Elvek, Gondolatok és fogadási szokások + TIPPEK SOUND-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


1,38 PSV meccsén 0,5 over

Sziasztok

tegnap csak azok a csapatok jutottak tovább a BL-ben, akik az első meccsen előnyt szereztek.
Fájó. hogy a PSV-n nem jött a gól – eredménykényszerben, emberelőnyben jó gondolatnak tűnt, hiszen a holland szuperkupában 4-et vágtak nem is oly rég az Ajaxnak...

A máról:
Azt gondolom, hogy folytatódik a tendencia, azaz az első meccset megnyerők hozzák a második találkozót is:

Ez a Dinamo nem fog 3-at közé tenni, mehetnek a zágrábiak az EL-be.
Nagyon lefocizta a Salzburg a dán bajnokot, most is lőnek majd szerintem két gólt és sima liba.
Szerintem a Monaco fordítása, ebben a helyzetben szinte elképzelhetetlen. Megcsinálják az ukránok, kalap-kabát, meg a bot irány az Európa Liga, s ott is égni fognak a hercegségbeli franciák...

A fenti állításokból indulok, nézem, s próbálok valami pénzt csinálni az alaphelyzetekből. Írom, ha üzletet kötök.

üdv, sound

Dinamo győzelem 1,60

Szevasztok, drága Fogadótársak!!!

BL- tök jól megéreztem a tegnapot is, kötöttem egy rossz üzletet, mégis az van, hogy...!!!!

Kijöttek az E-onosok és meghatározták, hol lesz a gázcsonk!!!!!! Április óta várok erre a pillanatra – innentől, gázterv, gázbeállás, fűtés max 4-5 hónap múlva!!! Hihetetlen, mert erre a szezonra már lemondtam a központi fűtésről, és mégis össze fog jönni!!!!

Lehet, hogy hihetetlen, mégis a nyár legboldogabb pillanatai közé tartozik nekem ez – hiába van pénzed, hiába veszel meg bármit. Ha a munkások nem jönnek, ha a hatóság szarakszik esélyed sincs előre lépdesni....papáim, a föld fölött lebegek. Indulhat a házon a bővítés, ha meglesz a gáz: + szoba, tetőtérbeépítés, szauna édes faszom....hihetetlen!!!!
na és a máról...ki játszik, kivel, mi a tét....
nehezen írok ezekről most, mert most is építik ki a csövezést a fűtéshez, holnap ablakcsere – jönnek az asztalosok és a kőművesek, és 2 koncert is lesz közben amint érdekelt vagyok...

Tehát valószínűleg no stream – hanem orf1. Amit adnak, azt nézem, ha semmit, akkor örülök a mai napnak! Az ORF egyébként elég flexibilis adó, jelenleg azt írja, hogy

18:20
Zorya-Rapid

20:40
Sturm – Mura


Lesz a BL mellett két EL csapata is sógoroknak!

Üdv, sound

14,5 szöglet over a Fradi/Lokin 0:1-nèl 1,33 8 szögletnél . ... van erős óra a meccsből.

1,5 over Vidi-Mtk- jönnek a cserèk 0:1,
1,38

Sziasztok!

Teljes KO volt a tegnapom. Reggel 7:00-tól este 21:00-ig bombáztuk a házat, és építettük! Új ablakaink lettek, eléggé ye, mert asztalos cimborám egyedi fa készítésű ablakaival szépült az ház!!!

Épp csak belenéztem pár meccsbe,s amit fogtam írtam... Ma is ez a műsor, megy a fesztiválozás Pécsen 17:00 játszomis épp kezdem a pakolást, jó, ha este 8-ra hazaérek...

mi fér bele?
20:00
Paks/UTE

Alap lenne az overezés, viszont meccs előtt több helyütt is olvastam, hogy a védekezést akarják a hazaiak rendbe tenni, és győzni akarnak a szünet előtt!

20:45
Salernitana – Roma

Itt is az over kínálja magát tálcán!

22:00
Tico – Villareal

Szerintem ez egy kőkemény rangadó lesz! Lapok, keserves hazai győzelem, talán egy :1 után könnyű szöglet over fogható!

Sajnálom a délutáni programból az Union meccsét – sztem 1x, az Ajaxot – könnyű over. Néztem volna a bécsi rangadót...Ezeket tuti kihagyom. Este lesz egy Hajduk – Rijeka, ahol megincsak potyoghatnak a gólok!

Ilyen ez a munka az munka, a család az család ....

üdv, sound
ha fogadok, írom!



Fèlidőben óra utàn 5 szögletnél tart az Atlético meccs.
1,36 a 9,0 over ràmentem.

Sziasztok

Zárom az augusztust. A tippek alapján -1,93, egységnyi mínuszt termeltem...
Utolsó három tippem stílusában folytatom szeptemberben

üdv, sound

Sziasztok

Raklapnyi meccshez lehet ma kapcsolódni. Fanyalogni szoktam a válogatott találkozókon (is). Most viszont dobja a gép Dánia győzelmét!

Dánia győz 1,45!
Itt azért bánom, hogy nem eszméltem előbb a 1,5 over is jó – 1,36 a Guruhoz adta volna.

Az esti 20:45-ös kezdés ad egy körkapcsolgatási lehetőséget:
francia-bosnyák
moldáv – osztrák
portugál – ír


Szerintem egyik esélyes csapat se hozza le simán. Bármelyik ellen vezethet az esélytelenebb, és akkor egy könnyű szöglet, vagy gól over ajándékként hullhat az ölünkbe. Nem tagadom, a könnyű profit reményében ülök tévé elé.

Üdv, sound

portugál-ìrtam 13:2 a szöglet aràny. mèg lesz kettő 0:1-nèl 1,50

Sziasztok

Két szép zöldülővel indult a szeptember. Csak az egyikért az élő szögletesért kellett izgulni a portugál meccsen. Zsinórban így már 5 jó üzletem volt. Így szeretnék menni tovább az úton. Kivárni, és kevés kockázattal jó profitot hozni. Azt várom, hogy kicsit helyre billen az önbizalmam, s akkor jöhet újra a guruzás.

Ma négy meccset lehet élőben körkapcsolásban nézni tévén (streamért nem küzdök) 20:45-től veszem sorba.

20:45
Liechtenstein – Németország


St Gallen a helyszín, új német csapat, új edző. Flicknél általában sok gól, felszabadult játék van, a 2,5 over 1,09!!!! Jajjj....lehet, hogy benne lesz 6-7 gól is.

Magyar – Angol

Utálták az angolokat az eb-n. Szerintem egy hatásos célfocit toltak, a lényeg az eredmény. Általában az elején megfogja a lényeget: Anglia húsz perc után vezet. Ők le tudják hozni 0:1-el, Szoboszlai viszont nálunk nagy reménység!!!

olasz – bolgár

Bizony ennek tükörsima egyesnek kellene lennie! Nem zárom ki az 1/1-et, annyira hurka a bolgár csapat.

svéd-spanyol

Él bennem az eb-meccsük – batár 0:0! Akkor overeztem...a baj, hogy most is overezném.

Tegnap könnyű volt üzletet csípni: alapban azt gondoltam, hogy nehéz szülés lesz az osztrák, francia, portugál győzelem, s lehet overt fogni élőben. A francia megégett, a portugál kevesen múlt, míg az osztrák is csak a végjátékban biztosította be a 0:2-őt.

Ma nehéz az üzlet. Főként mert a mieink ellen nem szívesen fogadok....van két sima meccs lószar szorzóért, és egy kiegyenlített svédországi csata...

üdv, sound
ui.: nem látom a könnyű haszon lehetőségét ma!

Szögletovert fogtam 1,61-en.
olasz-bolgàr 1:1-nèl 9,5 fölött 1,61 - közben jött is egy, màr csak 1 kell.

mèg 2 szöglet Ukrájnában!
1,4 a 6,5 over 1:1-nèl az ukràn-francia meccsén. van rà40 20 perc.

Sziasztok!

Tegnap reggeltől késő estig melóban voltam. Épp odaértem  este 9-kor a tv elé. Ausztria gyorsan bekapta a másodikat, s 2:0-s izraeli vezetés után elengedtem – kár volt, mert nagyon overes lett a meccs. Szenvedtem az ukrán találkozón 1:1 után, s mentem a szöglet overre, 26 perc alatt csak egy jött össze, pedig a galloknak kellett volna a győzelem, mégsem kapartak rendesen...

örültem, hogy két sima gurut fel tudtam tenni a szeptemberi táblára.

A mai:
18:00
albán – magyar

Szerintem marhaság, hogy a 1,5 over az egekben van, valahol 1,60! Mindkét csapatnak kötelező a győzelem, ha a második helyért harcban akar maradni. Magyarul, ez egy kulcsmeccs! Szerintem annak, aki győzni akar, legalább kettőt kell szereznie, mert mindkét védelem simán bebetlizik egyet. Tétmeccsen mikor hoztunk le utoljára 0-ra 90 percet komoly ellenféllel szemben?  A török ellen tavaly novemberben, még Andorra is talált egyet!

20:45
Párhuzamban két meccs, két csoportrangadó:
belga – cseh

svájci – olasz

Papíron belga és olasz győzelem....papíron! Nehéz mindkét ellenfél ezért nagy meccset, könnyű overeket remélek akár gólban, akár szögletben, természetesen élőben!

üdv, sound