Elvek, Gondolatok és fogadási szokások + TIPPEK SOUND-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sziasztok!

Jó volt a tegnap. Ki kellett várni hosszan.
Remegtem már ez első félidőben a Bayern győzeleméért. Akkor 1,40-149 közt liftezett. Meg nem adott gól és a második félidő emelte a szorzót, s még Müller érvénytelenített dugója előtt fogadtam. Aztán 0:4 – jó üzlet volt!

Már az első félidőben 0:2-nél lestem a 8,5 overt a MU meccsén, össz- vissza inogott a piac 1,22-1,38 közt..-elengedtem. Aztán 1:2 után lett igazán érdekes, jó üzletet, könnyű hasznot csíptem el 1,43-on.

Ma itt az EL.
Még nem tudom nézni a most induló meccseket, talán a 2. félidőtől!
18:45
Rapid – Dinamo

Alapban papírforma kettest várnak sokan, már 1:0 – overes lesz ez!

Lazio győzelmet sugall minden, belenézek kiderül.

21:00
Napoli – Legia

Bajnokságban 8/8, Spalletti itt az EL-ben ég, míg a lengyelek két győzelemmel vezetik a csoportot...1,20 alatt van a hazai. Talán a 60. percben 0:0 esetén van benne érték, ha olyan a játék képe.

üdv, sound

1,43 Napoli győzelem

Sziasztok

Tegnap is sikerült jól kivárnom. Akkor kötöttem üzletet a Napolival, amikor megérte.

Ma:
Fogalmam sincs mikor érek haza...események vannak, azonban előre semmit se!

17:45
Paks – overesnek kellene lennie: Paks 44 gól 9 meccsen , 4 feletti átlag...Kisvárda viszont nem ennyire eleresztett. Ráadásul listavezető – ha a vendégek akarata érvényesül, lesz-e over? Itt jó kis esős az idő, Paks légvonalban 70 km...oda kell ülni, meg kell bizonyosodni.

20:00
vidi – fix 2-es, mert olyan állapotban van az UTE...meccs előtt 1,95. Bele kell nézni, mit mutatnak épp Szabicsék.

20:30
Szerintem győz majd az Augsburg Mainzban! Nem értem a szorzókat miért ennyi? Ki kell várni nézni kell, felesleges beledőlni a késbe 5,50-es szorzón.

20:45
Samp győzelemet mondanék...rá kell nézni a tabellára. Ez biza ki-ki meccs. Szerintem elengedem a 2. félidőig, hátha ad egy könnyű overt.

üdv, sound


Sziasztok!

Szépen sorban dőlt be az előzetes taktikám a tegnapi meccseken.
Kisvárda overes volt, csak 2:1-nél ültem oda, majd elengedtem...
Az Augsburg simán égett Mainzban – ezért nem kell előre fogadni.
A Samp lehozta a papírformát, azonban korán vezetett nem volt értelme kapcsolódni.
A Vidi meg rondán égette magát, emberelőnyben.

Korábban egy ilyen napon (mondjuk 3 éve), simán buktam 4/2 – sima bukó egységnyi téttel....a rutin meg az évek türelmessé tett. Mindenki láthatja, hogy nem vállalom fel az egyértelmű dogokat sem – direktben esemény előtt. Egyszerűen minek?

Ma ismét készülök, könnyű haszonra:

Bayern – Hoffi – alapban sima over, a 2,5 1,20 !!!! ALATT..., hümm várni kell, nézni a meccset, a bajorok az utolsó 10 percben is vernek hármat, ha kell.

Hajduk – Gorica

Eléggé egyben van most a horvát focibajnokság: Rijeka, Osijek, Dinamo, nyomukban a Hajduk és a Gorica. Fontos rangadó ez, a fő kérdés: ki tud tapadni az élbolyra? Mindkét csapatban van gól! Érdemes odaülni a stream elé!! Várni és várni és várni....hátha lesz egy jó over esély!

Hertha – Gladbach

Szerintem simán kapnak ki Paliék (2,05), viszont bolond lennék ha pakolnám kezdés előtt. Kivárok, s mikor látszik, hogy roggyan a Hertha rámegyek. Szerintem nem lesz elég a hazai szervezett antifoci, fel fognak őrlődni!

Grasshoppers-Zürich

Eszelősen overes csapatok meccse! Hazai 10 meccsen 30 gól, vendég 10 meccsen 40 gól. Kerek számok: 3,00 és 4,00-s átlagok! A 2,5 over 1,70-en nyit! Van kérdés?

Bilbao – Villareal


Mikor megláttam, a 1,5 over biztosnak tűnt. Aztán látva a számokat, már korántsem tetszik 1, 34-ért...Meglátom, hogy meglátom-e?

Amúgy most egész délelőtt ment a meló, 16:00-tól folytatódik a ház felújítósdi sötétedésig...tényleg nagy talány, hogyan alakul a nap. A számok (saját fogadásaim elemzése) azt mutatják, hogy az élőzés hozza profitot – hát megpróbálok helyzetbe kerülni, a taktika nem változik! – csak az élet többet alakít rajta...

üdv, sound

5,5 over zürichi derbin 2:2 30 perc alatt...lesz itt mèg bőven...1,43

Sziasztok!

Több, mint 48 óra szünet után kötöttem újra üzletet jött is a sokgólos meccs Zürichben.
Rájöttem tegnap egy nagy igazságra: sikeres fogadáshoz sok dolog együttállására van szükség, főleg élő üzlet esetén:

- Jól kiválasztott esemény – ezen belül sok kritérium van:
1. Úgy alakuljon a mérkőzés forgatókönyve, ahogy előzetesen felbecsültük/elképzeltük.
2. Türelem: csökkenteni kell a kockázatot azzal, hogy várunk. Sok esetben váratlan események: sérülés, kiállítás, 11-es szétronthatja a mérkőzés addigi képét. Megváltozik a forgatókönyv, s az újban az addigi gondolat (fogadási terv) nem érvényes.
3. Biztosítani kell a józan jelenlét/nyugalom állapotát. Rájöttem, hogy esténként fél 9, 9 után nálunk elcsendesedik a ház. Addig megy a napi standard a melókkal, váratlan telefonokkal, a három gyerekkel. Nem lehet úgy koncentrálni egy meccsre, ha közben ki kell ugrani pár kör talicska sittet eltolni, vagy felhívnak és egyeztetnem kell egy fellépést 6-7 emberrel (költséget kell kalkulálni), vagy szól a csajom, hogy segíteni kell: az egyik srác épp kakil, vagy el kéne ugrani a boltba stb....Szóval a nappalok: KILŐVE!!!!! - ....ezt jelenlegi élethelyzetemben be kell látnom, el kell fogadnom, alkalmazkodnom kell!

- Jókor kell lenni jó helyen – és ez a ,,szerencse?"!
1. Az a szerencse, ha előre megfogadom a 2,5 overt, s az 1:1-es meccs 95. percében jön még egy gól.
2. Ha felkészülsz, rámész egy eseményre és a dolgok abban a mederben haladnak, amit elképzeltél az olyan szerencse, amiért megdolgoztál!
3. Az utolsó és legfontosabb az intuíció párosítva a bátorsággal! Ezt mindenki ismeri, aki élőzik – na most és ezt teszem meg érzése, amikor nyilvánvalóvá válik, hogy az a kimenetel, amire rámegyünk, meggyőződés szerint jönni fog!

Tehát összegezve, jelenlegi állapotomra:
- esti meccsek
- felkészültség, fogadási terv – ,,munka".
- türelem, figyelem
- intuíció
- meggyőződés
- bátorság

Kábé, most ezek a sikeres üzleteim alapjai.

Hamarosan írom a ma esti tervemet – gondolataimat!

üdv, sound



Sziasztok!

Ma lesznek a ,,hobby" kategóriás események. A napi program szerint talán 17:00 körül érek haza, s közben a házon nyomják majd a munkások a kültéri melót...Szóval gőzöm sincs, mire érek haza három gyerekkel, meg a csajommal...

Bármennyire jó a délutáni program, marad a hobby:
Izgulok a Realos gurumért X2
A MU-Pool tutti jó lesz
S ott van a Roma – Napoli és a FTC – MTK-t se dobjuk ki, mint élmény!

................és most azok az események, ahol ott tudok lenni, akár szimultán!

20:00
Groningen – AZ


A vendégek öt meccset nyertek zsinórban, 1,75 a kettes, részükről az over is jó lehet, azonban holland szinten a Groningen underes! Lehet, hogy szöglet overt tudok csípni?

20:45
Inter – Juve


Szerintem taktikailag Allegri jobb, erőforrásban talán az Inter árnyalatnyival. Nálam egy nagy olaszos x ez a meccs – bele kell nézni!

21:00
Atletico – Sociedad


Le kell gyűrje a listavezetőt Simeone csapatának. Itt lesz feszkó rendesen, talán a legnagyobb meccs lesz a mai nap (persze a felhozatal igen erős, viszont sokat csalódtunk már a rangadókban...). Minden estre a hazai 1,65! Nézem rámegyek ha sansz lesz!

üdv, sound

1:0-nàl Allegri kockàzat vàllal.
1,5 over 1,65 erős 20 perc még

Sziasztok!

szép vasárnap lett végül
- ült a guru simán
- talán második lettem a szuper vasárnapon, két könnyű alaptippel + az Inter – Juve x-el
- jött a live a juve meccsén – csak befújták a 11-est, mondjuk Dyballa és Chiesa beállásával jelezte Allegri, hogy akit tud feltesz a pályára..

A mairól:
van este egy spanyol kiesési rangadó – úgy döntöttem, hogy nem bűntetem magam vele.

Erőt gyűjtök a héthez, szeretnék a guruval úgymond ,,végezni" ebben a hónapban is. Adott egy kedd-vasárnap ciklus, kellene még négy jó esemény, könnyű hasznot ígérő alaptipp.
Jelenleg 11 %-os a ROI ebben a hónapban, ezt szeretném tartani! Így hát tervezgetek, készülök a hét eseményeire!

üdv, sound

Sziasztok!

Mint írtam volt, rámegyek a gurura. Ma két olasz meccset dobok be, két overt, lsd guru!

A Venezia meccsét biztosnak érzem – 1,5 over. Szerintem a hazaiak meg is nyerik majd.

A Milan esetében hazai győzelmet akartam írni, mikor leültem. Azonban olvastam Piolit, gondolkodtam Juricon és a toro-n, s bizony elbizonytalanodtam tisztesen. Nem tagadom, a tavalyi  Milan-Verona meccsek jutottak eszembe 3:2, 2:2...egyik sem volt könnyű a hazaiaknak. Ha Juric összerakja megint aktuális csapatát, borítékolható lesz az over, és kevéssé biztos a hazai siker – bízom a hazai védelem gólképességében!

Fontos mindkét esemény, ha jönnek (remélem), akkor újabb pozitív hónapot zárhatok a guruban!

üdv, sound

Sziasztok

A Venezia simán jött
A Milan over nagy kapufa lett. Alap, hogy a hazai győzelem megírása közben bizonytalanodtam el...tanulság: tippen ne változtass (nyilván félig megírt anyagot nem akartam veszni hagyni....), inkább dobd ki! Nos, a kidobáshoz nem volt erőm....

sebaj!

Ma:
Két női kosármeccsre hívnám fel a figyelmet!
18:00

A Szekszárd KSC Moszkvában tolja EuroLigában. Óriási tett, hogy ott vannak, s érdekes, hogy eléggé felárazza őket a buki, vereségük 1,72! Mindkét csapat háromból/hármat bukott eddig...sztem az oroszok be fogják darálni a mieinket.

A PEAC otthon fogadja az Europa Cup –ban a török Nesibe csapatát aki a legerősebbnek tűnik a kvartettben. A vendég 1,38, a pécsiek nehezen bírják a sorozatterhelést, szerintem kitartanak sokáig, viszont egyszer csak összeomlanak majd.

csúnya dolog – két csapatunk vereségére utazok a profit reményében, élőben.

Foci:
Szerintem győzni tud az:

Atalanta – nem zárom ki az over lehetőségét sem, ennek a keretnek a Samp könnyű préda – 1,75
Inter – tetszik az újonc Empoli, idegenben is esélyesebbek a vendégek, kötelező győzelem kategória a meccs – 1,44. Itt is sanszos az overezés.
Real – 1,30-on nyit a piac és az Osasuna kitartásán múlik az érték. Simán benne van a nagy meccsek után egy tompa madridi csapat, s akár a második félidőben a cserék segítségével dőlhet el a mérkőzés.

Mindhárom focimeccsen a lesipuskás szerepre utazom, amennyiben nem az esélyesek szerzik az első gólt....adja a könnyű over, akár gólban, akár szögletben.

üdv, sound

Sziasztok!

Tegnap elaludtam....jobb is így.
Nem tudom mi volt/van egyszerűen nem bírtam nézni az Intert és game over, képszakadás...

Ma:
Ugyanaz a taktika, mint tegnap (ha már egyszer így bevállt...), kivárok:

Napolinak győznie illene! 1,25-ön nyit nem kell még, majd menet közben, Bologna a verhető kategória.
Atleti – botlott a Real itt a sansz! A Levantét el kell kalapálniuk, 1,53-on nyit!

üdv, sound

Celta-Sociedad 0:1-nèl 1,5 over 1,48

Szögletes over:
9,5 1,66 levante-tico 1:1 5 szögletnél

Sziasztok!

Továbbra is így hó végén a tisztes gurus zárás a fő célom. A tegnapi ,,könnyű" over nehezen leesett. (Videoton/Paks).

Ma úgy tűnik, ejtőzhetek mostantól, így ki is döglök, s persze nézek meccseket is!
18:30
Frankfurt – Leipzig

Két hullámhegyeket megjáró és hullámvölgyekben elvesző csapat. Előbbi elveri a Bayernt, majd kikap a Herthától, meg Bochumban...A vendégek versenyben voltak a PSG-vel, magukat alázták le, majd a kupában a negyedik osztálybeli ellenfelüket alig bírák legyőzni...Szerintem az RB behúzza ezt a meccset, nagyon nehezen – könnyű overt, viszont lehet majd fogni élőben!

21:00
Barcelona – Alaves

A foci szégyene....Kirúgják a holland edzőt, akinek a végkielégítésére sincs pénz, és felveszik Xavit...Ha lenne igazság akkor a gazdasági csődben lévő Barca menne a nálam a megye3-ba...Ennek ellenére, lehet ez egy futballünnep. Felszabadult örömködő meccs, mondjuk 5:2-vel. Itt nem kell ,leálljon a Barca és nem is fog, ha felszabadultan lép pályára. Ha nem akkor meg nevetek....minek szórja a pénzt az, akinek nincs.

Alkmaar valószínűleg gólzáporos meccsen legyőzi majd a sereghajtót, lehet kapcsolódni majd szerintem egy jó overre, vagy ha 20 perc után még tartja magát a Zwolle, akkor talán 1,40 körül meglehet a hazai!

üdv, sound