0:0 - pénzvisszafizetés

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


október 19, 2017, 09:51:59, SPF Admin
0:0 - pénzvisszafizetés

A Bet365 0:0 - pénzvisszafizetés ajánlatával nem fogod többé unni a gól nélküli mérkőzéseket.

Tegyél egy mérkőzés előtti fogadást BÁRMELY Pontos eredmény, Félidő/játékidő vagy Scorecast elnevezésű piacra BÁRMELY labdarúgó-mérkőzésen, és gólnélküli döntetlen esetén a vesztes fogadások tétjét visszafizetik!

Ez az ajánlat nem lesz érvényes, ha a tét teljes értékét a mérkőzés vége előtt felvetted. Amennyiben a tét egy részét vetted fel és a mérkőzés 0:0-ra végződik, kizárólag a fennmaradó aktív tétet fizetik vissza. Amennyiben egy feljogosító fogadást a Fogadás módosítása funkcióval módosítasz a kezdőrúgás előtt és a mérkőzés 0:0-ra végződik, kizárólag az új tétet fizetik vissza. Amennyiben a fogadás módosításakor egy élő eseményre vonatkozó választást adsz hozzá a szelvényhez vagy módosítasz, az ajánlat már nem lesz érvényes.

Korábbi 0:0 - pénzvisszafizetés mérkőzések:

Nap                  Esemény
Szombat           TSG Hoffenheim v Augsburg
Szombat           MTK Budapest v Diósgyőri VTK
Vasárnap          Jagiellonia Bialystok v Legia Warsaw
Vasárnap          Lech Poznan v Lechia Gdansk
Vasárnap          AFC Eskilstuna v BK Hacken


Részvételi feltételek

1. Többszörös fogadásokban választását nem indulóként kezeljük.

2. Ez az ajánlat minden mérkőzésnél elérhető a Félidő/játékidő, minden Pontos eredmény és minden Scorecast piacra tett mérkőzés előtti fogadásoknál. Amennyiben a találkozó 0:0-val ér véget, a vesztes téteket visszafizetjük.

3. Ez az ajánlat nem lesz érvényes, ha a tét teljes értékét a mérkőzés vége előtt felvette. Amennyiben a tét egy részét vette fel és a mérkőzés 0:0-ra végződik, kizárólag a fennmaradó aktív tétet fizetjük vissza.

4. Amennyiben egy feljogosító fogadást a Fogadás módosítása funkcióval módosítanak a kezdőrúgás előtt és a mérkőzés 0:0-ra végződik, kizárólag az új tétet fizetjük vissza. Amennyiben a fogadás módosításakor egy élő eseményre vonatkozó választást adnak hozzá a szelvényhez vagy módosítanak, az ajánlat már nem lesz érvényes.

5. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, túlfizetést, ingyenes fogadást, kockázatmentes fogadást vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a vonatkozó bónuszalapot visszaigényelje vagy saját belátása szerint a fogadásokat a helyes nyereményszorzókkal rendezze, az ingyenes fogadásokat vagy kockázatmentes fogadásokat törölje vagy bármely befizetési bónusz által támogatott fogadást érvénytelenítsen. Továbbá, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a felhasználótól az adminisztrációs költségek fedezésére a befizetett bónusz, ingyenes fogadás, kockázatmentes fogadás, vagy újabb befizetések értékéig pluszköltséget számoljon fel.

6. A bet365 ajánlatok kedvtelésből fogadó játékosaink számára készültek és a bet365 saját belátása szerint korlátozhatja a játékosok akcióban való részvételét.

7. A bet365 fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint bármely ajánlatot módosítson, töröljön, visszavonjon vagy visszautasítson.

Részvételi feltételek érvényesek/Játssz felelősségteljesen (18+)!

Király lenne, ha erre lehetne tippelni. Ugyanis ezek a múlt héten voltak, és tudom az eredményeket :P

Idézetet írta: SPF Ajánlatok Dátum május 26, 2017, 12:17:22
7. A bet365 fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint bármely ajánlatot módosítson, töröljön, visszavonjon vagy visszautasítson.

A kedvenc szabálypontom, mindig öröm ezt olvasni ;D