Bet365 - 50% tenisz gyűjtő bónusz

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Bet365 - 50% tenisz gyűjtő bónusz!

A bet365 új fantasztikus ajánlatával akár 50% bónuszt is szerezhetsz gyűjtő fogadásaiddal a legjobb teniszversenyeken és eseményeken. Ha nincs még Bet365-számlád, nyiss egyet ITT!

Ez a mérkőzés előtti gyűjtő fogadásokra érvényes, amelyeket a Megnyeri a mérkőzést, az 1. szett nyertese és a Fogadás szettre piacokra teszel egyéni és páros mérkőzések esetén bármely Grand Slam, ATP, WTA vagy Challenger Tour eseményen, valamint az egyéni és páros Davis Kupa, Fed Kupa és Hopman Kupa mérkőzéseken.

Mindössze tegyél egy 2 vagy több választásból álló gyűjtő fogadást a fenti tornák mérkőzéseinek kombinációjával, és ha nyersz, a következő bónuszokat fogják hozzáadni a nyereményeidhez:

Fogadás típusa - Bónusz:
2-es gyűjtő - 5% bónusz
3-as gyűjtő - 7,5% bónusz
4-es gyűjtő - 10% bónusz
5-ös gyűjtő - 15% bónusz
6-os gyűjtő - 20% bónusz
7-es gyűjtő - 25% bónusz
8-as gyűjtő - 30% bónusz
9-es gyűjtő - 35% bónusz
10-es gyűjtő - 40% bónusz
11-es gyűjtő - 45% bónusz
12-es gyűjtő vagy nagyobb - 50% bónusz

Részvételi feltételek:
- A bónusz a 2 vagy több választásokat tartalmazó gyűjtő fogadások nyereményére vonatkozik, amelyeket férfi egyéni, női egyéni, férfi páros, női páros vagy vegyes páros mérkőzésekre tettek meg Grand Slam, ATP, WTA, Challenger Tour, Davis Kupa, Fed Kupa vagy Hopman Kupa eseményeken. Az ajánlat a következő piacokra érvényes: Megnyeri a mérkőzést, 1. szett nyertese és Fogadás szettre.
- Ha bármely választást elhalasztják/érvénytelenítik, a bónusz továbbra is érvényes, de a jóváírt százalékos bónusz türközni fogja a nyertes választások valós számát. Például, ha 8 mérkőzésből álló gyűjtő fogadásnál 7 nyertes és 1 elhalasztott mérkőzés van, úgy a nyereményeihez 25% bónuszt fogunk hozzáadni.
- A maximum bónusz 100.000£ vagy annak megfelelő valuta. A gyűjtő bónusz nem érvényes olyan kombinációs fogadásokra, amelyek Lucky 15, Lucky 31 és hasonló bónuszokat tartalmaznak.
- A nyereménye bónuszrészét az utolsó választás lejátszását követő 24 órán belül írjuk jóvá a számláján.
- Ez a bónusz nem érvényes olyan fogadásokra, amelyek egészét vagy részét a Felvehető most funkcióval zárták le.
- Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, túlfizetést, ingyenes fogadást, kockázatmentes fogadást vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a vonatkozó bónuszalapot visszaigényelje vagy saját belátása szerint a fogadásokat a helyes nyereményszorzókkal rendezze, az ingyenes fogadásokat vagy kockázatmentes fogadásokat törölje vagy bármely befizetési bónusz által támogatott fogadást érvénytelenítsen. Továbbá, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a felhasználótól az adminisztrációs költségek fedezésére a befizetett bónusz, ingyenes fogadás, kockázatmentes fogadás, vagy újabb befizetések értékéig pluszköltséget számoljon fel.
- A bet365 ajánlatok kedvtelésből fogadó játékosaink számára készültek és a bet365 saját belátása szerint korlátozhatja a játékosok akcióban való részvételét.
- A bet365 fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint bármely ajánlatot módosítson, töröljön, visszavonjon vagy visszautasítson.

Nyiss egy számlát most a Bet365 fogadóirodánál és részesülj a bónuszokban!