdhesse a játékot az első 5€ kiváltható bónusszal.
  • Játsszon bajnokságokat vagy készpénzes játékokat, hogy megszerezze a további 360€ bónuszt.
  • Miközben játszik, a bónusza kifizethetővé válik. A részletekhez tekintse meg az alábbi táblázatot.
  • Szerezzen további jutalmakat az Üdvözlő küldetések teljesítéséért.

A 365€ bónusz kiváltása:

10 ,,Status Points" pontot szerezhet minden kifizetett 1€ vagy 1£ rake és/vagy bajnokság díj után. Ha aktív bónusza van, a ,,Status Points" pontjai alakulását a póker szoftver Bónusz részén belül követheti nyomon.

Üdvözlő küldetések lebontás

A számlanyitást követő első hét nap mindegyikén egy extra napi Üdvözlő küldetés lesz elérhető. Ezen küldetésekkel ingyen vak jutalmakat és bajnokságjegyeket lehet szerezni. A küldetések részleteit a póker szoftver Küldetések részén találja.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek
  • A 365€ kiváltható bónuszból az első 5€ jóváírásra kerül, amikor bejelentkezik és létrehoz egy becenevet a Póker termékkel a bet365-nél. A fennmaradó 360€ jóváírásra kerül, amint 0,10€ rake-et és/vagy bajnokságdíjat generál.
  • A 365€ bónuszt 2,50€ részletekben válthatja ki, amelyhez ,,Status Points" pontokat kell gyűjtenie. Az első két 2,50€ részlet 25 és 50 ,,Status Points" pont összegyűjtésével váltható ki. A következő 24 részletet egyenként 100 ,,Status Points" pont összegyűjtésével váltható ki. A hátralévő részletek egyenként 250 ,,Status Points" pont összegyűjtésével válthatóak ki.
  • 10 ,,Status Points" pontot szerezhet minden kifizetett 1€ vagy 1£ rake és/vagy bajnokság díj után. A 365€ bónusz kiváltatlan részei 60 nap után lejárnak.
  • A Twister küldetéshez játszania kell bármelyik Twister Sit & Go bajnokságon. Az Age of the Gods Twister és Wild Twister Sit & Go bajnokságok kivételek. A Twister jegyekkel csak a megfelelő beugróval rendelkező Twister bajnokságokon vehet részt. A felhasználatlan jegyek a jóváírásuktól számított hét nap után lejárnak.
  • Az Üdvözlő díjkerék pörgetéseket jóváírjuk a számláján, amint játszott egy bármilyen beugróval rendelkező Twister bajnokságon a számla létrehozásától számított hét napon belül. A díjkereket a póker szoftver felső részén található ikonon keresztül érheti el. A díjak részletei elérhetőek az alábbi táblázatban a részvételi feltételek Díjak felhasználása részén. A díjkerék pörgetések a jóváírásukat követő hét nap után lejárnak.
  • Az Avatár küldetésnél meg kell változtatnia az avatárját a kliens kezdőoldalán vagy a póker szoftver beállítások részén. A felhasználatlan ingyen vakok a jóváírásukat követő 14 nap után lejárnak.
  • Feljogosító nyerőgépek a Tét küldetéshez: Age of the Gods, Age of the Gods: Fate Sisters, Age of the Gods: Furious 4, Age of the Gods: Goddess of Wisdom, Age of the Gods: God of Storms, Age of the Gods: King of Olympus, Age of the Gods: Prince of Olympus, Age of the Gods: Ruler of the Sky, Age of the Gods: Rulers of Olympus, AP McCoy: Sporting Legends, Ascot: Sporting Legends, Frankie Dettori: Sporting Legends és Ronnie O'Sullivan: Sporting Legends. A felhasználatlan ingyen pörgetések a jóváírásuktól számított hét nap után lejárnak.
  • Minden küldetést teljesíteni kell a számlanyitást követő hét napon belül.
  • Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése
  • Az akció 2023. február 6-án 09:59-ig (GMT) tart.
  • Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét is, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

A 365€ bónusz kiváltása
  • A 365€ kiváltható bónuszból az első 5€ jóváírásra kerül, amikor bejelentkezik és létrehoz egy becenevet a Póker termékkel a bet365-nél. A fennmaradó 360€ jóváírásra kerül, amint 0,10€ rake-et és/vagy bajnokságdíjat generál.
  • A 365€ bónuszt 2,50€ részletekben válthatja ki, amelyhez ,,Status Points" pontokat kell gyűjtenie. Az első két 2,50€ részlet 25 és 50 ,,Status Points" pont összegyűjtésével váltható ki. A következő 24 részletet egyenként 100 ,,Status Points" pont összegyűjtésével váltható ki. A hátralévő részletek egyenként 250 ,,Status Points" pont összegyűjtésével válthatóak ki.
  • 10 ,,Status Points" pontot szerezhet minden kifizetett 1€ vagy 1£ rake és/vagy bajnokság díj után.
  • A 365€ bónuszra nem vonatkozik fogadási követelmény, és amint kiváltotta, azt tetszés szerint kiveheti. A 365€ bónusz kiváltatlan részei 60 nap után lejárnak.
  • Minden készpénzes játék és bajnokság variáció beleszámít a 365€ bónusz kiváltásába.

Küldetései teljesítése
  • Az Avatár küldetésnél meg kell változtatnia az avatárját a kliens kezdőoldalán vagy a póker szoftver beállítások részén.
  • A Twister küldetéshez játszania kell bármelyik Twister Sit & Go bajnokságon. Az Age of the Gods Twister és Wild Twister Sit & Go bajnokságok kivételek.
  • A Tét küldetésnél csak a Póker kliensben indított nyerőgépeken megtett tétek számítanak; az összes egyéb tét - beleértve a Sport, Kaszinó, Élő Kaszinó, Bingó vagy Játékok oldalon keresztül indított játékokon megtett tétetek - nem számít.
  • Feljogosító nyerőgépek a Tét küldetéshez: Age of the Gods, Age of the Gods: Fate Sisters, Age of the Gods: Furious 4, Age of the Gods: Goddess of Wisdom, Age of the Gods: God of Storms, Age of the Gods: King of Olympus, Age of the Gods: Prince of Olympus, Age of the Gods: Ruler of the Sky, Age of the Gods: Rulers of Olympus, AP McCoy: Sporting Legends, Ascot: Sporting Legends, Frankie Dettori: Sporting Legends és Ronnie O'Sullivan: Sporting Legends.
  • Minden küldetést teljesíteni kell a számlanyitást követő hét napon belül.

Díjak felhasználása
  • Az Üdvözlő díjkerék pörgetéseket jóváírjuk a számláján, amint játszott egy bármilyen beugróval rendelkező Twister bajnokságon a számla létrehozásától számított hét napon belül. A díjkereket a póker szoftver felső részén található ikonon keresztül érheti el.
  • Az Üdvözlő díjkerék elérhető díjainak részleteit az alábbi táblázatban találja.

Üdvözlő díjkerék lebontás
Díj   Valószínűség
5€ Twister jegy   2,198%
50 x 0,10€ ingyen vak   2,198%
20 ingyen pörgetés   2,198%
10 ingyen pörgetés   5,495%
2€ Twister jegy   5,495%
20 x 0,10€ ingyen vak   5,495%
5 ingyen pörgetés   10,989%
10 x 0,10€ ingyen vak   10,989%
1€ Twister jegy   10,989%
0,10€ készpénz   43,956%

  • A felhasználatlan díjkerék pörgetések a jóváírásukat követő hét napon belül lejárnak.
  • Az Üdvözlő csomaggal szerzett Twister jegyeket automatikusan jóváírjuk a számláján és a vonatkozó buy-in összeggel rendelkező Twister bajnokságokon vehet részt velük. A felhasználatlan jegyek a jóváírásuktól számított hét nap után lejárnak.
  • A napi Üdvözlő küldetés teljesítésével szerzett MTT jegyeket automatikusan jóváírjuk a számláján és a vonatkozó buy-in összeggel rendelkező bajnokságokon vehet részt velük. A felhasználatlan jegyek a jóváírásuktól számított hét nap után lejárnak.
  • Az ingyen vakokat olyan bet365 Póker asztalnál kell felhasználni, ahol azonos értékű vakok vannak. Az ingyen vakok automatikusan készpénzben kerülnek beváltásra a játékos fő egyenlegén, amikor a játékos ilyen típusú vakot tesz be. Az ingyen vakok a póker szoftver Ticketek részén találhatók. Az ingyen vakok beváltásához legalább három játékosnak kell az asztalnál lennie. A felhasználatlan ingyen vakok a jóváírásukat követő 14 nap után lejárnak.
  • Az Üdvözlő csomaggal nyert ingyen pörgetések csak a következő nyerőgépeken használhatóak fel a póker szoftveren belül: Age of the Gods, Age of the Gods: Fate Sisters, Age of the Gods: Furious 4, Age of the Gods: God of Storms, Age of the Gods: Goddess of Wisdom, Age of the Gods: King of Olympus, Age of the Gods: Prince of Olympus, Age of the Gods: Rulers of Olympus, AP McCoy: Sporting Legends, Ascot: Sporting Legends, Frankie Dettori: Sporting Legends és Ronnie O'Sullivan: Sporting Legends. A felhasználatlan ingyen pörgetések a jóváírásuktól számított hét nap után lejárnak.
  • Az ingyen pörgetésekre vonatkozó tétet minden jogosult játéknál a minimális tétegységre állítjuk be, maximális számú nyerővonalakkal. Például, ha egy játéknál a minimális tétegység 0,01€ és 20 nyerővonal a maximális, úgy az ingyen pörgetés értéke 0,20€ lenne ingyen pörgetésenként.

Általános információ
  • Ausztriában élő ügyfelek nem vehetnek részt ebben az akcióban.
  • Nem garantáljuk, hogy minden asztal vagy nyerőgép elérhető lesz az összes platformon a promóciós időszakban.
  • A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási árfolyamot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg.
  • A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
  • A bet365 fenntartja a jogot, hogy visszautasítsa a fizetést olyan játékosoknak, akik összejátszanak (colluding) vagy egymás kezére játszanak (soft play). Továbbá, ha egy játékos számlája be van fagyasztva, vagy a játékos bármilyen okból kifolyólag ki van zárva a pókerszobából, a játékost ki fogjuk zárni a promócióból.
  • Ez az ajánlat nem használható együtt más számlanyitási ajánlattal.
  • Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
  • A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
  • Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
  • A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Winter Poker Festival ranglisták

Vegyen részt a Winter Poker Festival eseményeken, jusson fel a ranglistákra és szerezzen jegyeket vagy pénzdíjakat.


Így működik:
  • Jelentkezzen a promócióra december 19-én 00:00-tól (GMT) a póker szoftver Ranglista részén.
  • Játsszon Winter Poker Festival eseményeken december 21-től és jusson fel akár három ranglistára a bajnokság buy-in összegétől függően.
  • Szerezzen ranglistapontokat játékosok kiejtésével és a Winter Poker Festival bajnokságokon való szereplésével.
  • Jusson fel a három ranglista bármelyikére, hogy általános jegyeket és pénzdíjakat nyerhessen akár 1.000€ értékben.

A ranglistapontok szerzéséhez min. 3€ buy-in összeggel rendelkező Winter Poker Festival bajnokságokon kell részt vennie december 21-én 00:05-től (GMT) január 16-án 22:30-ig (GMT). A pontok gyűjtésével kapcsolatos részleteket megtalálja az alábbi feltételekben, valamint a póker szoftver Ranglisták részén.
A teljes Winter Poker Festival menetrendet szintén megtekintheti a póker szoftverben.

Winter Poker Festival - alacsony buy-in ranglista díjak (buy-in 3€-15€), a Winter Poker Festival - közepes buy-in ranglista díjak (buy-in 20€-50€) és a Winter Poker Festival - magas buy-in ranglista díjak (buy-in 70€-1.000€) táblázatait a bet365 Póker ajánlatnak oldalán tekintheti meg.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek
  • A Winter Poker Festival ranglisták akció 2022. december 21-én 00:00-tól (GMT) 2023. január 17-én 23:59-ig (GMT) tart.
  • A ranglistahelyezésre feljogosító Winter Poker Festival bajnokságok 2022. december 21-én 00:05-tól (GMT) 2023. január 16-án 22:30-ig (GMT) futnak. Az utolsó bajnokságra a késői regisztráció január 16-án 23:59-ig (GMT) érhető el. További információt, a Winter Poker Festival bajnokságmenetrendjét is beleértve, a póker szoftverben talál.
  • Jelentkeznie kell egyszer, hogy a játéka beleszámítson a ranglistahelyezésbe. A Winter Poker Festival bajnokságokra 2022. december 19-én 00:00-tól (GMT) 2023. január 17-én 23:59-ig (GMT) jelentkezhet és regisztrálhat.
  • Ahhoz, hogy pontokat gyűjtsön a Winter Poker Festival alacsony buy-in ranglistához, min. 3€ buy-innel rendelkező Winter Poker Festival bajnokságokon kell játszania. Hogy pontokat gyűjtsön a Winter Poker Festival közepes buy-in ranglistához, 20€ és 50€ közötti buy-innel rendelkező WPF bajnokságokon kell játszania. Hogy pontokat gyűjtsön a Winter Poker Festival magas buy-in ranglistához, 70€ és 1.000€ közötti buy-innel rendelkező WPF bajnokságokon kell játszania.
  • Egy ranglistapontot kap, ha részt vesz egy feljogosító Winter Poker Festival bajnokságon.
  • Két ranglistapontot kap, ha kiejt egy játékost egy Winter Poker Festival bajnokságon.
  • Öt ranglistapontot kap, ha fizetős helyen végez egy Winter Poker Festival bajnokságon.
  • 15 ranglistapontot kap, ha eljut az utolsó asztalig egy Winter Poker Festival bajnokságon.
  • 25 ranglistapontot kap, ha megnyer egy Winter Poker Festival bajnokságot. A pontszerzéssel kapcsolatban további információt a póker szoftver Küldetések részén találhat.
  • Abban az esetben, ha kettő vagy több játékos is ugyanannyi pontot szerez a ranglistán, a pontokat legelsőnek megszerző játékos kapja meg a magasabb helyezést.
  • A ranglistán szerzett helyezésért járó díjakat automatikusan jóváírjuk a számláján a feljogosító időszak végén.
  • A ranglistahelyezésért szerzett általános jegyekkel a vonatkozó buy-in összeggel rendelkező bármelyik bajnokságon részt vehet. A felhasználatlan jegyek a jóváírásuktól számított 60 nap után lejárnak.
  • Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése
  • A Winter Poker Festival ranglisták akció 2022. december 21-én 00:00-tól (GMT) 2023. január 17-én 23:59-ig (GMT) tart.
  • A ranglistahelyezésre feljogosító Winter Poker Festival bajnokságok 2022. december 21-én 00:05-tól (GMT) 2023. január 16-án 22:30-ig (GMT) futnak. Az utolsó bajnokságra a késői regisztráció január 16-án 23:59-ig (GMT) érhető el. További információt, a Winter Poker Festival bajnokságmenetrendjét is beleértve, a póker szoftverben talál.
  • Jelentkeznie kell egyszer, hogy a játéka beleszámítson a ranglistahelyezésbe. A Winter Poker Festival bajnokságokra 2022. december 19-én 00:00-tól (GMT) 2023. január 17-én 23:59-ig (GMT) jelentkezhet és regisztrálhat.
  • Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be, és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Pontok gyűjtése
  • Ahhoz, hogy pontokat gyűjtsön a Winter Poker Festival alacsony buy-in ranglistához, min. 3€ buy-innel rendelkező Winter Poker Festival bajnokságokon kell játszania. Hogy pontokat gyűjtsön a Winter Poker Festival közepes buy-in ranglistához, 20€ és 50€ közötti buy-innel rendelkező WPF bajnokságokon kell játszania. Hogy pontokat gyűjtsön a Winter Poker Festival magas buy-in ranglistához, 70€ és 1.000€ közötti buy-innel rendelkező WPF bajnokságokon kell játszania.
  • Egy ranglistapontot kap, ha részt vesz egy feljogosító Winter Poker Festival bajnokságon.
  • Két ranglistapontot kap, ha kiejt egy játékost egy Winter Poker Festival bajnokságon.
  • Öt ranglistapontot kap, ha fizetős helyen végez egy Winter Poker Festival bajnokságon.
  • 15 ranglistapontot kap, ha eljut az utolsó asztalig egy Winter Poker Festival bajnokságon.
  • 25 ranglistapontot kap, ha megnyer egy Winter Poker Festival bajnokságot. A pontszerzéssel kapcsolatban további információt a póker szoftver Küldetések részén találhat.

Díj megszerzése
  • A ranglista automatikusan frissül, amint a feljogosító bajnokságon a handet teljesítették. Ranglistával kapcsolatos információt a póker szoftveren belül találhat.
  • A ranglistán szerzett helyezésért járó díjakat automatikusan jóváírjuk a számláján a feljogosító időszak végén.

Díj felhasználása
  • A ranglistahelyezésért szerzett általános jegyekkel a vonatkozó buy-in összeggel rendelkező bármelyik bajnokságon részt vehet. A felhasználatlan jegyek a jóváírásuktól számított 60 nap után lejárnak.

Döntetlen esetén
  • A ranglistahelyezése a feljogosító időszak során összegyűjtött ranglistapontjain alapul. Amennyiben ugyanannyi pontja van, mint más játékos(ok)nak, az a játékos nyer, aki elsőként gyűjtötte össze az adott pontszámot. Például, ha két játékosnak is 850 pontja van az 1. helyen, de Ön 15:00-kor (GMT) gyűjtötte össze a pontjait, míg a másik játékos csak 19:00-kor (GMT) gyűjtötte össze azokat, Ön végez az 1. helyen.

Általános információ
  • Nem garantáljuk, hogy minden asztal elérhető lesz az összes platformon a promóciós időszakban.
  • Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
  • A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
  • Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
  • A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
  • A bet365 fenntartja a jogot, hogy visszautasítsa a fizetést olyan játékosoknak, akik összejátszanak (colluding) vagy egymás kezére játszanak (soft play). Továbbá, ha egy játékos számlája be van fagyasztva, vagy a játékos bármilyen okból kifolyólag ki van zárva a pókerszobából, a játékost ki fogjuk zárni a promócióból.
  • A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Heti ranglisták

Nyerjen handeket és szerezzen helyezést a heti ranglistákon, hogy pénzdíjakhoz jusson.
Január 2-29.


Így működik:
  • Játsszon No Limit Hold'em Premium Cash asztalokon vagy Twister bajnokságokon a heti feljogosító időszakokban.
  • Gyűjtsön ranglistapontokat, amikor handeket nyer sorral vagy magasabb értékű lapokkal. Az első 1.000 handje számít, és bármikor újra kezdheti nulla pontról.
  • Nyerjen egy pénzdíjat, ha helyezést szerez a ranglistán.

No Limit Hold'em Premium Cash asztalokon (minimum 0,05€/0,10€ vakok) vagy Twister Sit & Go asztalokon (minimum 5€ buy-in) kell játszania a heti feljogosító időszakokban. Minden héten az első 1.000 handje számít az egyes ranglistákon, és bármikor újra kezdheti nulla pontról. Nem szükséges mind az 1.000 handet lejátszania ahhoz, hogy az összegyűjtött pontok számítsanak.

A pontok számát a nyertes ötlapos pókerhandjének erőssége határozza meg, és a vak tétek szintje vagy a Twister buy-in összege szerint szorzódnak. A pontok gyűjtésével és a konkrét asztalkövetelményekkel kapcsolatos részleteket megtalálja az alábbi feltételekben, valamint a póker szoftver Ranglisták részén.

Az Alacsony tétes Premium Cash ranglista díjak (vakok: 0,05€/0,10€, 0,10€/0,20€, 0,25€/0,50€), a Magas tétes Premium Cash ranglista díjak (vakok: 0,50€/1€, 1€/2€, 2€/4€), az Alacsony tétes Twister ranglista díjak (buy-in: 5€, 10€, 20€) és a Magas tétes Twister ranglista díjak (buy-in: 50€, 100€, 200€) táblázatait a bet365 Póker ajánlatának oldalán tekintheti meg.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek
  • A Heti ranglisták akció 2023. január 2-án 10:00-tól (GMT) január 29-én 23:59-ig (GMT) tart.
  • A feljogosító időszakok hetente futnak hétfőn 00:00-tól (GMT) vasárnap 23:59-ig (GMT), kivéve az elsőt, amely január 2-án 10:00-tól (GMT) január 8-án 23:59-ig (GMT) tart.
  • Ahhoz, hogy pontokat gyűjtsön az Alacsony tétes Premium Cash ranglistához, 0,05€/0,10€, 0,10€/0,20€ vagy 0,25€/0,50€ összegű vakokkal rendelkező asztalokon kell játszania. Ahhoz, hogy pontokat gyűjtsön a Magas tétes Premium Cash ranglistához, 0,50€/1€, 1€/2€ vagy 2€/4€ összegű vakokkal rendelkező asztalokon kell játszania.
  • Ahhoz, hogy pontokat gyűjtsön az Alacsony tétes Twister ranglistához, 5€, 10€ vagy 20€ beugróval rendelkező Twister bajnokságokon kell játszania. Ahhoz, hogy pontokat gyűjtsön a Magas tétes Twister ranglistához, 50€ vagy nagyobb beugróval rendelkező Twister bajnokságokon kell játszania.
  • A heti feljogosító időszakban mind a négy ranglistához szerezhet pontokat, feltéve, hogy a fenti fogadási feltételek teljesülnek mindegyik ranglistánál.
  • A ranglistapontokat a heti első 1.000 készpénzes handje alapján kapja ranglistánként, és a handek akkor is beleszámítanak ebbe a számolásba, ha a flop előtt bedobja a lapjait. A pontok számát a nyertes ötlapos pókerhandjének erőssége határozza meg, és a vak tétek szintje vagy a Twister buy-in összege szerint szorzódnak. A pontok lebontásához, kérjük, tekintse meg a teljes részvételi feltételekben található Ranglistapont lebontási táblázatot alább.
  • Csak a nyertes hand fogja megkapni az arra a handre vonatkozó ranglistapontokat. Ha a nyertes ötlapos handek pontosan megegyeznek, a potot megosztják és minden játékos megkapja a vonatkozó számú ranglistapontokat.
  • A ranglista automatikusan frissül a hand teljesítését követően. A ranglistán szerzett helyezésért járó díjakat automatikusan jóváírjuk a számláján az egyes heti feljogosító időszakok végén. Ranglistával kapcsolatos információt a póker szoftveren belül találhat.
  • Az egyes ranglistákra vonatkozó első 1.000 handjét bármikor újraindíthatja, max. 99 alkalommal. Ez minden addigi összegyűjtött pontot töröl az adott ranglistán, és Ön ismét nulla pontról indul. Minden összegyűjtött ranglistapontot visszaállítjuk nullára az egyes heti feljogosító időszakok végén.
  • Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése
  • A Heti ranglisták akció 2023. január 2-án 10:00-tól (GMT) január 29-én 23:59-ig (GMT) tart.
  • A feljogosító időszakok hetente futnak hétfőn 00:00-tól (GMT) vasárnap 23:59-ig (GMT), kivéve az elsőt, amely január 2-án 10:00-tól (GMT) január 8-án 23:59-ig (GMT) tart.
  • Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét is, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Pontok gyűjtése
  • Ahhoz, hogy pontokat gyűjtsön az Alacsony tétes Premium Cash ranglistához, 0,05€/0,10€, 0,10€/0,20€ vagy 0,25€/0,50€ összegű vakokkal rendelkező asztalokon kell játszania. Ahhoz, hogy pontokat gyűjtsön a Magas tétes Premium Cash ranglistához, 0,50€/1€, 1€/2€ vagy 2€/4€ összegű vakokkal rendelkező asztalokon kell játszania.
  • Ahhoz, hogy pontokat gyűjtsön az Alacsony tétes Twister ranglistához, 5€, 10€ vagy 20€ beugróval rendelkező Twister bajnokságokon kell játszania. Ahhoz, hogy pontokat gyűjtsön a Magas tétes Twister ranglistához, 50€ vagy nagyobb beugróval rendelkező Twister bajnokságokon kell játszania.
  • A heti feljogosító időszakban mind a négy ranglistához szerezhet pontokat, feltéve, hogy a fenti fogadási feltételek teljesülnek mindegyik ranglistánál.
  • A ranglistapontokat a heti első 1.000 készpénzes handje alapján kapja ranglistánként, és a handek akkor is beleszámítanak ebbe a számolásba, ha a flop előtt bedobja a lapjait. A pontozás a következőképpen történik:

Ranglistapont lebontás
Nyertes hand   Ranglistapontok száma
Színsor   20
Póker   16
Full   12
Szín   8
Sor   4

  • 0,10€/0,20€ vagy 1€/2€ értékű vakok, illetve 10€ vagy 100€ összegű buy-in esetén a sor vagy magasabb értékű lappokkal megnyert hand után járó pontokat 1,25-tel szorozzuk. 0,25€/0,50€ vagy 2€/4€ értékű vakok, illetve 20€ vagy 200€ összegű buy-in esetén a pontokat 1,5-tel szorozzuk. Például, ha egy Twister bajnokságon játszik 200€ beugróval és színsorral nyer handet, akkor 30 pontot kap 20 helyett. Minden más vak és buy-in a fenti táblázatnak megfelelő számú pontot kap.
  • Csak a nyertes hand fogja megkapni az arra a handre vonatkozó ranglistapontokat. Ha a nyertes ötlapos handek pontosan megegyeznek, a potot megosztják és minden játékos megkapja a vonatkozó számú ranglistapontokat.
  • A ranglista automatikusan frissül a hand teljesítését követően. A ranglistával kapcsolatos információt a póker szoftveren belül, a Ranglista részen találhat.
  • Az első 1.000 handjét bármikor újraindíthatja bármelyik ranglistán. Ez minden addigi összegyűjtött pontot töröl az adott ranglistán, és Ön ismét nulla pontról indul. Minden összegyűjtött ranglistapontot visszaállítjuk nullára az egyes heti feljogosító időszakok végén.
  • A Premium Cash asztalokon megjátszott handek akkor számítanak bele a ranglistapontok gyűjtésébe, ha a potot megnyerik a feljogosító időszak alatt. Heads up játék a Premium Cash asztalokon nem számít a ranglistapontok gyűjtésénél. A Twister bajnokságok akkor számítanak bele a ranglistapontok gyűjtésébe, amikor a verseny elkezdődik, és az adott feljogosító időszakhoz lesznek hozzárendelve.

Díj megszerzése
  • A ranglistán szerzett helyezésért járó díjakat automatikusan jóváírjuk a számláján az egyes heti feljogosító időszakok végén.

Döntetlen esetén
  • A ranglistahelyezése a heti feljogosító időszak során összegyűjtött ranglistapontokon alapul. Amennyiben ugyanannyi pontja van, mint más játékos(ok)nak, az a játékos nyer, aki elsőként gyűjtötte össze az adott pontszámot. Például, ha két játékosnak is 850 pontja van az 1. helyen, de Ön 15:00-kor (GMT) gyűjtötte össze a pontjait, míg a másik játékos csak 19:00-kor (GMT) gyűjtötte össze azokat, Ön végez az 1. helyen.

Általános információ
  • Nem garantáljuk, hogy minden asztal elérhető lesz az összes platformon a promóciós időszakban.
  • Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
  • A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
  • Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
  • A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
  • A bet365 fenntartja a jogot, hogy visszautasítsa a fizetést olyan játékosoknak, akik összejátszanak (colluding) vagy egymás kezére játszanak (soft play). Továbbá, ha egy játékos számlája be van fagyasztva, vagy a játékos bármilyen okból kifolyólag ki van zárva a pókerszobából, a játékost ki fogjuk zárni a promócióból.
  • A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Avatar Hunt

Szabadítson fel egy hangulatjelet, avatárokat és asztalanimációkat tartalmazó új joker avatárcsomagot.
2022. december 21. - 2023. január 16.


Így működik:
  • Jelentkezzen a póker szoftver Küldetések részén.
  • Teljesítse az első küldetést, hogy egy avatárdíjhoz jusson.
  • Szerezze meg az avatárt, hangulatjelet és asztalanimációt tartalmazó teljes avatárcsomagot, ha mind a négy küldetést teljesíti a lenti táblázatnak megfelelő sorrendben.

Küldetéstáblázat
Küldetés   Jutalom
Játsszon 50 handet bármelyik póker játékban   ,,Joker" 2D avatár
Szerezzen J/J leosztást bármelyik póker játékban   ,,Joker" 3D avatár
Nyerjen három handet J/J kezdőpárral bármelyik póker játékban   ,,Joker" asztalanimáció
Játsszon a terítésig három alkalommal J/J kezdőpárral bármelyik póker játékban   ,,Joker" hangulatjel

A teljes avatárcsomagot megszerezheti és egy ,,€1,000 Joker Avatar Freeroll" jegyhez is juthat, ha teljesíti a Winter Poker Festival küldetések promóció oldalán feltüntetett mindhárom WPF Joker Avatar küldetést.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek
  • Az Avatar Hunt 2022. december 21-én 10:00-tól (GMT) 2023. január 16-án 23:59-ig (GMT) tart.
  • Ahhoz, hogy a játéka beleszámítson egy küldetés teljesítésébe, jelentkeznie kell a póker szoftver Küldetések részén, mielőtt részt venne a promócióban. A jelentkezés előtti játékok nem számítanak bele a küldetés teljesítésébe.
  • Az egyes küldetések játékosonként csak egyszer teljesíthetők, a küldetéseket a fenti táblázatban szereplő sorrendben kell teljesíteni ahhoz, hogy a következő szakasz felszabaduljon.
  • Minden díjat automatikusan megkapnak a játékosok, ahogy teljesítették a vonatkozó küldetést.
  • Ahhoz, hogy megkapja a teljes avatárcsomagot a WPF Joker Avatar küldetéseken keresztül, teljesítenie kell mind a három küldetést, amelyek a Winter Poker Festival küldetések oldalon a ,,Küldetés-jogosultság részletei" elnevezésű táblázatban szerepelnek. Az ajánlat teljes részvételi feltételeit itt találhatja meg, a teljes ,,WPF" menetrendet pedig megtekintheti a póker szoftverben.
  • Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése
  • Az Avatar Hunt 2022. december 21-én 10:00-tól (GMT) 2023. január 16-án 23:59-ig (GMT) tart.
  • Ahhoz, hogy a játéka beleszámítson egy küldetés teljesítésébe, jelentkeznie kell a póker szoftver Küldetések részén, mielőtt részt venne a promócióban. A jelentkezés előtti játékok nem számítanak bele a küldetés teljesítésébe.
  • Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be, és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Küldetése teljesítése
  • Minden küldetést egy játékos csak egyszer teljesíthet, és az avatárcsomag különböző szakaszait szabadítja fel.
  • A küldetések a póker szoftver Küldetések részén lesznek elérhetőek és sorrendben kell teljesíteni azokat. Amint egy küldetést teljesítettek, a következő küldetés elérhetővé válik.
  • Minden díjat automatikusan megkapnak a játékosok, ahogy teljesítették a vonatkozó küldetést.
  • Ahhoz, hogy megkapja a teljes avatárcsomagot a WPF Joker Avatar küldetéseken keresztül, teljesítenie kell mind a három küldetést, amelyek a Winter Poker Festival küldetések oldalon a ,,Küldetés-jogosultság részletei" elnevezésű táblázatban szerepelnek. Az ajánlat teljes részvételi feltételeit itt találhatja meg, a teljes ,,WPF" menetrendet pedig megtekintheti a póker szoftverben.

Általános információ
  • Nem garantáljuk, hogy minden asztal elérhető lesz az összes platformon a promóciós időszakban.
  • A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
  • A bet365 fenntartja a jogot, hogy visszautasítsa a fizetést olyan játékosoknak, akik összejátszanak (colluding) vagy egymás kezére játszanak (soft play). Továbbá, ha egy játékos számlája be van fagyasztva, vagy a játékos bármilyen okból kifolyólag ki van zárva a pókerszobából, a játékost ki fogjuk zárni a promócióból.
  • Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
  • A bet365 bármilyen jutalmat eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
  • Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
  • A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
  • A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Premium League

Szerezze meg a heti ranglista legjobb helyét és nyerjen akár 1.000€ készpénzt.
Január 9. - május 29.


Így működik:
  • Jelentkezzen a póker szoftver Küldetések részén az egyes feljogosító időszakokban.
  • Tippelje meg Premier Liga mérkőzések eredményét és teljesítse a küldetését.
  • Gyűjtsön egy ranglistapontot minden megtippelt mérkőzésért, és szerezzen további három ranglistapontot minden helyes tippért.
  • Nyerjen 1.000€ készpénzt, ha a heti ranglista első helyezettje lesz, vagy ossza meg a nyereményt az első helyezettekkel.

A küldetését a tippje leadása előtt vagy után is teljesítheti, amennyiben jelentkezett az adott feljogosító időszakra. A küldetések részleteit a póker szoftver Küldetések részén találhatja meg.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek
  • A Premium League 2023. január 9-én 10:00-tól (GMT) május 29-én 23:59-ig (GMT) tart.
  • A feljogosító időszakok hetente futnak kedden 00:00-tól (GMT) hétfőn 23:59-ig (GMT), kivéve az elsőt, amely január 9-én 10:00-tól (GMT) január 16-án 23:59-ig (GMT) tart. Nemzetközi szünet esetén a feljogosító időszak kéthetente fut. A feljogosító időszakokról a póker szoftver Küldetések részén olvashat bővebben.
  • Jelentkeznie kell az egyes feljogosító időszakok kezdetekor, amelyhez meg kell nyomnia a ,,Jelentkezés" gombot a póker szoftver Küldetések részén.
  • Emellett teljesítenie kell a küldetését, hogy a tippjei beleszámítsanak a heti ranglistán elért helyezésekbe. A küldetések feltételeiről, azok teljesítéséről, valamint a mérkőzésekről a póker szoftver Küldetések részén találhat információt.
  • Amennyiben a küldetést teljesítette, egy ranglista pontot kap minden egyes mérkőzésért, amelyet megtippel, továbbá három plusz ranglista pont jár minden helyes tippért. A ranglistát hetente frissítik, és a pontokat az adott feljogosító időszak mérkőzéseinek befejezése után kapja meg. A ranglista információkat a póker szoftver Premium League részén találhatja meg.
  • A heti ranglistán elért helyezésből származó díjakat a ranglista frissítését követő 48 órában írjuk jóvá.
  • Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése
  • A Premium League 2023. január 9-én 10:00-tól (GMT) május 29-én 23:59-ig (GMT) tart.
  • A feljogosító időszakok hetente futnak kedden 00:00-tól (GMT) hétfőn 23:59-ig (GMT), kivéve az elsőt, amely január 9-én 10:00-tól (GMT) január 16-án 23:59-ig (GMT) tart. Nemzetközi szünet esetén a feljogosító időszak kéthetente fut. A feljogosító időszakokról a póker szoftver Küldetések részén olvashat bővebben.
  • Jelentkeznie kell az egyes feljogosító időszakok kezdetekor, amelyhez meg kell nyomnia az ,,Jelentkezés" gombot a póker szoftver Küldetések részén.
  • Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét is, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Küldetése teljesítése
  • A tippjét a póker szoftver Küldetések részén kell leadnia. A már leadott mérkőzéstippek megváltoztatása nem lehetséges.
  • Teljesítenie kell a küldetését, hogy a tippjei beleszámítsanak a heti ranglistán elért helyezésekbe. A küldetések feltételeiről, azok teljesítéséről, valamint a mérkőzésekről a póker szoftver Küldetések részén találhat információt.
  • A készpénzes asztalokon megjátszott handek akkor számítanak bele a küldetés teljesítésébe, ha a potot megnyerik a feljogosító időszak alatt. A bajnokságok a küldetés teljesítésébe akkor számítanak bele, amikor a verseny elkezdődik, és az adott feljogosító időszakhoz lesznek hozzárendelve. A heads up játék nem számít bele a küldetések teljesítésébe.

Díj megszerzése
  • Amennyiben a küldetést teljesítette, egy ranglista pontot kap minden egyes mérkőzésért, amelyet megtippel, továbbá három plusz ranglista pont jár minden helyes tippért. A ranglistát hetente frissítik, és a pontokat az adott feljogosító időszak mérkőzéseinek befejezése után kapja meg. A ranglista információkat a póker szoftver Premium League részén találhatja meg.
  • Legalább egy Premium League mérkőzésnek teljesülnie kell, hogy bármilyen díj jóváírásra kerüljön a ranglistán elért helyezés eredményeként.
  • A heti ranglistán elért helyezésből származó díjakat a ranglista frissítését követő 48 órában írjuk jóvá.

Döntetlen esetén
  • A ranglistahelyezése az összegyűjtött ranglista pontokon alapul. Amennyiben ugyanannyi pontja van, mint más játékos(ok)nak, mindannyian holtversenyben lesznek az adott helyezést illetően.
  • Az 1.000€ készpénzt vagy teljes egészében a heti ranglistán a legtöbb pontot elért játékos kapja, vagy egyenlő arányban osztjuk el a legmagasabb pontszámot elért játékosok között.

Általános információ
  • Nem garantáljuk, hogy minden asztal elérhető lesz az összes platformon a promóciós időszakban.
  • A számítógépes vagy mobil böngészőben játszó ügyfeleknek a Premium League promóciós oldalt kell meglátogatniuk, hogy megtekinthessék a részletes ranglista információkat.
  • Az akcióban résztvevő mérkőzések dátumai és kezdőrúgási időpontjai megváltozhatnak az utolsó pillanatban.
  • Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
  • A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
  • Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
  • A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
  • A bet365 fenntartja a jogot, hogy visszautasítsa a fizetést olyan játékosoknak, akik összejátszanak (colluding) vagy egymás kezére játszanak (soft play). Továbbá, ha egy játékos számlája be van fagyasztva, vagy a játékos bármilyen okból kifolyólag ki van zárva a pókerszobából, a játékost ki fogjuk zárni a promócióból.
  • A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Winter Poker Festival küldetések

Teljesítsen küldetéseket, hogy jegyeket szerezzen a különböző Winter Poker Festival freerollokra.


Az 5.000.000€ Winter Poker Festival megérkezett. Vegyen részt különböző bajnokságokon, hogy küldetéseket teljesítsen és versenybe szálljon a Winter Poker Festival ranglistákon.

Így működik:
  • Jelentkezzen a póker szoftver Küldetések részén az egyes küldetések megkezdése előtt.
  • Teljesítse a küldetéseket a feljogosító időszakok során a lenti táblázatnak megfelelően.
  • Szerezzen egy jegyet a kiválasztott Winter Poker Festival freerollokra minden teljesített küldetés után.

Minden küldetést egyszer teljesíthet és maximum öt freeroll jegyet szerezhet.

A Küldetés-jogosultság részleteit a bet365 Póker ajánlatának oldalán tekintheti meg.

Mind a három WPF Joker Avatar küldetés teljesítése után egy ,,€1,000 Joker Avatar Freeroll" jegyet kap, plusz a legújabb joker avatárcsomagot is. Az avatárcsomaggal kapcsolatban további információt talál az Avatar Hunt promóció oldalán.


Fő részvételi feltételek
  • A Winter Poker Festival küldetések promóció 2022. december 21-én 00:00-tól (GMT) 2023. január 16-án 23:00-ig (GMT) tart.
  • Ahhoz, hogy a játéka beleszámítson egy küldetés teljesítésébe, jelentkeznie kell a póker szoftver Küldetések részén, még mielőtt elkezdi az egyes küldetéseket. A jelentkezés előtti játékok nem számítanak bele a küldetés teljesítésébe.
  • A küldetések egyszer teljesíthetőek az adott feljogosító időszak során, és maximum egy kapcsolódó freeroll jegyet szerezhet minden küldetés teljesítése után a fenti táblázatnak megfelelően.
  • A ,,WPF #" bajnokságok akkor számítanak bele a küldetés teljesítésébe, ha már leosztottak Önnek egy handet, és csak abba a feljogosító időszakba számítanak bele, amelyben a hand leosztása történt.
  • Mind a három WPF Joker Avatar küldetés teljesítésekor egy joker avatárcsomagot is kap. Az avatárcsomaggal kapcsolatos további információért kattintson ide.
  • A freerollok egyszeri indulási lehetőséggel rendelkező No Limit Hold'em versenyek, amelyek 2023. január 17-én indulnak a következő időpontokban:
  • ,,€1,000 Festival #1 Freeroll" - 17:30 (GMT)
  • ,,€1,000 Festival #2 Freeroll" - 17:40 (GMT)
  • ,,€1,000 Festival #3 Freeroll" - 17:50 (GMT)
  • ,,€2,000 KO Master Freeroll" - 18:00 (GMT)
  • ,,€1,000 Joker Avatar Freeroll" - 18:10 (GMT)
  • A freeroll jegyeit automatikusan jóváírjuk a számláján, amint teljesítette a küldetést. A felhasználatlan jegyek lejárnak, amint a vonatkozó freeroll verseny regisztrációs ideje lejár.
  • Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése
  • A Winter Poker Festival küldetések promóció 2022. december 21-én 00:00-tól (GMT) 2023. január 16-án 23:00-ig (GMT) tart.
  • Ahhoz, hogy a játéka beleszámítson egy küldetés teljesítésébe, jelentkeznie kell a póker szoftver Küldetések részén, még mielőtt elkezdi az egyes küldetéseket. A jelentkezés előtti játékok nem számítanak bele a küldetés teljesítésébe.
  • Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be, és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Küldetése teljesítése
  • A küldetések egyszer teljesíthetőek az adott feljogosító időszak során, és maximum egy kapcsolódó freeroll jegyet szerezhet minden küldetés teljesítése után a fenti táblázatnak megfelelően.
  • A ,,WPF #" bajnokságok akkor számítanak bele a küldetés teljesítésébe, ha már leosztottak Önnek egy handet, és csak abba a feljogosító időszakba számítanak bele, amelyben a hand leosztása történt.

Jegyei felhasználása
  • Mind a három WPF Joker Avatar küldetés teljesítésekor egy joker avatárcsomagot is kap. Az avatárcsomaggal kapcsolatos további információért kattintson ide.
  • A freerollok egyszeri indulási lehetőséggel rendelkező No Limit Hold'em versenyek, amelyek 2023. január 17-én indulnak a következő időpontokban:
  • ,,€1,000 Festival #1 Freeroll" - 17:30 (GMT)
  • ,,€1,000 Festival #2 Freeroll" - 17:40 (GMT)
  • ,,€1,000 Festival #3 Freeroll" - 17:50 (GMT)
  • ,,€2,000 KO Master Freeroll" - 18:00 (GMT)
  • ,,€1,000 Joker Avatar Freeroll" - 18:10 (GMT)
  • A freeroll jegyeit automatikusan jóváírjuk a számláján, amint teljesítette a küldetést. A felhasználatlan jegyek lejárnak, amint a vonatkozó freeroll verseny regisztrációs ideje lejár.

Általános információ
  • Nem garantáljuk, hogy minden asztal elérhető lesz az összes platformon a promóciós időszakban.
  • A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási árfolyamot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg.
  • A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
  • A bet365 fenntartja a jogot, hogy visszautasítsa a fizetést olyan játékosoknak, akik összejátszanak (colluding) vagy egymás kezére játszanak (soft play). Továbbá, ha egy játékos számlája be van fagyasztva, vagy a játékos bármilyen okból kifolyólag ki van zárva a pókerszobából, a játékost ki fogjuk zárni a promócióból.
  • Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
  • A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
  • Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
  • A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

#54 január 11, 2023, 11:27:22, Kaszinó Ajánlatok
Cash Climber

Gyűjtsön össze 500 ,,Status Points" pontot, hogy egy garantált pénzdíjat nyerjen akár 2.500€ értékben.
Január 9. - március 6.


Így működik:
  • Jelentkezzen a póker szoftver Küldetések részén.
  • Gyűjtsön össze 500 ,,Status Points" pontot.
  • Szerezzen egy pörgetést a Cash Climber díjkerékre minden alkalommal, amikor teljesíti a küldetését.
  • Nyerjen egy pénzdíjat vagy egy újabb esélyt egy magasabb összeg kipörgetésére.

A Cash Climber díjkerék két kimenetelt tartalmaz: egy pénzösszeget 1,50€-tól vagy egy lehetőséget a ,,Következő szintre" lépni. 50% esélye van a megjelenített pénzdíj megnyerésére és 50% esélye van a kereket megpörgetni újra egy nagyobb összegért.

Ha a kerék egy pénzösszegen áll meg, a megjelenített összeget azonnal jóváírják a számláján. Ha a kerék a ,,Következő szinten" áll meg, a pénzösszeg értéke megnövekszik, és Ön megpörgetheti megint a kereket. Ez egészen addig folytatódik, amíg ki nem pörget egy pénzdíjat vagy el nem éri a 2.500€ értékű fődíjat. A díjak teljes listáját megtalálja az alábbi táblázatban.

Bármelyik asztalnál vagy bajnokságon való játék beleszámít a küldetés teljesítésébe.

Cash Climber díjkerék lebontás
Szint    Díj
1    1,50€ készpénz
2    2,50€ készpénz
3    5€ készpénz
4    7,50€ készpénz
5    10€ készpénz
6    15€ készpénz
7    20€ készpénz
8    25€ készpénz
9    35€ készpénz
10    50€ készpénz
11    75€ készpénz
12    100€ készpénz
13    150€ készpénz
14    250€ készpénz
15    500€ készpénz
16    750€ készpénz
17    1.500€ készpénz
18    2.500€ készpénz


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek
  • A Cash Climber akció 2023. január 9-én 10:00-tól (GMT) 2023. március 6-án 09:59-ig (GMT) tart.
  • Ahhoz, hogy a játéka beleszámítson egy küldetés teljesítésébe, jelentkeznie kell a póker szoftver Küldetések részén. A jelentkezés előtti játékok nem számítanak bele a küldetés teljesítésébe.
  • Egy pörgetést szerez a Cash Climber díjkerékre minden alkalommal, amikor összegyűjt 500 ,,Status Points" pontot bármelyik asztalon vagy bajnokságon játszva. Nincs korlátozás arra vonatkozóan, hogy hány alkalommal teljesítheti a küldetését.
  • A Cash Climber díjkerék két lehetőséget tartalmaz: egy pénzösszeget vagy egy lehetőséget a ,,Következő szintre" lépni. Ha a kerék egy pénzösszegen áll meg, a megjelenített összeget azonnal jóváírjuk a számláján. Ha a kerék a ,,Következő szinten" áll meg, a pénzösszeg értéke megnövekszik, és Ön megpörgetheti megint a kereket. Ez egészen addig folytatódik, amíg ki nem pörget egy pénzdíjat vagy el nem éri a 2.500€ értékű fődíjat. Az egyes szinteknél kiosztott díjak részleteit megtalálja a fenti táblázatban vagy a póker szoftver Küldetések részén.
  • A küldetés teljesítéséből származó összes díjkerék pörgetést automatikusan jóváírjuk a számláján. Az elérhető díjkerék pörgetések megtekintéséhez kattintson a díjkerék ikonra a póker szoftver Küldetések részén. A felhasználatlan díjkerék pörgetések a jóváírásukat követő hét nap után lejárnak.
  • A Cash Climber díjkeréken nyert összes pénzdíjat automatikusan jóváírjuk a számláján.
  • Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése
  • A Cash Climber akció 2023. január 9-én 10:00-tól (GMT) 2023. március 6-án 09:59-ig (GMT) tart.
  • Ahhoz, hogy a játéka beleszámítson egy küldetés teljesítésébe, jelentkeznie kell a póker szoftver Küldetések részén. A jelentkezés előtti játékok nem számítanak bele a küldetés teljesítésébe.
  • Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét is, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

A szintek teljesítése
  • A küldetése teljesítéséhez össze kell gyűjtenie 500 ,,Status Points" pontot bármelyik asztalon vagy bajnokságon játszva.
  • 10 ,,Status Points" pontot szerezhet minden kifizetett 1€ vagy 1£ rake vagy bajnokság díj után.
  • Egy pörgetést szerez a Cash Climber díjkerékre minden alkalommal, amikor összegyűjt 500 ,,Status Points" pontot. Nincs korlátozás arra vonatkozóan, hogy hány alkalommal teljesítheti a küldetését.
  • A Cash Climber díjkerék két lehetőséget tartalmaz: egy pénzösszeget vagy egy lehetőséget a ,,Következő szintre" lépni. Ha a kerék egy pénzösszegen áll meg, a megjelenített összeget azonnal jóváírjuk a számláján. Ha a kerék a ,,Következő szinten" áll meg, a pénzösszeg értéke megnövekszik, és Ön megpörgetheti megint a kereket. Ez egészen addig folytatódik, amíg ki nem pörget egy pénzdíjat vagy el nem éri a 2.500€ értékű fődíjat. Az egyes szinteknél kiosztott díjak részleteit megtalálja a fenti táblázatban vagy a póker szoftver Küldetések részén.

Díj megszerzése
  • A küldetés teljesítéséből származó összes díjkerék pörgetést automatikusan jóváírjuk a számláján. Az elérhető díjkerék pörgetések megtekintéséhez kattintson a díjkerék ikonra a póker szoftver Küldetések részén. A felhasználatlan díjkerék pörgetések a jóváírásukat követő hét nap után lejárnak.
  • A Cash Climber díjkeréken nyert összes pénzdíjat automatikusan jóváírjuk a számláján.

Általános információ
  • Nem garantáljuk, hogy minden asztal elérhető lesz az összes platformon a promóciós időszakban.
  • Nem tudjuk garantálni, hogy a díjkerék minden díjat kiad a promóciós időszak során. Minden díj látható lesz a díjkeréken, függetlenül attól, hogy azok még elérhetőek vagy sem.
  • Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
  • A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
  • Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
  • A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
  • A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
  • A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Irish Open

Végezzen feljogosító helyezéssel válogatott bajnokságokon, hogy egy 2.250€ értékű Irish Open csomagot nyerjen.
Január 16. - március 19.


Így működik:
  • Jelentkezzen az Irish Open selejtezőkre közvetlenül a ,,Tourney" részen keresztül a póker szoftverben.
  • Vegyen részt az Irish Open Seat selejtezőkön, hogy egy 1.150€ értékű helyet nyerjen az Irish Open 1.000.000€-s főeseményére.
  • Egyéb lehetőségként végezzen feljogosító helyezéssel Day 2 bajnokságokon, hogy egy 2.250€ értékű Irish Open Package díjcsomagot nyerjen. Ezen bajnokságok teljes listáját megtalálja a lenti táblázatban.
  • Foglalja el helyét az Irish Open 1.000.000€-s főeseményén, amelyet április 6-án, Dublinban tartanak.

Irish Open Seat selejtező - részletek
Az Irish Open Seat selejtezők 50€ vagy 100€ belépődíjjal rendelkeznek. Azok a játékosok, akik helyet nyernek az Irish Open Seat selejtezőkön egy 1.150€ értékű belépődíjhoz jutnak az április 6-án tartott Irish Open Main Event Day 1B főeseményre. A selejtező bajnokságokat alább tekintheti meg, a selejtezők satellite versenyeivel kapcsolatos további részletek pedig a póker szoftverben találhatók meg.

Irish Open Package selejtező - részletek
A január 16-tól március 19-ig futó Day 1 eseményekről kell továbbjutnia ahhoz, hogy részt vehessen az alább felsorolt Irish Open Package Day 2 bajnokságokon. A Day 1 események 150€ belépődíjjal rendelkeznek. A Day 1 eseményekkel kapcsolatban további információ a póker szoftverben található.

Azok a játékosok, akik díjcsomagot nyernek az Irish Open Package Day 2 selejtezőkön, egy 1.150€ értékű belépődíjhoz jutnak az április 6-án tartott Irish Open Main Event Day 1B főeseményre, illetve további 1.100€ összeget kapnak utazási költségekre.

A dátum és időpontok, valamint az elérhető garantált díjak táblázatait a bet365 ajánlatának oldalán tekintheti meg.

Az Irish Open selejtező bajnokságokon való részvételével Ön kijelenti, hogy el tud utazni Dublinba (Írország) és készen áll arra, hogy részt vegyen az Irish Open eseményen. Ez magában foglalja az odautazáshoz szükséges összes dokumentumot.

További információ, a satellite versenyeket és a késői regisztrációs időszakokat is beleértve, a póker szoftverben található. Az Irish Opennel kapcsolatos információt megtalálja az esemény weboldalán.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek
  • Az Irish Open Seat selejtezők 2023. január 18-án 20:00-tól (GMT) március 19-én 20:00-ig (GMT) futnak és 50€ vagy 100€ belépődíjjal rendelkeznek. Az Irish Open Package selejtezők 2023. január 22-én 21:00-tól (GMT) március 19-én 21:00-ig (GMT) futnak vasárnaponként és 150€ belépődíjjal rendelkeznek. A selejtezők satellite versenyei 2023. január 16-án kezdődnek. További információ, a satellite versenyeket és a késői regisztrációs időszakokat is beleértve, a póker szoftverben található.
  • Ahhoz, hogy jogosultságot szerezzen egy Irish Open Seat nevezésre, feljogosító helyezéssel kell végeznie a fenti Irish Open Seat táblázatban szereplő versenyek valamelyikén. Az egyes Irish Open Seat nyeremények egy 1.150€ értékű belépődíjat tartalmaznak az április 6-án tartott Irish Open Main Event Day 1B főeseményre.
  • Ahhoz, hogy jogosultságot szerezzen a teljes Irish Open Package díjcsomagra, feljogosító helyezéssel kell végeznie a fenti Irish Open Package táblázatban szereplő versenyek valamelyikén. Az egyes Irish Open Package díjcsomagok 2.250€ értékűek és egy belépődíjat tartalmaznak az április 6-án tartott Irish Open Main Event Day 1B főeseményre, illetve további 1.100€ költőpénzt is.
  • Amennyiben jogosultságot szerez egy helyre, az eseménnyel és a következő lépésekkel kapcsolatos részleteket egy e-mailben fogja megkapni a bet365-től. Amennyiben jogosultságot szerez egy díjcsomagra, az eseménnyel és a következő lépésekkel kapcsolatos részleteket egy e-mailben fogja megkapni, illetve az utazási költségek fedezésére szolgáló 1.100€ készpénzt a bet365 számláján írjuk jóvá.
  • Amennyiben több mint egy Irish Open Package díjcsomagot nyer, úgy több Irish Open Main Event flight eseményre nevezhet és minden egyes díjcsomagért további 1.100€ összeget kap az utazási költségek fedezésére. Amennyiben több mint egy Irish Open Seat nevezést nyer, úgy több Irish Open Main Event flight eseményre nevezhet. Ebben az esetben az első nevezési nyereménye a Day 1B eseményre, a második a Day 1C eseményre a harmadik pedig a Day 1A eseményre lesz érvényes.
  • Ha egy Irish Open Package selejtező meghaladja a garantált összeget, a nyereményalapban lévő minden további 2.250€ egy extra díjcsomagot fog alkotni, és azt az adott bajnokság következő helyén végző játékos nyeri. Amennyiben a nyereményalapban szereplő plusz pénz nem éri el a 2.250€-t, 100€ értékű extra pénzdíjak lesznek elérhetőek a következő jogosult játékosoknak a plusz összeg értékéig. Ha egy Irish Open Seat selejtező meghaladja a garantált összeget, a nyereményalapban lévő minden további 1.150€ egy extra nevezési nyereményt fog alkotni, és azt az adott bajnokság következő helyén végző játékos nyeri. Amennyiben a nyereményalapban szereplő plusz pénz nem éri el az 1.150€-t, 100€ értékű extra pénzdíjak lesznek elérhetőek a következő jogosult játékosoknak a plusz összeg értékéig.
  • A díjcsomagok nem visszatéríthetők, és ha ez nincs másképp feltüntetve, nem válthatóak át készpénzre. Amennyiben kap egy díjcsomagot, a megnevezett versenyen kell játszania vagy a díjcsomagot elveszti. Bármely adót (amely a megnevezett verseny nyereményére vonatkozik), biztosítást vagy a díjhoz tartozó további költségeket Önnek kell állnia.
  • A feljogosító bajnokságokban történő részvétellel elfogadja, hogy Ön felelős az utazása és szállása foglalásáért, amennyiben jogosult lesz egy Irish Open Seat nevezési díjra vagy egy Irish Open Package díjcsomagra. Utazást és szállást nem biztosít a bet365, az eseményszervező vagy az üzemeltető.
  • Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése
  • Az Irish Open Seat selejtezők 2023. január 18-án 20:00-tól (GMT) március 19-én 20:00-ig (GMT) futnak és 50€ vagy 100€ belépődíjjal rendelkeznek. Az Irish Open Package selejtezők 2023. január 22-én 21:00-tól (GMT) március 19-én 21:00-ig (GMT) futnak vasárnaponként és 150€ belépődíjjal rendelkeznek. A selejtezők satellite versenyei 2023. január 16-án kezdődnek. További információ, a satellite versenyeket és a késői regisztrációs időszakokat is beleértve, a póker szoftverben található.
  • Ahhoz, hogy jogosultságot szerezzen egy Irish Open Seat nevezésre, feljogosító helyezéssel kell végeznie a fenti Irish Open Seat táblázatban szereplő versenyek valamelyikén. Az egyes Irish Open Seat nyeremények egy 1.150€ értékű belépődíjat tartalmaznak az április 6-án tartott Irish Open Main Event Day 1B főeseményre.
  • Ahhoz, hogy jogosultságot szerezzen a teljes Irish Open Package díjcsomagra, feljogosító helyezéssel kell végeznie a fenti Irish Open Package táblázatban szereplő versenyek valamelyikén. Az egyes Irish Open Package díjcsomagok 2.250€ értékűek és egy belépődíjat tartalmaznak az április 6-án tartott Irish Open Main Event Day 1B főeseményre, illetve további 1.100€ költőpénzt is.
  • Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be, és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Díj megszerzése
  • Amennyiben jogosultságot szerez egy helyre, az eseménnyel és a következő lépésekkel kapcsolatos részleteket egy e-mailben fogja megkapni a bet365-től. Amennyiben jogosultságot szerez egy díjcsomagra, az eseménnyel és a következő lépésekkel kapcsolatos részleteket egy e-mailben fogja megkapni, illetve az utazási költségek fedezésére szolgáló 1.100€ készpénzt a bet365 számláján írjuk jóvá.
  • Amennyiben több mint egy Irish Open Package díjcsomagot nyer, úgy több Irish Open Main Event flight eseményre nevezhet és minden egyes díjcsomagért további 1.100€ összeget kap az utazási költségek fedezésére. Amennyiben több mint egy Irish Open Seat nevezést nyer, úgy több Irish Open Main Event flight eseményre nevezhet. Ebben az esetben az első nevezési nyereménye a Day 1B eseményre, a második a Day 1C eseményre a harmadik pedig a Day 1A eseményre lesz érvényes.
  • Ha egy Irish Open Package selejtező meghaladja a garantált összeget, a nyereményalapban lévő minden további 2.250€ egy extra díjcsomagot fog alkotni, és azt az adott bajnokság következő helyén végző játékos nyeri. Amennyiben a nyereményalapban szereplő plusz pénz nem éri el a 2.250€-t, 100€ értékű extra pénzdíjak lesznek elérhetőek a következő jogosult játékosoknak a plusz összeg értékéig. Ha egy Irish Open Seat selejtező meghaladja a garantált összeget, a nyereményalapban lévő minden további 1.150€ egy extra nevezési nyereményt fog alkotni, és azt az adott bajnokság következő helyén végző játékos nyeri. Amennyiben a nyereményalapban szereplő plusz pénz nem éri el az 1.150€-t, 100€ értékű extra pénzdíjak lesznek elérhetőek a következő jogosult játékosoknak a plusz összeg értékéig.
  • A díjcsomagok nem visszatéríthetők, és ha ez nincs másképp feltüntetve, nem válthatóak át készpénzre. Amennyiben kap egy díjcsomagot, a megnevezett versenyen kell játszania vagy a díjcsomagot elveszti. Bármely adót (amely a megnevezett verseny nyereményére vonatkozik), biztosítást vagy a díjhoz tartozó további költségeket Önnek kell állnia.
  • A díjcsomagokat úgy biztosítjuk, ahogy azok fel vannak tüntetve és a Póker - bet365 semmilyen formában nem tehető felelőssé más szolgáltatók tetteiért vagy mulasztásaiért, beleértve, de arra nem korlátozva, a légitársaságokat, transzfer szolgáltatókat és hoteleket. A félreértések elkerülése végett, itt és most kijelentjük, hogy a Póker - bet365 semmilyen formában nem vállal felelősséget az esemény vagy a díjak természete és azok minősége iránt, Ön pedig ezennel lemond az ezzel kapcsolatos igények és/vagy keresetek benyújtására vonatkozó jogáról.

Általános információ
  • A feljogosító bajnokságokban történő részvétellel elfogadja, hogy Ön felelős az utazása és szállása foglalásáért, amennyiben jogosult lesz egy Irish Open Seat nevezési díjra vagy egy Irish Open Package díjcsomagra. Utazást és szállást nem biztosít a bet365, az eseményszervező vagy az üzemeltető.
  • A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
  • A bet365 fenntartja a jogot, hogy visszautasítsa a fizetést olyan játékosoknak, akik összejátszanak (colluding) vagy egymás kezére játszanak (soft play). Továbbá, ha egy játékos számlája be van fagyasztva, vagy a játékos bármilyen okból kifolyólag ki van zárva a pókerszobából, a játékost ki fogjuk zárni a promócióból.
  • Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
  • A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
  • Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
  • A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
  • A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Perfect Pairs ranglisták

Nyerjen handeket kezdőpárral és szerezzen helyezést a heti ranglistákon, hogy pénzdíjakhoz jusson.
Január 30. - február 26.


Így működik:
  • Játsszon No Limit Hold'em Premium Cash asztalokon vagy Twister bajnokságokon a heti feljogosító időszakokban.
  • Gyűjtsön ranglistapontokat, amikor handeket nyer kezdőpárral - minél magasabb értékű a pár, annál több pontot kap.
  • Nyerjen egy pénzdíjat, ha helyezést szerez a ranglistán.

No Limit Hold'em Premium Cash asztalokon (minimum 0,05€/0,10€ vakok) vagy Twister Sit & Go asztalokon (minimum 5€ buy-in) kell játszania a heti feljogosító időszakokban. Minden héten az első 1.000 handje számít az egyes ranglistákon, és bármikor újra kezdheti nulla pontról. Nem szükséges mind az 1.000 handet lejátszania ahhoz, hogy az összegyűjtött pontok számítsanak.

A pontok számát a kezdőpár értéke határozza meg a nyertes handben. Például egy Önnek leosztott 2-es párért 2 pontot kap, egy 3-as párért 3 pontot kap stb. A pontok a vak tétek szintje vagy a Twister buy-in összege szerint szorzódnak. A pontok gyűjtésével és a konkrét asztalkövetelményekkel kapcsolatos részleteket megtalálja az alábbi feltételekben, valamint a póker szoftver Ranglisták részén.

Az Alacsony tétes Premium Cash ranglista díjakat (vakok: 0,05€/0,10€, 0,10€/0,20€, 0,25€/0,50€), Magas tétes Premium Cash ranglista díjakat (vakok: 0,50€/1€, 1€/2€, 2€/4€), Alacsony tétes Twister ranglista díjakat (buy-in: 5€, 10€, 20€) és a Magas tétes Twister ranglista díjakat (buy-in: 50€, 100€, 200€) a bet365 Póker ajánlatának oldalán tekintheti meg.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek
  • A Perfect Pairs ranglisták akció 2023. január 30-án 10:00-tól (GMT) február 26-án 23:59-ig (GMT) tart.
  • A feljogosító időszakok hetente futnak hétfőn 00:00-tól (GMT) vasárnap 23:59-ig (GMT), kivéve az elsőt, amely január 30-án 10:00-tól (GMT) február 5-én 23:59-ig (GMT) tart.
  • Ahhoz, hogy pontokat gyűjtsön az Alacsony tétes Premium Cash ranglistához, 0,05€/0,10€, 0,10€/0,20€ vagy 0,25€/0,50€ összegű vakokkal rendelkező asztalokon kell játszania. Ahhoz, hogy pontokat gyűjtsön a Magas tétes Premium Cash ranglistához, 0,50€/1€, 1€/2€ vagy 2€/4€ összegű vakokkal rendelkező asztalokon kell játszania.
  • Ahhoz, hogy pontokat gyűjtsön az Alacsony tétes Twister ranglistához, 5€, 10€ vagy 20€ beugróval rendelkező Twister bajnokságokon kell játszania. Ahhoz, hogy pontokat gyűjtsön a Magas tétes Twister ranglistához, 50€ vagy nagyobb beugróval rendelkező Twister bajnokságokon kell játszania.
  • A heti feljogosító időszakban mind a négy ranglistához szerezhet pontokat, feltéve, hogy a fenti fogadási feltételek teljesülnek mindegyik ranglistánál.
  • A ranglistapontokat a heti első 1.000 készpénzes handje alapján kapja ranglistánként, és a handek akkor is beleszámítanak ebbe a számolásba, ha a flop előtt bedobja a lapjait. A pontok számát a kezdőpár értéke határozza meg a nyertes handben és a vak tétek szintje vagy a Twister buy-in összege szerint szorzódnak. A pontok lebontásához, kérjük, tekintse meg a teljes részvételi feltételekben található Ranglistapont lebontási táblázatot alább.
  • Csak a nyertes hand fogja megkapni az arra a handre vonatkozó ranglistapontokat. Ha a nyertes ötlapos handek pontosan megegyeznek, a potot megosztják és minden játékos megkapja a vonatkozó számú ranglistapontokat.
  • A ranglista automatikusan frissül a hand teljesítését követően. A ranglistán szerzett helyezésért járó díjakat automatikusan jóváírjuk a számláján az egyes heti feljogosító időszakok végén. Ranglistával kapcsolatos információt a póker szoftveren belül találhat.
  • Az egyes ranglistákra vonatkozó első 1.000 handjét bármikor újraindíthatja, max. 99 alkalommal. Ez minden addigi összegyűjtött pontot töröl az adott ranglistán, és Ön ismét nulla pontról indul. Minden összegyűjtött ranglistapontot visszaállítjuk nullára az egyes heti feljogosító időszakok végén.
  • Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése
  • A Perfect Pairs ranglisták akció 2023. január 30-án 10:00-tól (GMT) február 26-án 23:59-ig (GMT) tart.
  • A feljogosító időszakok hetente futnak hétfőn 00:00-tól (GMT) vasárnap 23:59-ig (GMT), kivéve az elsőt, amely január 30-án 10:00-tól (GMT) február 5-én 23:59-ig (GMT) tart.
  • Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét is, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Pontok gyűjtése
  • Ahhoz, hogy pontokat gyűjtsön az Alacsony tétes Premium Cash ranglistához, 0,05€/0,10€, 0,10€/0,20€ vagy 0,25€/0,50€ összegű vakokkal rendelkező asztalokon kell játszania. Ahhoz, hogy pontokat gyűjtsön a Magas tétes Premium Cash ranglistához, 0,50€/1€, 1€/2€ vagy 2€/4€ összegű vakokkal rendelkező asztalokon kell játszania.
  • Ahhoz, hogy pontokat gyűjtsön az Alacsony tétes Twister ranglistához, 5€, 10€ vagy 20€ beugróval rendelkező Twister bajnokságokon kell játszania. Ahhoz, hogy pontokat gyűjtsön a Magas tétes Twister ranglistához, 50€ vagy nagyobb beugróval rendelkező Twister bajnokságokon kell játszania.
  • A heti feljogosító időszakban mind a négy ranglistához szerezhet pontokat, feltéve, hogy a fenti fogadási feltételek teljesülnek mindegyik ranglistánál.
  • A ranglistapontokat a heti első 1.000 készpénzes handje alapján kapja ranglistánként, és a handek akkor is beleszámítanak ebbe a számolásba, ha a flop előtt bedobja a lapjait. A pontozás a következőképpen történik:

Ranglistapont lebontás
Perfect Pair kezdőpárok   Ranglistapontok száma
A/A   14
K/K   13
Q/Q   12
J/J   11
10/10   10
99   9
88   8
77   7
66   6
55   5
44   4
33   3
22   2

  • 0,10€/0,20€ vagy 1€/2€ értékű vakok, illetve 10€ vagy 100€ összegű buy-in esetén a megnyert hand után járó pontokat 1,25-tel szorozzuk. 0,25€/0,50€ vagy 2€/4€ értékű vakok, illetve 20€ vagy 200€ összegű buy-in esetén a pontokat 1,5-tel szorozzuk. Például, ha egy Twister bajnokságon játszik 200€ beugróval és A/A párral nyer handet, akkor 21 pontot kap 14 helyett. Minden más vak és buy-in a fenti táblázatnak megfelelő számú pontot kap.
  • Csak a nyertes hand fogja megkapni az arra a handre vonatkozó ranglistapontokat. Ha a nyertes ötlapos handek pontosan megegyeznek, a potot megosztják és minden játékos megkapja a vonatkozó számú ranglistapontokat.
  • A ranglista automatikusan frissül a hand teljesítését követően. A ranglistával kapcsolatos információt a póker szoftveren belül, a Ranglista részen találhat.
  • Az első 1.000 handjét bármikor újraindíthatja bármelyik ranglistán. Ez minden addigi összegyűjtött pontot töröl az adott ranglistán, és Ön ismét nulla pontról indul. Minden összegyűjtött ranglistapontot visszaállítjuk nullára az egyes heti feljogosító időszakok végén.
  • A Premium Cash asztalokon megjátszott handek akkor számítanak bele a ranglistapontok gyűjtésébe, ha a potot megnyerik a feljogosító időszak alatt. Heads up játék a Premium Cash asztalokon nem számít a ranglistapontok gyűjtésénél. A Twister bajnokságok akkor számítanak bele a ranglistapontok gyűjtésébe, amikor a verseny elkezdődik, és az adott feljogosító időszakhoz lesznek hozzárendelve.

Díj megszerzése
  • A ranglistán szerzett helyezésért járó díjakat automatikusan jóváírjuk a számláján az egyes heti feljogosító időszakok végén.

Döntetlen esetén
  • A ranglistahelyezése a heti feljogosító időszak során összegyűjtött ranglistapontokon alapul. Amennyiben ugyanannyi pontja van, mint más játékos(ok)nak, az a játékos nyer, aki elsőként gyűjtötte össze az adott pontszámot. Például, ha két játékosnak is 850 pontja van az 1. helyen, de Ön 15:00-kor (GMT) gyűjtötte össze a pontjait, míg a másik játékos csak 19:00-kor (GMT) gyűjtötte össze azokat, Ön végez az 1. helyen.

Általános információ
  • Nem garantáljuk, hogy minden asztal elérhető lesz az összes platformon a promóciós időszakban.
  • Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
  • A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
  • Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
  • A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
  • A bet365 fenntartja a jogot, hogy visszautasítsa a fizetést olyan játékosoknak, akik összejátszanak (colluding) vagy egymás kezére játszanak (soft play). Továbbá, ha egy játékos számlája be van fagyasztva, vagy a játékos bármilyen okból kifolyólag ki van zárva a pókerszobából, a játékost ki fogjuk zárni a promócióból.
  • A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

#57 február 06, 2023, 12:07:29, Kaszinó Ajánlatok
The Big Game tippelő

Szerezzen ingyen pörgetéseket, ha megtippeli a mérkőzés eredményét.
Február 6-12.


Így működik:
  • Jelentkezzen a póker szoftver Küldetések részén.
  • Tippelje meg a mérkőzés rendes játékidő utáni eredményét, tegyen meg 50€ tétet a feljogosító Age of the Gods nyerőgépeken, hogy érvényesítse a tippjét, és szerezzen egy pörgetést a The Big Game díjkerékre.
  • Szerezzen egy pörgetést a Győztes kerékre, ha helyes a tippje, és akár 50 ingyen pörgetést is nyerhet.

A fő részvételi feltételeket alább tekintheti meg.

The Big Game díjkerék lebontás

Díj                                                        Valószínűség
20 ingyen pörgetés                          1,869%
10 ingyen pörgetés                          4,673%
Öt ingyen pörgetés                          18,692%
0,50€ Big Game Mega Sat jegy      74,766%

Díj                                                        Valószínűség
50 ingyen pörgetés                           3,704%
20 ingyen pörgetés                           7,407%
10 ingyen pörgetés                           14,815%
Öt ingyen pörgetés                           55,556%
0,50€ Big Game Mega Sat jegy      18,519%


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

A küldetését a tippje leadása előtt vagy után is teljesítheti. További információt a póker szoftver Küldetések részén találhat.

Fő részvételi feltételek
  • A The Big Game tippelő 2023. február 6-án 10:00-tól (GMT) február 12-én 23:59-ig (GMT) tart.
  • Ahhoz, hogy a játéka beleszámítson egy küldetés teljesítésébe, jelentkeznie kell a póker szoftver Küldetések részén található ,,Jelentkezés" gomb megnyomásával. A jelentkezés előtti játékok nem számítanak bele a küldetés teljesítésébe.
  • A póker szoftver Küldetések részén kell leadni a tippeket. A tippje a következők egyike lehet: Philadelphia, Kansas City vagy döntetlen. A tippeket 2023. február 12-én 23:29 (GMT) előtt kell leadni, és a leadást követően a tippek már nem változtathatók meg.
  • A tippek a mérkőzés rendes játékidő utáni végeredményére vonatkoznak, a hosszabbítás nélkül.
  • Játsszon meg 50€-t a feljogosító Age of the Gods nyerőgépeken a promóciós időszakban, hogy a tippjét érvényesítse és egy pörgetést szerezzen a The Big Game díjkerékre. A The Big Game díjkerék pörgetéseket automatikusan jóváírjuk a számláján a küldetés teljesítését követően.
  • A fogadási követelmények teljesítésére feljogosító játékok: Age Of The Gods, Age of the Gods: Apollo Power, Age of the Gods: Book of Oracle, Age of the Gods: Epic Troy, Age of the Gods: Fate Sisters, Age of the Gods: Furious 4, Age of the Gods: Glorious Griffin, Age of the Gods: God of Storms, Age of the Gods: God of Storms 2, Age of the Gods: Goddess of Wisdom, Age of the Gods: King of Olympus, Age of the Gods: Medusa & Monsters, Age of the Gods: Mighty Midas, Age of the Gods: Roulette, Age of the Gods: Ruler of the Dead, Age of the Gods: Ruler of the Seas, Age of the Gods: Ruler of the Sky, Age of the Gods: Rulers of Olympus, Age of the Gods: Wheels of Olympus, Age of the Gods: Wonder Warriors, Age of the Gods Norse: Book of Dwarves, Age of the Gods Norse: Gods and Giants, Age of the Gods Norse: King of Asgard, Age of the Gods Norse: Norse Legends és Age of the Gods Norse: Ways of Thunder.
  • Egy Győztes kerék pörgetést írunk jóvá automatikusan a mérkőzés végét követő 48 órán belül, amennyiben az érvényesített tippje helyes volt. Az elérhető Győztes kerék pörgetések megtekintéséhez kattintson a díjkerék ikonra a póker szoftver Küldetések részén.
  • A felhasználatlan díjkerék pörgetések 2023. február 20-án 23:59-kor (GMT) lejárnak.
  • A The Big Game díjkeréken és a Győztes keréken nyert ingyen pörgetéseket a következő nyerőgépeken lehet felhasználni a póker szoftveren belül: Age of the Gods, Age of the Gods: Fate Sisters, Age of the Gods: Furious 4, Age of the Gods: Goddess of Wisdom, Age of the Gods: God of Storms, Age of the Gods: King of Olympus, Age of the Gods: Prince of Olympus, Age of the Gods: Ruler of the Sky, Age of the Gods: Rulers of Olympus. A felhasználatlan ingyen pörgetések a jóváírásuktól számított hét nap után lejárnak.
  • A díjkerék pörgetésekkel szerzett Big Game Mega Sat jegyekkel a vonatkozó buy-in összeggel rendelkező Big Game Mega Sat bajnokságon lehet részt venni. A felhasználatlan jegyek lejárnak február 14-én 18:55-kor, amikor a végső Big Game Mega Sat bajnokság késői regisztrációs ideje lejár.
  • Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése
  • A The Big Game tippelő 2023. február 6-án 10:00-tól (GMT) február 12-én 23:59-ig (GMT) tart.
  • Ahhoz, hogy a játéka beleszámítson egy küldetés teljesítésébe, jelentkeznie kell a póker szoftver Küldetések részén található ,,Jelentkezés" gomb megnyomásával. A jelentkezés előtti játékok nem számítanak bele a küldetés teljesítésébe.
  • Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be, és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Tippje megtétele
  • A póker szoftver Küldetések részén kell leadni a tippeket. A tippje a következők egyike lehet: Philadelphia, Kansas City vagy döntetlen. A tippeket 2023. február 12-én 23:29 (GMT) előtt kell leadni, és a leadást követően a tippek már nem változtathatók meg.
  • A tippek a mérkőzés rendes játékidő utáni végeredményére vonatkoznak, a hosszabbítás nélkül.
  • Játsszon meg 50€-t a feljogosító Age of the Gods nyerőgépeken a promóciós időszakban, hogy érvényesítse a tippjét. A küldetések játékosonként csak egyszer teljesíthetőek a promóciós időszakban.
  • A fogadási követelmények teljesítésére feljogosító játékok: Age Of The Gods, Age of the Gods: Apollo Power, Age of the Gods: Book of Oracle, Age of the Gods: Epic Troy, Age of the Gods: Fate Sisters, Age of the Gods: Furious 4, Age of the Gods: Glorious Griffin, Age of the Gods: God of Storms, Age of the Gods: God of Storms 2, Age of the Gods: Goddess of Wisdom, Age of the Gods: King of Olympus, Age of the Gods: Medusa & Monsters, Age of the Gods: Mighty Midas, Age of the Gods: Roulette, Age of the Gods: Ruler of the Dead, Age of the Gods: Ruler of the Seas, Age of the Gods: Ruler of the Sky, Age of the Gods: Rulers of Olympus, Age of the Gods: Wheels of Olympus, Age of the Gods: Wonder Warriors, Age of the Gods Norse: Book of Dwarves, Age of the Gods Norse: Gods and Giants, Age of the Gods Norse: King of Asgard, Age of the Gods Norse: Norse Legends és Age of the Gods Norse: Ways of Thunder.
  • Kizárólag a póker szoftveren vagy póker alkalmazáson keresztül megtett tétek számítanak bele a teljesítésbe, az összes egyéb tét - beleértve a Sport, Kaszinó, Élő Kaszinó, Bingó vagy Játékok terméken keresztül indított játékokon megtett tétetek - nem számít bele a teljesítésbe.

Díj megszerzése
  • A fogadási küldetés teljesítését követően automatikusan jóváírjuk a The Big Game díjkerékre szóló pörgetést.
  • Egy Győztes kerék pörgetést írunk jóvá automatikusan a mérkőzés végét követő 48 órán belül, amennyiben az érvényesített tippje helyes volt. Az elérhető Győztes kerék pörgetések megtekintéséhez kattintson a díjkerék ikonra a póker szoftver Küldetések részén.
  • A The Big Game díjkeréken és a Győztes keréken nyert összes díjat automatikusan jóváírjuk a számláján.

Díj felhasználása
  • A The Big Game díjkeréken és a Győztes keréken nyert ingyen pörgetéseket a következő nyerőgépeken lehet felhasználni a póker szoftveren belül: Age of the Gods, Age of the Gods: Fate Sisters, Age of the Gods: Furious 4, Age of the Gods: Goddess of Wisdom, Age of the Gods: God of Storms, Age of the Gods: King of Olympus, Age of the Gods: Prince of Olympus, Age of the Gods: Ruler of the Sky, Age of the Gods: Rulers of Olympus. A felhasználatlan ingyen pörgetések a jóváírásuktól számított hét nap után lejárnak.
  • Az ingyen pörgetésekre vonatkozó tétet minden jogosult játéknál a minimális tétegységre állítjuk be, maximális számú nyerővonalakkal. Például, ha egy játéknál a minimális tétegység 0,01€ és 20 nyerővonal a maximális, úgy az ingyen pörgetés értéke 0,20€ lenne ingyen pörgetésenként.
  • A felhasználatlan díjkerék pörgetések 2023. február 20-án 23:59-kor (GMT) lejárnak.
  • A díjkerék pörgetésekkel szerzett Big Game Mega Sat jegyekkel a vonatkozó buy-in összeggel rendelkező Big Game Mega Sat bajnokságon lehet részt venni. A felhasználatlan jegyek lejárnak február 14-én 18:55-kor, amikor a végső Big Game Mega Sat bajnokság késői regisztrációs ideje lejár.

Általános információ
  • Nem tudjuk garantálni, hogy minden nyerőgép elérhető lesz a promóciós időszakban, továbbá elképzelhető, hogy a játékok csak az azonosított és bejelentkezett játékosok számára lesznek elérhetőek.
  • Nem tudjuk garantálni, hogy a díjkerék minden díjat kiad a promóciós időszak során. Minden díj látható lesz a díjkerekeken, függetlenül attól, hogy a díjak még elérhetőek vagy sem.
  • Amennyiben a mérkőzést bármely okból elhalasztják, abbahagyják vagy nem játsszák le teljesen az eredetileg kiírt dátumon, akkor a feljogosító feltételeket teljesítő játékosoknak egy Győztes kerék pörgetést írunk jóvá a számlájukon.
  • A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
  • A bet365 fenntartja a jogot, hogy visszautasítsa a fizetést olyan játékosoknak, akik összejátszanak (colluding) vagy egymás kezére játszanak (soft play). Továbbá, ha egy játékos számlája be van fagyasztva, vagy a játékos bármilyen okból kifolyólag ki van zárva a pókerszobából, a játékost ki fogjuk zárni a promócióból.
  • Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
  • A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
  • Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
  • A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
  • A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Küzdelem tippelő

Tippelje meg az Islam Makhachev v Alexander Volkanovski küzdelem eredményét, hogy pénzdíjakat vagy Twister jegyeket nyerhessen.


Így működik:
  • Jelentkezzen a póker szoftver Küldetések részén a feljogosító időszakban.
  • Tippelje meg a Makhachev v Volkanovski küzdelem eredményét és generáljon 10€-t rake-ben és/vagy bajnokságdíjakban bármelyik pókerasztalon, hogy rögzítse a tippjét.
  • Szerezzen egy pörgetést a Győztes keréken és lehetőséget egy akár 1.000€ értékű pénzdíj megnyerésére, ha helyesen tippel.

A fő részvételi feltételeket alább tekintheti meg.

A küldetését a tippje rögzítése előtt vagy után is teljesítheti, amennyiben jelentkezett az adott feljogosító időszakra. További információt a póker szoftver Küldetések részén találhat.

Győztes kerék lebontás
Díj   Valószínűség
1.000€ készpénz   0,025%
100€ készpénz   0,146%
10€ Twister jegy   10,399%
5€ Twister jegy   24,264%
5€ készpénz   23,571%
2,50€ készpénz   20,798%
2€ Twister jegy   20,798%


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek
  • A Küzdelem tippelő 2023. február 6-án 10:00-tól (GMT) február 12-én 03:00-ig (GMT) tart.
  • Ahhoz, hogy a játéka beleszámítson a küldetés teljesítésébe, jelentkeznie kell a feljogosító időszakban a póker szoftver Küldetések részén található ,,Jelentkezés" gomb megnyomásával. A jelentkezés előtti játékok nem számítanak bele a küldetés teljesítésébe.
  • A póker szoftver Küldetések részén kell leadni a tippeket. A tippje a következők egyike lehet: Makhachev nyer, döntetlen vagy Volkanovski nyer. A promóciós időszak vége előtt bármikor leadhatók a tippek és azokat a megtételüket követően zároljuk.
  • 10€-t kell generálnia rake-ben és/vagy bajnokságdíjakban bármelyik pókerasztalon a feljogosító időszakban, hogy rögzítse a tippjét. Ha a tippje helyes, egy pörgetést kap a Győztes kerékre.
  • Egy darab Győztes kerék pörgetést írunk jóvá automatikusan a küzdelem végét követő 48 órán belül, amennyiben az érvényesített tippje helyes volt. Az elérhető Győztes kerék pörgetések megtekintéséhez kattintson a díjkerék ikonra a póker szoftver Küldetések részén. A felhasználatlan Győztes kerék pörgetések 2023. február 18-án 23:59-kor (GMT) lejárnak.
  • A Győztes keréken nyert összes díjat automatikusan jóváírjuk a számláján.
  • A Győztes kerék pörgetés eredményeként nyert Twister jegyek a vonatkozó buy-in összeggel rendelkező bármely Twister bajnokságon használhatóak fel. A felhasználatlan Twister jegyek a jóváírásukat követő hét nap után lejárnak.
  • Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése
  • A Küzdelem tippelő 2023. február 6-án 10:00-tól (GMT) február 12-én 03:00-ig (GMT) tart.
  • Ahhoz, hogy a játéka beleszámítson a küldetés teljesítésébe, jelentkeznie kell a feljogosító időszakban a póker szoftver Küldetések részén található ,,Jelentkezés" gomb megnyomásával. A jelentkezés előtti játékok nem számítanak bele a küldetés teljesítésébe.
  • Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be és válassza az Ajánlatok részt.

Tippje megtétele
  • A póker szoftver Küldetések részén kell leadni a tippeket. A tippje a következők egyike lehet: Makhachev nyer, döntetlen vagy Volkanovski nyer. A promóciós időszak vége előtt bármikor leadhatók a tippek és azokat a megtételüket követően zároljuk.
  • 10€-t kell generálnia rake-ben és/vagy bajnokságdíjakban bármelyik pókerasztalon a feljogosító időszakban, hogy rögzítse a tippjét. Ha a tippje helyes, egy pörgetést kap a Győztes kerékre.

Díj megszerzése
  • Egy darab Győztes kerék pörgetést írunk jóvá automatikusan a küzdelem végét követő 48 órán belül, amennyiben az érvényesített tippje helyes volt. Az elérhető Győztes kerék pörgetések megtekintéséhez kattintson a díjkerék ikonra a póker szoftver Küldetések részén. A felhasználatlan Győztes kerék pörgetések 2023. február 18-án 23:59-kor (GMT) lejárnak.
  • A Győztes keréken nyert összes díjat automatikusan jóváírjuk a számláján.

Díj felhasználása
  • A Győztes kerék pörgetés eredményeként nyert Twister jegyek a vonatkozó buy-in összeggel rendelkező bármely Twister bajnokságon használhatóak fel. A felhasználatlan Twister jegyek a jóváírásukat követő hét nap után lejárnak.

Általános információ
  • Nem tudjuk garantálni, hogy minden asztal elérhető lesz a promóciós időszakban, továbbá elképzelhető, hogy a játékok csak az azonosított és bejelentkezett játékosok számára lesznek láthatóak.
  • Nem tudjuk garantálni, hogy a Győztes kerék minden díjat kiad a promóciós időszak során. Minden díj látható lesz a Győztes keréken, függetlenül attól, hogy azok még elérhetőek vagy sem.
  • Amennyiben a küzdelmet bármely okból elhalasztják, abbahagyják vagy nem játsszák le teljesen az eredetileg kiírt dátumon, akkor a feljogosító feltételeket teljesítő játékosoknak egy Győztes kerék pörgetést írunk jóvá a számlájukon. Amennyiben az egyik játékos sérülés miatt visszalép, az feladásnak minősül és a másik játékos számít nyertesnek.
  • Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
  • A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
  • Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
  • A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
  • A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
  • A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

#59 február 17, 2023, 11:27:01, Kaszinó Ajánlatok
Bounty Hunter küldetések

Teljesítsen küldetéseket, hogy jegyeket szerezzen a különböző Bounty Hunter Series freerollokra.
Február 17. - március 14.


Így működik:
  • Jelentkezzen a póker szoftver Küldetések részén az egyes küldetések megkezdése előtt.
  • Vegyen részt Bounty Hunter Series bajnokságokon, hogy teljesítse az alábbi táblázatban részletezett küldetéseket.
  • Szerezzen egy belépőjegyet a kiválasztott Bounty Hunter Series freerollokra minden teljesített küldetés után.

Minden küldetést egyszer teljesíthet és maximum öt freeroll belépőjegyet szerezhet.

Küldetés kvalifikáció lebontás


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek
  • A Bounty Hunter küldetések akció 2023. február 17-én 10:00-tól (GMT) március 14-én 08:00-ig (GMT) tart.
  • Ahhoz, hogy a játéka beleszámítson egy küldetés teljesítésébe, jelentkeznie kell a póker szoftver Küldetések részén, még mielőtt elkezdi az egyes küldetéseket. A jelentkezés előtti játékok nem számítanak bele a küldetés teljesítésébe.
  • A küldetések egyszer teljesíthetőek az adott feljogosító időszak során, és maximum egy kapcsolódó freeroll jegyet szerezhet minden küldetés teljesítése után, és összesen maximum öt jegyet szerezhet a promóciós időszakban a fenti táblázatnak megfelelően.
  • A ,,BHS #" bajnokságok és a többszintes események akkor számítanak bele a küldetés teljesítésébe, ha már leosztottak Önnek egy handet, és csak abba a feljogosító időszakba számítanak bele, amelyben a hand leosztása történt.
  • A freeroll jegyeit automatikusan jóváírjuk a számláján, amint teljesítette a küldetést. A felhasználatlan jegyek lejárnak, amint a vonatkozó freeroll verseny regisztrációs ideje lejár.
  • A freerollok egyszeri indulási lehetőséggel rendelkező No Limit Hold'em versenyek, amelyeket a következő időpontokban rendeznek:
  • "€1,000 Top Performer Freeroll" - február 24. 18:00 (GMT)
  • "€1,000 Bounty Hunter Series Mission #1 Freeroll" - március 14. 18:00 (GMT)
  • "€1,000 Bounty Hunter Series Mission #2 Freeroll" - március 14. 18:10 (GMT)
  • "€1,000 Bounty Hunter Series Mission #3 Freeroll" - március 14. 18:20 (GMT)
  • "€2,000 Bounty Hunter Series KO Beast Freeroll" - március 14. 18:30 (GMT)
  • Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése
  • A Bounty Hunter küldetések akció 2023. február 17-én 10:00-tól (GMT) március 14-én 08:00-ig (GMT) tart.
  • Ahhoz, hogy a játéka beleszámítson egy küldetés teljesítésébe, jelentkeznie kell a póker szoftver Küldetések részén, még mielőtt elkezdi az egyes küldetéseket. A jelentkezés előtti játékok nem számítanak bele a küldetés teljesítésébe.
  • Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét is, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Küldetése teljesítése
  • A küldetések egyszer teljesíthetőek az adott feljogosító időszak során, és maximum egy kapcsolódó freeroll jegyet szerezhet minden küldetés teljesítése után, és összesen maximum öt jegyet szerezhet a promóciós időszakban a fenti táblázatnak megfelelően.
  • A ,,BHS #" bajnokságok és a többszintes események akkor számítanak bele a küldetés teljesítésébe, ha már leosztottak Önnek egy handet, és csak abba a feljogosító időszakba számítanak bele, amelyben a hand leosztása történt.

Jegyei felhasználása
  • A freeroll jegyeit automatikusan jóváírjuk a számláján, amint teljesítette a küldetést. A felhasználatlan jegyek lejárnak, amint a vonatkozó freeroll verseny regisztrációs ideje lejár.
  • A freerollok egyszeri indulási lehetőséggel rendelkező No Limit Hold'em versenyek, amelyeket a következő időpontokban rendeznek:
  • "€1,000 Top Performer Freeroll" - február 24. 18:00 (GMT)
  • "€1,000 Bounty Hunter Series Mission #1 Freeroll" - március 14. 18:00 (GMT)
  • "€1,000 Bounty Hunter Series Mission #2 Freeroll" - március 14. 18:10 (GMT)
  • "€1,000 Bounty Hunter Series Mission #3 Freeroll" - március 14. 18:20 (GMT)
  • "€2,000 Bounty Hunter Series KO Beast Freeroll" - március 14. 18:30 (GMT)
  • A freerollokon szerzett jegyek a Bootcamp eseményekre és a Bonunty Hunter Series bajnokságokra való belépésre használhatók fel. Miután a Bounty Hunter Series események véget értek, a jegyekkel a vonatkozó buy-in összeggel rendelkező bármelyik bajnokságra lehet nevezni. A felhasználatlan jegyek a jóváírásuktól számított két hónap után lejárnak.

Általános információ
  • Nem garantáljuk, hogy minden asztal elérhető lesz az összes platformon a promóciós időszakban.
  • A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási árfolyamot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg.
  • A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, valamint az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, továbbá fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
  • A bet365 fenntartja a jogot, hogy visszautasítsa a fizetést olyan játékosoknak, akik összejátszanak (colluding) vagy egymás kezére játszanak (soft play). Továbbá, ha egy játékos számlája be van fagyasztva, vagy a játékos bármilyen okból kifolyólag ki van zárva a pókerszobából, a játékost ki fogjuk zárni a promócióból.
  • Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
  • A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
  • Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
  • A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.